ay canım yaaaa çok sinir bozucu oluyo o ama boşver sen muhabbete devam et gitsinopuyorumnanaktan
çok sağol canım... güle güle kullansın hepimizin bebişi inşallah. sağlıkla, sıhhatle, güzel günlerde...
odayı da ufaktan boşaltmanız lazım artık di mi.
ay bi de o telaş vardı, biz boşalttık, fazla eşyalarımızı tanıdıklara,ihtiyaç sahiplrine verdik. odayı boyattık.. (bu arada rengi çok cart oldu!!! ben daha uçuk pembe istiyordum, artık idare edicez)
darısı göktuğ'un başına :) hayırlısıyla hallolur odası da.. mobilyaların gelmesine de ne kaldı ki :)
sonra ufaktan aldıklarımızı yıkarız, ütüler yerleştiririz :)
ütüden nefret ederim ama hayatımın en keyifli ütüsü olur bu herhalde :)
kızlarr sıkmayın memişleriii o ilk gelen ağız denen ilk sarı süt bebekler için çok faydalıymış o aıp gitmesin sıkacaz derken ayrıca erken doğuma bile sebep olabilirmişlmaz:
bu arada rüzgar yağmurcum çok geçmiş olsun dikkat et kendineopuyorumnanaktan
ooo zeynepciğim hoşgeldin canımcım nasılsın yaaa kendini özletme yaaarada gel buralara özledim seni canım benim iyi yapmışsın dilamıza cicilerini alarak canım benim güle güle kullansın prensesimiz
ebracığım o rüyalardan bende çok görüyorum ben gerçek hayattada çok aşırı detaycıyımdır gerçi evden çıkmadan on kere musluklara elektiriklere ocağa kettla faln bakrım bu yönümüde hiç sevmem ama ne yapim((
mutluyummm bence senin değerin risk sınırının üstünde hiç değmez yaptırmana bazı doktorlara o kadar çok kızıyorumki anlatamam bu cumartesi eşimin amcasının oğlu geldi onun eşide hamile ve doktoru kan testi yapmamış ikilide ense kalınlığı bize herşeyi veriyo bu haftada demiş canım valla herşeyin hayırlısı rabbim korusun meleklerimizi:ecrin_bebek:
dünürcüğüm söyle dünürüme elini çabuk tutsun o kitaplığı falan kaldıramazsa eşim yardıma gelir canım tek başına olacak şeyler değil ama belki gözünde o yüzden büyütüyordur canımcım ayyy bende daha o gördüğün bütün kıyafetleri yıkayacağım ütüleyeceğim bu uyuşukluk varken bende bakalım nasıl olacak bu arada yarın gideceğim ben şeker yüklemesine canım bugünde tetenozumu vurduracağım sağlık ocağında inşallah güzel sonuçlar alırım yarın keşke ultrasyonda baksa tekrar doktorumuz inşallah bakar
evet tuğbacığım bende öyle biliyorum sıkılmamması gerekiyomuş o ilk gelen sütün bebğin bağışıklık sistemine çok yayrlıymış ve erken doğumu tetiklediğini bende duymuştum a.s
ben o ilk sütün bebeğin ilk antibiyotiği olduğunu ve bebeğe çok iyi geldiğini duymuştum.
dünür yarın gitcen dimi şeker yüklemesine hadi inşallah iyi çıkar,dr gizemimizede bakar....alkisalkisalkis
kızlar hepinize teşekkür ederim 3/lü taramayı 3 ayrı doktora gösterdim sonuçların gayet güzel dedi oyüzden sorayım dedim randevu aldım radyolojiden ayrıntılıya da gireceğim enazından aklımda soru işareti kalmasın
evet canım benim birde biliyosun bir hafta önden gidiyoduya sata göre şeker yüklemeside 28. haftada son oluyomuş bende yarından sonra ultrasyona göre 28. haftada oluyorum bir an önce yaptıralımda zamnı geçmesin inşallah canımcım hepimiz güzel haberler alırız rabbim bizleri ve meleklerimizi korusun inşallah:Saruboceq:
tarhancım saol canım..
budebecim yok canım ne rejimi. hiç yapaım gelmedi valla. zaten yapmaya başladım benimkinin hareketleri bile azaldı o da sevmedi sanırsam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?