2010 Nisan Anneleri

günaydın tuğbacığım hoşgeldin canım aboooo senin o rüyada iyicene korkunçmuş patronun evin ortasında duş alması ben sanırım daha uyuyamazdımakannehir tam bir kabus gibi yaaa

kızlar az önce ocak annelerine baktımda doğurmayan 2-3 kişi kalmış yaaa bizdemi öyle olacağız yaa inşallah zamnında gelir meleklerimiz hepimizin şimdide şubat anneleri doğurmaya başlamışlar

günaydın tuğbacığım hoşgeldin canım aboooo senin o rüyada iyicene korkunçmuş patronun evin ortasında duş alması ben sanırım daha uyuyamazdımakannehir tam bir kabus gibi yaaa

sorma hayatım rüyalar rayından çıktı artık durduramıyomkaydirigubbakcemile3

kızlar az önce ocak annelerine baktımda doğurmayan 2-3 kişi kalmış yaaa bizdemi öyle olacağız yaa inşallah zamnında gelir meleklerimiz hepimizin şimdide şubat anneleri doğurmaya başlamışlar

ya evet canım bende takip ediyom ocak gelmeden çoğu doğum yaptı daha da kötüsü geçenlerde listelerine baktım 30 kişi doğurmuş 2 tanesi normal kalanı sezeryanakannehir ben artık nisandan umudu kestim bari marttan önce gelmesin diyomkaydirigubbakcemile3

neyse teyzoşlar biz gidelim daha kahvaltı yapmadık kahvaltımızı yapalım babişkomuzu uyandıralım gerçi nöbetten geldi ama olsun onsuz yapamayız öğleden sonrada sağlık ocağına gideceğiz tetenoz aşımız için öptük hepinizi

afiyet olsun zeyracım bende markete gideyim de bişeyler alıp kahvaltı yapayım bariopuyorumnanaktan

günaydın herkese...
rüya dediniz,hepimize bişeyler oluyo bu aralar demekki.ben gece arabamızın çalındığını gördüm ve uyandım.saat 4:30 - 5 civarı.kafamda kurdum kurdum uyuyamadım.ya gerçekten çalındıysa diye.en sonunda sıcak yatağımdan kalkıp o soğukta balkona çıktım arabaya baktım:) şimdi düşünüyorum da deliyim ben yaaaa.tabii araba çok şükür duruyordu yerinde :lepi:

kızlar ben 2010 mayıs anne adayıyım size sormak istediğim 2, düzey ultrason yani anamoli taramasını yaptırdınız mı hepiniz acilllllllllll cevap yazarsanız

günaydın güzel nisan anneleri......
nazlıcım bende de çatlak oluşmaya başladı ya bu zamana kadar hiç görmemiştim karnımda çatlak....geçen duş alırken bir baktım karnımın altı kahverengi mor çizik çizik olmuş.aslında bebe yağı kullanıyorum ama artık fayda etmiyo demekki.birde benim normalde de kilo alıp verdiğimde bacaklarımda çatlaklar oluşurdu.bu gidişle ben daha çooook çatlarım

kızlar ben 2010 mayıs anne adayıyım size sormak istediğim 2, düzey ultrason yani anamoli taramasını yaptırdınız mı hepiniz acilllllllllll cevap yazarsanız

canım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin.....Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin....canım ayrıntılı usg yi ben yaptırdım.bebeğin organlarına falan bakıyolar.genelde yapıyolar dr lar

günaydın ebramcığım....
ben nedense rüya görmüyorum çok fazla bebekle ilgili belki baştan beri 3-4 defa görmüştüm.....çok nadir görüyorum bu aralar rüya.....keşke bebeğimi görsem.....:lepi:

zeynep gelmiş hoşgelmiş......canım nasılsın?özlettin kendini*migren ağrın falan yok dimi iyisin inşallah......

teşekkür ederim canım kendisi ölçtü fakat şimdide başka yere gönderiyo oda ücretlişuan çalışmıyorum 160 tl de az para değil hani

günaydın kızlar..

çook yoğun geçen dört günden sonra turşu gibi yoruldum, bugün evdeyim, parmağımı oynatamam artık.

sizler nasılsınız ??
yeni yıl uğurlu gelsin hepimize inşallah.. hep iyi günler görelim..

bu arada yazmaya fırsat bulamadım ama özge'yle harika vakit geçirdim o gün :)
dünyanın en şeker hamilesi olmuş, görmeliydiniz :)
bi de diloşuma hediye almış, ben mahcup oldum akılsız kafam elim boş gittim.
borcum var kuzey bey'e şimdi.. :)
en kısa zamanda eşlerimizi de tanıştırıcaz, biz de süper dünürler gibi ailece görüşmeyi umuyoruz :)

teşekkür ederim canım kendisi ölçtü fakat şimdide başka yere gönderiyo oda ücretlişuan çalışmıyorum 160 tl de az para değil hani

önemli değil canım.canım daha gelişmiş bir ultrasona yollamış dr un canım....evet canım çok pahalı ama buradan birkaç arkadaş ta girdi o kadar pahalıydıki....200 den fazlaydı gerçekten çok pahalı.peki dr un neden gönderdi ki daha ayrıntılı usg ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…