2010 Nisan Anneleri

Zeyracım, damadın geliyormuş, büyük misafir o nedenle hiç kusura bakmayız. Dünürler birlikte yeni yıla gireceksiniz ne güzel canım.
Naz_24cim, senin şeker düşük çıkmış. Benimde düşük çıkmıştı. Ama benim doktorum hiçbirşey söylemedi, sadece az ve sık yemek ye dedi. Canım senin kaç çıktı merak ettim. Demekki bayağı düşük.

yaa bu arada hemde yaprak dökümüne bakıyorum bayıldım fikretin bebişine bişey çok tuhafım gitti fikret ne çabuk kilo vermiş ayyy bizdemi öyle olucaz acaba dedim bir haftada ne kilo vermiş maşşallah

erkflzciğim valla yakın olsan hep beraber girerdik canım keşke hepimiz böyle yakın olsakta beraber kutlasak böyle özel günleri canımcım bakarsın doğurunca görüşrüz inşallah

hoşgeldin canım şükürler olsun biz iyiyiz kızımla cnımcım özlettin kendini canım inşallah bu kkadar ayrı kalmasın artık buralardan:1hug:

artık ayrı kalmayız canım inş evimize net bağlandı :Saruboceq:
biz de iyiyiz çok şükür samsundan geleli hala çok yorgunuz aslında kasık ağrılarım geçmedi
ve birde idrar sorunum başladı ayakda kaldığım zaman hemen sıkışır gibi oluyorum
şekerimde çok düşük çıkdı 57 doktor riskli benim için dedi iki hafta sonra aç karnına
glikoz içmeden tahlil yapılcak bakalım bu sefer ne çıkacak sanırım daha düşük çıkıcak
sonrası allah kerim sen yapdırdınmı şeker yüklemesi:uhm:

57 çıkdı canım senin kaç

yok canımcım daha yaptırmadım haftaya yaptıracağım ayın 6-7 si gibi gideceğim pazarteside ikinci doz tetenoz iğnemi vurduracağım inşallah sağlık ocağında canım inşallah güzel çıkar canım içini ferah tut doktorun ilaç falan verdimi canım bu yüzden

iyi geceler kızlarr.. sadece bi iyi geceler diyim dedim :)))

batuhanım.. hoşgeldin cnımm... çook geçmiş olsunn.. dikkat et kendine cnımm... eve döndüğüne göre artık daha sık katılırsın aramıza.. hasret bitti desene canımcım :)))

Canım benim 64 çıktı. Doktorum sadece az ve sık ye dedi. Senin bayağı düşük. Ama biraz dikkatle hemem toplanacaktır. Kendini hiç aç bırakma.

ay canım aç kalmakmı oda ne hele bu aralar mümkünmü öle bişiy
sabahın körü uyandırılıyorum depiklerle karnım acıkmış tabi
bidaha zor uyuyorum kuzum acından kıvranıyor zaar ama artık erken kalkmak lazım
yeter bu kadar tembellikkaydirigubbakcemile3

henüz doktor bişiy demedi ikinci tesden sonra der artık:bbo:

inş ikincisi iyi çıkarda ilaca gerek kalmaz henüz bişiy vermedi
kızlar eşim sesleniyor ben kaçayım artık kızmasın şimdi zaten çok zor aldı neti:mymeka:
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın sabah görüşürüz inş...

iyi geceler canımcımopuyorumnanaktan

canım inşallah hepimiz zamanında doğururuz.canım ben acilen çıkmak durumunda kaldım sana yazacak vaktim bile olmadı....

bu arada teyzoşlar yarın dünürler bize geliyo kızı istemeye kız evi naz evi hesabı olacak sanırım bakalım damadım gelicekmiş yeni yıla beraber gireceğiz inşallah

merhaba dünür....yarın geleceğiz inşallah....
canım şimdiden ağırlığınca altın getirebilirim he iyi olur bundan sonrası zor biliyosun...istiymusunuz?

merhaba dünür....yarın geleceğiz inşallah....
canım şimdiden ağırlığınca altın getirebilirim he iyi olur bundan sonrası zor biliyosun...istiymusunuz?

yok canım sen damadımı al gel yeterli bitanem başka bişey istemiyoruz biz :asigim:

çok çok geçmiş olsun canımmma.s.a.s.

İyi akşamlar nisan anneleri, Nasılsınız? a.s.
Batuhanim geçmiş olsun. Kış hamileliğinde hastalık bol oluyor.

cok sagolun arkadaslaropuyorumnanaktan

evet canim hasret bitti artik daha syk girerimopuyorumnanaktan
ayrica cok sagol

günaydın kızlarrr ve bebişlerii opuyorumnanaktan

açılış yine benden :)) kızımın sıcacık yatağı şu an çok cazip gelip yanına sokulmak istesemde buna direnebildiğim sürece burdayım :))) herkese iyi günler diliyorumm..

günaydın güzel nisan anneler ve bebekleri.....
6.30 dan beri ayaktayım yaaaa,çok uykum var ama karnımız acıktı oğumla....

günaydın herkese .sabah olmasına rağmen ne çok uykusuz varmış burda böyle,evde olanlar lütfen bizim için uyuyun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…