2010 Nisan Anneleri

batuhancığım hoşgeldin canım inşallah güzel haberler alırsın bende yarın gidiyorum şeker yüklemesine inşallah güzel haberler alırız canımcım

hosbulduk canim insalah sende güzel haberlerle dönersin opuyorumnanaktan

Batuhan geçmiş olsun. Zeyracım, batuhancım şeker yüklemelerinden ins iyi haberlerle gelirsiniz. :Saruboceq:
opuyorumnanaktan

amin canim insallah

adim reyhan canim kaydirigubbakcemile3
cok sagol dileklerin icinopuyorumnanaktan

Sağolasın Refiyecim çok sükür iyiyiz.
Sadece telaş sardı beni, henüz çok eksiğimiz var, nasıl yetiştireceğiz diye düşünüyorum sürekli.

kızlar hepinize iyi gecelerr.. biz daha akşam yemeği yemedik :))) eşim şimdi geldi işten.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. öpüyorum canlarım...

iyi akşamlar canım.geçmiş olsun...inşallah şeker yüklemen iyi çıkar canım

ay canımm yaa.. yetişir meraklanma cnım .. bebişler sağlıkla gelsinlerde zamanın da inş.. eksikler o zaman bile tamamlanırr.. insan panik yapıyo işte.. ama nedense bende öyle bi panikhali hiiç yokk :))) çok sakinim neden acaba :) ikinci bebiş diye mi bu kadar sakinim kii :))

erkflzciğim ve batuhancığım çok teşekkürler teyzoşlarımız inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz

Refiyecim, bilmiyorum bizde ilk olunca sanki herşey eksik kalacak gibime geliyor. ıkinci olunca sen tecrubenin rahatlığını yaşaıyorsun ne güzel.

memnun oldum reyhancım... opuyorumnanaktan

bende refiyecim opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım.geçmiş olsun...inşallah şeker yüklemen iyi çıkar canım

cok sagol güzel dileklerin icin

kizlar esimi isten almaya gidiyorum gelirim yada gelmem bilemiyorum
simdiden hepinize iyi geceler diyim ben
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Kızlar, hepinize iyi akşamlar. Biz biraz uzanalım. Sabah 6.30'dan beri ayaktayız. Sanırım benim pilim bitti artık.
Bebişlere ve kendinize çok dikkat edin.

erkflizciğim canım bence çok fazla bekleme canımcım ben bu hafta sonu eşim falan gezmeye gittik inan yarım saat yürüyemedim yolda çok zorlandım canımcım hiç olmazsa neleri alıcağınıza karar verin canımcım kolaylık olur öyle sıkışığa gelecek işler değil canımcım zaman bizler için çok önemli teyzoşumuz herşeyin iyi olmasını istiyoruz sonuçta:)))

bende refiyecim opuyorumnanaktan

cok sagol güzel dileklerin icin

kizlar esimi isten almaya gidiyorum gelirim yada gelmem bilemiyorum
simdiden hepinize iyi geceler diyim ben
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

sanada iyi geceler canım.bizde seni öptükopuyorumnanaktan

bende burdayım:)

gerçekten yaa deneyimli anneler bize bir anlatın sancı ile kronik ağrıları nasıl ayırd edebiliriz, bu birde rahimdeki doğuma hazırlık kasılmaları olurmuş onları nasıl ayırd edebilirizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…