ya çok komik ama karnımızın altını görmüyoruz ya eşim ebru bunlar ne böyle damarların çıkmış diyo adam ne bilsin,sonra ayna tutup kendim baktım....hüsran tabiki ne seviniyordum bişey yok diye kendimi kandırıyormuşum.doğumdan sonra toparlanınca GEÇİCEK DEĞİL Mİ arkadaşlar????günaydın güzel nisan anneleri......
nazlıcım bende de çatlak oluşmaya başladı ya bu zamana kadar hiç görmemiştim karnımda çatlak....geçen duş alırken bir baktım karnımın altı kahverengi mor çizik çizik olmuş.aslında bebe yağı kullanıyorum ama artık fayda etmiyo demekki.birde benim normalde de kilo alıp verdiğimde bacaklarımda çatlaklar oluşurdu.bu gidişle ben daha çooook çatlarım
hamile kalmadan önce hep erkek bebek görürdüm uyandığımda kokusu burnumda kalacak kadar gerçek!!!ama hamile olduğumda henüz göremedim:1no2:günaydın ebramcığım....
ben nedense rüya görmüyorum çok fazla bebekle ilgili belki baştan beri 3-4 defa görmüştüm.....çok nadir görüyorum bu aralar rüya.....keşke bebeğimi görsem.....:lepi:
gerçekten de normal doğum yapıcam diye yırtınsanda çoğu zaman mümkün olmuyo.en çok korktuğumda bu zaten normal diye hazırla kendini birden sezeryana,az önce bir yakınımın daha böyle haberini aldım.bişey değil bide 40 hafta bekliyosun normal gelicek diye ...allah yardımcımız olsun...kızlar şimdi saydım aralık annelerinin 29 doğumdan 11 tanesi normal doğummuş. ocak annlerindeyse 30 doğumda 2 taneydi. bu ne dengesiz bir tablo yavv:lepi:
valla tarhancım mümkünse o sokağa arabayla girmeyin canım.çok daraşık ve kalabalık.biz nakit alışveriş yaptık canım kredi kartına tek çekim yapıolarmış.nakite %10 indirim yapıolar.sen daha ii yerler keşfedebilirsin belkide.kesemize uygun olması lazım zaten canımcım
evet teyzoşlar 2. tetenoz aşımızı vurulduk geldik kolumuzda hafif bir sızlama var bebğimin kalp atışları normaldi kzuzcuğum tepikler attı ebeye o bile şaşırdı dur kız falan diye konuştu ebe teyzesi sonra 68 kilo olmuşum tam 10 kilo almışım şu ana kadar iyi dedi ebe ama daha 3 ay var yaa sanırım ben 72 falan olurum doğurana kadar neyse bir geçmişe bakayım neler olmuş
yaa bende çalışmak istemiyorum.
Bende evde yatmak istiyorum...
Tarhancım benimde 40 günüm kaldı en fazla.40 gün sonra bay bay iş.Nefret ettim valla işten.
Gelincikcim hayırlı olsun canım.İyi günlerde eskitsin resimlerini bekliyoruz...
Ne güzel babanneler alıyor.Bizimkisi bir kıymık bile almadı.Zaten alması değil olay sadece teklif eder.Ama nerde.Hiç hemde hiç.İlk bebeğin herşeyini kızın annesi yaparmış.Çok saçma...Gene sinirlendim işte...
merhaba kızlar..hayırlı haftalar..nihayet gelebildim istanbul dan ..çok yorucu bi 4 gün geçirdim.dün gece geldik istanbuldan bugün işbaşı yaptım ruh gibiyim valla..sizlerde umarım iyisinizdir.birzdan geçmişi okumaya koyulacam..
