2010 Nisan Anneleri

refiye nası güzel çıkmış fotolar bayıldım valla .....eda çok tatlı canım ya yerim ben onu cimcime.....

refiyecim pek tatliymis bu yaa nazar degmesin kizla bambaska opuyorumnanaktan

merabalar kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun bebişlerimizle daha güzel mutlu yıllar geçirirsiniz inşallahhhopuyorumnanaktan
refiyecim eda nın resimlerine bayıldım maşallah allah bağışlasın çok tatlı içim eridi valla :asigim:
zeyra ve budebe kızlar maşallah siz artık işi iyice ilerlettiniz neşeniz bol olsuna.s.:1hug:

Son düzenleme:
slm kızlar hepinize mutlu yıllaaaarrr
eee biletlere baktınızmı hiç zengin olan yokmu aramızda:roflol:

teşekkürler tuğba teyzoşumuz evet çok güzel bir gece geçirdik dün canım yarısı benim aldıklarımı göstermekle geçti zaten fundada gelinim ne çok şeyi varmış dedi damadım kıpır kıpırdı canımcım keşke dediğim gibi hep yakın olsk ne güzel olurdu :ecrin_bebek:

ezgiciğim nerde bize amorti bile yok 2 biletimizede:kedi:

nazlıcığım inşallah canım güzel dileklerin için saolasın

Nisan anneleri yeni yılınız kutlu olsun. 2010 bebişlerimizle güzel bir yıl olsun.
Bizde son iki kişi yeni yılımızı geçirdik. ıns seneye bebişimiz yanımızda olacak. :Saruboceq:
Burada bebeg83 ne güzel resimler öyle kızına maşallah. Sen ne kadar küçük anne olmuşsun. Resimlerde çıtır anne olduğun çok belli. Sanada maşallah canım.

kızlarrr iyi akşamlarrrr ayy 1 gün fazladan evde olmak ne harika birşey.
bizim burda her cuma pazar kurulur bütün gebze bu pazara gelir. çalıştığım büro pazarın içinde olmasına rağmen kaç aydır uğrayamamıştım. bugün pazarı bir uçtan öbür uca dolaştım oğluşuma ciciler aldım. birazdan ciciler topiğine eklerim.
geldim eve eşime güzel bir yemek hazırladım ne yaptığımı aşerme topiğine yazarım.
ayy çok yedim göbeğim kocaman oldu ama kusura bakmayı göbişler topiğine ekleyememkaydirigubbakcemile3

şimdide eşimle kanal d de güzel bir film daha önce de izlemiştik onu izliyoz:asigim:

siz nerelerdesiniz kimsecikler yok bu akşam:dance:

canım güle güle kullansın kaanımız çok şeker aldıkların canımcım sağlıcaklı günlerde giysin kaan paşamız bu arada babasıda kendini affettirmiş yani aldığıyla canım ayda bir sen bi naz yap böyle canının bişey aldırmak isteyince baksana işe yaramış yerimseniben

iyi akşamlar herkese....
tuğbacığım dün akşam çok güzel bir akşam geçirdik 2010 a dünürlerle girdik,bizim oğlan demekki çıkmayacak dünürlerden...gizemi görünce coştu zaten.....bugünde maşallahı var kıpır kıpırdı yavrum......
dünür sen nasılsın*dün gece sizden geldikten sonra kasığım çok ağrıdı gece 4 e kadar fala aralıklarla bugünde arada ağrı girdi arada...korktum ya ama şimdi iyiyim Allaha şükür......

ay benim bilgisayar mı kafayı yedi bilmiyorum ciciler kısmında cevap yazma kısmı kaybolmuş....
tuğbacığım ve batuhanım aldıklarınız çok güzel,iyi günlerde kullansın bebişiniz....
bende ciciler kısmına yeni aldıklarımı ekleyecektim ama düzelince eklerim inşallah.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saol zeyracım valla iyi fikir ben arasıra kavga çıkarayımda oğluşa yeni ciciler gelsinkaydirigubbakcemile3

budebecim tatlım valla ne güzel vakit geçirmişsinizdir. özendim doğrusu. sizin ufaklıkların aynı oyuncak için kavga ettikleri günlerde gelecek inşallah. göktuşla gizem sultan büyüyünce çok gülecekler hepimizekaydirigubbakcemile3 aman geçmiş olsun canımcım iyice dinlen yine geçmezse doktoruna bi danış canım yaa opuyorumnanaktan

keşke hepimiz bir arada olsak canım ya ne güzel olurdu...dün akşam bizde konuştuk seneye çocuklar pıtır pıtır yürümeye başlar falan diye....canım şimdi iyiyim sağol...kaanın ciciler çok güzel orada yazamadım benim sayfada bir bozukluk var

cok sagol canim benim
yok sende sorun yok ben resmi büyük koymusum ondan canim:kedi:

kızlar ciciler topiğine mesaj yazınca sayfa atladı düzeldi haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3ilahi batuhanımcım fotolar biraz daha büyük olsaydı evin içine de yayılacaktı vallakaydirigubbakcemile3

budebe cim çok teşekkürler canım. belki bir yılbaşında uludağa falan tur düzenler hepimiz hep beraber oluruz (fazla mı hayal kurdum nekaydirigubbakcemile3) aman dikkat et canım göktuş bize vakitsiz süprizler yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…