hosbulduk budebecim
tarhancim hosgeldin
kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin
yarin sag saglim görüsmek üzere
iyidir fundacım 3 günlük tatil çok iyi geldi vallaopuyorumnanaktan işi bıraksam fena olmaz yanikaydirigubbakcemile3 sende gececisin benim gibi
batuhanımcım iyigeceler sanaopuyorumnanaktan
ohhhh ne güzel canım biraz dinlenmişsindir iyi gelmiştir sana tatil.canım az kaldı sanırım ayrılırsın 1 aya kadar izne.....
canım şimdi eşim kullanacak bilgisayarı eğer uyumazsam girerim tekrar.giremezsemde herkese iyi geceler.....
hoşgeldin tatlımmm hamaratlık işte maşallah sanaopuyorumnanaktan bende bu aralar internetten model öğrenip bir iki ibşiy öreyim oğluşuma diyorum hevestenkaydirigubbakcemile3 tatlım balık kısmette ben kaybettim balığımı sorun ordakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyi geceler dünürcüğüm ve tuğbacığım ne yapim bende biraz dah iyiyim anneme habire tülbent yapıyorum iğne oyasından can sıkıntısı işte :))
tubacığım çok güzel bir rüya görmişsün canımcım balık herzamn kısmet derler bebişin kısmetiyle gelecek canımcım bende rüyamda sezeryan oluyodum annemle yengem vardı amaliyathanede boğazımı faln kesti doktor sonra dikti hayırdır inşallah canım sanırım bu hormonlar sayesinde dah çok rüya göreceğiz gibi:))
batuhancığım iyi geceler tatlım ben oyumu nisadan yan kullandım öptüm şekercik
bende bugünlerde karnımın daha da büyüdüğünü ve hantallaştığımı hissediyorum kızlar.birde halsizlik var bişey yapmak istemiyorum hep yatsam dinlensem diyorum.bencede erkflzcim odanızı alıcaklarınızı ayarlayın bir an evvel.....
günaydın kızlarrr
kursa gitmeden bi bakayım dedim size bugün geç kaldık biraz arkadaşımı bekliyorum
dün gecede çok geç geldim eve arkadaşlarlaydık eğlenceli bir gündü.
nazlıcım hayırlı olsun odanız ve cicileriniz
zeyracım geçmiş olsun tatlım
tarhancım bende ona benzer bir rüya gördüm hadi anlatayım:) rüyamda yine hamileyim ama bebişim karnımda değil dışarda büyüyen bir sinekti ve bi türlü yakalayamıyordum ve nasıl ağlıyorum anlatamam ya benden önce biri eline alırda sevmek isterken sıkar ve bebeğim gelişmez diye:)
anladım zeyracım ama özellikle 27 ve 28. haftalarda bahsedyorlar nette çatlaktan. bende çok su içiyorum.ama o engel olamıyacak sanırım. sende yağlanmaya başla şimdiden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?