kızlar ciciler topiğine mesaj yazınca sayfa atladı düzeldi haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3ilahi batuhanımcım fotolar biraz daha büyük olsaydı evin içine de yayılacaktı vallakaydirigubbakcemile3
budebe cim çok teşekkürler canım. belki bir yılbaşında uludağa falan tur düzenler hepimiz hep beraber oluruz (fazla mı hayal kurdum nekaydirigubbakcemile3) aman dikkat et canım göktuş bize vakitsiz süprizler yapmasın
kızlar ciciler topiğine mesaj yazınca sayfa atladı düzeldi haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3ilahi batuhanımcım fotolar biraz daha büyük olsaydı evin içine de yayılacaktı vallakaydirigubbakcemile3
budebe cim çok teşekkürler canım. belki bir yılbaşında uludağa falan tur düzenler hepimiz hep beraber oluruz (fazla mı hayal kurdum nekaydirigubbakcemile3) aman dikkat et canım göktuş bize vakitsiz süprizler yapmasın
kızlar ben dün gece hiç yatamadım atık göbüşten mi bilmem çok sık uyanıyorum dönerken ve bölük pörçük olan uykum hepten kaçıyo,ayaklarımdaki ve bacaklarımdaki kramplarıda saymıyorum beni uyutmamakta en büyük etkende bu......
bu arada kızlar göbüşümü ekledim birazdanda cicişlerimizi ekliycem.....
günaydın canımgünaydın kızlar...
günaydın özgecim.. bende geceleri wc ye gitmekten uyuyamıyorum.. bacak kraplarıda aynııyıl başı gecesi uyurken ıkısıne bırden aynı anda gırdı.. felç oldum sandım.. kıpırdatamadım bacaklarımı.. doktorumu aradık içtiğim kalsıyumu gunde ıkıye cıkardı.. bakalım ıkı gundur bır sorun yok.. sende düzenli kullanıyorsun değil mi canım kalsiyumunu ??
kızlar ben dün gece hiç yatamadım atık göbüşten mi bilmem çok sık uyanıyorum dönerken ve bölük pörçük olan uykum hepten kaçıyo,ayaklarımdaki ve bacaklarımdaki kramplarıda saymıyorum beni uyutmamakta en büyük etkende bu......
günaydın teyzoşlar bizde yeni kalktık ama ne kalkış bacak krampıyla yine yaa sol bacağımı zor atıyorum yürürken onun ağrısına uyuyamıyorum illa yürümeliyim o an mecbur kalkıyoruz bizde kızımla ne yapalım(
özgeciğim resimler çıkmamış baktımda sen istersen tekrar göz at canımcım
ilkenurcuğum hadi resim bekliyoruz iyi eğlenceler sanada şeker teyzoşumuz
canım doktoruma sormuştum gerek görmemişti olur bacak krampları demişti geçen ay bitanesi bu arada sen tetenozun ikincisini vurdurdunmu canımcım
günaydın sisi07 canımm.. bizim oğlanda dün akşam öyle kıpır kıpırdı ki babası elini koydu hıc durmadı yerınde ordan oraya gezıp durdu.. benımkı baya olmuştu babasına farkettırmıstı kendını ama bu hafta dahada bır belırgın oldu... hafta ılerledıkçe hareketlerde çoğalıyor canımm ..Şeniz
QUOTE]
Kızlar daha geç hissediriyo ozaman.. biz daha yeni hissettik dışardan 23+6 yız bugun itibariyla...haklısın hafta hafta durmumuzz değişiyo
canım benimyaa aynı şeyleri yaşıyoruzkızlar ben dün gece hiç yatamadım atık göbüşten mi bilmem çok sık uyanıyorum dönerken ve bölük pörçük olan uykum hepten kaçıyo,ayaklarımdaki ve bacaklarımdaki kramplarıda saymıyorum beni uyutmamakta en büyük etkende bu......
zeyracım bende sorduğumda kalsiyumunu iç ama yapacak bişey yok demişti doktor bebek büyüdükçe siyatik sinirlere baskı yapıyor bebeğe büyüme diyemeyiz demişticanım doktoruma sormuştum gerek görmemişti olur bacak krampları demişti geçen ay bitanesi bu arada sen tetenozun ikincisini vurdurdunmu canımcım
maşallah size tatlımmiyi akşamlar herkese....
tuğbacığım dün akşam çok güzel bir akşam geçirdik 2010 a dünürlerle girdik,bizim oğlan demekki çıkmayacak dünürlerden...gizemi görünce coştu zaten.....bugünde maşallahı var kıpır kıpırdı yavrum......
dünür sen nasılsın*dün gece sizden geldikten sonra kasığım çok ağrıdı gece 4 e kadar fala aralıklarla bugünde arada ağrı girdi arada...korktum ya ama şimdi iyiyim Allaha şükür......
ayy canımyaa maşalllah edaya ne tatlıymışyine ben kaydirigubbakcemile3 .. benden sonra topiğimize geliceklere günaydınlarr olsunn... iyi günler iyi bir yıl diliyorum herkeseee.. yeni yılın açılış mesajını kızımın doğduğu ilk günkü haliyle süslemek istiyorum.. fotoğraftan çektim accık bulanık ama olsunn artıkk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?