2010 Nisan Anneleri

hosbulduk budebecim
tarhancim hosgeldin
kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin
yarin sag saglim görüsmek üzere

ayy kızlarr bu sabah bir rüya gördüm hala etkisindeyim. kaan doğmuştu sarışın renkli gözlü sakin bir bebekti emzirmeye çalışıyodum. sonra balığa dönüşüverdi oğluşum. kalabalık bi sofrada tabakların içinde sarışın bir balık aradım durdum. kaybettim balık oğluşumu.mafoldumben

iyidir fundacım 3 günlük tatil çok iyi geldi vallaopuyorumnanaktan işi bıraksam fena olmaz yanikaydirigubbakcemile3 sende gececisin benim gibi

batuhanımcım iyigeceler sanaopuyorumnanaktan

iyidir fundacım 3 günlük tatil çok iyi geldi vallaopuyorumnanaktan işi bıraksam fena olmaz yanikaydirigubbakcemile3 sende gececisin benim gibi

batuhanımcım iyigeceler sanaopuyorumnanaktan

ohhhh ne güzel canım biraz dinlenmişsindir iyi gelmiştir sana tatil.canım az kaldı sanırım ayrılırsın 1 aya kadar izne.....
canım şimdi eşim kullanacak bilgisayarı eğer uyumazsam girerim tekrar.giremezsemde herkese iyi geceler.....

iyi geceler dünürcüğüm ve tuğbacığım ne yapim bende biraz dah iyiyim anneme habire tülbent yapıyorum iğne oyasından can sıkıntısı işte :))

tubacığım çok güzel bir rüya görmişsün canımcım balık herzamn kısmet derler bebişin kısmetiyle gelecek canımcım bende rüyamda sezeryan oluyodum annemle yengem vardı amaliyathanede boğazımı faln kesti doktor sonra dikti hayırdır inşallah canım sanırım bu hormonlar sayesinde dah çok rüya göreceğiz gibi:))

batuhancığım iyi geceler tatlım ben oyumu nisadan yan kullandım öptüm şekercik

dünürcüğüm görüşrüz canım öptük göktuşumuzu kocaman

oh valla hergün yarım saat bileolsa çıktım gezdim çok iyi geldi. tamam tatlım eğer görüşemezsek iyigeceler sana da opuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlımmm hamaratlık işte maşallah sanaopuyorumnanaktan bende bu aralar internetten model öğrenip bir iki ibşiy öreyim oğluşuma diyorum hevestenkaydirigubbakcemile3 tatlım balık kısmette ben kaybettim balığımı sorun ordakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin rüyan daha kötüymüş kızzz kestirme biryerlerini rüyalarında daha 3 ay var sağlam yerin kalmaz doğuma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr
kursa gitmeden bi bakayım dedim size bugün geç kaldık biraz arkadaşımı bekliyorum
dün gecede çok geç geldim eve arkadaşlarlaydık eğlenceli bir gündü.
nazlıcım hayırlı olsun odanız ve cicileriniz
zeyracım geçmiş olsun tatlım
tarhancım bende ona benzer bir rüya gördüm hadi anlatayım:) rüyamda yine hamileyim ama bebişim karnımda değil dışarda büyüyen bir sinekti ve bi türlü yakalayamıyordum ve nasıl ağlıyorum anlatamam ya benden önce biri eline alırda sevmek isterken sıkar ve bebeğim gelişmez diye:)

aynen bende öyleyim canımyaa

günaydın güzel annişlerimiz nasılsınız hayırlı sabahlar herkese şimdiden

merhaba ve günaydın arkadaşlar.....

iyi dilekleriniz için teşekkürler allah hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah..

hadi bakalım günün konusu: çatlak... çatlayan var mı??? bu haftalar çatlamalar sıkça görülürmüş. bende daha başlamadı ama göğsümün alt tararfı karnımın şişmeye başladığı yerse sağ ve solda derim hafif buruşmaya başlamış. sanki ağır bişi alttan çekiyor gibi.. sürekli yağlanıyorum artık ihmal etmeden orasıda çatlamasın yaaa.. alt taraflar tamamda üstte olmasın:)))

günaydın nazlıcığım bende yok şu anda canım hiçbişeyde kullanmıyorum bol bol su içiyorum belkide ondandır bilemeyeceğim veya yeni yeni başlayacak canım

birde kızlar sizler tetenoz iğnenizin ikincisini vurdurdunuzmu 1 ay olması gerek aralarında değilmi

günaydın canım ohhh iyi olmuş geç gelmesi özletme kendini canım arada gel buraya yaaaaa:kedi: canım sanırım hormonlardan biz daha çok rüya göreceğiz gibime geliyo bende bu akşam o kadar çok halı gördümki anlatamam ayyy birde söylerken bile utanıyorum gece yemek yiyip yattım oburluğum yine üstümdeydi dün gece elime ne geçerse yiyorum ben yaa kafamçokkarıştı

anladım zeyracım ama özellikle 27 ve 28. haftalarda bahsedyorlar nette çatlaktan. bende çok su içiyorum.ama o engel olamıyacak sanırım. sende yağlanmaya başla şimdiden:))

günaydın kızlarrrr ben yine eşime çookkk kızdımkaydirigubbakcemile3 güya kar yağdı düşmiyeyim diye sabah beni işe o bırakacaktı ama sabaha kadar uyuyamadım dedi kalkmadıkaydirigubbakcemile3 ama bugün keyfim nedense yerinde kızmama rağmen gülüyorumkaydirigubbakcemile3 galiba oğluşum sayesinde 2 gündür göbeğimden fırlayacakmış gibi tekmeliyor op tekmeledikçe ben mutlu oluyom:asigim:
jnazcım merabalar tatlım nasılsın? valla senin rüyan benimkinden de garipmiş sinek yaa tutsan tutulmaz sevsen sevilmezdelikafadulden ay biz daha ne rüyalar görcez allah bilir. geçenlerde yolda eski patronumu gördüm o gece rüyama girdi adam benim evimin orta yerinde duş alıyodudelikafadulden
ayşecim,zeyracım sizlere de günaydın kızlar naılsınız opuyorumnanaktan
nazlıcım bende henüz yeni çatlaklar göremedim ama daha önceden var olan bacaklarımın iç baldır kısmındaki çatlaklarım kırmızılaştı belirginleşti iyice

anladım zeyracım ama özellikle 27 ve 28. haftalarda bahsedyorlar nette çatlaktan. bende çok su içiyorum.ama o engel olamıyacak sanırım. sende yağlanmaya başla şimdiden:))

canım ne kullancağımı hiç bilmiyorum önceden ben herzaman bebe yağı kullanırdım vücuduma ama özge onun tüğlenme faln yaptığını söyledi artık onuda kullanmıyorum canım sen ne kullanıyosun buarada tetenozun ikincisini 1 ay araylamı vurdurdun canım sen:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…