bnde binbir güçlükle geliom işe yaa benim 7 haftam var daha.iple çekiom valla.evimde dinlenerek bebeğimi beklemek istiorum.zaman çabuk geçççççççç nooolurrrrr:gitme:
hoşgeldin canım..
iyi seneler sana da.. :)
kolay gelsin eğitimdeçok yorma kendini..
kızlar bu arada çatlak muhabbeti açılmış..
benim nur topu gibi 4 adet çatlağım var şu an.
ince uzun kırmızı yolcuklar şeklinde çıktılar :)
ya o değil de, benim göbeğim tüylendi be kızlar. bayaaa bi tüylendi hem de!!
bebe yağı gibi tüylendirecek bir şey de kullanmıyorum
senelerdir kullandığım normal nemlendiricimi sürüyorum sadece.
niye böyle king konglaşıyorum sizce??
kocamla yarışıcam, göbek deliğimden pamukçuk topliycam yakında.
TEŞEKKÜRLER CANIM. YANİ PİYANGODAN ÇIKAN BİŞEY BAKALIM UMARIM SIKILMAM :) BU ARADA İNŞALLAH SAĞLIKLA GİYSİN DİLAMIZ HERŞEYİNİ ODASINDA DA HUZURLU UYKULAR DİLİYORUM UMARIM ÖZGEYLE SINIRLI KALAN BULUŞMANIZ HEPİMİZİN BİRARAYA GELMESİ ŞEKLİNDE DAHA GÜZEL BİR SONUCA DA ULAŞIR.
TÜYLENME KONUSU BNDE DE HAFİF VAR ESKİDEN HİÇ YOKTU AMA ŞU ANDA DOĞUM ÇİZGİSİ GİBİ İNCE BİR YAPILANMA İLE BİRLİKTE GÖBEK DELİĞİMİN ALTINA DOĞRU VE BOYCA DA UZAMAYI BAŞARABİLEN TÜYLERE SAHİBİM AMA OLSUN BENİM OĞLUM İÇİN TÜYLENİRİM DE KILLANIRIM DA AMAAAAAAAAAAAAAAN EŞİME DE SÖYLEDİM ZATEN BİRAZ TÜYLENME VE GÖBEKLENME ŞEKLİNDE DEĞİŞİMLER MEVCUT KABUL MÜSÜN DEDİM ŞAKAYLA KARIŞIK ÇÜNKÜ NORMALDE KILDAN FALAN HİÇ HOŞLANMAZ BİLİRİM OLSUN OĞLUMU TAŞIYOSU SEN HİÇBİRİ ÖNEMLİ DEĞİL ÇOK MEMNUNUM HAYATIMDAN DEDİ. AY CANIM YA SAĞOLSUN. AMA SENİN BENZETMELERİN DE ÇOK HOŞTU YANİ ALEMSİN.
anneeeciğim canım hoşgeldin evet canım sende özlettin kendini vallla yaa bu kadar yoğun çalışmayı nasıl başarıyosun valla ben iyicene savsaklaştım hiçbişey yapasım gelmiyo tembel oldum iyicene yaaa ne yapim bebiş doğduktan sonra eski aktif hayatıma dönmeyi palnlıyorum şimdiden inşallah evde olmakta sıkıyo beni ben bir tuhafım yani :)))
CANIM GEÇEN HAFTA ÇALIŞMIYORDUM EŞİM GELDİĞİ İÇİN İİNİYDİM VE BİZİMKİLERİN YANINA GİTTİK ŞEHİR DIŞINA AMA ÖNÜMÜZDEKİ 3 HAFTA NASIL GEÇER BİLMEM NEYSE ZAMANIN DA NASIL GEÇTİĞİN ANLAMAM BÖYLECE OĞLUMA KAVUŞMAK İÇİN 3 HAFTA DAHA ÖYLE BÖYLE GEÇMİŞ OLUR :)
bende tatil istiyorum ama hakkaten olmuyor ya birde kendi işin oldumu kendin takip etmek zorundasın. ödemeler, hesaplar, müşteri memnuniyeti... erkekler bayanlar gibi olmuyor. ben napıcam bilmiyorum tamamen bırakamam yani ipin ucunu 2 gün gelmiyorum masayı bile toplamıyor bizim eleman gelen faturlar bile ortada. müşteri dikkatle baksa herşeyi görecekkaç defa söyledim anlamıyor anlamıyor anlamıyorrrr....
kızlar.kolum acıyooo tetanostan.Sola vurdu benimkini yaaa
kızlar.kolum acıyooo tetanostan.Sola vurdu benimkini yaaa
ohhh mis gibi bi 2. doz tetanoz aşısı ağrım oldu. sol kolum gittiii. ilk ki bu kadar yanmadıydı yav. p. tesi de şeker yüklemesine randevu aldım. bu gün ankarada ki güneşe aldandım salına salına çıktım sokağa. deil benim popom karnımın içindeki bebeşimin bile poposu dondu ayol. sağlık ocağında kalp atışını dinleyen hemşireyi delirtti yavrum. Bu kız beni çooookkk yorcak. zavallı kadın tam buluyo kalp atışını bizimkiii hop başka yere, kadın tam duyuyo hoooopp başka yere. en son hemşire iyi iyi dedi sepetledi bizi...
hadi geçmiş olsun canım bizde olduk bugün aşımızı bizimkızda ebeye tepik attı çok komikti yaa konuşa konuşa ebe kalp atışı dinletti dünyada o sesten daha güzel bir ses yok yarabbim :Saruboceq::asigim:
ama hadi kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay bana tepik deme. sabah ezanından önce uyandırdı beni halada uyutmadı. tepiş tepiş. kafasıyla itiyo, ayağıyla tepiyo. rahmetli anam ağladı mezarında. ama babası dokununc abizimki sus pus. tık demiyo. adam deli oluyooo.
canım valla bizim oğlanda benimle garezi uyutmuyo falan ,aç kalmaya dayanamıyo....
ama babamız dokundumu ,yada sesi duydumu baslıyo ,coşuyo...
adam deli olmakta haklı sizin ki anacı çıktı desene.....
ayol ne babacı ne anacı bu. babasına yüz vermiyo, banada rahatlık. hani karnımda olmasa kesin karışmış bu diyecem. en çok herifime üzülüyom. garibim söölenip duruyo: zaten göbek deliğinle konuşmak garip geliyo bari bi tepki verse diye. adam kütük. bebekle konuşurken resmen strese giriyo. saçma sapan şeyler yaptırıyomuşum. bit kadar şey ne anlarmış. dün de biberon ararken diyo ki 1 milyoncularda biberon yokmuymuş. biberonun gaz yaptığını neremden uyduruyomuşum da takmışım kafayı dr. brown a. kızım galiba duyuyo bunları o yüzden yüz vermiyo zavallıma.
nazlıcım sen ne iş yapıyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?