2010 Nisan Anneleri

evet canım vazgeçtim yapmaktan yaa ne bileyim ama dediğim gibi hastahane çikolatalarımı yaparım onlardanda boşuna gitmemesi için canımcım bencede sende hiç birşey yok canım bora bey biraz detaycı sanırım o yüzden riske atmak istememiş ama deniz beyde dediya san bu sadece karınla bakılcak şey değil diye şeker yüklemesi sonucuna göre belirlenir dedi o yüzden bitanem hiç canını sıkma

canım en iyisini yapmışsın.benimde bildiğim kadarıyla gayet güzel sonucun.risk sınırında bile değil.birde ayrıntılıya gir bakalım.bizede haberini ver,merak ederim ben

merhaba kızlar.. bugun istanbulda sabah kar vardı ve acayipp soğuk ((

benım sabahtan belli vajina ağzımda hafif ağrı var..aranızda bu tür ağrı yaşayan var mı ??

merhaba canım.burada kar yok ama baya soğuk benimde gezmeye gitmem lazım oğluşla üşeniyorum baya.
canım arada banada öyle ağrı tarzı bişey oluyo.ağrı girip çıkıyo.canım o üşütmeden kaynaklanıyor,korkma kendini sıcak tut geçecektir

ilkenurcuğum canım bu haftalarda o tür sancılar ağrılar normalmiş rahim kendini doğum için hazırlarmış canım ama sen yinede doktoruna gittiğinde sor bitanem bendede karın ağrısı ve ishal çok oldu bu son bi kaç gündür halbuki her gün de muz yerim ben ama oldum ve çok korktum şimdi iyiyim şükürler olsun

kızlar biz oğluşla yengesine gidiyoruz söz verdik.gerçi dışarısı çok soğuk üşeniyoruz ama yapılacak bişey yok.ahhhhhhh şimdi arabam olsaydı.............geçen akşam dünürün eşi nerdeyse bize araba aldırıyodu,keşke alsaydık şimdi hiç üşenmezdim eşim bırakıverirdi.....

banada öyle geliyor sanırım üşüttüm canım.. dün gece 12 de acayıp kar yağarken bız eşimle dışardaydık.. arkadaşlara yemeğe gitmiştik... artık dikkat edecegım kendıme...

zeyracım bende netten okudum şimdi erken doğum felan diyorr ... rabbım korusun bebişlerimizi vakti ve saatleri doldugunda gelirler inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eşime diyeceğim bu sözünü canım sen vazgeçirdin valla yoksa alıyordular ama olmzsa doğum hediyesi almış olur eşin san canım daha anlamlı olur canımcım hadi iyi oturmalar bende az sonraya doğru sağlık ocağına gideceğim öptük göktuğumuzuopuyorumnanaktan:asigim:

ilkenurcuğum rabbim esirgesin canım bebişlerimizi inşallah zamnında sağlıcakla gelirler bu tür ağrılar birde üşütünce oluyo onu iyi anladım banada hiç iyi gelmiyo üşütmek canım benim ayaklarını sıcak tut bitanem

kızlar iki gün giremedim dün eşimin yiğenin doğum günüydü annemler falan hep bendeydi,evi temizledik derledik toparladık baya,artık kendi çantamı hazırlamam gerekmiş annem enazından bi takımını yıka falan dedi....ben artık baya bi şişmiş hissediyorum kendimi,ağırlaştım sanki bu ay ....
rabbim hayırlısı ile şu üç ayında gecmesini nasip etsin....
ben artık rüyalarımda doğuruyorum sancı çekiyorum falan .....
baya baya yerleşti ya beynimize....
şimdide midem yanıyo ve ilacımı evde unutmuşum ne yapcam ya.....

