yaaa kimsecikler yok yine herkes hafta sonu gezmesinde sanırım yada temizlikle uğraşılıyo((
Sorma canım, kimsecikler olmuyor pazarları. Ben temizlikte yapamıyorum eşim dün bayağı kızdı. Temizlikten sonra pazara gittik, oradan 2 saat bankada bekledim ve belim ağrıdı. Tabi eşimde bütün suçu temizliğe attı. Kızlar, bu aşamadan sonra sanırım en pis ev benim evim olacak. :kedi:
selam güzel nisan anneleri
nasilsiniz???
valla ben kulak dis ve as agrisindan ölüyorum
dismi kulagima yoksa kulagimi disime vuruyor bilmiyorum ama buda bas bagrisi yapiyor iste mafoldumben
slm canım hoşgeldin bitanem geçmiş olsun canımcım diş ağrısı başada vuruyo canım inşallah atlatırsın canım benim tez zamanda:1hug:
çokk geçmiş olsun cnımm opuyorumnanaktan valla yeşil çay zararlı mı bimiyorum cnım.. keşke bilsem .. ama inş. en kısa zamanda iyileşirsin...slm kızlar nasılsınız. ben hastalandım yine bu lanet faranjit bırakmıyor peşimi. kızlar yeşil çay zararlımı bilebiliyormusunuz bir fincan içsem....
off off .. aynı benn.. bend unutuyorum yaa. evin her odasına koydu eşim birer tane bide yaa.. mutfakta gözümün önünde var.. odada sehpanın üstünde var ama nafilee.. demir hapı ok.. ama kalsiyum unutuyorum bendee.. mafoldumbenya kızlar sadece gecelri tutan bacak kramplarım artık gündüzde başaldı ben bu calsiyumu çok düzenli almıyorum unutuyrum onun etkisi olurmu acaba:???....
canım tuğbicim.. hangisine karar verip alırsanız alınn güle güle kullanırsınız inş.. içinize sinmesi en önemli kısmı cnım.. biz beşikten yırtıyoruzz.. eda dan var bi tane.. mobilya beşik ama yeni daha zemuszemusiyiakşamlar kızlarrr. bizde az önce çıktık beşiklere baktık.çilek te sallanan beşiğe baktık, park yataklara baktık. park yatak düşünüyoduk ama baktıkki hepsinde kılıflar naylon sağı solu plastik içimize sinmedi pek. galiba çilekteki beşiği alacaz. beşik, yatak,uyku seti 630 civarında bir rakam söylediler. bende sizin gibi yoruldum vallakaydirigubbakcemile3
canımm lütfen üzme kendinii.. hepimiz yaşamışızdır benzer olaylarıı.. birbirinizi kırmayın derim benn...biz hassasız.. onlar erkekk.. geçinip gidiciiz bi şekildee.. ama erkekler biz gibi duyarlı düşüceli değil çoğu konudaa... maleseff akannehirdayısının oğlu geldi memleketten onunla dışarı çıkacaklardı tamma gidin dedim akşam saat 17.30 da çıktılar saat 00.30 da geldi eve sinir oldum ya 7 saat ne işi var onunla anlamıyorum birde o kişinin teyzesi gile gitmişler saat 22 de mesaj attı geliyorum diye 00.30 da geldi ne anladım ben bu işten arıyorum açmıyor sessize almış telefonu bir sinir oldumki anlatamam madem geç gelecen haber verseydin diyorum ne olmuş kırk yılda bir çıkıyoruz zaten diyor.onun teyzesinde ne işiniz vardı diyorum oturmaya gittik diyor neden haber vermedin diyorum bir cevabı oluyor vs vs derken konu başka yerlere geldi uzadı baya ciddi ileri derecede şeyler söyledi. sinirlendim sadece sustum geçtim diğer odaya saatlerce ağladım oda horul horul uyudu iyi mi(( bende sinirden kendi kendimi yedim saatlerce hala dahada sinirliyim onun sa umrunda değil babasına yardıma gitti
oy oy geçmiş olsun cnm.. çoğumuzda olduğu gibi bende de varr.. kasılmaarrbel ve sırt ağrılarıı.. doğurunca geçiciik inş.. :Saruboceq:slm kızlar pek kimsecikler yok galiba yaa.yosuncum sen varsın nasılsın canım.bende dün gece bel ağrısından bi gıdım uyku uyuyamadım yaa.çok zormuş bel ağrısı.sizdede oluomu yaa.korktum şiddetli ağrınca.
