2010 Nisan Anneleri

gözlükçüyüm canım. sgk anlaşmalı. optik, güneş, lens vs....

aboovvv daha önce desene kızzz benim gözlerim 5.25 derece astiğmat desen var, miyop desen var lens kullanıyom bundan sonra senden alırım hayatım elaleme kazandıracağımakaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 geceleri gaz yüzünden uyumadığı zaman görür bir milyoncuyu artıkkaydirigubbakcemile3

bizimki de gece beyin gücüyle tepikletmiş oğluşu ben uyurken kaydirigubbakcemile3artık nasıl oynaşmışlarsa gece ben uyurken eve girdim; eşim bağırıyo oğlum gelgeceleri gazdi oğlum geldi diye beni falan aradan çıkaracaklar ellerinden gelse valla . bugüne kadar pek yüz vermiyodu oğluş babasına dün gece arayı düzeltmişler artık nasıl olduysakaydirigubbakcemile3

aboovvv daha önce desene kızzz benim gözlerim 5.25 derece astiğmat desen var, miyop desen var lens kullanıyom bundan sonra senden alırım hayatım elaleme kazandıracağımakaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt

yapma yaaa ne kadar çokmuş:)).. tmm sana da bana da para lazım artık bebişler için...şaka bi yana hakkaten ihtiyacın olduğunda söyle bende fiyatlarını araştırıp bildireyim sana:))

İyi akşamlar güzel anne adayları.a.s.Nasılsınız?
Ben bir geçmişe bakıp geleyim:)

merhaba kızlar ancak okudum geçmişi...nasılsınız kızlar*
gelincikcim oğluşunun eksiklerini rtamamlamışsın ne güzel.iyi günlerde giysin inşallah...bende en yakın zamanda tamamlayacağım inşallah.....

tetanoz aşısını vurduranlara geçmil olsun bana da ocağın 4 ü demişlerdi ama benim dr ilk dozuda vurdurma demişti ben vurdurdum.ikinciyi vurdurmayacağım....

slm kızlarr... iyi akşamlar hepinize güzel annelerr...

dün gece feci bi rüya görmüştüm sabaha kadar uyumadım sabahta 11 e kadar uyumuşum valla :)))

her ne kadar dudağımın kenarıdaki sızlayan uçuğum bana rüyamı hatırlatsa da iyiyim.. öğleden sonra da misafirlerden giremedim.. neyse çok uzattım.. inş. herkes iyidirr.. ben bi geçmişe bakınayımm..

yapma yaaa ne kadar çokmuş:)).. tmm sana da bana da para lazım artık bebişler için...şaka bi yana hakkaten ihtiyacın olduğunda söyle bende fiyatlarını araştırıp bildireyim sana:))

:))) sorma körüm ama çaktırmıyom. tamam canım lenslerim bittiğinde başının etini yerim bana lens bana lens diye delikafadulden

merabalar canım o rüyalar hepimizn başına belakaydirigubbakcemile3yalnız ben eski patronumu evimin ortasında duş alırken gördüm de dudağım uçuklamadı sen ne gördün sorması ayıpkaydirigubbakcemile3:roflol:

slm kızzlar nasılsınız bende iiim sayılır çünkü belim çok ağrıyo yaa sırtımla birlikte napıcam ben bu bel ağrısını yaa.yarında kontrolüm var oğluşumu görcem çok özledim zaten belimide söylicem doktora.

merhaba teyzoşlar bizde bir uğrayalım dedik yarın inşallah şeker yüklemesine gideceğiz kızımla inşallah güzel haberlerle dönerim tetenoz vurdurduğum yerdede şu ana kadar şükürler olsun bir ağrım olmadı ilk bir saat birazcık sızladı o kadar kızımda bu akşam bir aktif bir aktif maşallah kuzucuğuma yaa tepikleri art arda yiyorum resmen

amaann geçmişi okumıcam sanırım... belim ağrıyo zatii.. bayaa da birikmiş dün geceden berii.. inş. kimsenin bir sorunu yokturr...

tuğbacım... sana hayır olsun diyim cnımm.. yatarken ne düşündün de rüyana duş alan adam girdi kızz kaydirigubbakcemile3
ya ben gece yatmadan önce aşkı memnunun yeni bölüm reklamını izledim.. beşir hasta.. öksürürken ağzından kan geliyo fln.. gece de eda yı gördüm mafoldumben hortumlu bi aletle ağzına takıp içini fln temizliyomuş muyuz ne.. kanlar fln.. sonra o aleti temizliyomuşum :bbo: allahımm sen evlatlarımızı koruu... neyse cnım yaa.. seninki patron benimki evlat.. sanırım fark orda :) ki hayatımda 26 yıldır bir kere bile uçuk nedir bilmem.. yüzümü yıkarken o şokla.. dudağımın kenarındabi kaşıntı sızlamavardı.. ne göriimm.. daha da şok oldum.. şimdi de feci sızlıyoo.. amaan ne zormuş yaa... inş. yayılıp yara fln olmadan geçer.. hiiç dokunmuyorum bile o kadar kaşınmasına rağmen korkumdan...

