ayy görünce o yıllara gittim sanki.. dayanamadım bikaç tane daha ekledim... amaaann ne resim ekledim dünden beri ayolll :kedi:
bu hastaneden çıktığımız gündü.. 3 günlükk...
bu da 1 aylıkken.. mevlüdümüzde :))
bunlarda 1 yaşındayken.. antalya tatilinde.. bu hallerine halaa baktıkça ölüyorum :asigim:
kızlarrr iyi akşamlarrrr ayy 1 gün fazladan evde olmak ne harika birşey.
bizim burda her cuma pazar kurulur bütün gebze bu pazara gelir. çalıştığım büro pazarın içinde olmasına rağmen kaç aydır uğrayamamıştım. bugün pazarı bir uçtan öbür uca dolaştım oğluşuma ciciler aldım. birazdan ciciler topiğine eklerim.
geldim eve eşime güzel bir yemek hazırladım ne yaptığımı aşerme topiğine yazarım.
ayy çok yedim göbeğim kocaman oldu ama kusura bakmayı göbişler topiğine ekleyememkaydirigubbakcemile3
şimdide eşimle kanal d de güzel bir film daha önce de izlemiştik onu izliyoz:asigim:
siz nerelerdesiniz kimsecikler yok bu akşam:dance:
canım güle güle kullansın kaanımız çok şeker aldıkların canımcım sağlıcaklı günlerde giysin kaan paşamız bu arada babasıda kendini affettirmiş yani aldığıyla canım ayda bir sen bi naz yap böyle canının bişey aldırmak isteyince baksana işe yaramış yerimseniben
iyi akşamlar herkese....
tuğbacığım dün akşam çok güzel bir akşam geçirdik 2010 a dünürlerle girdik,bizim oğlan demekki çıkmayacak dünürlerden...gizemi görünce coştu zaten.....bugünde maşallahı var kıpır kıpırdı yavrum......
dünür sen nasılsın*dün gece sizden geldikten sonra kasığım çok ağrıdı gece 4 e kadar fala aralıklarla bugünde arada ağrı girdi arada...korktum ya ama şimdi iyiyim Allaha şükür......
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saol zeyracım valla iyi fikir ben arasıra kavga çıkarayımda oğluşa yeni ciciler gelsinkaydirigubbakcemile3
budebecim tatlım valla ne güzel vakit geçirmişsinizdir. özendim doğrusu. sizin ufaklıkların aynı oyuncak için kavga ettikleri günlerde gelecek inşallah.göktuşla gizem sultan büyüyünce çok gülecekler hepimizekaydirigubbakcemile3 aman geçmiş olsun canımcım iyice dinlen yine geçmezse doktoruna bi danış canım yaa opuyorumnanaktan
ay benim bilgisayar mı kafayı yedi bilmiyorum ciciler kısmında cevap yazma kısmı kaybolmuş....
tuğbacığım ve batuhanım aldıklarınız çok güzel,iyi günlerde kullansın bebişiniz....
bende ciciler kısmına yeni aldıklarımı ekleyecektim ama düzelince eklerim inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?