kızlar gecmişe söle bi baktımda zeyno ile funda buluşcakmış gene ....
eeee bizde buluşalım bari zeyno(iki kedili deli) dedik veeee bugun bizde hasret gidercez ayy ben çok heyecan yaptım ya .....
kızlar gecmişe söle bi baktımda zeyno ile funda buluşcakmış gene ....
eeee bizde buluşalım bari zeyno(iki kedili deli) dedik veeee bugun bizde hasret gidercez ayy ben çok heyecan yaptım ya .....
hepinize günaydın kızlar..
rönesans, ne güzel bebişini görmüşsün, sağlık haberlerini almışsın
gözün aydın.. darısı başımıza.. nisana kadar her muayene bir öncekinden güzel olsun inşallah :)
günaydın canım nasılsın*daha iyisin inşallah....
bu akşam dünürlere gidiyoruz biz,sizde özgeyle buluşacakmşsınız ne güzel....keyifli zaman geçirin inşallahhhhzemuszemus
:) ay iyiyim funda çok iyiyim hem de
sabahın 6'sında dila'nın tekmeleriyle uyandım :)
gece de şov yaptı kızım babasına, evvelsi günkü durgunluğunun acısını çıkarttı sanırım :)
bugün de özgeyle buluşcaz benden keyiflisi yok :)
sizin zeyneple eşlerinizin anlaşması da süper olmuş.
biz de bizimkileri tanıştıralım diyoruz, inşallah onlar da anlaşırlar da biz de ailece görüşebiliriz sizin gibi...
akşam süper vakit geçirirsiniz inşallah :)
sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla girin yeni yıla, 2010 da hep öyle geçsin..
ooo ne güzel kızın hiç durmamış oynayıp durmuş bütün gece....
valla evet güzel anlaştılar eşlerimiz,onlarda ısındılar birbirlerine....biz zaten dünürle buluştuğumuzda sanki 40 yıldır birbirimizi tanıyor gibiydik,sohbet,muhabbet....inşallah sizde böyle ailecek bir araya gelir görüşürsünüz çok güzel oluyo ya....
siz neler yapacaksınız bugün bakalm,nerede buluşacaksınız*
günaydın kızlar.... hepinize mutlu yıllar şimdidenn a.s.
kızlar ne guzel buluşuyorsunuz .. şimdiden hoş vakit geçirmenizi dilerim..
bizde bugun çok heycanlıyız kocişle ilk kez bır yıla bırlıkte gireceğiz :asigim: veee birde oğlumuzla tabiii :asigim: yeni yıl inşallah hepimize yeni umutlar yeni mutluluklar getirir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öncceee börekçide buluşucaz, karnımızı doyurcaz :)
ordan da özgelerin dükkana gidicez inşallah..
ben tek başıma dükkanı bulamam diye öncesinde öyle bi program yaptık, bakalım kaybolmadan hayırlısıyla bi bulayım onu da:) sonrası da güzel olur inşallah :)
eheh, ben ilk buluşmalarda biraz çekingen, durgun olurum aslında ama, bakalım, özge'yle nasıl olcak :))
günaydın canım
iyi seneler sana da :)
ayy ilk evlendiğimiz sene ben de ne heveslenmiştim eşimle yeni yıla giricez diye..
hele bir de sizin uğur böceğiniz de yanınızda :) üç kişi giriyorsunuz ne güzel :)
ama sen benim gibi ruhsuz olma da saat 10'da koltukta sızıverme e mi :))))
hazırladığım onca yemek, şişirdiğim balonlar falan bi köşede kaldıydı, ben kafamda komik bi parti şapkasıyla uyuyuverdiydim erkenden :))
günaydın kızlar.... hepinize mutlu yıllar şimdidenn a.s.
kızlar ne guzel buluşuyorsunuz .. şimdiden hoş vakit geçirmenizi dilerim..
bizde bugun çok heycanlıyız kocişle ilk kez bır yıla bırlıkte gireceğiz :asigim: veee birde oğlumuzla tabiii :asigim: yeni yıl inşallah hepimize yeni umutlar yeni mutluluklar getirir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canım.sanada eşin ve oğluunla mutlu yıllar canım.hepimiz için güzel bir yıl olur inşallah....
:)))))))) canım bende bundn korkuyorum yaa.. gece 12 ye kadar nasıl uyumadan duracağım bilmiyorum( akşamları yemekten sonra hemen sızıyorum :))))))) ama tabı farklı bır heyecanda var :))
buarada kızlar oğluşumun adınada karar verdik AHMET KAĞAN olacak inş :)
:)))))))) canım bende bundn korkuyorum yaa.. gece 12 ye kadar nasıl uyumadan duracağım bilmiyorum( akşamları yemekten sonra hemen sızıyorum :))))))) ama tabı farklı bır heyecanda var :))
buarada kızlar oğluşumun adınada karar verdik AHMET KAĞAN olacak inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?