butterflydsd... cnmm hoşgeldin ve geçmiş olsun.. o bel ve sırt ağrısı hepimizde var ne yazıkki... oğlunu görmeye gidicekmişsin.. ne güzel canımcımm... inş. sağlıkla büyümüştür annesii.. güzel güzel pozlar verir size... :)) iyi haberlerni sabırsızlıkla bekliyorum cnımm...

bizde bu hafta içi gidicez doktora.. ama eşimin işini ayarlamasını bekliyorum... ertesi gün için randevu alabiliyoruz.. şu gün dese hemen arayıp alıcam randevumu..8 aralıkta gördüm en son bebeğimi.. teee geçen yıll :)))

mehtap teyzoşumuz nasılsın görüşemiyoruz yaa nerelerdesin canımcım ösledik senide:kedi:

maşallah canım gizemimize demek baya hareketli göktuğumu özledi acabakaydirigubbakcemile3

selam canım biz iyiyiz sen nasılsın diycem biraz bel ağrın varmış.bende de oluyo canım bel ağrısı ve sanırım bundan sonrada olacak....yarın baya büyümüş görcen kuzunu.inşallah bende cumartesi göreceğim..........:CüvCüv:

refiyecim canım uçuk çıkarmakta haklıymışsın neyseki rüyalar tersine çıkarmış edamıza bişicik olmıcak. tatlım uçuğun üstüne daha yeni çıkarken biraz aseton sürersen yayılıp büyümüyo ben hep öyle yaparım bir dene istersen belki işe yararopuyorumnanaktan

Merhaba güzeller güzeli nisan anneleri, nasılsınız?a.s.
Bizde gün boyu iş güç uğraştık. Yorucu bir gün geçirdik oğlumla. Geçmişede bakmadım, bir bakayım ins herkes çok iyidir.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakim ???
biz cok sükür dis ve kulaka agrisi haricinde iyiyz
doktora gittim bugün kulagim iltihaplanmis ilac verdi ama kadin doktoruma sordum kullanma dedi damlayla idare ediyoruz bakalim
ayrica 7 ocak sabah saat 7.30 dada seker yüklemesi var insallah bebegimide görecem
en son gecen hafta hastanede yatigimda görmüstüm tam 750 gramm dik opuyorumnanaktan

batuhancığım hoşgeldin canım inşallah güzel haberler alırsın bende yarın gidiyorum şeker yüklemesine inşallah güzel haberler alırız canımcım

Batuhan geçmiş olsun. Zeyracım, batuhancım şeker yüklemelerinden ins iyi haberlerle gelirsiniz. :Saruboceq:

sorma bitanem yaa.. aklım gitti inan uyandığımda..ayy bide tedirginim ya okulun önünde neden normalde olan 1 tane değil de2 tane polis aracı var diye de kurdum 20 metrelik yol bitmedi...okula zor attım kendimi :))) neyse ki hiçbişi yokk.. allahım evlatlarımızı(dışardakileri de içerdekileri de :)) tüm kötülüklerden,kötü niyetli insanlardan,kazalardan korusun :Saruboceq: aseton önerin için de sağol canımm.. ben kullanmıyorum da edoşun var.. süslü kızım :) inş. yanma fln olmuyodur sürünce..
Merhaba güzeller güzeli nisan anneleri, nasılsınız?a.s.
Bizde gün boyu iş güç uğraştık. Yorucu bir gün geçirdik oğlumla. Geçmişede bakmadım, bir bakayım ins herkes çok iyidir.
hoşgeldin cnımm.. opuyorumnanaktan biz kendi adımıza iyiyiz oğlumla.. siz yorgunluğunuz dışında iyisiniz inş..

batuhanım.. ayy öncelikle isminisoruciim.. batuhanım diye hitap ediyoruz da ismini bilsek daha hoş mu olurdu ne :)) benim refiye bu arada.. belki biliyosundur ama....
kadın doğum kullanma dediyse kullanma cnım.. allah korusun.. aklında kalıcağına.. çok geçmiş olsun tekrardan... bebişine de maşallah cnımm.. inş. bu gittiğinde daha da büyümüş olarak görüceksin cnımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…