önemli değil canım.canım daha gelişmiş bir ultrasona yollamış dr un canım....evet canım çok pahalı ama buradan birkaç arkadaş ta girdi o kadar pahalıydıki....200 den fazlaydı gerçekten çok pahalı.peki dr un neden gönderdi ki daha ayrıntılı usg ye
benim doktor biraz salakta mesala 3,lü taramada ki riskim 408/de bir bana hemen amniyosentez önerdi
günaydın kızlar..
çook yoğun geçen dört günden sonra turşu gibi yoruldum, bugün evdeyim, parmağımı oynatamam artık.
sizler nasılsınız ??
yeni yıl uğurlu gelsin hepimize inşallah.. hep iyi günler görelim..
bu arada yazmaya fırsat bulamadım ama özge'yle harika vakit geçirdim o gün :)
dünyanın en şeker hamilesi olmuş, görmeliydiniz :)
bi de diloşuma hediye almış, ben mahcup oldum akılsız kafam elim boş gittim.
borcum var kuzey bey'e şimdi.. :)
en kısa zamanda eşlerimizi de tanıştırıcaz, biz de süper dünürler gibi ailece görüşmeyi umuyoruz :)
kızlar ben 2010 mayıs anne adayıyım size sormak istediğim 2, düzey ultrason yani anamoli taramasını yaptırdınız mı hepiniz acilllllllllll cevap yazarsanız
zeynep gelmiş hoşgelmiş......canım nasılsın?özlettin kendini*migren ağrın falan yok dimi iyisin inşallah......
benim doktor biraz salakta mesala 3,lü taramada ki riskim 408/de bir bana hemen amniyosentez önerdi
günaydın canım
yeni yıl hepimize uğurlu gelsin inşallah.bebeklerimizi getirsin....
canım özgeden aldık haberlerinizi....güzel vakit geçirmişsiniz.inşallah eşlerlede bir araya gelirsiniz....biz yılbaşı akşamı dünürlerdeydik.gece yarısını geçmişti o kadar çok oturdukki...birde bizim eşlerimizde güzel anlaştı iyi oldu yani....ailecek görüşmekte çok güzel oluyo:lepi:
GÜnaydın arkadaŞlar. İyİ yıllar hepİnİze allah herkese bİr Öncekİ yıllara gÖre daha saĞlıklı, huzurlu, mutlu, bereketlİ ve bol kazanÇlı bİr yıl nasİp etsİn.
Bİz bayadır yoktuk ama ayaĞmın tozuyla İŞe geldİm bu sefer de eĞİtİme gÖnderİyorlar 3 hafta tam gÜn artık gİrebİlİrsem evden gİrerİm napayım. Çok Özledİm sİzlerİ ve sohbetlerİnİzİ. Umarım herŞey herkes İÇİn yolundadır 10 gÜnlÜk geÇmİŞİ okumak bİraz zor olacaĞı İÇİn temennİ İle geÇİrmek zorundayız. :)
ne yazdığımı da unuttummm:gitme:
canım ne kullancağımı hiç bilmiyorum önceden ben herzaman bebe yağı kullanırdım vücuduma ama özge onun tüğlenme faln yaptığını söyledi artık onuda kullanmıyorum canım sen ne kullanıyosun buarada tetenozun ikincisini 1 ay araylamı vurdurdun canım sen:uhm:
merabalar ebramcım ilahi o soğukta balkona gidecek kadar gerçekciydi demek rüyan. kaydirigubbakcemile3sanırım çok kaygılı bir ruh halinde olduğumuz için habire rüyalarımızda birşeyleri kaybedip arıyoruzgünaydın herkese...
rüya dediniz,hepimize bişeyler oluyo bu aralar demekki.ben gece arabamızın çalındığını gördüm ve uyandım.saat 4:30 - 5 civarı.kafamda kurdum kurdum uyuyamadım.ya gerçekten çalındıysa diye.en sonunda sıcak yatağımdan kalkıp o soğukta balkona çıktım arabaya baktım:) şimdi düşünüyorum da deliyim ben yaaaa.tabii araba çok şükür duruyordu yerinde :lepi:
canım bence de ayrıntılıya ve amniyosenteze gitmeden önce ikinci bir doktora muayene olup test sonuçlarını göstermende fayda var acaba doktorun birşeylerden mi şüpheleniyo yoksa önüne geleni ayrıntılıya amniyosenteze yolluyomu diyeopuyorumnanaktanteşekkür ederim canım kendisi ölçtü fakat şimdide başka yere gönderiyo oda ücretlişuan çalışmıyorum 160 tl de az para değil hani
ne yazdığımı da unuttummm:gitme:
günaydın kızlar nasılsınız? burda kar var hava çok güzel ama ben feci hastayım.. çok kötü grip oldum.
