batuhancığım hoşgeldin canım inşallah güzel haberler alırsın bende yarın gidiyorum şeker yüklemesine inşallah güzel haberler alırız canımcım
opuyorumnanaktanBatuhan geçmiş olsun. Zeyracım, batuhancım şeker yüklemelerinden ins iyi haberlerle gelirsiniz. :Saruboceq:
sorma bitanem yaa.. aklım gitti inan uyandığımda..ayy bide tedirginim ya okulun önünde neden normalde olan 1 tane değil de2 tane polis aracı var diye de kurdum 20 metrelik yol bitmedi...okula zor attım kendimi :))) neyse ki hiçbişi yokk.. allahım evlatlarımızı(dışardakileri de içerdekileri de :)) tüm kötülüklerden,kötü niyetli insanlardan,kazalardan korusun :Saruboceq: aseton önerin için de sağol canımm.. ben kullanmıyorum da edoşun var.. süslü kızım :) inş. yanma fln olmuyodur sürünce..
hoşgeldin cnımm.. opuyorumnanaktan biz kendi adımıza iyiyiz oğlumla.. siz yorgunluğunuz dışında iyisiniz inş..
batuhanım.. ayy öncelikle isminisoruciim.. batuhanım diye hitap ediyoruz da ismini bilsek daha hoş mu olurdu ne :)) benim refiye bu arada.. belki biliyosundur ama....
kadın doğum kullanma dediyse kullanma cnım.. allah korusun.. aklında kalıcağına.. çok geçmiş olsun tekrardan... bebişine de maşallah cnımm.. inş. bu gittiğinde daha da büyümüş olarak görüceksin cnımm..
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakim ???
biz cok sükür dis ve kulaka agrisi haricinde iyiyz
doktora gittim bugün kulagim iltihaplanmis ilac verdi ama kadin doktoruma sordum kullanma dedi damlayla idare ediyoruz bakalim
ayrica 7 ocak sabah saat 7.30 dada seker yüklemesi var insallah bebegimide görecem
en son gecen hafta hastanede yatigimda görmüstüm tam 750 gramm dik opuyorumnanaktan
memnun oldum reyhancım... opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım.geçmiş olsun...inşallah şeker yüklemen iyi çıkar canım
bende refiyecim opuyorumnanaktan
cok sagol güzel dileklerin icin
kizlar esimi isten almaya gidiyorum gelirim yada gelmem bilemiyorum
simdiden hepinize iyi geceler diyim ben
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?