2010 Nisan Anneleri

yaaa kimsecikler yok yine herkes hafta sonu gezmesinde sanırım yada temizlikle uğraşılıyo((

yaaa kimsecikler yok yine herkes hafta sonu gezmesinde sanırım yada temizlikle uğraşılıyo((

Sorma canım, kimsecikler olmuyor pazarları. Ben temizlikte yapamıyorum eşim dün bayağı kızdı. Temizlikten sonra pazara gittik, oradan 2 saat bankada bekledim ve belim ağrıdı. Tabi eşimde bütün suçu temizliğe attı. Kızlar, bu aşamadan sonra sanırım en pis ev benim evim olacak. :kedi:

canım merak etme valla dün bişeyi çok iyi anladım gezerken artık baya bir ağırlaşmaya başlayacağız anırım çünkü yürüyemedim resman dizlerim koptu ağrıdan eşime diyorum iyikide alışverişini yaptık bebişin diye valla zor canım bundan sonra ev işini bilemeyeceğim ama dolaşmak resmen işkence olur:bbo:kafamçokkarıştı

slm kızlarr... bugün ancak girebildim ... yılbaşı dolayısıyla eşim evde 3gündür.. kızım da öyle.. ee malumm annemlerdeydik de dün gece geldik amaevden 1 gün uzaklaşmak işler yığılıyo sankii.. bi de bugün temizlik yaptık eşimlee.. perde tıkanırken ben ortalığı toparlıyım dedim bi baktım benim adam oturmaodasının camını siliyoo.. amann allahım.. kocişim benim.. şimdi uyuyoo.. yorgunluktan sanırım :)))) ama evim missler gibi olduu.. parladı heryer :))

dünürcüümm..... canımcım.. açık görünüyosun.. nasılsın bitanem? dila cım nasıl?

bende acık geçmişe bakıyım.. belim ağrıyo çok kalamayabilirim.. uzanırım bende biraz daha bakınayım da :)

selam güzel nisan anneleri
nasilsiniz???
valla ben kulak dis ve as agrisindan ölüyorum
dismi kulagima yoksa kulagimi disime vuruyor bilmiyorum ama buda bas bagrisi yapiyor iste mafoldumben

nasilsiniz???
dismi kulagima yoksa kulagimi disime vuruyor bilmiyorum ama buda bas bagrisi yapiyor iste mafoldumben

slm canım hoşgeldin bitanem geçmiş olsun canımcım diş ağrısı başada vuruyo canım inşallah atlatırsın canım benim tez zamanda:1hug:

slm kızlar nasılsınız. ben hastalandım yine bu lanet faranjit bırakmıyor peşimi. kızlar yeşil çay zararlımı bilebiliyormusunuz bir fincan içsem....
çokk geçmiş olsun cnımm opuyorumnanaktan valla yeşil çay zararlı mı bimiyorum cnım.. keşke bilsem .. ama inş. en kısa zamanda iyileşirsin...
ya kızlar sadece gecelri tutan bacak kramplarım artık gündüzde başaldı ben bu calsiyumu çok düzenli almıyorum unutuyrum onun etkisi olurmu acaba:???....
off off .. aynı benn.. bend unutuyorum yaa. evin her odasına koydu eşim birer tane bide yaa.. mutfakta gözümün önünde var.. odada sehpanın üstünde var ama nafilee.. demir hapı ok.. ama kalsiyum unutuyorum bendee.. mafoldumben
canım tuğbicim.. hangisine karar verip alırsanız alınn güle güle kullanırsınız inş.. içinize sinmesi en önemli kısmı cnım.. biz beşikten yırtıyoruzz.. eda dan var bi tane.. mobilya beşik ama yeni daha zemuszemus
canımm lütfen üzme kendinii.. hepimiz yaşamışızdır benzer olaylarıı.. birbirinizi kırmayın derim benn...biz hassasız.. onlar erkekk.. geçinip gidiciiz bi şekildee.. ama erkekler biz gibi duyarlı düşüceli değil çoğu konudaa... maleseff akannehir
oy oy geçmiş olsun cnm.. çoğumuzda olduğu gibi bende de varr.. kasılmaarrbel ve sırt ağrılarıı.. doğurunca geçiciik inş.. :Saruboceq:
nasilsiniz???
canım ben hamiş kaldığımdan beri her tür ağrıyı çektim neyazıkki.. diş ve kulak ağrısı da dahil akannehir seni çook iyi anlayabiliyorum.. çoook geçmiş olsun.. inş. geçer en ısa zamanda.. ama başka bi yeri de etkiliyosa mutlaka iltihabi bi durum vardır cnm.. inş. en kısazamanda geçer bitanemm a.s.
hosbulduk canim insallah atlatirim cünki cekilcek gibi degil
bide kurtulamiyom hastaliktan yamafoldumben
rabbim beterinden korusun demek lazım cnımm.. allahım dermansız dert vermesin.. :Saruboceq: inş. atlatırsın en yakın zamanda.. :Saruboceq:

ben çıkıyım kızlarr.. kaynım geldii..3 gündür kardeş,ini görmeyince özlemiş sanırsam :)) çay koydum şimdi de..

iyi geceler hapinizee..

amin canim tabiki tek temmenimizde o dert verip derman aratmasin rabbim

merhaba kızlar... ve nihayet bebeğimin odasını aldık.bu ayın sonunda teslim edecekler... fotograflarını çektim ama bazı değişiklikler yapıalcak geldikten sonra yerleşmiş halini koyarım artık. ve bu gün ilk defa kzıma doğru düzgün giyecek bişi aldım:) hastane çıkışı denilen şey sanırım 20 li takım. penye battaniyesi falan da var. ayyyy çok mutlu oldum bugün çok şükür.ama hakkaten bitirmek lazım sanırım bu aylarda gezmek baya zor olmaya başladı.

canım iyi günlerde kullansın kızın odasını inşallah....bizim beşik takımımızda bu ay sonu gelecek inşallah...haftaya badanasını yaptıracağız.odasına avize falan alcağız biraz süsleyeceğiz yani....

ıyi geceler kızlar,
Ne güzel bebişlere odalar hazırlanıyor. Of of henüz biz hiçbirşey almadık. mafoldumben
Bebişleriniz mutlu ve güzel günlerde kullansın kızlar eşyalarını.

canım adamız güle güle kullansın oda takımını sağlıcaklı günlerde büyüün bir kere almaya başlayınca devamı geliyo merak etme nazlıcığım zemuszemusyerimseniben

İyi geceler kızlar,
Ne güzel bebişlere odalar hazırlanıyor. Of of henüz biz hiçbirşey almadık. mafoldumben
Bebişleriniz mutlu ve güzel günlerde kullansın kızlar eşyalarını.

canım alırsın ama bence bu ay bakın çünkü inan günden güne ağırlaşıyoruz ben geçen gün gezerken anladım yürüyemedim yaa nefes nefese kaldım resman daha 3 ay olmasına rağmen düşünemiyorum en azından karar verin neler alıcağınıza öyle alırsınız kolaylık olur canımcım bir gündede halladeverirsiniz inşallah:1hug:

güle güle kullansin odasini insallah

bende bugünlerde karnımın daha da büyüdüğünü ve hantallaştığımı hissediyorum kızlar.birde halsizlik var bişey yapmak istemiyorum hep yatsam dinlensem diyorum.bencede erkflzcim odanızı alıcaklarınızı ayarlayın bir an evvel.....

dünür nasılsın nasıl odun şimdi*daha iyisin inşallah.....
batuhanım hoşgeldin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…