kızlar hepinize teşekkür ederim 3/lü taramayı 3 ayrı doktora gösterdim sonuçların gayet güzel dedi oyüzden sorayım dedim randevu aldım radyolojiden ayrıntılıya da gireceğim enazından aklımda soru işareti kalmasın
merhaba kızlar.. bugun istanbulda sabah kar vardı ve acayipp soğuk((
benım sabahtan belli vajina ağzımda hafif ağrı var..aranızda bu tür ağrı yaşayan var mı ??
merhaba canım.burada kar yok ama baya soğuk benimde gezmeye gitmem lazım oğluşla üşeniyorum baya.
canım arada banada öyle ağrı tarzı bişey oluyo.ağrı girip çıkıyo.canım o üşütmeden kaynaklanıyor,korkma kendini sıcak tut geçecektir
ilkenurcuğum canım bu haftalarda o tür sancılar ağrılar normalmiş rahim kendini doğum için hazırlarmış canım ama sen yinede doktoruna gittiğinde sor bitanem bendede karın ağrısı ve ishal çok oldu bu son bi kaç gündür halbuki her gün de muz yerim ben ama oldum ve çok korktum şimdi iyiyim şükürler olsun
kızlar biz oğluşla yengesine gidiyoruz söz verdik.gerçi dışarısı çok soğuk üşeniyoruz ama yapılacak bişey yok.ahhhhhhh şimdi arabam olsaydı.............geçen akşam dünürün eşi nerdeyse bize araba aldırıyodu,keşke alsaydık şimdi hiç üşenmezdim eşim bırakıverirdi.....
merhaba kızlar eve net bağlandı bu sefer pc arızalandı
ara sıra açılıyor canı isterse eşim tamir edecekde adam ne zaman fırsat bulur bilmem
bugün annem bende akşamdan geldi şimdi yemek yapıyor canım anam
ben ilk 3 aya geri döndüm sanırım miğde bulantısı kusma halt getire bu aralar
oğluşumda bir hareketliki sormayın teyzeleri maşallah hiç durmuyor karnımda depikler dönmeler
sığamadı küçücük şey koca karnıma koca diyorum çünkü artık çok şişdim
resim çekip koyacağım sizde görün bakın
gelincik canım hoşgeldin maşallah valla çok iyi yapmışsınız bizde bir gün eminönü turu yapıp tamamlıcaz inşallah eksiklerimizi güle güle kullansın poyraz bütün cicileriniopuyorumnanaktan neler aldın ne kadara nerden aldın bi ara anlatırsan bize de fikir olsun tatlımkaydirigubbakcemile5
OHHH güle güle kullanın inşallahhhh....
bende sizleri çok özledim tarhancım evde olmak çok güzel şiddetle tavsiye ederim
darısı başınıza inş tüm çalışanların bu ay ultrasona gitmedik teyzesi o yüzden kilosunu bilmiyorum
şimdi netten randevu alıcam bu hafta belli olur bakalım tosun nekadar kilo almış.
hoşbuldum canımcım.mutlaka eminönüne git özellikle havuzlu hana inan bütün ihtiyacını orada uygun fiyata gidereceksin.oğlumun cicişlerini eklerken fiyatlarını ve adreslerinide eklerim senin için tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?