canım sakın inanma ve yaptırma amniosentez. senin dr benim dr a benziyor önce detaylıya yolladı sonra amniosentez istedi tüm bu işlemlere 2000 verdik bebeğim sağlıklı çok şükür para önemli değil ama korkusu ve sıkıntıı yetti. 480 neymişki çok yüksek bir rakam ne amniosentezi allahaşkına ya? çok kızıyorum bu doktorlara.
canım hayırlı olsun bebeğin.
ben de yaptırdım detaylı ultrasonu..
ve bence mutlaka sen de yaptırmalısın.
doktorun bunu yapalım demesi için ekstra bir anormallik görmesi de gerekmiyor, tamamen kontrol maksatlı, iyi bir hekimin izleyeceği rutin bir inceleme yolu.
dediğin gibi az bir meblağ değil, ama ayarlayabilecek durumdaysan ihmal etme bence.. bebeğin tüm gelişimine, iç organlarına bakılıyor.
hoşbulduk fundacıııım :)
ben evi özlemişim valla, bugün evdeyim pek süperim :) sen nasılsın??
yılbaşı geceniz güzel gelmiş, çok sevindim :) güzel dünürünle de konuşamadık ama o da iyidir inşallah.
migrenim falan yok çok şükür, ben son 4 gündür hep dila'nın alışverişindeydim.. :)
yılbaşı indirimini yakalamışken hemen hemen her şeyini aldım. bi perdesi halısı avizesi bi de emzirme yastığı kaldı :) onları da bi ara alıcam..
sabah da konuşmuşsunuz artık yürümek zorlaşıyor diye, gerçekten ben de çok çabuk yoruluyorum... iyi ki erkenden halletmişim alışveriş işini diyorum, bir ay sonra şundan çok daha ağırlaşmış olucam eminim.
ay ne güzel eşlerinizin de anlaşması hakkaten.
Allah bozmasın ağzınızın tadını, ileride çocuklar da arkadaş olur, beraber büyürler.
insanın çocukluk arkadaşının olması bambaşka bir zevk, kardeş gibi oluyorlar..
da, tabi sizinkiler doğuştan beşik kertmeli olacaklarından onların olayı ayrı :))
darısı da özgecimle bizim başımıza hakkaten :)
eşi çok hoş, çok düzgün biri.. ben kendi eşimin mizacına da benzettim onun eşini. o yüzden inanıyorum ki anlaşacaklar... diloşumun odası ayın 9'unda gelecek, azcık ortalığımı derleyip toplayayım ilk fırsatta misafir edicem onları :)
hoşgeldin canım..
iyi seneler sana da.. :)
kolay gelsin eğitimdeçok yorma kendini..
ay site bazen böyle sapıtıp insanı delirtiyor işte :)
bende iyiyim canım.kahvaltımızı yaptık geldik....yılbaşı gecesi güzel geçti evet....
ooooooo ne güzel alışverişini bitirmişsin,iyi günlerde kullansın dila kızımız.... benim de eksiğim biraz daha var ama bu hafta ya da önümüzdeki hafta alacağım çoğunu....
canım yürümek zor geliyo evet merdiven falan çıkarken tıkanıyorum bazen...artık ağırlaştık iyiki baştan alışverişimizi yapmışız
canım göktuğun odasıda biraz geç bu ayın sonu gelecek....daha badanamız falan var,odasını boşaltmadık.bu hafta içi toparlayacağız inşallah odasını....birde avize falan bizde bakmadık daha güzel farklı olsun istiyorum.artık tamamlamak lazım canım ya çabul yoruluyorum ben
kızlar bişey soracağım size.göğüslerinizden süt gibi sarı su geliyo mu?bazen benimki baya akıyo.sıkmıyorum göğsümüm öylece kendiliğinden gidiyor....nerdeyse göğüs pedi kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?