2010 Nisan Anneleri

canım çok güzel bir isim.ismiyle yaşasın inşallah...

aminn canımcım.. hepimizinki inşallah..

canım eşin çalışıyor mu akşam.. hem ne demek yalnız !! kızçenle birlikte olacaksın ne güzel.. bu zamana kadar kocişle girmişsindir yeni yıla bu akşamda dilacıkla gir :)
inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı ve uzun ömürlü olur canım.. bugün rabbimden tek isteğim bu..

günaydın güzel nisan anneleri oooo sabahtan beri baya bir kaynatılmış ne güzel bizde yeni kalktık kızımla babişkosu nöbetten geldi uyuyo şimdi kahvaltı hazırlayacağız kaldıracağız babişkomuzu

zeynepciğim özgeciğim hadi hayırlı olsun canlarım sizlerde buluşuyormuşsunuz ayyyy ne güzel yaa keşke hep yakın olsaydıkda her gün bir yerde buluşsaydık ne güzel olurdu bugün damadıma elcağızlarımla pastalar hazırlayacağım gerçi annesi yedirmiyoki yavrucuğuma doktorunun yüzzünden ama bize gelince mecbur yiyecek :))))

ilkenurcuğum keşkem sende yakında olsaydında gelseydin bize canımcım olsun sende kocişle geçirceksin birde oğluşunla canımcım

bu arada bütün güzel nisan annelerinin YENı YILI SAĞLIK MUTLULUK HUZUR DOLU GEÇER BÜTÜN KÖTÜLÜLÜKLER GıDER YERıNı GÜZELLıKLER ALIR 2010A BıR ADIM ÖNDE ŞANSLI OLARAK GıRıYORUZ BEBıŞLERıMıZLE RABBıMıZE ŞÜKÜRLER OLSUN

neyse teyzoşlar biz acıktık hemde çok kahvaltımızı hazırlayalım gidelimde saat geç olmadan görüşrüz canlarım

günaydınlar kızlar. şimdiden güzel bir yıl diliyorum.. sevdiklerimizle ve minik bebişlerimizle güzel bir yıl olsun inşallah.. opuyorumnanaktan

günaydın güzel hamişler... sinemadan geç gelince uyudum da uyudum valla.... avatar'ı tavsiye ederim. çok hoş bir film ama uzun sürüyor. bel ağrısı hat safhada:)))) neyse hazırlanıp işe gideyim ben.

günaydınlar kızlar. şimdiden güzel bir yıl diliyorum.. sevdiklerimizle ve minik bebişlerimizle güzel bir yıl olsun inşallah.. opuyorumnanaktan

herkeşlere sağlıklı, huzurlu, paralı ve tabii ki BEBİŞLİ bi yıl dilerim.

inşallah kızlar... opuyorumnanaktan

günaydın güzel hamişler... sinemadan geç gelince uyudum da uyudum valla.... avatar'ı tavsiye ederim. çok hoş bir film ama uzun sürüyor. bel ağrısı hat safhada:)))) neyse hazırlanıp işe gideyim ben.

hoşgeldin canım.. bende en son geçen hafta gittim..bel ağrısı kötü oluyor..belkı yarın gıderız kociçle avatarı bende merak edıyorum..

ben geldimm... site beni sabah sabah gatevay diye atınca kapattım :)))))

edoşun yanına sokulduğum gibi gitmişim valka :)) 10 buçuktu kalktığımızda ... herkes iyidir umarım ...

opuyorumnanaktan aminn inş.. canımcım.. :Saruboceq: size de iyi yıllar... bu arada bebişine maşallah canım.. ne kadar da büyümüş annesi... nazarlardan korusun rabbim inş..
günaydın bidenem opuyorumnanaktan ama kaçmışsın hemenn... inş. hepimizin tüm dr. kontrolleri hep güzel geçerr :Saruboceq:
kızlar gecmişe söle bi baktımda zeyno ile funda buluşcakmış gene ....
eeee bizde buluşalım bari zeyno(iki kedili deli) dedik veeee bugun bizde hasret gidercez ayy ben çok heyecan yaptım ya .....
evet evett bizsiz bi buluşmaa.. ee aynı şehirde olmanın avantajı işte mafoldumben bende geleydim de börecikleri beraber götüreydik mideye keşke :jeyyar: benim yerime de öpüver kızz dünürümüü.. unutma baakkk... opuyorumnanaktan
inş. cnım.. yeni yılda tüm arzuladıklarımız istediklerimiz olur ve sağlıkla huzurla geçer inş.. bebeklerimizle :Saruboceq:
canımm ne güzel bir isim.. adıyla yaşasın inş.. sağlıkla doğsun uzun hayırlı bir ömrü olsun inş.. :Saruboceq:
inşallah canımm :Saruboceq:
herkeşlere sağlıklı, huzurlu, paralı ve tabii ki BEBİŞLİ bi yıl dilerim.
opuyorumnanaktan amiin. cnım inş.. hepimiz için öyle olur :Saruboceq:
Günaydın güzel annişler ve bebişler.a.s.
opuyorumnanaktan günaydın canımın içiii...

kızlarrr... canım arkadaşlarımm... can yoldaşlarım... :))))
bende hepinizin yeni yılını kutluyorum.... en içten dileklerimlee.... inşallah 2010 hepimize bebişlerini getirdiği gibi sağlık,mutluluk,huzur,para,kavgasız gürültüsüz bir hayat ve daha bir sürü iyi şeyi getirir :)) herkese iyi yıllarr....
opuyorumnanaktan

bu ciciş kartın ve güzel dileklerinn içinn çook teşekkür ederim refiyecimm :1hugpuyorumnanaktanŞeniz

kızlarrr çok heyecan bastı beni ya.....
bende dila kızıma ufak bir hediye aldım inşlh beyenir bebiş....
zeynoda kabul ederse fotolarla bu akşam üstü sizlerleyiz inşlh......

refişim ne güzel bir mesaj bu tatlım......
bende yazıcam yeni yıl dileklerimi inşlh akşam çıkmadan......

Canım benim saolasın.Seninde tüm dileklerin olsun inşallah bu yılda.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…