napiyon bakim
ben valla sykintidan napacami bilmiyom ya
forumu geziyom habire
ya sorma canım orda ikizlerini banyo kapısında doğuran anneyi okudunmu şok oldum ben ya avucuna düşmüş bebekleri o halde hastaneye gitmişlermafoldumben
valla kizlar dogumumu anlatsam dogurmaktan korkarsin o yüzden kalsin kaydirigubbakcemile3
kasilmalari ayird ediyorsunuz canim yani ikisinin arasinda daglar kadar fark var o yüzden
doktorlar 15 dakika düstükten sonra sancilar hastaneye gitmenizi tavsiye eder
cünki kronik sancilar ayni aralikta gelir hatta bi kere gelir ve kaybolur
ah ah oglumun dogumuna gittim yinekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 aaa buldum buldum ben bugün bir anestezist arkadaşla konuştum epidural konusunu
dediki: hastanede anestezi uzmanı olmazsa epidural olmaz o uzman da napacağını bilir dedi. kendisi bekar sezeryan içinde spinal-epidural brlikte tavsiye ediyo ama benim midem kaldırmaz canlı canlı kesilmeyi. arkadaş dediki ilerde evlenince ben de eşime epidural yaptırcam dedi
sorma ya tüylerim diken diken oldu.çok etkileniyorum ben.eşimin müdür yardımcısı olan arkadaşının kardeşide tüp bebekle ikizlerine hamileydi.bir bebeğini dün diğerinide bugün kaybetti.annede şu anda zatüreden yatıyomuş.ne zor Allahım ya.ya şu 38 haftalık bebeğini kaybedeni okudun mu....rabbim sabırlar versin.Allahım kimseye gösterme rabbimmmmmmmmm:Saruboceq:
kızlar selam bizde yatmadan bir bakalım dedik teyzoşlar ne yapıyo diye hepinizi öptük yarın sbah hastaneye düşüyoruz sabahtan şimdi yatmamız lazım zaten aç olacakmışım((( nasıl dayancaksam bakalım hepinizi kocamn öptük görüşrüz
kızlar selam bizde yatmadan bir bakalım dedik teyzoşlar ne yapıyo diye hepinizi öptük yarın sbah hastaneye düşüyoruz sabahtan şimdi yatmamız lazım zaten aç olacakmışım((( nasıl dayancaksam bakalım hepinizi kocamn öptük görüşrüz
iyi geceler canım.dediğimi yaptım biraz kitapları aşağıya indirdimopuyorumnanaktan
canım sıkı giyin yarın hava baya esiyo şu an..........inşallah güzel haberlerle gel canım
ay canım ya arkadaşına çok geçmiş olsun ne kadar zor bugün benimde aklımda hep şeyma vardı.
ya ben bebeğini doğuduktan sonra kaybedeni okudum da öldüm ağlaya ağlaya. yalnız eşine bahsetme ben bi anlatayım dedim eşim kk yı yasaklıyodu bana sustum:çok üzgünüm:
saolasın canımcım inşallah erken gelirsem bilinki iyi oldu öğleden sonraya falan uzarsa inşallah uzamaz dua edin bana öpüyorum tuğbacığım ve sevgili dünürüm iyi yapmışsın u arada valla o sinirle bikaçtanede yaksaydınyakaydirigubbakcemile3 ev ısınırdı hiç olmazsa:lepi:sırnaşık şey:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?