hoşbuldum tatlım
bugün bir arkadaşa gittik oturmaya canım keyifliydi
ne güzel ailecek bir arada olacaksınız 3 hafta oldu ben görmeyeli en son bayramda gitmiştim şimdide ayın 15 ini bekliyorum dört gözle e bu kadar ayrılığa bir hafta kalırım artık:)
iyi olmana da çok sevindim tatlım bende iyiyim çok şükür
sende de karın ağrısı oluyor mu canım? bu aralar daha doğrusu son bir kaç gündür karnım ağrıyor nedense
nefes nefese kalmam için doktor normal dedi ama yinede bana sanki çok ağırlaşmışım gibi geliyor tabi bunda aşırı kilo almamda etken sabah tartıldımda yaklaşık 11 kilo almışım
canım evet ya arada karı ağrısı olmaya başladı bende neden oluyo acaba bende korkuyorum.erken doğum falan Allah korusun ya....
bir arada olacağız bençok hoşlanıyorum çoluk çocuk iyi oluyo.sende tez zamanda kavuş canım ailene.valla kendi ailen gibi olmuyo canım ya....
bende 1o kilo kadar aldım demek ki kilodan oluyo artık şişko olduk biz.....
refiyecim kardeşin iyi olsunda varsın az gelsin kolunu bir telefon kadar uzağında en azından benimkiler konya dalar. tabii şimdi böyle gurbet lafları ediyom ama biraradayken de hiç anlaşamazdık kaydirigubbakcemile3
ay zeyraaa senin gizem çok hamarat valla annesinin karnında iğne oyası maşallaaahhkaydirigubbakcemile3
ayyy kirletsinler püskürtsünler yeterki yesinler o kuzucuklar:asigim: :asigim:canım bebek kıyafetinde de öyle eline alınca çok güzel bir yumuşaklık hissediyorsan o mal iyi oluyo.bebek kıyafetinde set olmayacak.benim aldığım hastane çıkışında 2 tane önlük var şimdilik 10 tanede annannesi mendil yapmış yeter sonra bende alırım ne olsa yemek yerken üstünü başını batıracakları,ağızlarındakileri püskürtecekleri için....batıracaklar ortalığı kuzucuklar....
iyi akşamlar kızlarr
bugün gezmeye gittik oğlumla yeni geldik eve
bi bakayım size dedim dünde hiç fırsat bulamamıştım
inşallah keyifler yerindedir biz iyi diyelim iyi olalım
ama bu aralar çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi kızlarya yürürken yada merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum doğru dürüst oturamıyorum hele yatakta dönmek tam bir kabus
hamdolsun diyeyim yinede bugünlerimizede şükür
merhabaaa bugün hiç bakamadım şimdi de arkadaşları bekliyoruz sinemaya gidicez. kızımda maşallah kıpır kıpır... herkese böle mutlu akşamlar:)))
sorma canım birazcık hamarat olur eğerki anasına çekerse yok canımcım valla ben ondan sadece sağlıklı olmasını istiyorum canımcım başka bişey istemiyorum otursun başka bişey yapmasın canı sağolsun kuzucuğumun :CüvCüv::asigim:
bu arada teyzoşlar yarın dünürler bize geliyo kızı istemeye kız evi naz evi hesabı olacak sanırım bakalım damadım gelicekmiş yeni yıla beraber gireceğiz inşallah
tarhancığım sizide beklerim canımcım pasta börek falan bol olur yarın canım ona göre bence gel derim ayyy ne güzel olurdu canım yaaa sende gelsen 3 hamiş yanyana aynı göbek boyutukafamçokkarıştı
slm kızlar rkimsecikler yokk okuyorumm ama yazamıyorumm kusura bakmayınn
ama iyi haberlerinizi almak güzelll çokk öpüyorumm herkesii tek tek
batuhanımm geçmiş olsunn canımm
selam kizlar nasilsiniz bakim
bende evime döndüm pazar günü ama nette sorun oldugu icin pek ggiremedim
dünde 1 geceligine hastaneye yattim kusma ve afedersiniz isalden
serum taktilar
gecmisi malesef okuma sansim yok baya birikmis ama umarim hepiniz iyisinizdir
öpüyorum hepinizi
iyi geceler kızlar ben geldim diyim artık
bi göründüm bi kayboldum sizleride çok merak ettim
geçen sabahda kayınvaldem baskın yapdı beraber çıkdık eevden
çıkıyorum diyemedim pek kimse yok sanırım akşamları
inş iyi haberler vardır kontroller şeker ölçümleri nasıl geçti acaba şöle bi geçmişe bakim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?