2010 Nisan Anneleri

ooooo zeyracım hayırlı uğurlu olsun diyelim bu arada söz hediyenizi de görmek istyroz tatlım....
vall menüyüde yazmamışın ama neler neler döktürdün bakim.....

canım hediye almış dünür bizim kıza ekleriz fotosunu çekerizde canımcım.menüde çok şeyler var ben sana özelden yazayım şimdi burda olmaz canımcım anladın sen onuyerimseniben

kızlar merhaba dünürlerdeyiz.yedik içtik oturuyoruz valla....ahhhh rejim gitti.....gitti.......o kadar çok ve güzel hazırlık yapmış ki dayanmak mümkün değil.....haftaya şekerim çıkar mı bilmem ama güzel yedim heeee....az sonra göbüş çekeceğiz ekler dünürcüğüm.....

kızlar hepinizin yeni yılını kutluyoruz oğluşumla.allahım yeni yılda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin işallah.hepiniz öpüldünüz 2010 annelerii..

hihoyyyt yeni yıll hoşgeldii.... sağlık, huzur , mutluluk ,para,ve yavrularımızı getirsin inş. kucağımıza sağlıkla :Saruboceq:

ayy hiiç uykum yokk... teyzemlerden geldik ama evde herkes yattıı.. ben göbüş topiğinde oyalanıyorum habire :)))) uyumazsam cicilerimizi de ekliyim diyorum ama bakalım... neyse herkese tatlı rüyalarrr...

yine ben kaydirigubbakcemile3 .. benden sonra topiğimize geliceklere günaydınlarr olsunn... iyi günler iyi bir yıl diliyorum herkeseee.. yeni yılın açılış mesajını kızımın doğduğu ilk günkü haliyle süslemek istiyorum.. fotoğraftan çektim accık bulanık ama olsunn artıkk :)))

ayy görünce o yıllara gittim sanki.. dayanamadım bikaç tane daha ekledim... amaaann ne resim ekledim dünden beri ayolll :kedi:
bu hastaneden çıktığımız gündü.. 3 günlükk...
bu da 1 aylıkken.. mevlüdümüzde :))
bunlarda 1 yaşındayken.. antalya tatilinde.. bu hallerine halaa baktıkça ölüyorum :asigim:

neyse cicileri de eklediğime göree... accık daha kocişin yanına sokulayım. tahminimce annemlerde 10-11 den önce uyanmazlarr... yada ufaktan kahvaltıyı hazırlamaya başlıyımm.. öpüyorum hepiniziii.. opuyorumnanaktan

günaydınlar herkese.....herkesin yeni yılı çok güzel geçer inşallahhh....bu yıl bize sağlık,mutluluk,huzur ve sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi getirir inşallahhhh.............

günaydınlar dünürcüğüm sadece sen gözüküyosun uyandımmı canım göbişleri ekledim ama hata veriyo yaa olmazsa başka bir siteden tekrar yükleyeceğim

canım biz azıcık kahvaltımızı yapalım geliriz bu arada göbiş fotolarımız çıkmamış olmazsa başka bir siteden yüklerim bakarımda hata verdi bunda

günaydınlar dünürcüğüm sadece sen gözüküyosun uyandımmı canım göbişleri ekledim ama hata veriyo yaa olmazsa başka bir siteden tekrar yükleyeceğim

günaydınlar canım.evet bende göbüşlere bakıyodum açılmıyor.tamam canım olmadı eklersin başka siteden....önce güzel bir kahvaltı yap gizemi doyur.....

günaydınlar canım.evet bende göbüşlere bakıyodum açılmıyor.tamam canım olmadı eklersin başka siteden....önce güzel bir kahvaltı yap gizemi doyur.....

canım ekledim sonunda cicişinide göbişleride:asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…