2010 Nisan Anneleri

günaydın nisan ayının tatlı annişleri,hepinize güzel bir yeni yıl diliyorum,inş 2010 da sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız.benim 2010 dan beklediklerimin başında bu var.a.s.a.s.a.s.

bu arada dün gittim bebişe,880 gr olmuş,karın cevresi 1 hft ilerdeydi,dr yeni yemek yemiş dedi,diğerleri haftası ile uyumluydu,elleriyle yüzünü kapatıyodu her zamanki gibi,poz vermedi hatta ayagını bile baktık yüzüne getirmiş..herşey iyiydi cok şükür,3 hft sonra tekrar cagırdı...diyet yapmamı istemedi dr sadece ıvır zıvırı kes dedi,hft da bir kg alıyom cünkü:))

kızlar gecmişe söle bi baktımda zeyno ile funda buluşcakmış gene ....
eeee bizde buluşalım bari zeyno(iki kedili deli) dedik veeee bugun bizde hasret gidercez ayy ben çok heyecan yaptım ya .....

günaydın ebram.özge ve rönesans....
rönesans canım ne güzel yavrun büyümüş kocaman olmuş....maşallah kuzuna...karnının 1 hafta ileride olmasını senin dr un yeni yemek yediğine bağlamış.benimde en son gittiğimde bebeğimin karnı 1.5 hafta ilerideydi dr um şeker olabilir deyip diyet verdi....

hepinize günaydın kızlar..

rönesans, ne güzel bebişini görmüşsün, sağlık haberlerini almışsın
gözün aydın.. darısı başımıza.. nisana kadar her muayene bir öncekinden güzel olsun inşallah :)

eeee bizde buluşalım bari zeyno(iki kedili deli) dedik veeee bugun bizde hasret gidercez ayy ben çok heyecan yaptım ya .....

günaydın özge...
demek sizde buluşuyosunuz ne güzel....
biz dünürle ayrılamıyoruz valla....gelinimede süpriz bir hediye aldım....

eveeet dünürleri kıskandık biz de bugün buluşuyoruz :))

ben de heyecan yaptım özge yaa :)
eheh
doğru dürüst kahvaltı bile yapmadım, yemek performansımı yanında sergilicem :))

günaydın canım nasılsın*daha iyisin inşallah....
bu akşam dünürlere gidiyoruz biz,sizde özgeyle buluşacakmşsınız ne güzel....keyifli zaman geçirin inşallahhhhzemuszemus

günaydın canım nasılsın*daha iyisin inşallah....
bu akşam dünürlere gidiyoruz biz,sizde özgeyle buluşacakmşsınız ne güzel....keyifli zaman geçirin inşallahhhhzemuszemus

:) ay iyiyim funda çok iyiyim hem de
sabahın 6'sında dila'nın tekmeleriyle uyandım :)
gece de şov yaptı kızım babasına, evvelsi günkü durgunluğunun acısını çıkarttı sanırım :)

bugün de özgeyle buluşcaz benden keyiflisi yok :)

sizin zeyneple eşlerinizin anlaşması da süper olmuş.
biz de bizimkileri tanıştıralım diyoruz, inşallah onlar da anlaşırlar da biz de ailece görüşebiliriz sizin gibi...

akşam süper vakit geçirirsiniz inşallah :)
sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla girin yeni yıla, 2010 da hep öyle geçsin..

ooo ne güzel kızın hiç durmamış oynayıp durmuş bütün gece....
valla evet güzel anlaştılar eşlerimiz,onlarda ısındılar birbirlerine....biz zaten dünürle buluştuğumuzda sanki 40 yıldır birbirimizi tanıyor gibiydik,sohbet,muhabbet....inşallah sizde böyle ailecek bir araya gelir görüşürsünüz çok güzel oluyo ya....
siz neler yapacaksınız bugün bakalm,nerede buluşacaksınız*

öncceee börekçide buluşucaz, karnımızı doyurcaz :)
ordan da özgelerin dükkana gidicez inşallah..

ben tek başıma dükkanı bulamam diye öncesinde öyle bi program yaptık, bakalım kaybolmadan hayırlısıyla bi bulayım onu da:) sonrası da güzel olur inşallah :)

eheh, ben ilk buluşmalarda biraz çekingen, durgun olurum aslında ama, bakalım, özge'yle nasıl olcak :))

günaydın kızlar.... hepinize mutlu yıllar şimdidenn a.s.

kızlar ne guzel buluşuyorsunuz .. şimdiden hoş vakit geçirmenizi dilerim..

bizde bugun çok heycanlıyız kocişle ilk kez bır yıla bırlıkte gireceğiz :asigim: veee birde oğlumuzla tabiii :asigim: yeni yıl inşallah hepimize yeni umutlar yeni mutluluklar getirir

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım
iyi seneler sana da :)

ayy ilk evlendiğimiz sene ben de ne heveslenmiştim eşimle yeni yıla giricez diye..
hele bir de sizin uğur böceğiniz de yanınızda :) üç kişi giriyorsunuz ne güzel :)

ama sen benim gibi ruhsuz olma da saat 10'da koltukta sızıverme e mi :))))
hazırladığım onca yemek, şişirdiğim balonlar falan bi köşede kaldıydı, ben kafamda komik bi parti şapkasıyla uyuyuverdiydim erkenden :))

canım çok güzel geçer emin ol.hiç yabancılık çekmezsiniz keyifli zaman geçirirsiniz inşallah....

:)))))))) canım bende bundn korkuyorum yaa.. gece 12 ye kadar nasıl uyumadan duracağım bilmiyorum ( akşamları yemekten sonra hemen sızıyorum :))))))) ama tabı farklı bır heyecanda var :))

buarada kızlar oğluşumun adınada karar verdik AHMET KAĞAN olacak inş :)

günaydın canım.sanada eşin ve oğluunla mutlu yıllar canım.hepimiz için güzel bir yıl olur inşallah....

canım çok güzel bir isim.ismiyle yaşasın inşallah...

ay ben de hep öyleyim işte, erkenden uyuyorum
bu akşam rahat rahat uyurum artık, yalnızım evde

klasikleşmiş yılbaşı ritüelimi gerçekleştirip 1 kilo mandalina yiyip sızarım koltukta.

ama size iyi eğlenceler tabii :)
güzel geçer geceniz inşallah..

bu arada ahmet kağan çok güzel bir isim canım.
adıyla, sağlıkla, sıhhatle yaşasın, ismi gibi güzel bir ömrü olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…