2010 Nisan Anneleri

dayısının oğlu geldi memleketten onunla dışarı çıkacaklardı tamma gidin dedim akşam saat 17.30 da çıktılar saat 00.30 da geldi eve sinir oldum ya 7 saat ne işi var onunla anlamıyorum birde o kişinin teyzesi gile gitmişler saat 22 de mesaj attı geliyorum diye 00.30 da geldi ne anladım ben bu işten arıyorum açmıyor sessize almış telefonu bir sinir oldumki anlatamam madem geç gelecen haber verseydin diyorum ne olmuş kırk yılda bir çıkıyoruz zaten diyor.onun teyzesinde ne işiniz vardı diyorum oturmaya gittik diyor neden haber vermedin diyorum bir cevabı oluyor vs vs derken konu başka yerlere geldi uzadı baya ciddi ileri derecede şeyler söyledi. sinirlendim sadece sustum geçtim diğer odaya saatlerce ağladım oda horul horul uyudu iyi mi (( bende sinirden kendi kendimi yedim saatlerce hala dahada sinirliyim onun sa umrunda değil babasına yardıma gitti

Canım benim üzme kendini. Eminim eşininde stresli bir zamanına geldiniz. Sizin merakınızı anlayamadı. Bende eşim geç kaldı mı hemen efam yaparım çünkü. Seni anlıyorum.
Canım erkekler bizim gibi değil, üzülünce uykudan kesilmiyorlar. Eminim oda üzgün ama erkekler üzgün olsada normal hayatına hiçbirşey yokmuş gibi devam edebiliyor.
Ağlama güzelim, eminim gelince açıkça olmasada gönlünü almaya çalışacaktır.

UMMUHANCIM CANIM ÜZÜLME YA bebeğinde üzülüyor.gerçekten erkekler bizim gibi hissetmiyor.bende bu günlerde acayip sinirliyim.herkes sanki tersime konuşuyor gibi geliyor.bir arkadaşım var hamile düşük tehlikesi var.kıza diyorumki dinlen yat gezme ama kızın umrunda değil neyse ben kendimce uyardım.belki biliyosundur benim bebeğim tüp bebek ve 2. denememizde oldu.dr um bana çoğu şeyi yasakladı kaldıki tüp bebek değil normal hamileliktede bir sıkıntı olduğu zaman çoğu şey yasaktır.ilk 3 ay dr um yat dedi taki 13. haftama kadar.bu zamanlarda ramazan vs.herkes hasta sadece eşim yemek yapabiliyo ben hem aşermeden hem sıkıntı olduğu için yemek, temizlik vs hiçbişey yapamıyorum.kimseden bişey istemiyorum.benim aptallığımki herkes hastayken hatta sağlamken bile tuvaletine kadar temizliyorum.neyse bu hamile arkadaş ta o yattığım zamanlarda bile bana ne olacak kalk yemeğini yap temizliğini yap bişey olmaz.sanki ben kolay buldum bebeğimi kolay bulsam bile bi sıkıntı varsa dr un dediğini dinlemek lazın niye üzüleyimki....dimi ama?eşim sıkıntı yapmıyo adam oruçlu oruçlu öğlen eve geliyo bana yemek yapıyo tekrar okula gidiyo akşam kendine iftar hazırlıyor falan....bu arkadaşa neyse onun sanki gücüne gidiyo.dün yine bi oturmaya gittik ablası diyoki arkadaşın şimdi yemek yapabiliyomusun dedim yapıyorum temizlik nasıl yapıyorun bende dedim eşim süpürüyo silmeyi ben yapıyorum,lavaboları falan ben temizliyorum.hamile olan arkadaş ne olacak ben yapıyorum bişey olmaz bende dedimki en sonunda daha dayanamadım benim gibi sıkıntı çekmiş olsanız bırak iş yapmayo parmağınızı bile oynatmazsınız...canımı çok sıkıyolar 1 değil 2 değil kaç defa aynı cümleleri kurdular.bişey olmaz korkma sen çok pimpiriklisin falan.Allahım kimseyi çocuksuz bırakmasın.kimseyide çocuğyla sınamasın.....
neyse eve geldim eşim tüm gün boyunca evde yediği kabı bile kaldırmamış birde ona celallendim niye kaldırmadın artık eskisi gibi yapamıyorum diye.neyse onu kaldırmayı 2 koli alıp eve gelmemiş gün boyu internetin başından kalkmamış.tam 1 aydır eve 2 koli alıp gelecekte oğlumuzun odasında kitaplık var ordan 1-2 şey kaldıracağız .düşün tam 1 ay olmuş ya......oda toplanacak boyanacak temizliği yapılacak ve oğlumun beşiği gelecek.sonrada ben bebeğimiz kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğimde çantamı hazır edeceği.........yok ya bu erkekler bazen deli ediyolar insanı....

ohhhhhh anlattım rahatladım : ))

Canım merhaba, a.s.

