2010 Nisan Anneleri

bu akşam çaya misafirim var kızlar
dinleneyimde sonra hazırlıklara girişeyim öpüyorum hepinizi

slm kızlarr.. iyi günler iyi haftasonları hepinizee.... kahvaltımızı yapıp geldik :))

annemlerdeyiz halaa.. 1 gece kalıp dün öğlen gitmekti niyetimizz. ama dün yengem yarın mevlüt yapıcam okuyalım da yarın akşam gitsinler deyince kaldık mecburenn... neyse bakayım geçmişte neler olmuş...

günaydınlar kızlar.....
dün gece aniden yine kasıklarıma ağrı girdi ne oluyo böyle ya anlamadım.çok canım yanıyo,JNAZCIM bu ağrılar yalancı doğum sancılarıymış.....internette kağan kocatepenin sitesinden okudum....karın ağrısıda buna dahil.aman yalancısı olsunda Allah korusun gerçeği olmasın.....

günaydıııııııııın

günaydın kızlarrr...

canımcım sanada gunaydın.. eğer şiddetlıyse ağrıların keşke doktoruna bir gitsen de için rahatlasa ( sen şimdi korktukça geçmek bilmez o ağrılar.. off annelik ne zor işmiş.. aklımız hep bebişlerimizde alsakda kollarımıza geçse sıkıntılarımız...

refiyecim pek tatliymis bu yaa nazar degmesin kizla bambaska opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan çok sağol canımcım... rabbim nazardan kötü gözlerden korusun yavrularımızı :Saruboceq:
opuyorumnanaktan teşekkürleer tuğbacım.. senin de yeni yılın kutlu olsun canımın içi... amiiin.. cnm hepimizin evlatlarını bize bağışlasın rabbim :Saruboceq:
refiye nası güzel çıkmış fotolar bayıldım valla .....eda çok tatlı canım ya yerim ben onu cimcime.....
opuyorumnanaktan canımm dün sabah öyle bi ilhan geldi.. içimden geldi de ekledim yanii... çook sağol canımın içii.. gelince yersin bol bol cnımm... bursa yı aşerme durumları nasıl? kaydirigubbakcemile3
slm kızlar hepinize mutlu yıllaaaarrr
eee biletlere baktınızmı hiç zengin olan yokmu aramızda:roflol:
opuyorumnanaktan saol cnım.. sana da mutlu sağlıklı yıllarr.. biz bilet almıyoruz cnımm... 8 yıllık evliyim hiç almadık yani.. bi alsak kesin bize çıkar zaten :roflol:
Kızlarr
İyi yıllarrrr.....
opuyorumnanaktan sana da iyi yıllar cnımm... mutlu,huzurlu,sağlıklı bir yıl geçiririz inş.. oğluşlarımızla beraber :Saruboceq: ayy var ya telf. da oğluşlarımız dedin ya hala sesini ve o sözünü anımsadıkça tüylerim diken diken oluyoo.. çok hoş geldii kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan saol canımm.. sizide kutlu olsun cnmm ..nice seneleree... 18,8 da evlendim kaydirigubbakcemile3 18,8 diyorum yaa... şöyle diyim evlendim 2 ay sonra 19 uma girdim kaydirigubbakcemile3 20 yaşımda da kızım doğdu cnm.. zemuszemus saol güzelim opuyorumnanaktan
bebegcim mansallah kizina oglunda yakisikli olacak herhalde
simdiden belli
opuyorumnanaktan saol cnm.. inş. öyle olur diye düşünüyorum ama :kedi: dayımız yakışıklı cnmm kaydirigubbakcemile3 oğlan dayıya derler yaa.. :))) sağlıklı olsunlar da cnm önceliklee... :Saruboceq:
slm herkesin yeniyili kutlu olsun nice mutlu huzurlu seneler gecirmemiz dilegiyle.....
opuyorumnanaktan saol cnm.. sizin de kutlu olsun cnm.. nise seneleree..
göbüşünüze de cicişlerinize de maşallah canımm uykularımız hep öyle cnım yaa.. bende 4-5 kez uyanıyorum
canım benimyaa aynı şeyleri yaşıyoruz

ayy canımyaa maşalllah edaya ne tatlıymış
inşallah oğlununda resimlerini paylaşacaksın bizimle

çok saol teyzesi.. opuyorumnanaktan cimcime şimdi kucağa fln sığmıyoo sevemiyoruz doya doyaa... 1 yaş civarı tam ısırmalıktı ama baktıkça halaa içim gidiyo o hallerinee... inş. oğlumun da resimlerini paylaşırım cnm sağlıkla doğsunlar da :Saruboceq: hepimiz birer birer koyucaz resimleri buraya... başı sen çekiceksinn biz arkandan geliriz zemuszemus

günaydın canım .canım benim kasık ağrım var girip çıkıyo ağrı düzenli bi ağrı değil.birkaç gündür ayağımı üşüttüm ondan da olabilir....gerçekten annelik zor canım aklım hep oğlumda oluyor.....sen nasılsın*

slm kızlar nasılsınız. ben hastalandım yine bu lanet faranjit bırakmıyor peşimi. kızlar yeşil çay zararlımı bilebiliyormusunuz bir fincan içsem....

ya kızlar sadece gecelri tutan bacak kramplarım artık gündüzde başaldı ben bu calsiyumu çok düzenli almıyorum unutuyrum onun etkisi olurmu acaba:???....

merhaba kızlar bizde bugün uzun bir gezmeden sonra burdayız 1 sat ancak oluyo eve gireli dünür bizim kız eve girmeyecek haberin olsun anasına çekerse:)) eşim falan amcasının oğlu falan orduya gezmeye gittik ayyy çok yorulmuşumki karnım taş gibi şu anda çok kötüyüm ((

dünürcüğüm o ağrı bugün bendede var canım ara ara ve karnım ağrıyo şu an çok kötü oldum çok yoruldum bende bugün baya bir gezdik dolaştık ondan sanırım

iyi canım gezin bugün hava güzeldi,bizde oğluşla gezmeye gittik şimdi yemek yedik ve oturdum bende biraz halsizim canım ya uzanacağım biraz.....
geçmiş olsun canım.bu haftalarda karın ve kasık ağrısı olabiliyomuş

evet canım ben birde halsizlik falanda var çok kötüuüm hava çarptı bugün beni sanırım çok güzeldi sanki yalancı bahar gibiydi ama beni felaket etkiledi boğzım falanda acıyo kendime sobanın yanında bir ıhlamur yapıp içeyim bari görürşürüz canım benim

nazlıcığım bu arada çok şeker olmuş uçaklarınız canım adamız güle güle kullansın canım

canım ya bu havalar çarpıyor insanı.dikkat et kendine ıhlamurunu iç,iyice dinlen...bizde ev gezmesine gittik bugün arkadaşlarla biraz yürüdük hemen baş ağrısı yaptı....limonlu iç ıhlamurunu canım.kendine iyi bak:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…