2010 Nisan Anneleri

evet canım ya boşaltmamız lazım.eşim biraz uyuşukta kendileri 1 aydır odayı boşaltacak sabırsızlıkla bekliyorum kendilerini....canım göktuğun odasında bizim kitaplığımız,masamız ve ütü masamız var.en önemlisi kitaplık birazı boşaltılacak.eşimin ders notları var atmıyo onları kolileyeceğiz.bu pazar odası boyanacak.bu ayın 30 u gibide odasını getirteceğiz.birde canım ben odası geldiğinde mobilyalarını silip cicilerini yıkayıp ütüleyip öyle bırakacağım.belki hastane çantamı bile hazırlarım canım.ben buları yapana kadar şubatın 15 i olur.ben değildse eşimin o ağır şeyleri yapması lazım ama bakalım ne zaman yapacak?çok uyuşuklanıyo bazen kızıyorum bende bir an evvel çok ağırlaşmadan yapmak istiyoru.herşeyi kendim yapayım istiyorum ama eşim ne acelemiz var diyo.yardım edecek kimsede yok hoş olsada ben süslemek istiyorum oğlumun odasını

kızlar sıkmayın zararlı diyolar.benimki sıcağı görünce sanırım süzülüyo.benim gebe kalmadan öncede süt hormonlarım fazla çalışıyodu ondan olabilir

ayşecim çıldırrttı sanırım site seni.ay bazen bana da öyle oluyo çıldırmamak içten değil

kızlarr sıkmayın memişleriii o ilk gelen ağız denen ilk sarı süt bebekler için çok faydalıymış o aıp gitmesin sıkacaz derken ayrıca erken doğuma bile sebep olabilirmiş lmaz:
bu arada rüzgar yağmurcum çok geçmiş olsun dikkat et kendineopuyorumnanaktan

ooo zeynepciğim hoşgeldin canımcım nasılsın yaaa kendini özletme yaaarada gel buralara özledim seni canım benim iyi yapmışsın dilamıza cicilerini alarak canım benim güle güle kullansın prensesimiz

ebracığım o rüyalardan bende çok görüyorum ben gerçek hayattada çok aşırı detaycıyımdır gerçi evden çıkmadan on kere musluklara elektiriklere ocağa kettla faln bakrım bu yönümüde hiç sevmem ama ne yapim((

mutluyummm bence senin değerin risk sınırının üstünde hiç değmez yaptırmana bazı doktorlara o kadar çok kızıyorumki anlatamam bu cumartesi eşimin amcasının oğlu geldi onun eşide hamile ve doktoru kan testi yapmamış ikilide ense kalınlığı bize herşeyi veriyo bu haftada demiş canım valla herşeyin hayırlısı rabbim korusun meleklerimizi:ecrin_bebek:

dünürcüğüm söyle dünürüme elini çabuk tutsun o kitaplığı falan kaldıramazsa eşim yardıma gelir canım tek başına olacak şeyler değil ama belki gözünde o yüzden büyütüyordur canımcım ayyy bende daha o gördüğün bütün kıyafetleri yıkayacağım ütüleyeceğim bu uyuşukluk varken bende bakalım nasıl olacak bu arada yarın gideceğim ben şeker yüklemesine canım bugünde tetenozumu vurduracağım sağlık ocağında inşallah güzel sonuçlar alırım yarın keşke ultrasyonda baksa tekrar doktorumuz inşallah bakar

evet tuğbacığım bende öyle biliyorum sıkılmamması gerekiyomuş o ilk gelen sütün bebğin bağışıklık sistemine çok yayrlıymış ve erken doğumu tetiklediğini bende duymuştum a.s

bu arada bebek şekerlerini kendim yapacaktım ama vazgeçtim belki yaparım onlarıda çikolataya sararım kardeşimle konuştuk dün akşam o dedi abala ben burdan bakarım hazır alırız dedi yani bir nevi o işimde halolmuş oldu bizim buralarda çok pahallı istanbulda uygun yerler vardır sanırım

ayşeciğim bu site bazen kafayı yiyo bende öyle çok yazıp yazıp gitmediği zamnlar oldu valla yazdıklarımı bende sonradan unutuyorum gitmeyince zaten bu hamilelik beni iyicene unutkan yaptı yakında evin yolunuda unuturunm o kadar yani

ay canım valla eşime artık psikolojik baskı yapıyorum cık adam yapmıyo.taaa yılbaşı akşamı anlatıyodu hatırlıyomusun bu hafta sonu işim çok falan diye.bu hafta yapacakmış bakalım.tamam canım yardıma derim kimse olmazsa gelirsiniz bizde seninle muhabbet ederiz canım.canım sana yardıma gelirim ben:lepi:

evet tuğbacığım bende öyle biliyorum sıkılmamması gerekiyomuş o ilk gelen sütün bebğin bağışıklık sistemine çok yayrlıymış ve erken doğumu tetiklediğini bende duymuştum a.s

ben o ilk sütün bebeğin ilk antibiyotiği olduğunu ve bebeğe çok iyi geldiğini duymuştum.
dünür yarın gitcen dimi şeker yüklemesine hadi inşallah iyi çıkar,dr gizemimizede bakar....alkisalkisalkis

ayyy bugün sabahta dedimya ocak anneleri doğurmuş yaa 2-3 tane kalmış doğurmyan yaa çok tuhaf oldum bizim artık mart dedimi hazır olmamız lazım bence çünkü herşeye hazır olmamız lazım ayy ben bir tuhaf oluyorum doğum denildimi içim geçiyo yaa ne çabuk geçti zamn sanki dün öğrenmiş gibiyim bebişimin haberini

ben o ilk sütün bebeğin ilk antibiyotiği olduğunu ve bebeğe çok iyi geldiğini duymuştum.
dünür yarın gitcen dimi şeker yüklemesine hadi inşallah iyi çıkar,dr gizemimizede bakar....alkisalkisalkis

evet canım benim birde biliyosun bir hafta önden gidiyoduya sata göre şeker yüklemeside 28. haftada son oluyomuş bende yarından sonra ultrasyona göre 28. haftada oluyorum bir an önce yaptıralımda zamnı geçmesin inşallah canımcım hepimiz güzel haberler alırız rabbim bizleri ve meleklerimizi korusun inşallah:Saruboceq:

anneeeciğim canım hoşgeldin evet canım sende özlettin kendini vallla yaa bu kadar yoğun çalışmayı nasıl başarıyosun valla ben iyicene savsaklaştım hiçbişey yapasım gelmiyo tembel oldum iyicene yaaa ne yapim bebiş doğduktan sonra eski aktif hayatıma dönmeyi palnlıyorum şimdiden inşallah evde olmakta sıkıyo beni ben bir tuhafım yani :)))

kızlar hepinize teşekkür ederim 3/lü taramayı 3 ayrı doktora gösterdim sonuçların gayet güzel dedi oyüzden sorayım dedim randevu aldım radyolojiden ayrıntılıya da gireceğim enazından aklımda soru işareti kalmasın

merhaba kızlar.. bugun istanbulda sabah kar vardı ve acayipp soğuk ((

benım sabahtan belli vajina ağzımda hafif ağrı var..aranızda bu tür ağrı yaşayan var mı ??

iyi yapmışsın valla ayrıntılı hadi neyse de amniyosentez öyle her önüne gelene yapılmaz ki aman doktorların ihmaline gelme ben tiroid yüzünden doktorların ihmali yüzünden geçen haftayı zehir ettim kendime doktor çok önemli o yüzdenopuyorumnanaktan

tarhancım saol canım..

budebecim yok canım ne rejimi. hiç yapaım gelmedi valla. zaten yapmaya başladım benimkinin hareketleri bile azaldı o da sevmedi sanırsam kaydirigubbakcemile3

canım bende cumartesş gideceğim bebeğimi göreceğim.çok mutluyum.dün akşam eşimle konuşuyoruzda şeker çıkmayacak bence bende onunda sonucunu merak ediyorum baya....inşallah güzel haberlerle geliriz canım.
şekerleri kardeşin ayarlayacak heee ne güzel ben dha yapmadı.o arkadaşı çağıracağım bir gün bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya inşallah güzel olu yoksa bnde vazgeçeceğim....CADIARZU

tarhancım saol canım..

budebecim yok canım ne rejimi. hiç yapaım gelmedi valla. zaten yapmaya başladım benimkinin hareketleri bile azaldı o da sevmedi sanırsam kaydirigubbakcemile3

ayyyy canım benimkide öyle oldu başlarda.yerim ben onları ya baya etkileniyolar sanırım.bende çok üzülmüştüm neden hareket etmiyo,acaba doymuyo mu diye.ah caım ya bende körü körüne bağlı kalmıyorum ama tama nalamıylada bozmadım.diyodumya sana 2 kilo verdim diye aç karnına69.3 geliyodum şimdi aç karnına yine 69.7 geliyorum.ama akşamları tartıya çıksam oooo ooooooooo.....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…