Erkekler ve kadınlar çok farklı yapıdayız. Gerçekten. Belki oğluşlarımızı büyüttükçe daha iyi anlayacağız eşlerimizi.

merhaba herkese diycem ama kimsecikler yok sanırım bikaç gündür girmiyordum onun için biraz geçte olsa herkes iyi yıllar mutlu huzurlu ve sağlık dolu bir yıl diliyorum ailelerimizle

Canım merhaba, a.s.

Erkekler ve kadınlar çok farklı yapıdayız. Gerçekten. Belki oğluşlarımızı büyüttükçe daha iyi anlayacağız eşlerimizi.

canım merhaba...
inşallah oğlumu sorumluluk sahibi önce annesine,sonrada eşine yardım olacak şekilde yetiştireceğim...öyle olursa daha iyi olur.düşün kayınvalidem oğlunun halada ayağına su götüren bir insan.benimde öyle olmamı çok isterlerdi ama ben öyle yapamam herzaman istisnai durumlar hariç tabidelikafadulden

ummuhancığım takma canımcım bende ilk evlendiğimiz zamnlarda eşime herşeyi sorun eder burnından getirir derecesine gelirdik dakkika başı bende sorardım nerdesin niye gelmedin falan filan sonra baktım biraz kendi haline bıraktım bişey dedmedim bu sefer eşim demezmi sen beni sevmiyomusun neden önemsemeyip sormuyosun ayyy al burdan buyur yani erkekleri anlamak çok zamn istiyo her gün değişik bir huyula bile karşılaaşabliyoruz boşver canımcım geçer bunlarda unutursunuz sen bebişi üzme canımcım ben şimdi eşime diyorum benim için bebeğim çok kıymetli rabbim bana emaneti kimseye izin vermem üzmesine sende cnım üzme minik bebişimizi artık olsun bazen erkekler böyle düşüncesiz olabiliyo ama bilerekmi sanmam akıllarına gelmiyo canımcım

merhaba herkese diycem ama kimsecikler yok sanırım bikaç gündür girmiyordum onun için biraz geçte olsa herkes iyi yıllar mutlu huzurlu ve sağlık dolu bir yıl diliyorum ailelerimizle

canım merhaba ben burdayım ama temizlik yapıcam maalesef şimdi....sanada mutlu,huzurlu yıllar canım.inşallah seneye bebeklerimizle olacağız

dünürcüğüm ben gelirim sana yardım etmeye aşk olsun canımcım sen yeterki iste bitanem benim

ymerciğim hoşgeldin canım seninde yeni yılın sağlık mutlulukla dolsun canımcım inşallah

dünür nasılsın canım?nasıl oldun şimdi*gel buraya ben bakayım seni eşinde işteymiş

dünürcüğüm ben gelirim sana yardım etmeye aşk olsun canımcım sen yeterki iste bitanem benim

ymerciğim hoşgeldin canım seninde yeni yılın sağlık mutlulukla dolsun canımcım inşallah

sen iyi ol canım gizeme ve kendine iyi bak ben başka bişey istemiyorum canım.ama gel istersen ben sana bakarım:asigim:

neyse teyzoşlar bende kendimi bir bakıma alayım gerçi göbişten artık hiçbişey yapılmıyo ama denemkte fayda var ne yapalım öptüm hepinizi görüşürz

dünürcüğüm çok isterdim ama yok artık kapıya öyle çıkmayacağım inan dünkü gibide hiç olmamıştım ateş, ishal,terleme,titreme herşey mevcüttu yani şükürler olsun iyiyim şimdi sanırım birde midemi bozdum dün acılı bişeyler yemiştik orduda dahada dışardanda yemeyeceğim bundan sonra yaaa çok kötü oldum saol canımcım biliyorum bakıcağını

Canım, ins hepimiz güzel bir yıl geçiririz. Çok farklı bir yıl olacak bebişlerimizle. Her sabah uyandığımda aklımda bebişim oluyor. hayaller kuruyorum. Bu yıl zaten koçların yılıymış, ins bebeklerimizin yılı olacak.:Saruboceq:

amanın ne yediniz kız merak ettim şimdi....canım ya aslında dışardan bişey yememek lazım ama bazen istiyo işte canımız.bende ütü yaptım daha yemek etıcam ocağa.sonrada temizlik yapıcam.

ayy öylemi canım amanın ne güzel şanslı tabi bu senenin koç bebişleri bizler gibi anneleri olacağı için :CüvCüv::asigim:

slm kızlar pek kimsecikler yok galiba yaa.yosuncum sen varsın nasılsın canım.bende dün gece bel ağrısından bi gıdım uyku uyuyamadım yaa.çok zormuş bel ağrısı.sizdede oluomu yaa.korktum şiddetli ağrınca.

a.s.hoşgeldin canım.Malesef %90 nımızda var o bel ağrısıBende idare ediyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…