canım çok güzel bir isim.ismiyle yaşasın inşallah...
ay ben de hep öyleyim işte, erkenden uyuyorum
bu akşam rahat rahat uyurum artık, yalnızım evde
klasikleşmiş yılbaşı ritüelimi gerçekleştirip 1 kilo mandalina yiyip sızarım koltukta.
ama size iyi eğlenceler tabii :)
güzel geçer geceniz inşallah..
bu arada ahmet kağan çok güzel bir isim canım.
adıyla, sağlıkla, sıhhatle yaşasın, ismi gibi güzel bir ömrü olsun inşallah..
günaydınlar dünürcüğüm hoşbulduk
günaydınlar kızlar. şimdiden güzel bir yıl diliyorum.. sevdiklerimizle ve minik bebişlerimizle güzel bir yıl olsun inşallah.. opuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar. şimdiden güzel bir yıl diliyorum.. sevdiklerimizle ve minik bebişlerimizle güzel bir yıl olsun inşallah.. opuyorumnanaktan
herkeşlere sağlıklı, huzurlu, paralı ve tabii ki BEBİŞLİ bi yıl dilerim.
günaydın güzel hamişler... sinemadan geç gelince uyudum da uyudum valla.... avatar'ı tavsiye ederim. çok hoş bir film ama uzun sürüyor. bel ağrısı hat safhada:)))) neyse hazırlanıp işe gideyim ben.
opuyorumnanaktan aminn inş.. canımcım.. :Saruboceq: size de iyi yıllar... bu arada bebişine maşallah canım.. ne kadar da büyümüş annesi... nazarlardan korusun rabbim inş..günaydın nisan ayının tatlı annişleri,hepinize güzel bir yeni yıl diliyorum,inş 2010 da sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız.benim 2010 dan beklediklerimin başında bu var.a.s.a.s.a.s.
bu arada dün gittim bebişe,880 gr olmuş,karın cevresi 1 hft ilerdeydi,dr yeni yemek yemiş dedi,diğerleri haftası ile uyumluydu,elleriyle yüzünü kapatıyodu her zamanki gibi,poz vermedi hatta ayagını bile baktık yüzüne getirmiş..herşey iyiydi cok şükür,3 hft sonra tekrar cagırdı...diyet yapmamı istemedi dr sadece ıvır zıvırı kes dedi,hft da bir kg alıyom cünkü:))
günaydın bidenem opuyorumnanaktan ama kaçmışsın hemenn... inş. hepimizin tüm dr. kontrolleri hep güzel geçerr :Saruboceq:hepinize günaydın kızlar..
rönesans, ne güzel bebişini görmüşsün, sağlık haberlerini almışsın
gözün aydın.. darısı başımıza.. nisana kadar her muayene bir öncekinden güzel olsun inşallah :)
evet evett bizsiz bi buluşmaa.. ee aynı şehirde olmanın avantajı işte mafoldumben bende geleydim de börecikleri beraber götüreydik mideye keşke :jeyyar: benim yerime de öpüver kızz dünürümüü.. unutma baakkk... opuyorumnanaktankızlar gecmişe söle bi baktımda zeyno ile funda buluşcakmış gene ....
eeee bizde buluşalım bari zeyno(iki kedili deli) dedik veeee bugun bizde hasret gidercez ayy ben çok heyecan yaptım ya .....
inş. cnım.. yeni yılda tüm arzuladıklarımız istediklerimiz olur ve sağlıkla huzurla geçer inş.. bebeklerimizle :Saruboceq:günaydın kızlar.... hepinize mutlu yıllar şimdidenn a.s.
kızlar ne guzel buluşuyorsunuz .. şimdiden hoş vakit geçirmenizi dilerim..
bizde bugun çok heycanlıyız kocişle ilk kez bır yıla bırlıkte gireceğiz :asigim: veee birde oğlumuzla tabiii :asigim: yeni yıl inşallah hepimize yeni umutlar yeni mutluluklar getirir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımm ne güzel bir isim.. adıyla yaşasın inş.. sağlıkla doğsun uzun hayırlı bir ömrü olsun inş.. :Saruboceq::)))))))) canım bende bundn korkuyorum yaa.. gece 12 ye kadar nasıl uyumadan duracağım bilmiyorum( akşamları yemekten sonra hemen sızıyorum :))))))) ama tabı farklı bır heyecanda var :))
buarada kızlar oğluşumun adınada karar verdik AHMET KAĞAN olacak inş :)
inşallah canımm :Saruboceq:günaydınlar kızlar. şimdiden güzel bir yıl diliyorum.. sevdiklerimizle ve minik bebişlerimizle güzel bir yıl olsun inşallah.. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan amiin. cnım inş.. hepimiz için öyle olur :Saruboceq:herkeşlere sağlıklı, huzurlu, paralı ve tabii ki BEBİŞLİ bi yıl dilerim.
opuyorumnanaktan günaydın canımın içiii...Günaydın güzel annişler ve bebişler.a.s.
kızlarrr... canım arkadaşlarımm... can yoldaşlarım... :))))
bende hepinizin yeni yılını kutluyorum.... en içten dileklerimlee.... inşallah 2010 hepimize bebişlerini getirdiği gibisağlık,mutluluk,huzur,para,kavgasız gürültüsüz bir hayat ve daha bir sürü iyi şeyi getirir :)) herkese iyi yıllarr.... opuyorumnanaktan
Canım benim saolasın.Seninde tüm dileklerin olsun inşallah bu yılda.opuyorumnanaktan
kızlarrr... canım arkadaşlarımm... can yoldaşlarım... :))))
bende hepinizin yeni yılını kutluyorum.... en içten dileklerimlee.... inşallah 2010 hepimize bebişlerini getirdiği gibisağlık,mutluluk,huzur,para,kavgasız gürültüsüz bir hayat ve daha bir sürü iyi şeyi getirir :)) herkese iyi yıllarr.... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?