gözlükçüyüm canım. sgk anlaşmalı. optik, güneş, lens vs....
ayol ne babacı ne anacı bu. babasına yüz vermiyo, banada rahatlık. hani karnımda olmasa kesin karışmış bu diyecem. en çok herifime üzülüyom. garibim söölenip duruyo: zaten göbek deliğinle konuşmak garip geliyo bari bi tepki verse diye. adam kütük. bebekle konuşurken resmen strese giriyo. saçma sapan şeyler yaptırıyomuşum. bit kadar şey ne anlarmış. dün de biberon ararken diyo ki 1 milyoncularda biberon yokmuymuş. biberonun gaz yaptığını neremden uyduruyomuşum da takmışım kafayı dr. brown a. kızım galiba duyuyo bunları o yüzden yüz vermiyo zavallıma.
aboovvv daha önce desene kızzz benim gözlerim 5.25 derece astiğmat desen var, miyop desen var lens kullanıyom bundan sonra senden alırım hayatım elaleme kazandıracağımakaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt
İyi akşamlar güzel anne adayları.a.s.Nasılsınız?
Ben bir geçmişe bakıp geleyim:)
yapma yaaa ne kadar çokmuş:)).. tmm sana da bana da para lazım artık bebişler için...şaka bi yana hakkaten ihtiyacın olduğunda söyle bende fiyatlarını araştırıp bildireyim sana:))
slm kızlarr... iyi akşamlar hepinize güzel annelerr...
dün gece feci bi rüya görmüştüm sabaha kadar uyumadım sabahta 11 e kadar uyumuşum valla :)))
her ne kadar dudağımın kenarıdaki sızlayan uçuğum bana rüyamı hatırlatsa da iyiyim.. öğleden sonra da misafirlerden giremedim.. neyse çok uzattım.. inş. herkes iyidirr.. ben bi geçmişe bakınayımm..
merhaba teyzoşlar bizde bir uğrayalım dedik yarın inşallah şeker yüklemesine gideceğiz kızımla inşallah güzel haberlerle dönerim tetenoz vurdurduğum yerdede şu ana kadar şükürler olsun bir ağrım olmadı ilk bir saat birazcık sızladı o kadar kızımda bu akşam bir aktif bir aktif maşallah kuzucuğuma yaa tepikleri art arda yiyorum resmen
slm kızzlar nasılsınız bende iiim sayılır çünkü belim çok ağrıyo yaa sırtımla birlikte napıcam ben bu bel ağrısını yaa.yarında kontrolüm var oğluşumu görcem çok özledim zaten belimide söylicem doktora.
sorma bitanem yaa.. aklım gitti inan uyandığımda..ayy bide tedirginim ya okulun önünde neden normalde olan 1 tane değil de2 tane polis aracı var diye de kurdum 20 metrelik yol bitmedi...okula zor attım kendimi :))) neyse ki hiçbişi yokk.. allahım evlatlarımızı(dışardakileri de içerdekileri de :)) tüm kötülüklerden,kötü niyetli insanlardan,kazalardan korusun :Saruboceq: aseton önerin için de sağol canımm.. ben kullanmıyorum da edoşun var.. süslü kızım :) inş. yanma fln olmuyodur sürünce..refiyecim canım uçuk çıkarmakta haklıymışsın neyseki rüyalar tersine çıkarmış edamıza bişicik olmıcak. tatlım uçuğun üstüne daha yeni çıkarken biraz aseton sürersen yayılıp büyümüyo ben hep öyle yaparım bir dene istersen belki işe yararopuyorumnanaktan
hoşgeldin cnımm.. opuyorumnanaktan biz kendi adımıza iyiyiz oğlumla.. siz yorgunluğunuz dışında iyisiniz inş..Merhaba güzeller güzeli nisan anneleri, nasılsınız?a.s.
Bizde gün boyu iş güç uğraştık. Yorucu bir gün geçirdik oğlumla. Geçmişede bakmadım, bir bakayım ins herkes çok iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?