2010 Nisan Anneleri

selam. gene gezdim geldim. gecelik falan arıyorum. dagide indirim var dediler oraya gittim. indirim var ama bize olabilecek önden düğmeli bi kaç model var 34,50-49,50 fiyatlar. bi de adam gibi önlük bulamadım ya bebeişe. hep aynı. şööle değişik bişey yok ya.aa

refiyecim kardeşin iyi olsunda varsın az gelsin kolunu bir telefon kadar uzağında en azından benimkiler konya dalar. tabii şimdi böyle gurbet lafları ediyom ama biraradayken de hiç anlaşamazdık kaydirigubbakcemile3

ay zeyraaa senin gizem çok hamarat valla annesinin karnında iğne oyası maşallaaahhkaydirigubbakcemile3

tepiklerden bahsedilmişken yazayım dedim. dün akşam açtım karnımı bebeğin tekmelerini izliyorum. benim evlere şenlik adam geldi. baktıııı baktııı. sen oynatıyon ööle göbeğini dedi gitti. biri şu adama göbeğimin sadece sağ tarafını oynatamayacağımı anlatabilir mi? hem de içinde bi çocuk varken...

hoşgeldin canımmm. bende 1-2 ay önce gebzede bir kaç yere sormuştum güzel pijamalar bulmuştum lohusalık için fakat çok pahalıydılar 100 tl civarındaydılar. ama beğenmiştim valla 3 lü takımlar vardı. farklı önlük istiyosan bunlara bir göz at derim:

Hepsiburada.com : NINNA NANNA NATUREL COLLECTİON MAMA ÖNLÜKLERİ LİMON | Anne & Bebek & Çocuk

Hepsiburada.com : KRAVATLI MAMA ÖNLÜĞÜ | Anne & Bebek & Çocuk

bunları beğendim ben almayı düşünüyom ama tabi pahalılar zevkine alıncak bir şey daha çok

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya ademircim ilahi seninki de gerçekten abartıyo bazen. doğumdan sonrada bunu sen hamurdan yaptın gerçek değil demesin seninki kaydirigubbakcemile3 bu arada aranız düzeldi mi canım herşey yolunda mı yani seni böyle sinir etmesinin dışında :asigim:

ööle takılıyoz aynı evin içinde. kaçgündür yoktu bi vukuatı, dün azcık konuştum gene gıcık etti beni. ay bu adamla ben sağasağlam doğuma gidersem kendime hediye alcam valla.

ööle takılıyoz aynı evin içinde. kaçgündür yoktu bi vukuatı, dün azcık konuştum gene gıcık etti beni. ay bu adamla ben sağasağlam doğuma gidersem kendime hediye alcam valla.

ademircim aranızdaki bu gerginlik ve asabiyet hamilelik yüzünden mi yoksa normalde de bu kadar tepkilimisin sen eşine?

ademircim aranızdaki bu gerginlik ve asabiyet hamilelik yüzünden mi yoksa normalde de bu kadar tepkilimisin sen eşine?

7 yıldır evliyiz ve bu zamana kadar ki kadar hiç batmamıştı adamın yaptıkları bana. sanırım hormonlarımın etkisi. herşyi batıyo ve hiiiçççç alttan alasım yok. 7 yıl ben alttan aldım 7 ayda o alsın istişyorum.

tamam o zaman şimdi anladımm hamilelik yüzünden valla ne yalan söyliyeyim sevindim yani hamileliğin bitmesine kaldı 3 ay, evlilikse bir ömür (inşallah) bu durumda geçici bir gerginlik bu :lepi: sıkma canını şekerim gerginliğin bebeğine de geçer zaten çocuğu ömür boyu kendisini; annesinin göbeği sanan bir babası olacakkaydirigubbakcemile3 bir de sen üzme çocuğuopuyorumnanaktan

canım valla ben çok naz yapmıyorum eşime ama Allah razı olsun hamile kadın dilinden çok iyi anlıyor.sende biraz naza çek kendini,,,,mümkündür canım helede bu dönemde....kaydirigubbakcemile3

tatlım evet yolculuk bu gece.uçakla gidecez x-ray cihazları aklımda geçmeyi düşünmüorum,zararını bende duydum.sağol canım benim.sende kendine yavruna ii bak allaha emanet ol..öptümmmm:1hug:

sende Allaha emanet ol tatlım...güzel bir tatil sizi bekliyor....ah bende bi kafa değişikliği yapabilsem keşke....yavruna iyi bak.öptüm ikinizide..........zemuszemus

canım bende de 2 yıl öncesinin ihtiyaçın seti var.onları bitirdim anayasa ve matematiğe hiç bakmadım diğerlerini bitirdim ama türkçe,tarih,coğrafya.....ama bu çalışma yetmezki başta ne gazla çalışıyodum.inanki artık kafam almıyo ya oturamıyorum kendimi veremiyorum derse....güya doğuma kadar 2 tekrar yapıp doğumdan sonrada 1 defa daha tekrarlıyacaktım nerdeeeeeeeee..........birde sırt ağrım çok kötü ediyo beni....

tuğbacığım bu önlükler çok tatlı çok beğendim....ben daha önlük almadım.ilk başlarda annannesinin yaptığı mendilleri kullanacağız iğne oyası yapmış annem kenarlarını.....6.aydan sonra ek gıdaya geçtiği zaman alırım diyorum ben.sen ilk başlarda kullanacakmısın?

teşekkür ederim rabiacım hayırlısı olsun eşinin işleri de düzelir inşallah ne iş yapıyordu eşin belki bizim de size bir faydamız dokunuropuyorumnanaktan

inş. canım benim eşimde gemi mühendisi bu krizden sonra heryer cok etkilendi bakalım en azından mart sonuna kadar var şimdilik işleri yeni bi gemi bağlarlarsa devam edecek ama bağlarlarsa

Fundacım ben dayanamam ilk fırsatta kullanırım diye düşünüyorum. zaten elime alınca bakarım bebişin cildini tahriş edecekse biraz büyüyünce kullanırım. ama çok hoşuma gittiler benimde. gerçi dediğinde doğru emerse eğer ilk 6 ay bez yeterli olur ilk ağzına bişiler tıkacağım zaman kullanırım diyeyim benkaydirigubbakcemile3

canım bebek kıyafetinde de öyle eline alınca çok güzel bir yumuşaklık hissediyorsan o mal iyi oluyo.bebek kıyafetinde set olmayacak.benim aldığım hastane çıkışında 2 tane önlük var şimdilik 10 tanede annannesi mendil yapmış yeter sonra bende alırım ne olsa yemek yerken üstünü başını batıracakları,ağızlarındakileri püskürtecekleri için....batıracaklar ortalığı kuzucuklar....

merhabaaa bugün hiç bakamadım şimdi de arkadaşları bekliyoruz sinemaya gidicez. kızımda maşallah kıpır kıpır... herkese böle mutlu akşamlar:)))

iyi akşamlar kızlarr
bugün gezmeye gittik oğlumla yeni geldik eve
bi bakayım size dedim dünde hiç fırsat bulamamıştım
inşallah keyifler yerindedir biz iyi diyelim iyi olalım
ama bu aralar çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi kızlarya yürürken yada merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum doğru dürüst oturamıyorum hele yatakta dönmek tam bir kabus
hamdolsun diyeyim yinede bugünlerimizede şükür

nazlıcım ve jnazcım hoşgeldiniz kızlar.
nazlıcım sana kızınla iyi seyirler....
jnazcım ne güzel gezmişsiniz.bizde yürüyüşe çıktık bugün oğlumla...az sonra annemler gelcek bizde abimlere gideceğiz....iyiyiz yani sen nasılsın*evet artık ağırlaştık takta dönmekte zor,yürürken nefes nefese kalmakta....

hoşbuldum tatlım
bugün bir arkadaşa gittik oturmaya canım keyifliydi
ne güzel ailecek bir arada olacaksınız 3 hafta oldu ben görmeyeli en son bayramda gitmiştim şimdide ayın 15 ini bekliyorum dört gözle e bu kadar ayrılığa bir hafta kalırım artık:)
iyi olmana da çok sevindim tatlım bende iyiyim çok şükür
sende de karın ağrısı oluyor mu canım? bu aralar daha doğrusu son bir kaç gündür karnım ağrıyor nedense
nefes nefese kalmam için doktor normal dedi ama yinede bana sanki çok ağırlaşmışım gibi geliyor tabi bunda aşırı kilo almamda etken sabah tartıldımda yaklaşık 11 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…