2010 Nisan Anneleri

kızlar şimdi saydım aralık annelerinin 29 doğumdan 11 tanesi normal doğummuş. ocak annlerindeyse 30 doğumda 2 taneydi. bu ne dengesiz bir tablo yavv:lepi:

valla tarhancım mümkünse o sokağa arabayla girmeyin canım.çok daraşık ve kalabalık.biz nakit alışveriş yaptık canım kredi kartına tek çekim yapıolarmış.nakite %10 indirim yapıolar.sen daha ii yerler keşfedebilirsin belkide.kesemize uygun olması lazım zaten canımcım

HERKESE MERHABALAR nisan anneleri.
ne güzel alışverişler yapılmış.güle güle giysib bebişler.ben bir bakayım neler var ciciler kısmında.

ya çok komik ama karnımızın altını görmüyoruz ya eşim ebru bunlar ne böyle damarların çıkmış diyo adam ne bilsin,sonra ayna tutup kendim baktım....hüsran tabiki ne seviniyordum bişey yok diye kendimi kandırıyormuşum.doğumdan sonra toparlanınca GEÇİCEK DEĞİL Mİ arkadaşlar????

hamile kalmadan önce hep erkek bebek görürdüm uyandığımda kokusu burnumda kalacak kadar gerçek!!!ama hamile olduğumda henüz göremedim:1no2:

kızlar şimdi saydım aralık annelerinin 29 doğumdan 11 tanesi normal doğummuş. ocak annlerindeyse 30 doğumda 2 taneydi. bu ne dengesiz bir tablo yavv:lepi:
gerçekten de normal doğum yapıcam diye yırtınsanda çoğu zaman mümkün olmuyo.en çok korktuğumda bu zaten normal diye hazırla kendini birden sezeryana,az önce bir yakınımın daha böyle haberini aldım.bişey değil bide 40 hafta bekliyosun normal gelicek diye ...allah yardımcımız olsun...

güle güle giysin canım hepsini.en iyisini yapmışsın.bende eminönü ne gitmeyi bekliyorum annemle oyüzden hiç bişey almadım henüz.mothercare istanbulda mı gittin indirimine.bahsedilen büyük indirim başlamışmı?

havuzlu han alışveriş için çok ideal annem her gittiğinde bişiylerle geliyor
bu gidişle ben gidemeyeceğim çünkü bana bişiy kalmadı
babaneside alışveriş yapacağını söledi bişiy almayındedi sağolsunlar bize bişiy bırakmıyorlar
artık bende gezmeye falan giderim heralde

evet teyzoşlar 2. tetenoz aşımızı vurulduk geldik kolumuzda hafif bir sızlama var bebğimin kalp atışları normaldi kzuzcuğum tepikler attı ebeye o bile şaşırdı dur kız falan diye konuştu ebe teyzesi sonra 68 kilo olmuşum tam 10 kilo almışım şu ana kadar iyi dedi ebe ama daha 3 ay var yaa sanırım ben 72 falan olurum doğurana kadar neyse bir geçmişe bakayım neler olmuş

yaa bende çalışmak istemiyorum.
Bende evde yatmak istiyorum...
Tarhancım benimde 40 günüm kaldı en fazla.40 gün sonra bay bay iş.Nefret ettim valla işten.
Gelincikcim hayırlı olsun canım.İyi günlerde eskitsin resimlerini bekliyoruz...
Ne güzel babanneler alıyor.Bizimkisi bir kıymık bile almadı.Zaten alması değil olay sadece teklif eder.Ama nerde.Hiç hemde hiç.İlk bebeğin herşeyini kızın annesi yaparmış.Çok saçma...Gene sinirlendim işte...

maşallah canımcımmm prensesineee.. sevsin onu teyzesii opuyorumnanaktan inşallah keyfi herzaman hep böyle yerinde olur.........

bende.. bende.. bendee çalışmak istemiyorummmmmmmm.. şubat gelsede yatsak evımızde ya...yılbaşı tatılınde evdeydım süperdi oğlumun gündüzleride ne kadar yaramaz oldugunu farkettımmgamyoncuiremsu işteyken iş stresınden yorgunlugundan kuzucuklarımızın tekmelerini bile fazla hissetmıyoruz... oysa evde ne güzel oynaşıyorduk :kedi::asigim::1hug:

teşekkürleer ilkenur teyzoşumuz söylerim kızıma selamını sanda bir tepik yollaropuyorumnanaktan

güle güle giysin canım hepsini.en iyisini yapmışsın.bende eminönü ne gitmeyi bekliyorum annemle oyüzden hiç bişey almadım henüz.mothercare istanbulda mı gittin indirimine.bahsedilen büyük indirim başlamışmı?[/QUOTE]

sağol tatlım..mothercare in 2 mağazasına gittim biri galeria da diğeri akmerkezdekine.yılbaşı indirimi 31 aralıkta sona ermiş ben ayın 1 inde gittim %30 indirim başlamıştı.yani büyük indirimi kaçırdım tatlım.%30 da benim işime yaradı her halukarda alacaktım beğendiklerimi çünkü..harika ürünler var çokda kaliteli tavsiye ederim..

aysecim,zeyracım sağolun kızlar..sizde fazla ağırlaşmadan tamamlayın eksikleri derim ben.çünkü ben bu halde bile zor dayandım valla.canım çıktı koca handa.çok ileri tarihlere atmayın alışverişi kızlar..

sağol zeyracım.hoşbuldum ve hoşçakalın.çıkayım.eve gideceğim.işler beni bekler.herkese iyi sohbetler.

gelinciğim bizim pek bişeyimiz kalmadı canım bikaç eksiğimiz var onlarda annem alıcak tamamlanacak inşallah canım bende bu hafta sonu gezerken anladım ağırlaştığımız yürüyemiyorum artık zar zor adım atıyorum bi zamndan sonra((

Evet yaa.mafoldumben
İstemiyorum çalışmak.Birde diyolar 36. haftaya kadar çalış diye.Banane beaaa.Hayatta çalışmam.İstemem almayayım.Dün oğluşum ne kadar güzel hareketliydi.Ama şimdi kuzum çok sakin...

bnde binbir güçlükle geliom işe yaa benim 7 haftam var daha.iple çekiom valla.evimde dinlenerek bebeğimi beklemek istiorum.zaman çabuk geçççççççç nooolurrrrr:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…