hoşgeldin canım güle güle kullansın bebin canımcım cicilerini bende kardeşime talimat verdim oradan bana şekerini falan alıp yollayacak artık şu meşhur yere sende git bakem dedim oda abla neyi eksik diyo canım yaa söyle oraya gitmedende alırım ben diyo oda dayı olacakya işte bide bizim sülalenin ilk torunu olacak benim kız sadece annem babam açısından değil sülale açısındanda büyük bir yeri var
hoşgeldin canım özletme kendini valla hadi bundan sonra hep burdasın o zamn artık bir enhgel kalmamış canımcımmerhaba kızlar eve net bağlandı bu sefer pc arızalandı
ara sıra açılıyor canı isterse eşim tamir edecekde adam ne zaman fırsat bulur bilmem
bugün annem bende akşamdan geldi şimdi yemek yapıyor canım anam
ben ilk 3 aya geri döndüm sanırım miğde bulantısı kusma halt getire bu aralar
oğluşumda bir hareketliki sormayın teyzeleri maşallah hiç durmuyor karnımda depikler dönmeler
sığamadı küçücük şey koca karnıma koca diyorum çünkü artık çok şişdim
resim çekip koyacağım sizde görün bakın
merhaba canım sende hoşgeldinHERKESE MERHABALAR nisan anneleri.
ne güzel alışverişler yapılmış.güle güle giysib bebişler.ben bir bakayım neler var ciciler kısmında.
yaa bende çalışmak istemiyorum.
Bende evde yatmak istiyorum...
Tarhancım benimde 40 günüm kaldı en fazla.40 gün sonra bay bay iş.Nefret ettim valla işten.
Gelincikcim hayırlı olsun canım.İyi günlerde eskitsin resimlerini bekliyoruz...
Ne güzel babanneler alıyor.Bizimkisi bir kıymık bile almadı.Zaten alması değil olay sadece teklif eder.Ama nerde.Hiç hemde hiç.İlk bebeğin herşeyini kızın annesi yaparmış.Çok saçma...Gene sinirlendim işte...
inşallah geçer şu 40 gününüzde tez zamnda evde olursıunuz canım evde olmak gibisi yok bol bol tembellikle geçiyo zamn ama bir süre sonrada sıkılıyosun çalışan için çok zor alışması benden söylemesi ben bu seneye kadar hep çalışıyodum bir tek bu sene evde kaldım:kedi: canım bende duydum ama öyleymiş annem alıcak bizdede yatağını falan hazırlayacak gerçi bizde çok aldık benim dünür şaştı kaldı aldıklarımı görünce yeter valla dedi sayıyo sayıyo bitmedi ama ben de ne yapim dayanamam chiccoya yine baktık bu hafta sonu baya pahallı ama mecbur ordan aldık tulum falan çıtçıtlılardan bikaç tane almasınlar babnneler aman bişey boşver canım bizim aldıklarımız yeter:asigim:
inşallah geçer şu 40 gününüzde tez zamnda evde olursıunuz canım evde olmak gibisi yok bol bol tembellikle geçiyo zamn ama bir süre sonrada sıkılıyosun çalışan için çok zor alışması benden söylemesi ben bu seneye kadar hep çalışıyodum bir tek bu sene evde kaldım:kedi: canım bende duydum ama öyleymiş annem alıcak bizdede yatağını falan hazırlayacak gerçi bizde çok aldık benim dünür şaştı kaldı aldıklarımı görünce yeter valla dedi sayıyo sayıyo bitmedi ama ben de ne yapim dayanamam chiccoya yine baktık bu hafta sonu baya pahallı ama mecbur ordan aldık tulum falan çıtçıtlılardan bikaç tane almasınlar babnneler aman bişey boşver canım bizim aldıklarımız yeter:asigim:
Valla ben 1 sene falan çalışmadım.Hiç te istemedim.Banane yaa.Ben mi kurtaracam dünyayı.Babanneler aşkolsun size.
Sizden istedigimizden değil.Neyse konuşmuyorum...
Ya kızlar yaa.Canım çok sıkkın benim yaa.Uykum var yorgunum......
sağol zeyracım.hoşbuldum ve hoşçakalın.çıkayım.eve gideceğim.işler beni bekler.herkese iyi sohbetler.
maşallah canımcımmm prensesineee.. sevsin onu teyzesii opuyorumnanaktan inşallah keyfi herzaman hep böyle yerinde olur.........
bende.. bende.. bendee çalışmak istemiyorummmmmmmm.. şubat gelsede yatsak evımızde ya...yılbaşı tatılınde evdeydım süperdi oğlumun gündüzleride ne kadar yaramaz oldugunu farkettımmgamyoncuiremsu işteyken iş stresınden yorgunlugundan kuzucuklarımızın tekmelerini bile fazla hissetmıyoruz... oysa evde ne güzel oynaşıyorduk :kedi::asigim::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?