2010 Nisan Anneleri

o zaman sen o topiklere gerçekten girme canım çok zor dayanmak ki ben o kadar da etkilenmem derim ben zor dayanıyom okumayamafoldumben

hay allah sıkıntılımıydı doğumun canım şimdi daha da merak ettimmkaydirigubbakcemile3
biz hatun milleti bayılıyoz olumsuz şeyleri dinleyip sonra da evha yapmayakaydirigubbakcemile3

eet canim tam 27 saat dakkikada bir sanci cektim ve acilmam 1 santimdi
o 27 saat sonunda epidural igne vurdurdum birden acilmam oldu
bu seferde bebek gelmek istemedi onuda vakumla cektiler sonra bide yirtilma oldu üstüne
bende baya dedim büyük bisey dogurdum anna gele gele geldi 2600 gr bisey kaydirigubbakcemile3 ama oglum solunum zorlugu cekti küveze koydular herseyi unutum bide onun derdine düsmüstüm iste canim anlat dedin anlattim simdi evhamlanacanmi yoksa suc benim deyip oturacanmi kendin bilinkaydirigubbakcemile3

evet ya bide ac ac o sekerli seyi ay simdiden bulandim be
sana allah kolaylik versin valla
gerci benimde 3 gün kaldi sabahin körü ama napacan katlaniyoruz iste

bu arada ben yarın çift sayılara düşüyorum oley 99 oluyoruz işte şimdi benim için geri sayım başladı sayırlır

ay evet canım ya bende diğer gün çift sayılara incem ne güzel ya.........oh ohhhhhh gerçi canım kocam ne acelemiz var desede...............çıldırtıyor bazen bu kocalar adamıdelikafadulden

o zaman sen o topiklere gerçekten girme canım çok zor dayanmak ki ben o kadar da etkilenmem derim ben zor dayanıyom okumayamafoldumben

bir daha tövbe canım girmem artıkın sende girme.ben hep dünüre kızardım şimdi dünürde bana kızacak:mymeka:

akannehir akannehir akannehir
27 saatmi ayyyyyyyyyyyyyy. canım benim en büyük korkum o vakum oğlunda kalıcı bir problem yaratmadı dimi?. epidural deki tek korkum ıkınamam da vakumla çekerler oğluşu. ama bugün arkadaş epiduralde binde bir dedi vakum kullanımı o kadar risk normal doğumda da var dedi. amaninnn sen ikinciye nasıl cesaret ettin kızdelikafadulden

canım epidural normalde çatır çatır,hiç iğne vurdurmadanda çatır çatır.bence epidural yaptır canım.ne güzel çok ta hissetmezsin.bugün yengeme sordum kolay olduğunu söyledi onun.bakarsın bende öyle yaparım ama benim çatı dar birazCADIARZU

bir daha tövbe canım girmem artıkın sende girme.ben hep dünüre kızardım şimdi dünürde bana kızacak:mymeka:

ya ben biraz da başıma gelme ihtimali olan şeyleri bilmek için giriyom. çünkü gebzedeki doktorlara güvenmiyom. en iyi dedikleri doktorlar yüzünden neler çektim geçen hafta. öyle herşeyin en kötüsünü araştırıp okumasaydım ben de akıl edip tiroit tahlili istemezdim. 3-4 doktora gittim içlerinde en çok şimdikine güvendim ama yine de tam olarak güvenemiyom çok hastası var hepsinin çünkü:1ninca:

anammm çatı muayenesi oldun mu sen?? epidural de en büyük korkum ıkınamamak kız:kedi: içerde kalırsa bebiş nolcekkk. kaydirigubbakcemile3

yok canim bi sorun yaratmadi 1-2 gün sivri kafa dolastik ama gecti gitti kaydirigubbakcemile3
ikinciye cesaret nasil ettim bilmiyorum ama zaten onu gördügüm an gitti bütün aci unuttum hepsini ve o mis kokuyu tekrardan icime cekmek istedim
hep dogum acisi bebegi gödügün ana gecer diyenlere gülerdim ya o aci unutulurmu diye ama unutuluyormus simdi iste tekrar o anlari yasamak istiyorum
ama malesef bel fitigi izin vermiyor ve büyük bir olasilik sezeryan olacam
gerci doktor bana birakiyor ama ya tekrar ameliyati göze alacan yada sezeryan olacan diyor
ben gecen sene aralikta ameliyat oldum sag tarafimdaki alindi ama sol tarafimdaki duruyor iste böyle canim
hayat hikayesi anlatmisim yakaydirigubbakcemile3

canım Allahtan senin aklına gelmişte demişsin dr a.ablamda da aynı hastalıktan vardı.ama o düzenli baktırıyodu çünkü dr un hamile kalma şimdi dediği bi zamanda hamile kaldı.ama Allaha şükür oğlumuz sağlıkla doğdu.şimdi ab
lamda 2.ye hamile benden 3 hafta büyük....3 hafta rayla doğuracağız ikimizde....kaydirigubbakcemile2

anammm çatı muayenesi oldun mu sen?? epidural de en büyük korkum ıkınamamak kız:kedi: içerde kalırsa bebiş nolcekkk. kaydirigubbakcemile3

canım hamile kalmadan önce benim kistlerim vardı mecburen alttan muayene oldum.iğrenç bişey ya insanın canı acıyo.neyse ozaman demişti dr um çatın dar normal doğum yapamazsın diye ama şimdi ya onu unuttu yada beni korkutmak için belli olmaz normalde olabilir diyo ya

mrb kızlar ben az önce test yaptım 2. çizgimde çıktı ama biraz bulanık çıktı acaba hamilemiyim?

kızlarr yaa muhabet çok güzel ama bizim evde yat borusu çaldı. biz yatıyoz valla sabah iş var. hadi size iyigeceler yarına da bir konu buluruz hiç bulamazsak kocalarımızı çekiştiririzkaydirigubbakcemile3
batuhanımcım çok geçmiş olsun fıtık için canım yaa.
fundacım maşallah sizin aile çifte bayram edecek desene harika valla.
öpüyorum sizleri kızlar iyigecelerropuyorumnanaktan

canım yengemde ilk hamileliğinde senin gibi oldu biraz sancı çekti bebek gelmedi.ebeler karnına baya bastırmış falan sonra 2 dr girdi bebek yine gelmeyine vakumla çektiler.yeğenim şimdi 12 yaşında kafa hala sivri.

bence sabah tekrardan dene
ümitlendirmek istemem ama ikici cizgi cikmissa büyük bir ihtimal hamile olabilirsin
dedigim gibi sabah tekrardan dene
insallah hamilesindir

tarhancim cok sagol canim iyi geceler sana
budebecim benim oglumda cok sükür biseycik kalmadi

neyse kizlar bende yatiyorum hakkinizi helal edin güzel muhabbet ettik
yarin görüsmek umuduyla allah rahatlik versinopuyorumnanaktan

canım bizde datmaya gidiyoz oğluşla.sana iyi geceler canım.canım çifter çifter geliyo bebekler bizde geçen yıl 2 abimin eşler,i doğrdu bu yılablamla ben doğurcaz inşallah.............hadi kendine iyi bak canım.iyi geceler tatlı rüyalar...............öptük oğluşla ikinizi..........

ben en son kasım 3 te adet oldum ve hala olmadım bugunlerde olmam gerek sivilcem falan çıktı ama olmadım daha adetım 1 hafta geçtginde yaptım ama tek çizgi çıktı şimdi 2. çizgi bulanıkkk??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…