2010 Nisan Anneleri

kaydirigubbakcemile3 o zaman bir konu seçelim de muhabbet edelim kızlarkaydirigubbakcemile3

ay ben az önce bebeğinini kaybedenlerin sayfasına girdim.moralim bozuldu çıktım tabi baya bi okuduktan sonra.şimdide ocak bebeklerine bakıp seviyorum onları.........

ya sorma canım orda ikizlerini banyo kapısında doğuran anneyi okudunmu şok oldum ben ya avucuna düşmüş bebekleri o halde hastaneye gitmişlermafoldumben

ay ben çok gezenti oldum ya yopik topik geziyorum.tuğbacığım hadi konu aç bekliyorum benim aklıma bişey gelmedi

ya sorma canım orda ikizlerini banyo kapısında doğuran anneyi okudunmu şok oldum ben ya avucuna düşmüş bebekleri o halde hastaneye gitmişlermafoldumben

sorma ya tüylerim diken diken oldu.çok etkileniyorum ben.eşimin müdür yardımcısı olan arkadaşının kardeşide tüp bebekle ikizlerine hamileydi.bir bebeğini dün diğerinide bugün kaybetti.annede şu anda zatüreden yatıyomuş.ne zor Allahım ya.ya şu 38 haftalık bebeğini kaybedeni okudun mu....rabbim sabırlar versin.Allahım kimseye gösterme rabbimmmmmmmmm:Saruboceq:

valla kizlar dogumumu anlatsam dogurmaktan korkarsin o yüzden kalsin kaydirigubbakcemile3
kasilmalari ayird ediyorsunuz canim yani ikisinin arasinda daglar kadar fark var o yüzden
doktorlar 15 dakika düstükten sonra sancilar hastaneye gitmenizi tavsiye eder
cünki kronik sancilar ayni aralikta gelir hatta bi kere gelir ve kaybolur
ah ah oglumun dogumuna gittim yinekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aaa buldum buldum ben bugün bir anestezist arkadaşla konuştum epidural konusunu
dediki: hastanede anestezi uzmanı olmazsa epidural olmaz o uzman da napacağını bilir dedi. kendisi bekar sezeryan içinde spinal-epidural brlikte tavsiye ediyo ama benim midem kaldırmaz canlı canlı kesilmeyi. arkadaş dediki ilerde evlenince ben de eşime epidural yaptırcam dedi

hay allah sıkıntılımıydı doğumun canım şimdi daha da merak ettimmkaydirigubbakcemile3
biz hatun milleti bayılıyoz olumsuz şeyleri dinleyip sonra da evha yapmayakaydirigubbakcemile3

kızlar selam bizde yatmadan bir bakalım dedik teyzoşlar ne yapıyo diye hepinizi öptük yarın sbah hastaneye düşüyoruz sabahtan şimdi yatmamız lazım zaten aç olacakmışım ((( nasıl dayancaksam bakalım hepinizi kocamn öptük görüşrüz

canım yengemde epidural normal doğum yaptı.bende öyle istiyorum.önceden eşim normal doğum yap derdi bana bende normalden korkar sezaryan isterdim şimdi diyoki riske atamayız funda sen sezaryan yap.sezaryan olursam epidural olsun isterim genel istemiyorum oğluşumu ilk ben göreyimopuyorumnanaktan
dünürümde spinal istiyo ama ben onu çok bilmiyorum ve bizim buralarda yaptıran duymadm

ay canım ya arkadaşına çok geçmiş olsun ne kadar zor bugün benimde aklımda hep şeyma vardı.

ya ben bebeğini doğuduktan sonra kaybedeni okudum da öldüm ağlaya ağlaya. yalnız eşine bahsetme ben bi anlatayım dedim eşim kk yı yasaklıyodu bana sustum:çok üzgünüm:

iyi geceler canım.dediğimi yaptım biraz kitapları aşağıya indirdimopuyorumnanaktan
canım sıkı giyin yarın hava baya esiyo şu an..........inşallah güzel haberlerle gel canım

ayyy tuğbacığım bak şimdi yarama bastın tamda yatacaktım kız valla ben hala karar vermiş değilim canım ama sanırım genel anestezili sezeryandan olacak tercihim ne bilim ilk spinal düşünüyodum offf offf ne zor karar vermek yaa neyse o zaman bir gelsin besbelli karnımızda kalmayacaklar bir şekilde rabbim izin verirse doğuruvereceğiz hadi ben kaçar fazla muhabbete dalmayayım ama yarın gecede başka bi konu isterim banane bananekaydirigubbakcemile2

yarın güzel haberlerle bekliyoruz canım seni bende şeker ölçümü hallolduktan sonra doğğğruuu kantine gitmiştimkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım.dediğimi yaptım biraz kitapları aşağıya indirdimopuyorumnanaktan
canım sıkı giyin yarın hava baya esiyo şu an..........inşallah güzel haberlerle gel canım

saolasın canımcım inşallah erken gelirsem bilinki iyi oldu öğleden sonraya falan uzarsa inşallah uzamaz dua edin bana öpüyorum tuğbacığım ve sevgili dünürüm iyi yapmışsın u arada valla o sinirle bikaçtanede yaksaydınyakaydirigubbakcemile3 ev ısınırdı hiç olmazsa:lepi:sırnaşık şey:asigim:

ya canım senağlamaanlatmıştım,çok moralim bozulmuştu kızmıştı daha girme falan diye.bu arkadaşının kız kardeşinin bebeklerinin haberinide kendisi verdi bugün.lütfen anlatma dedim.çok kötü oluyorum.psikolojim alt üst oluyo canım bildiğin gibi değilsenağlama

bu arada ben yarın çift sayılara düşüyorum oley 99 oluyoruz işte şimdi benim için geri sayım başladı sayırlır

:)))) ya kızlar siz direk sezeryan diyosunuz. ben sezeryan istemiyom normal istiyom da epiduralmi yoksa çatır çatır mı onu bilmiyom kaydirigubbakcemile3
ama benim bir tanıdığım daha var tecrübeli 25 yıllık anestezist birde ona danışacam. bugün konuştuğum yeni mezunardan dı. en sonda hastanedeki anestezi uzmanıylan konuşacam.

zeyracım sabaha önemli işin olmasa valla bırakmazdım seni ama yaırn yeni bir konuda görüşmek üzere öpüyorum senikaydirigubbakcemile3

yakacaktımda kıyamadım yine.birde en üstte ders notları uzanamadım.....:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…