selam. gene gezdim geldim. gecelik falan arıyorum. dagide indirim var dediler oraya gittim. indirim var ama bize olabilecek önden düğmeli bi kaç model var 34,50-49,50 fiyatlar. bi de adam gibi önlük bulamadım ya bebeişe. hep aynı. şööle değişik bişey yok ya.aa
tepiklerden bahsedilmişken yazayım dedim. dün akşam açtım karnımı bebeğin tekmelerini izliyorum. benim evlere şenlik adam geldi. baktıııı baktııı. sen oynatıyon ööle göbeğini dedi gitti. biri şu adama göbeğimin sadece sağ tarafını oynatamayacağımı anlatabilir mi? hem de içinde bi çocuk varken...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya ademircim ilahi seninki de gerçekten abartıyo bazen. doğumdan sonrada bunu sen hamurdan yaptın gerçek değil demesin seninki kaydirigubbakcemile3 bu arada aranız düzeldi mi canım herşey yolunda mı yani seni böyle sinir etmesinin dışında :asigim:
ööle takılıyoz aynı evin içinde. kaçgündür yoktu bi vukuatı, dün azcık konuştum gene gıcık etti beni. ay bu adamla ben sağasağlam doğuma gidersem kendime hediye alcam valla.
ademircim aranızdaki bu gerginlik ve asabiyet hamilelik yüzünden mi yoksa normalde de bu kadar tepkilimisin sen eşine?
7 yıldır evliyiz ve bu zamana kadar ki kadar hiç batmamıştı adamın yaptıkları bana. sanırım hormonlarımın etkisi. herşyi batıyo ve hiiiçççç alttan alasım yok. 7 yıl ben alttan aldım 7 ayda o alsın istişyorum.
bende heralde yıllardır biriktirdiklerim artık dışarı vuruyor.hepimiz büyük bir sorumluluk altına giriyoruz ve bu konuda yalnız kalmak istemiyoruz.bende çalıştığım için bir çok sorumluluğu onun üzerinden almıştım, ama artık buna bir süre veya sürekli ara vermem gerekebilecek,buna hazır olmasını istiyorum .sorun burdan çıkıyor...sen ne güzel şanslısın öyle çok naz yapabilecek birisi değilim,ama artık olmak istiyorum.sizce mümkün mü?
bende heralde yıllardır biriktirdiklerim artık dışarı vuruyor.hepimiz büyük bir sorumluluk altına giriyoruz ve bu konuda yalnız kalmak istemiyoruz.bende çalıştığım için bir çok sorumluluğu onun üzerinden almıştım, ama artık buna bir süre veya sürekli ara vermem gerekebilecek,buna hazır olmasını istiyorum .sorun burdan çıkıyor...sen ne güzel şanslısın öyle çok naz yapabilecek birisi değilim,ama artık olmak istiyorum.sizce mümkün mü?
tatlım evet yolculuk bu gece.uçakla gidecez x-ray cihazları aklımda geçmeyi düşünmüorum,zararını bende duydum.sağol canım benim.sende kendine yavruna ii bak allaha emanet ol..öptümmmm:1hug:
ya bendee temmuzda sınava gircem( hem a hem b grubuna ama nerdeee çalışma azmi.. güya çalışacagım dıye eşimle kıtapçıları gezip istediğim tüm kitapları aldım.. buarada ihtiyaç yayınlarının setini tavsiye ederim.. ama gel gör ki fundacım bende senın gıbı en fazla ılk üç gun çalışmışımdır.. bir gazla :)) sonra gaz maz kalmadı.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kazanırsam süper olacak bızım için çalışmam lazım ... birbirimize destek olsak bu hususta sanırım zeyrada girecek sınava.
hoşgeldin canımmm. bende 1-2 ay önce gebzede bir kaç yere sormuştum güzel pijamalar bulmuştum lohusalık için fakat çok pahalıydılar 100 tl civarındaydılar. ama beğenmiştim valla 3 lü takımlar vardı. farklı önlük istiyosan bunlara bir göz at derim:
Hepsiburada.com : NINNA NANNA NATUREL COLLECTİON MAMA ÖNLÜKLERİ LİMON | Anne & Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : KRAVATLI MAMA ÖNLÜĞÜ | Anne & Bebek & Çocuk
bunları beğendim ben almayı düşünüyom ama tabi pahalılar zevkine alıncak bir şey daha çok
teşekkür ederim rabiacım hayırlısı olsun eşinin işleri de düzelir inşallah ne iş yapıyordu eşin belki bizim de size bir faydamız dokunuropuyorumnanaktan
tuğbacığım bu önlükler çok tatlı çok beğendim....ben daha önlük almadım.ilk başlarda annannesinin yaptığı mendilleri kullanacağız iğne oyası yapmış annem kenarlarını.....6.aydan sonra ek gıdaya geçtiği zaman alırım diyorum ben.sen ilk başlarda kullanacakmısın?
Fundacım ben dayanamam ilk fırsatta kullanırım diye düşünüyorum. zaten elime alınca bakarım bebişin cildini tahriş edecekse biraz büyüyünce kullanırım. ama çok hoşuma gittiler benimde. gerçi dediğinde doğru emerse eğer ilk 6 ay bez yeterli olur ilk ağzına bişiler tıkacağım zaman kullanırım diyeyim benkaydirigubbakcemile3
nazlıcım ve jnazcım hoşgeldiniz kızlar.
nazlıcım sana kızınla iyi seyirler....
jnazcım ne güzel gezmişsiniz.bizde yürüyüşe çıktık bugün oğlumla...az sonra annemler gelcek bizde abimlere gideceğiz....iyiyiz yani sen nasılsın*evet artık ağırlaştık takta dönmekte zor,yürürken nefes nefese kalmakta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?