özgecim hoşgeldin doğruu eczaneye hayatım çekme o acıyı boşuna opuyorumnanaktan

merhaba kızlar..hayırlı haftalar..nihayet gelebildim istanbul dan ..çok yorucu bi 4 gün geçirdim.dün gece geldik istanbuldan bugün işbaşı yaptım ruh gibiyim valla..sizlerde umarım iyisinizdir.birzdan geçmişi okumaya koyulacam..

kızlar çok şükür yorguluğumuza değdi.4 gün de istanbulun altını üstüne getirdik eşimle.oğluşumun hiçbir eksiği kalmadı.arabasından oto koltuğuna,beşiğinden mevlütlüklerine,oda süslerinden kıyafetlerine kadar herşeyini aldık.havuzlu handa tüm aradıklarımı buldum.mother care in son indiriminden de faydalandım ordan da bi sürü şey aldık.en kısa zamanda hepsinin resmini çekip ekleyecem.

merhaba kızlar eve net bağlandı bu sefer pc arızalandı
ara sıra açılıyor canı isterse eşim tamir edecekde adam ne zaman fırsat bulur bilmem
bugün annem bende akşamdan geldi şimdi yemek yapıyor canım anam
ben ilk 3 aya geri döndüm sanırım miğde bulantısı kusma halt getire bu aralar
oğluşumda bir hareketliki sormayın teyzeleri maşallah hiç durmuyor karnımda depikler dönmeler
sığamadı küçücük şey koca karnıma koca diyorum çünkü artık çok şişdim
resim çekip koyacağım sizde görün bakın

gelincik canım hoşgeldin maşallah valla çok iyi yapmışsınız bizde bir gün eminönü turu yapıp tamamlıcaz inşallah eksiklerimizi güle güle kullansın poyraz bütün cicileriniopuyorumnanaktan neler aldın ne kadara nerden aldın bi ara anlatırsan bize de fikir olsun tatlımkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım çok özlettin kendini anlat bakalım ev hayatı nasıl gidiyor çalışmamak nasılkaydirigubbakcemile3 o kadar da küçük diiller kız artık 1 kg kendisi plasentası suyu derken göbeğimizde bayağı bişi taşıyoz artık:asigim: bulantıların geri gelmesine üzüldüm canım geçmiş olsun

evet ya şaka maka oldular bayaa. benimde zor oluyor artık taşımam sürekli bi gerginlik var karnımda, nefesim yetmiyor zaten:)) akşamsancı gibi bişiler oldu alt tarafımda hoş sancının ne olduğunu da bilmiyorum ya. nasıl hissediceksek. neremize girecek bu sancı tecrübeli anneler bilgi verirmisiniz??? hemen eşime zamn tutturmaya başladım adamıda korkutuyorum yaaa... offff çok panik oldum çok. şimdi babaannemiz aradı cicişler almış kızıma. bi gidip görmek lazım. hafta sonuna anca artık:)

bende sizleri çok özledim tarhancım evde olmak çok güzel şiddetle tavsiye ederim
darısı başınıza inş tüm çalışanların bu ay ultrasona gitmedik teyzesi o yüzden kilosunu bilmiyorum
şimdi netten randevu alıcam bu hafta belli olur bakalım tosun nekadar kilo almış.

hoşbuldum canımcım.mutlaka eminönüne git özellikle havuzlu hana inan bütün ihtiyacını orada uygun fiyata gidereceksin.oğlumun cicişlerini eklerken fiyatlarını ve adreslerinide eklerim senin için tatlım..

ne güzel valla bende ha bıraktım ha bırakacam derken son 1 ay daha çalışıyorum ama artık gün sayıyom resmen işi bırakmak içinkaydirigubbakcemile3

valla canım ben ısrarla oraya gitmek istiyom ama işin birde şu yönü var eminönü nakit çalışır bizimse mümkün olduğunca kredi kartına taksitle yapmamız lazım alışverişi. bu yüzden de eşim oraya gitmeye pek yanaşmıyor hemde kalabalık park sorunu falan var diyekaydirigubbakcemile3ama ben gitmezsem çatlarım vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…