2010 Nisan Anneleri

ayyy canım ne güzel valla bizim ayağımız uğurlu geldi dünürle canım keşke dediğin gibi hep yakın olsakda beraber buluşsak ne güzel olurdu yaa her yerde zaten bir zeynep var aslında işin formülü acaba zeyneplerdemi nekaydirigubbakcemile3 çok sevindim canım tanıştırın tabikide eşlerinizi o zamn daha güzel oluyo muhabbet bizimkiler bizimle dalga geçmişlerdi internette hemen kk girdiğimizi falan birbirlerine anlatmışlardı ayyy dila acıkmışmı canım benim yaa götürseydinizya börekleri kız özge yakın olsan varya ben seni her gün yanıma getirmesini bilirdim özge şu yemeği yaptım atla gel derdim ama neyseeeeyerimseniben:asigim:

Sonunda görüştünüz ne güzel.Darısı diğer buluşmalarınıza.a.s.

sağol canım ya gerçi ceva biraz geç oldu ama....bende deneyeceğim bizimki oynaşmadığı zamanlarda....

ohh ohhh börekler götürülmüş afiyet olsun yarasın dilayla kuzeyimize.....
caım çok güzel oluyo dimi kk arkadaşlıkları....güzel vakit geçirdiğinize sevindim canım....inşallah bir dahaki sefere eşili görüşürsünüz....

canım valla ayağınız uğurlu geldi....
eşlerde anlaşırsa süpper olcak bizim için,inşlh sizler gibi olluruz bizde...
dilacık nası acıkmış anlatamam....ohhh doyurduk tabi onu ve annesinide....
ayyy zeyno ben orda olsam beni tesvik etmene gerek yokki,ben .çok yüzsüzüm sen kovana kadar gelirdim sana sen bıkardın benden :))))

ayyy funda olmazmı valla kk arkadaslıkları gibi yok iyiki tanımışım hepinizi.....
çok güzeldi hersey ama ben doymadım ki zeynoya.....
zaman hemen aktı,daha anlatacak okdar sey vardıki hepsine yetmedi vakit......
keşke bizde yeni yıla birlikte girseydik.....
yeni yıla nası girersen öle gidermiş ne güzel siz koca bi sene hep birlikte olcaksınız......:enbuyukkk:

canım birbirinizin karnını sevdiniz mi*hanginizin karnı daha büyük?biz sde canım dünürle o kadar konuştukki valla sohbet bitmiyo.ben bu akşam rejimi bozacağım hehehe...dünür diyo bu akşam rejim falan yok.....
canım sende iyiki varsın.burda olsan yer içerdik biz sürekli heeee.sonra bizi yuvarlayarak götürürlerdi doğumakaydirigubbakcemile3:sm_cool:

iyi akşamlar kızlarr
nasıl yorulmuşum oturunca anladım :) sabahtan beri evle uğraşıyorum daha doğrusu mutfakla dolapları sildim örtülerini değiştirdim yemek yaptım derken anca oturuyorum
sizler nasılsınız?
oh özgecim ne güzel tanışmışsınız benim gelmeme az kaldı kısmetse 15 inde istanbuldayım ve bir hafta kalmayı düşünüyorum inşallah ayarlayabilirizde buluşuruz
zeyneple funda da bu akşam beraberler bu akşam çok seviniyorum bu duruma kızlarya ne güzel anlaşıp kaynaştınız iyice benimde bu siteden bir arkadaşım vardı burda oturan onunla buluşuyorduk ama oda evlenip izmit e taşınınca görüşemedik bir daha

oyy sevmem mi dila'mı sevdim.....
hımmmm:)):uhm:
şimdi ne denirki bilmem sanırım zeynonun karnı azcık daha büyüktü ama çok değil yani.....benim yürüşümden çok belliymiş hamiş olduğum zeyno öle diyo penguen gibi yürüyorum çünkü....ohh ohh yiyin için valla bugun rejim mi olur ......
ayyy bari siz bu akamın resimelrini ekleyin ya ;yüzlerini kapayın ama ekleyin hani rahatsız olursanız diye dedim.....
bidahaki buluşmada bizde koycaz resimlerimizi......

iyi akşamlar nazcım....
oyy yorma kendini ya bebişle dinlen azcıkın....tanıştık valla canım çokta güzel oldu sende burda olunca yasemin falan hep görüşsek valla ne güzel olur ayarlayalım.....

nasilsiniz güzel nisan anneleri Şeniz

evden cikmadan önce hepinize hayirli ugurlu ve de mutlu yillar dilerim

Dilerim ki Allahtan hepiniz icin yeni yil bol kazanc ,bol huzur ve bebeklerimizle saglikli bir yil ya da nice yillar getirsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tarhancım 2 günlük küslüğün sonunda barıştık konuştuk uzun uzun
tabi yanaşan o oldu :)
siz ne yaptınız geldi mi eşin?
batuhancım çok geçmiş olsun canım
merak etmiştim senide
bundan sonra daha sık görüşürüz inşallah

iyi akşamlar nazcım....
oyy yorma kendini ya bebişle dinlen azcıkın....tanıştık valla canım çokta güzel oldu sende burda olunca yasemin falan hep görüşsek valla ne güzel olur ayarlayalım.....

iyi akşamlar tatlımm
iş yaparken farkına varmadım ama baya yorulmuşum canım bu aralar evde durmuyordum zaten o yüzden gerekiyordu.
çok sevindim tanıştığınıza da tatlım mutlaka ayarlayalım zaten hafta içi yada hafta sonu farketmez benim için ama pazar günü olmazsa iyi olur:)
gelmişken bir hafta kalmayı düşünüyorum
bu arada sen nasılsın canım görüşemiyoruz bir türlü kuzeyimiz nasıl?

çok şükür ben iyiyim canım sen nasılsın?
inşallah dileklerin kabul olur canım hep birlikte huzurlu sağlıklı ve bebişlerimizle güzel bir yıl geçiririz

meraba kızlar nasılsınız bende dünürümü bekliyorum şu an yola çıkmışlardır yarım saate benim kızın sözünü almaya geliyolar biraz naz yapim bari kız evi naz evi derlerya öyle işte:)))

jnazcığım keşke yakın olsakta hep görüşsek canım gerçekten çok farklı oluyo insan sanki ne zamandır görmediği biri gibi geliyo insana

ooooo zeyracım hayırlı uğurlu olsun diyelim bu arada söz hediyenizi de görmek istyroz tatlım....
vall menüyüde yazmamışın ama neler neler döktürdün bakim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…