kızlar zeyno ile buluştuk hersey çok güzeldi çok iyi anlaştık hatda ayrılamadık desem yeri var....
ama resim çekinmedik inşlh birdahakine.....
önce yemeğimizi yedik dila çok acıkmış....
sonra biizm dükkana gectik eşim bize cay demlemişti çayımızı içtik sohbet ettik bol bol ve birdaha ailecek görüşmek üzere sözleştik hatda zeyno unutsa bile ben bunu hatırlatcam sen bizi çağırcaktın diye...hehe:)))
keşke daha çok vaktimiz olsaydı da tüm gün grüşseydik .....
canımcım zeynocum ben çok keyif aldım tatlım inşlh birdaha buşuşuruz arayı çok açmadan.....
kızlar bu arada ayarlayalım valla istanbulda olanlar buluşalım ....
Sonunda görüştünüz ne güzel.Darısı diğer buluşmalarınıza.a.s.kızlar zeyno ile buluştuk hersey çok güzeldi çok iyi anlaştık hatda ayrılamadık desem yeri var....
sonra biizm dükkana gectik eşim bize cay demlemişti çayımızı içtik sohbet ettik bol bol ve birdaha ailecek görüşmek üzere sözleştik hatda zeyno unutsa bile ben bunu hatırlatcam sen bizi çağırcaktın diye...hehe:)))
canımcım zeynocum ben çok keyif aldım tatlım inşlh birdaha buşuşuruz arayı çok açmadan.....
herkese iyi akşamlar.ben kaçar.tekrar güzel yıllar diliyorum
güle güle canım sanda mutlu yıllar opuyorumnanaktan
canımcım ilk altın kural tatlı çikolata ye .. gerçi diyettesin ama azcıkk ye.. sonra sırt üstü dümdüz yat ve bebeğin bulunduğu noktayı bulmaya çalış.. bulunca hafif okşa.. okşamalara tepki vermiyorsa eğer çok hafif tıklat.. vur yani.. o zaman tepki veriyor.. dün akşam ben yaptım ben vurunca nasılda kızıyor benım kı:)) tabı babasıda :))
kızlar zeyno ile buluştuk hersey çok güzeldi çok iyi anlaştık hatda ayrılamadık desem yeri var....
ayyy canım ne güzel valla bizim ayağımız uğurlu geldi dünürle canım keşke dediğin gibi hep yakın olsakda beraber buluşsak ne güzel olurdu yaa her yerde zaten bir zeynep var aslında işin formülü acaba zeyneplerdemi nekaydirigubbakcemile3 çok sevindim canım tanıştırın tabikide eşlerinizi o zamn daha güzel oluyo muhabbet bizimkiler bizimle dalga geçmişlerdi internette hemen kk girdiğimizi falan birbirlerine anlatmışlardı ayyy dila acıkmışmı canım benim yaa götürseydinizya börekleri kız özge yakın olsan varya ben seni her gün yanıma getirmesini bilirdim özge şu yemeği yaptım atla gel derdim ama neyseeeeyerimseniben:asigim:
ohh ohhh börekler götürülmüş afiyet olsun yarasın dilayla kuzeyimize.....
caım çok güzel oluyo dimi kk arkadaşlıkları....güzel vakit geçirdiğinize sevindim canım....inşallah bir dahaki sefere eşili görüşürsünüz....
ayyy funda olmazmı valla kk arkadaslıkları gibi yok iyiki tanımışım hepinizi.....
çok güzeldi hersey ama ben doymadım ki zeynoya.....
zaman hemen aktı,daha anlatacak okdar sey vardıki hepsine yetmedi vakit......
keşke bizde yeni yıla birlikte girseydik.....
yeni yıla nası girersen öle gidermiş ne güzel siz koca bi sene hep birlikte olcaksınız......:enbuyukkk:
canım birbirinizin karnını sevdiniz mi*hanginizin karnı daha büyük?biz sde canım dünürle o kadar konuştukki valla sohbet bitmiyo.ben bu akşam rejimi bozacağım hehehe...dünür diyo bu akşam rejim falan yok.....
canım sende iyiki varsın.burda olsan yer içerdik biz sürekli heeee.sonra bizi yuvarlayarak götürürlerdi doğumakaydirigubbakcemile3:sm_cool:
iyi akşamlar kızlarr
nasıl yorulmuşum oturunca anladım :) sabahtan beri evle uğraşıyorum daha doğrusu mutfakla dolapları sildim örtülerini değiştirdim yemek yaptım derken anca oturuyorum
sizler nasılsınız?
oh özgecim ne güzel tanışmışsınız benim gelmeme az kaldı kısmetse 15 inde istanbuldayım ve bir hafta kalmayı düşünüyorum inşallah ayarlayabilirizde buluşuruz
zeyneple funda da bu akşam beraberler bu akşam çok seviniyorum bu duruma kızlarya ne güzel anlaşıp kaynaştınız iyice benimde bu siteden bir arkadaşım vardı burda oturan onunla buluşuyorduk ama oda evlenip izmit e taşınınca görüşemedik bir daha
tarhancım 2 günlük küslüğün sonunda barıştık konuştuk uzun uzunayyy kirletsinler püskürtsünler yeterki yesinler o kuzucuklar:asigim: :asigim:
[/COLOR]
merabalar canım ben de seni merak etmiştim. keyfin düzelmiştir inşallah eşinle problemini halledebildin mi. bende ağırlaştım karnımı tutmadan yürüyemiyomkaydirigubbakcemile3
batuhancım çok geçmiş olsun canımselam kizlar nasilsiniz bakim
bende evime döndüm pazar günü ama nette sorun oldugu icin pek ggiremedim
dünde 1 geceligine hastaneye yattim kusma ve afedersiniz isalden
serum taktilar
gecmisi malesef okuma sansim yok baya birikmis ama umarim hepiniz iyisinizdir
öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar nazcım....
oyy yorma kendini ya bebişle dinlen azcıkın....tanıştık valla canım çokta güzel oldu sende burda olunca yasemin falan hep görüşsek valla ne güzel olur ayarlayalım.....
nasilsiniz güzel nisan anneleri Şeniz
evden cikmadan önce hepinize hayirli ugurlu ve de mutlu yillar dilerim
Dilerim ki Allahtan hepiniz icin yeni yil bol kazanc ,bol huzur ve bebeklerimizle saglikli bir yil ya da nice yillar getirsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?