canım ben hamiş kaldığımdan beri her tür ağrıyı çektim neyazıkki.. diş ve kulak ağrısı da dahil akannehir seni çook iyi anlayabiliyorum.. çoook geçmiş olsun.. inş. geçer en ısa zamanda.. ama başka bi yeri de etkiliyosa mutlaka iltihabi bi durum vardır cnm.. inş. en kısazamanda geçer bitanemm a.s.selam güzel nisan anneleri
nasilsiniz???
valla ben kulak dis ve as agrisindan ölüyorum
dismi kulagima yoksa kulagimi disime vuruyor bilmiyorum ama buda bas bagrisi yapiyor iste mafoldumben
rabbim beterinden korusun demek lazım cnımm.. allahım dermansız dert vermesin.. :Saruboceq: inş. atlatırsın en yakın zamanda.. :Saruboceq:hosbulduk canim insallah atlatirim cünki cekilcek gibi degil
bide kurtulamiyom hastaliktan yamafoldumben
çokk geçmiş olsun cnımm opuyorumnanaktan valla yeşil çay zararlı mı bimiyorum cnım.. keşke bilsem .. ama inş. en kısa zamanda iyileşirsin...
off off .. aynı benn.. bend unutuyorum yaa. evin her odasına koydu eşim birer tane bide yaa.. mutfakta gözümün önünde var.. odada sehpanın üstünde var ama nafilee.. demir hapı ok.. ama kalsiyum unutuyorum bendee.. mafoldumben
canım tuğbicim.. hangisine karar verip alırsanız alınn güle güle kullanırsınız inş.. içinize sinmesi en önemli kısmı cnım.. biz beşikten yırtıyoruzz.. eda dan var bi tane.. mobilya beşik ama yeni daha zemuszemus
canımm lütfen üzme kendinii.. hepimiz yaşamışızdır benzer olaylarıı.. birbirinizi kırmayın derim benn...biz hassasız.. onlar erkekk.. geçinip gidiciiz bi şekildee.. ama erkekler biz gibi duyarlı düşüceli değil çoğu konudaa... maleseff akannehir
oy oy geçmiş olsun cnm.. çoğumuzda olduğu gibi bende de varr.. kasılmaarrbel ve sırt ağrılarıı.. doğurunca geçiciik inş.. :Saruboceq:
canım ben hamiş kaldığımdan beri her tür ağrıyı çektim neyazıkki.. diş ve kulak ağrısı da dahil akannehir seni çook iyi anlayabiliyorum.. çoook geçmiş olsun.. inş. geçer en ısa zamanda.. ama başka bi yeri de etkiliyosa mutlaka iltihabi bi durum vardır cnm.. inş. en kısazamanda geçer bitanemm a.s.
rabbim beterinden korusun demek lazım cnımm.. allahım dermansız dert vermesin.. :Saruboceq: inş. atlatırsın en yakın zamanda.. :Saruboceq:
merhaba kızlar... ve nihayet bebeğimin odasını aldık.bu ayın sonunda teslim edecekler... fotograflarını çektim ama bazı değişiklikler yapıalcak geldikten sonra yerleşmiş halini koyarım artık. ve bu gün ilk defa kzıma doğru düzgün giyecek bişi aldım:) hastane çıkışı denilen şey sanırım 20 li takım. penye battaniyesi falan da var. ayyyy çok mutlu oldum bugün çok şükür.ama hakkaten bitirmek lazım sanırım bu aylarda gezmek baya zor olmaya başladı.
merhaba kızlar... ve nihayet bebeğimin odasını aldık.bu ayın sonunda teslim edecekler... fotograflarını çektim ama bazı değişiklikler yapıalcak geldikten sonra yerleşmiş halini koyarım artık. ve bu gün ilk defa kzıma doğru düzgün giyecek bişi aldım:) hastane çıkışı denilen şey sanırım 20 li takım. penye battaniyesi falan da var. ayyyy çok mutlu oldum bugün çok şükür.ama hakkaten bitirmek lazım sanırım bu aylarda gezmek baya zor olmaya başladı.
İyi geceler kızlar,
Ne güzel bebişlere odalar hazırlanıyor. Of of henüz biz hiçbirşey almadık. mafoldumben
Bebişleriniz mutlu ve güzel günlerde kullansın kızlar eşyalarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?