2010 Nisan Anneleri

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN TETANOZ AŞIMIN İLK DOZUNU OLDUM UMARIM AĞRI SIZI OLMAZ. İLK BAŞTA HAFİF SIZLICAK GİBİ OLDU AMA ŞİMDİ KALMADI UMARIM BÖYLE GİDER. HEMŞİRENİN TÜM ISRARLARINA RAĞMEN SOL KOLUMA YAPTIRMADIM ÜSTÜNE YATIYORUM DİYE. UMARIM SAĞLAK OLDUĞUM İÇİN SIKINTI OLMAZ..

bende bende bu ay çalışmamaya karar vermiştim ama ekonomik açıdan 1 ay bile bize çok lazım edebildiğim kadar devam edicem çok çok zorlanırsam patronlarla konuşcam part time gibi maaşı düşürün haftada 3 gün geleyim dicem ama kesik kesik de olmazki bizim iş takip etmek lazım işleri bakalım ne olacak ama bana şu 3 günlük tatil o kadar iyi geldiki iş stresi yok canım istedimi çıkıp dolaştım istemedimi öğlene kadar yattım harikaydı vallaakannehir

bende tatil istiyorum ama hakkaten olmuyor ya birde kendi işin oldumu kendin takip etmek zorundasın. ödemeler, hesaplar, müşteri memnuniyeti... erkekler bayanlar gibi olmuyor. ben napıcam bilmiyorum tamamen bırakamam yani ipin ucunu 2 gün gelmiyorum masayı bile toplamıyor bizim eleman gelen faturlar bile ortada. müşteri dikkatle baksa herşeyi görecek kaç defa söyledim anlamıyor anlamıyor anlamıyorrrr....

nazlıcım seninle bu konuyu konuşmuştuk ve sana sonsuz hak veriyrum canım...
bizim işleri tamamen bırakma lüksümüz yok valla...ama bende özlemişim evde olmayı hafta sonu evde kaldım annemler falan baya keyifli gecti.....

arkadaşlar 4 gün yoktum işler bayağı birikmiş başımı kaldırıp bakamadım doğru dürüst geçmişe.zaten uykusuz ve yorgundum iyice pert oldum bugün.birazdan çıkıcam daha bavul boşaltıp çamaşır yemek işlerine girişecem.kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecem hafta sonu.bu akşamda annecim gelicek bana yardıma.oda sabırsızlanıo merak edio neler aldığımı.ne zevkliymiş kızlar yaa bebeğimiz için alışveriş yapmak hazırlıklar filan..allah herkeze bu duyguyu nasip etsin..

kızlar.kolum acıyooo tetanostan.Sola vurdu benimkini yaaa

geçmiş olsun ayşecimmm ama sağa da vursa aynı ben bütün gece ne sağa ne de sola yatamıyom valla dönüp duruyom. sürekli sola da yatılmıyoki. hem aşı vurulan kolu kullanmak ağrısını artırıyomuş şimdi sağa vursaydı mecburen daha çok kullanacağından daha uzun süre ağrın olacaktı.
eğer sıkıntın sola yatmak istemen ise 2 gün sola yatmasan bişey olmaz sonuçta sağa yatmak bebeğe zararlı değil ki sadece sola yatmak daha faydalı o yüzden kendini o kadar üzmene gerek yok.

ohhh mis gibi bi 2. doz tetanoz aşısı ağrım oldu. sol kolum gittiii. ilk ki bu kadar yanmadıydı yav. p. tesi de şeker yüklemesine randevu aldım. bu gün ankarada ki güneşe aldandım salına salına çıktım sokağa. deil benim popom karnımın içindeki bebeşimin bile poposu dondu ayol. sağlık ocağında kalp atışını dinleyen hemşireyi delirtti yavrum. Bu kız beni çooookkk yorcak. zavallı kadın tam buluyo kalp atışını bizimkiii hop başka yere, kadın tam duyuyo hoooopp başka yere. en son hemşire iyi iyi dedi sepetledi bizi...

hadi geçmiş olsun canım bizde olduk bugün aşımızı bizimkızda ebeye tepik attı çok komikti yaa konuşa konuşa ebe kalp atışı dinletti dünyada o sesten daha güzel bir ses yok yarabbim :Saruboceq::asigim:

ohhh aşılarda olunmuş valla süpper beniimde ikinci dozum sırada...ilkinde baya canım yanmıştı....

ay bana tepik deme. sabah ezanından önce uyandırdı beni halada uyutmadı. tepiş tepiş. kafasıyla itiyo, ayağıyla tepiyo. rahmetli anam ağladı mezarında. ama babası dokununc abizimki sus pus. tık demiyo. adam deli oluyooo.

ya kızlar bizimki baba delisi inanırmıısnız....
dün okadar kalabalıkta kimseye tepki vermedi herkesin eli karnımdaydı ama tık yoktu....ya babamız kapıdan içeri girdi olamaz böle bişi coştu sanki....onun sesi yetiyor bizimkine....
baba delisi,tüm gücüyle tekmeliyo babası elini koyunca,hatda önce babası oynatıyo kuzeyi sonra annemler falan anlıyo anca tepiğini.....

canım valla bizim oğlanda benimle garezi uyutmuyo falan ,aç kalmaya dayanamıyo....
ama babamız dokundumu ,yada sesi duydumu baslıyo ,coşuyo...
adam deli olmakta haklı sizin ki anacı çıktı desene.....

canım valla bizim oğlanda benimle garezi uyutmuyo falan ,aç kalmaya dayanamıyo....
ama babamız dokundumu ,yada sesi duydumu baslıyo ,coşuyo...
adam deli olmakta haklı sizin ki anacı çıktı desene.....

ayol ne babacı ne anacı bu. babasına yüz vermiyo, banada rahatlık. hani karnımda olmasa kesin karışmış bu diyecem. en çok herifime üzülüyom. garibim söölenip duruyo: zaten göbek deliğinle konuşmak garip geliyo bari bi tepki verse diye. adam kütük. bebekle konuşurken resmen strese giriyo. saçma sapan şeyler yaptırıyomuşum. bit kadar şey ne anlarmış. dün de biberon ararken diyo ki 1 milyoncularda biberon yokmuymuş. biberonun gaz yaptığını neremden uyduruyomuşum da takmışım kafayı dr. brown a. kızım galiba duyuyo bunları o yüzden yüz vermiyo zavallıma.

hehe:)))
ayy allah iyiliğinizi versin emi bir milyoncuda biberon,benim kocam bir milyoncu ne onuda bilmez ,bitek eczanede satıldığını bilir oda....ya senin kocada seni hep uydurmakla suçluyo yaaa,sanki biz boşuna söleniyoz ahh ahh....olsun anacım erkekleirn hepsi böle......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…