günaydın tuğbacığım hoşgeldin canım aboooo senin o rüyada iyicene korkunçmuş patronun evin ortasında duş alması ben sanırım daha uyuyamazdımakannehir tam bir kabus gibi yaaa
kızlar az önce ocak annelerine baktımda doğurmayan 2-3 kişi kalmış yaaa bizdemi öyle olacağız yaa inşallah zamnında gelir meleklerimiz hepimizin şimdide şubat anneleri doğurmaya başlamışlar
kızlar ben 2010 mayıs anne adayıyım size sormak istediğim 2, düzey ultrason yani anamoli taramasını yaptırdınız mı hepiniz acilllllllllll cevap yazarsanız
günaydın kızlar....dün yoktuk sayfalar baya birikmiş.....bi bakalım.....
afiyet olsun zeyracım bende markete gideyim de bişeyler alıp kahvaltı yapayım bariopuyorumnanaktan
günaydın herkese...
rüya dediniz,hepimize bişeyler oluyo bu aralar demekki.ben gece arabamızın çalındığını gördüm ve uyandım.saat 4:30 - 5 civarı.kafamda kurdum kurdum uyuyamadım.ya gerçekten çalındıysa diye.en sonunda sıcak yatağımdan kalkıp o soğukta balkona çıktım arabaya baktım:) şimdi düşünüyorum da deliyim ben yaaaa.tabii araba çok şükür duruyordu yerinde :lepi:
canım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin.....Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin....canım ayrıntılı usg yi ben yaptırdım.bebeğin organlarına falan bakıyolar.genelde yapıyolar dr lar
teşekkür ederim canım kendisi ölçtü fakat şimdide başka yere gönderiyo oda ücretlişuan çalışmıyorum 160 tl de az para değil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?