2010 Nisan Anneleri

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ondan daha büyük yapmadim zaten laelaelaelaelae

ay canım inşallah yapmaz ya göktuş...bugün bir arkadaş daha öyle dedi.inşallah zamanında gelir kuzucuklar....
valla süper bi hayal bence inşallah o zamanlarımızda olur ya süper olur valla....

canım dünürcüğüm geçmiş olsun canım yaa ayyy kıyamam sana canım benim geçtiğine sevindim sanırım yeni yıl coşkusu yaşıyo göktuşumuz bu arada canım ressim netten yükleyebilirsin canımcım

Son düzenleme:
canım merhaba nasılsın.şimdi iyiyim canım ya ama bi ara gerçekten korktum. dün ayağımı üşütmüştüm evde hemen ağrı yaptı o..ısınınca iyi geldi.
caım ya ciciler kısmına ekleme yapamadım hızlıresimden.eşimde uyuyo yarına kaldı artık

günaydınn kızlarr..
ilk mesaj benden olsun :)) bugün arkadaşımın nişanı var annemlerdeyim.. yeni ciciş aldım kendime çekebilirsem resmini eklerim nişandan sonra :)) bugun hersey çok guzel ama hava yagmurlu ya

kızlar ben dün gece hiç yatamadım atık göbüşten mi bilmem çok sık uyanıyorum dönerken ve bölük pörçük olan uykum hepten kaçıyo,ayaklarımdaki ve bacaklarımdaki kramplarıda saymıyorum beni uyutmamakta en büyük etkende bu......

bu arada kızlar göbüşümü ekledim birazdanda cicişlerimizi ekliycem.....

günaydın özgecim.. bende geceleri wc ye gitmekten uyuyamıyorum.. bacak kraplarıda aynıı yıl başı gecesi uyurken ıkısıne bırden aynı anda gırdı.. felç oldum sandım.. kıpırdatamadım bacaklarımı.. doktorumu aradık içtiğim kalsıyumu gunde ıkıye cıkardı.. bakalım ıkı gundur bır sorun yok.. sende düzenli kullanıyorsun değil mi canım kalsiyumunu ??

günaydın kızlar...
günaydın canım

geçmiş olsun ya o kasılmalar bendede vardı 20haftalıkken dr magnezyum verdi birde süt ürünlerini çok tüketiyom çok şükür şimdilik o problemim yok..

oy oy demek göbişin okadar büyüdü maşallah ...tosuncuma..
uykular kaçmaya başladı değil mi ?
bizde akşam yatınca babası göbişime elini koydu amanın benim kız tepkisini verdi hemen çok şaşırdık ilk defa dışardan hissedildi:)))) çok mutlu olduk ya ..
Allahım isteyen herekese versin ya..

Dur hemen girip göbişene bakayım..cicişlerini çok begendim bu arada özellikle hastane çıkışını:)) renk süpper

günaydın teyzoşlar bizde yeni kalktık ama ne kalkış bacak krampıyla yine yaa sol bacağımı zor atıyorum yürürken onun ağrısına uyuyamıyorum illa yürümeliyim o an mecbur kalkıyoruz bizde kızımla ne yapalım (

özgeciğim resimler çıkmamış baktımda sen istersen tekrar göz at canımcım

ilkenurcuğum hadi resim bekliyoruz iyi eğlenceler sanada şeker teyzoşumuz

günaydın sisi07 canımm.. bizim oğlanda dün akşam öyle kıpır kıpırdı ki babası elini koydu hıc durmadı yerınde ordan oraya gezıp durdu.. benımkı baya olmuştu babasına farkettırmıstı kendını ama bu hafta dahada bır belırgın oldu... hafta ılerledıkçe hareketlerde çoğalıyor canımm ..Şeniz

günaydınn zeyracımm.. süslencez bakalım bugun bıraz.. uzun zamandır görmediğim lise arkadaşlarım felan gelecekmış çok heycanlıyım.. içlerinde ilk anne olan benım :)))

buarada canım sende kalsiyum kullanıyormusun ?? kullanmıyorsan doktoruna hemen danış canım..

canım doktoruma sormuştum gerek görmemişti olur bacak krampları demişti geçen ay bitanesi bu arada sen tetenozun ikincisini vurdurdunmu canımcım

canım doktoruma sormuştum gerek görmemişti olur bacak krampları demişti geçen ay bitanesi bu arada sen tetenozun ikincisini vurdurdunmu canımcım

canım ben ocak 15 te vurunacagım ikinci dozunu... haftaya bırgunde meleğimi görmeye gıdecegım inşallah... çook özledim onu ...:asigim::asigim::asigim:

neyse teyzoşlar biz kahvaltı yapmaya kaçıyoruz acıktık:))))

günaydın kızlarr
uykusuz bir geceden sonra burdayım sersem gibiyim resmen. bütün gece sırt, karın ,kasık ve bacak ağrısı çektim ama hamdolsun bunada
sizler nasılsınız?
dün uğrayamadım hava güzel olunca evle ilgilendim öğleden sonrada yan komşuma geçtim günü varmış evlerimiz yanyana ama 14 ayda ilk defa gittim:)

canım benimyaa aynı şeyleri yaşıyoruz
zeyracım bende sorduğumda kalsiyumunu iç ama yapacak bişey yok demişti doktor bebek büyüdükçe siyatik sinirlere baskı yapıyor bebeğe büyüme diyemeyiz demişti

maşallah size tatlımm
o kasık ağrıları benide çok korkutuyor canımya
ayy canımyaa maşalllah edaya ne tatlıymış
inşallah oğlununda resimlerini paylaşacaksın bizimle

tarhancımm eşinde gelmiş gözünaydın canımcım
ilke nur sanada iyi eğlenceler canım bol bol oku kendini yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…