2010 Nisan Anneleri

merhaba mehtapcığım.biz iyiyiz oğluşla sen nasılsın*burada baya yağmur yağıyo,gök gürüldüyor.o yüzden elektrik gidip gidip geliyo.cevap yazamazsam kusura bakma

merhaba mehtapcığım.biz iyiyiz oğluşla sen nasılsın*burada baya yağmur yağıyo,gök gürüldüyor.o yüzden elektrik gidip gidip geliyo.cevap yazamazsam kusura bakma

Bizde iyiyiz canım tşkl.Burada hava çok güzeldi çıkıp gezdik biraz ama çok çabuk yoruldum döndük.

iyiakşamlar kızlarrr. bizde az önce çıktık beşiklere baktık.çilek te sallanan beşiğe baktık, park yataklara baktık. park yatak düşünüyoduk ama baktıkki hepsinde kılıflar naylon sağı solu plastik içimize sinmedi pek. galiba çilekteki beşiği alacaz. beşik, yatak,uyku seti 630 civarında bir rakam söylediler. bende sizin gibi yoruldum vallakaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin tubiciğim.Bende kararsızım senin gibi park yatak mı beşikmi konusunda.

yosuncum yakından gördükten sonra park yatak içime pek sinmedi. yani arakatta 1 yaşından sonra rahat edemez gibi geliyor bana.

iyi geceler kızlarr
bizde babamızı beklerken bi girelim dedik ğlmla ama kimsecikler yok maleseff

ii geceler herkese. söölemesi ayıp malak gibi uyudum bütün gün sonra yahşi batı yı izledik sinemada. şimdi de uyku gelmiyo valla...

günaydınlar hayırlı pazarlar teyzoşlarımız biz dün gece çok hasta olduk sanırım grip olmanın ramağından döndüm hemen ıhlamur limon ne varsa yaptık içtik yedik şükürler olsun bugün daha iyiyim :)))

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri.....

dünürcüğüm geçmiş olsun dikkat et kendine.dünkü hava baya aldatıcıydı....kıble esiyordu ama baş ağrıtıcı bir hava vardı

Merhaba nisan anneleri, doğrusu hiç kimse yok ama. mafoldumben
Pazar pazar herkes eşiyle, ama bizim babamız çalışıyor, bir biz kalmışız bilgisayar başında.
Havada bozuk, ruhumuz karardı oğlumla.

teşekkürler ummuhancığım ve dünürcüğüm şimdi daha iyiyiz şükürler olsun ama karın ağrısı titreme falan olunca baya bir korktuk eşimde artık seni gezmeye götürmeyeceğim dedi bakalım ne olacak(((

erkflzciğim hoşgeldin tatlış teyzoşumuz,benim eşimde bugün çalışıyo nöbetçi(

selam kızlar bugün çok kötüyüm akşam eşimle tartıştık bir uyuz yüzünden :çok üzgünüm: ......... benmi çok büyütüyorum yoksa onun rahatlığımı bilmiyorum neden böyleyim ya da o nedne böyle davranıyor ?? çıldırmak üzereyim bunaldımmmmm................
sözleri o kadar ağır ki mafoldumben kırdı dağıttı herşeyi mafoldumben
benim hassas olduğum konuda bana bişeyler söylemesi beni daha çok üzdü sonuçta herşeyin farkında neden yapıyor bunu bana nedennnnnnnnnnn mafoldumben :a015:

ummuhancığım tatlım benim ne olur üzme kendini canımcım inan bu tür ufak tartışmalar oluyo bitanem aileler arasında birde biz gerçekten çok hasasız eşlerimiz bir yana diğer insanlardanda anlayış bekliyoruz ama her zamn mümkün olmuyo canımcım inan seni bilerek üzmemiştir canım bebişimizi üzme ne olur annesi

diğer insanlar umrumda değil ama onun biraz daha anlayışlı olmasını beklerdim gece saatlerce ağladım umarım bebişime bişi olmamıştır bu şekilde davranması beni delirtiyor

Zeyracım teşekkürler, sizde yalnızsınız demekki. Babalarımız para kazansın tabi, bebişlerimizin geleceği için.
Ummahamcım neden tartıştınız? Canım üzme kendini. Hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler. Bizler çok hassasız. Ama okuduğum bir yazıda kadınlar hamile kalınca direk annedir artık diyordu, anne olmak doğumla olmaz diyordu. Ama babalar, bebekleri doğunca tam anlamıyla baba olurmuş. O zaman babalığı hissedermiş. Bazen bizleri anlamamaları çok doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…