2010 Nisan Anneleri

sedacım özgecim rica ederim canlarım... okuldan gelince akşam için bişiler yapıcam.. teyzemdetoplancaz tüm sülale :))) herkes poğaça,börek bişiler yapçakmış.. bende yapıciim belki vaktim olmaz da uğrayamam dediydim :))))

ö zgee unutma dünürümü benim yerime dekokulu kokulu öpmeyi hee.. basarım börekçiyii :)))))

kızlarrr çok heyecan bastı beni ya.....
bende dila kızıma ufak bir hediye aldım inşlh beyenir bebiş....
zeynoda kabul ederse fotolarla bu akşam üstü sizlerleyiz inşlh......
Özgeciğimmm bende geliyorum uçağa atlayıp.Bekleyin benide anacığımmm.kaydirigubbakcemile3

kızlarrr çok heyecan bastı beni ya.....
bende dila kızıma ufak bir hediye aldım inşlh beyenir bebiş....
zeynoda kabul ederse fotolarla bu akşam üstü sizlerleyiz inşlh......

fotolarınızı bekliyoruz canım selamımızı ilet zeynoya..
ay bugün ne güzel kk arkadaşları yüz yüze görüşmelere başladı.....

yeni yılda gönlünüzün tüm iyi dilekleri gerçek olsun.....bu yıl bizim en güzel yılımız olacak inşallah....bebişlerimizle daha nice sağlıklı uzun yıllara:))))

Eklentiler

• $yilbasi[1].webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 15
merhabalar kızlar...
herkese iyi seneler. herşey istediğiniz gibi olsun.

yeni yılda gönlünüzün tüm iyi dilekleri gerçek olsun.....bu yıl bizim en güzel yılımız olacak inşallah....bebişlerimizle daha nice sağlıklı uzun yıllara:))))

aminnnnnnnnnn..kızlarrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkes nerede ??

herkese Çok mutlu,huzurlu,sevdıklerıyle dertsız,tasasız ,barıŞ ıÇınde geÇıreceklerı bır yıl dılıyorum.

ilke nurcum dün kardeşin dediği bişeyden bahsetmiştin.bebek hareket etmeyince bişey yapıyomuşsun bebek hareket ediyomuş onu tekrar yazabilirmisin*

teyzoşlar sizlerinde yeni yılı kutlu olsun sağlıcaklı bir yıl geçiririz inşallah bebişlerimizle bende yavaş yavaş hazırlık yapıyorum akşama bizim kızı istemeye geliyo fundalar dünürler ne yapalım kızımızı doğurmadan sözünü vereceğiz artık:))))

ilke nurcum dün kardeşin dediği bişeyden bahsetmiştin.bebek hareket etmeyince bişey yapıyomuşsun bebek hareket ediyomuş onu tekrar yazabilirmisin*

canımcım ilk altın kural tatlı çikolata ye .. gerçi diyettesin ama azcıkk ye.. sonra sırt üstü dümdüz yat ve bebeğin bulunduğu noktayı bulmaya çalış.. bulunca hafif okşa.. okşamalara tepki vermiyorsa eğer çok hafif tıklat.. vur yani.. o zaman tepki veriyor.. dün akşam ben yaptım ben vurunca nasılda kızıyor benım kı:)) tabı babasıda :))

kızlar zeyno ile buluştuk hersey çok güzeldi çok iyi anlaştık hatda ayrılamadık desem yeri var....
ama resim çekinmedik inşlh birdahakine.....
önce yemeğimizi yedik dila çok acıkmış....
sonra biizm dükkana gectik eşim bize cay demlemişti çayımızı içtik sohbet ettik bol bol ve birdaha ailecek görüşmek üzere sözleştik hatda zeyno unutsa bile ben bunu hatırlatcam sen bizi çağırcaktın diye...hehe:)))
keşke daha çok vaktimiz olsaydı da tüm gün grüşseydik .....
canımcım zeynocum ben çok keyif aldım tatlım inşlh birdaha buşuşuruz arayı çok açmadan.....
kızlar bu arada ayarlayalım valla istanbulda olanlar buluşalım ....

NE GÜZEL.yeni dostluklar kuruluyor,sağlamlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…