2010 Nisan Anneleri

tarhancim cok sagol canim iyi geceler sana
budebecim benim oglumda cok sükür biseycik kalmadi

neyse kizlar bende yatiyorum hakkinizi helal edin güzel muhabbet ettik
yarin görüsmek umuduyla allah rahatlik versinopuyorumnanaktan

helal olsun canım sende hakkını helal et.bizde yatıyoruz iyi geceler.......:1hug:

ben en son kasım 3 te adet oldum ve hala olmadım bugunlerde olmam gerek sivilcem falan çıktı ama olmadım daha adetım 1 hafta geçtginde yaptım ama tek çizgi çıktı şimdi 2. çizgi bulanıkkk??

canım yarın kanda da baktır inşalah hamilesindir canım.bizede güzel haberlerini ver bekliyoruz canım.iyi geceler....

günaydın kızlarr....

deniz.. özge... zeynep canım dünürüm :) ... günaydınlar canlarım...

nasılsınız bugün.. dünürcüm.. şimdi de açık görünüyosun ama inş. bu kez kapatmış olmazsın :)

ayy allahımm iki haneli sayılara düşmüşüz :lepi: şafak 99 görünüyoo...

günaydınlarrr nasılsınız kızlar
refiyecim günaydın hayırlı olsun iki haneli şafağın canımcımopuyorumnanaktan

ya sorma canım orda ikizlerini banyo kapısında doğuran anneyi okudunmu şok oldum ben ya avucuna düşmüş bebekleri o halde hastaneye gitmişlermafoldumben

o kim yaadelikafadulden nerde hangi bölümde

yatamadım işte ya bu gece de ne sola ne sağa içimde garip bir his vardı valla

aysecim geçmiş olsun canım.sol kolunu pek kullanmamaya çalış.bende hiç ağrı olmamıştı.

malesef kolumu kullanmak zorunda kalıyorum yaa.Teller çalıyor.sürekli açmam gerekiyor....bir sağda solda heryerde...mafoldumben

günaydın kızlar.......

Günaydın kızlar...
Bir geçmişi okuyayım da döneyim...

hepinize günaydın kızlaaar :)

ben bugün çok keyifliyim.
1'de doktorda randevum var, bebeğimi görücem..
çok özledim, çok oldu gitmeyeli.
şeker yüklemem de yapılacak inşallah.
gerçi belki de "aç gelmen lazımdı, yarın sabah gel yaptır" der..

sizler nasılsınız??

refiyeciim, denk gelebildik sonunda :) hayırlı olsun çift basamaklı sayıların :)

özgem.. naber? ay sen haklı çıktın biliyo musun, balık yağı hapı kullanımı 20 gün içinde nur topu gibi 2 kilo olarak dönmüş bana.. sinir oldum.

ya 2. anne adayları bize şu sancı denilen şeyin nasıl olduğunu anlatırmısınız???

ahhh ben bilsem anlatırdım ama... kızım 40 haftayı doldurmasına rağmen sancım fln yoktu.. bide 4 cm. açılmam vardı suyum azalmaya başlayınca sezeryanla aldılarr... kaydirigubbakcemile3 bu da sezeryan olucak büyük ihtimal.. yani ben sancıyı öğrenemeden 2 çocuk sahibi olmuş olucam .. iyi mi kötü mü kafam karıştı biraz zemuszemus
bel fıtığın için geçmiş olsun cnım.. riskli olucaksa senin için sezeryan olman daha mantıklı bence.. ama yook fıtık ameliyatı doğumdan kolay diyosan sen bilirsin opuyorumnanaktan oğlunun da vakumla çekilmesine rağmen 1-2 güne düzelmiş olması ne güzell.. daha uzun sürüyo yada kalıcı oluyo diye duymuştum hepp.. akannehir
günaydın tuğbacımm.. opuyorumnanaktan biziyiyiz bugün.. ama hava çook soğuk yaaa mafoldumben dün bursa da kar vardı bugün kar gitti soğuk geldi ama ne soğukk... odam sıcak ama diğer odalarda sabah işlerimi yapana kadar öldüm dondum(evim doğalgaz sobalı cnm. oturma odası dışında kış şartları hakim:)) .. şimdi sobamın yanında ısınmaya çalışıyorum halaa :sinifsinif: bu arada teşekkürler şafak kutlaman için.. opuyorumnanaktan ama asıl şafak tahmini de olsa yarın yada perş. günü dr. a gittiğimde belli olucak ve doğum şeklim de tabi :teytey: ... sen nasılsın cnımın içi? kaan paşa nasıll?

günaydın kızlar.......

Günaydın canımm.Nasılsın dünden beri.?

günaydın kızlarr....

deniz.. özge... zeynep canım dünürüm :) ... günaydınlar canlarım...

Günaydın canım.Nasıl olalım.Mide yanması kol acıması garip bir huzursuzlukla uyandım bugün.İnşallah iyi geçer canım yaa...Sen nasılsın

Günayadın tarhancım...

günaydın sisiciim :)

kızlar ya, ben acayip komik rüyalar görmeye başladım.
her gece ayrı macera resmen.

dün de rüyamda abdullah öcalan'ı gördüm!!
dila'yı yazdıracağım okulun müdürüymüş. ama adam okul koridorunda don atlet dolaşıyo..
beni kovalamaya başlıyor.. ben de bi yandan koşup bi yandan da "eşim görse, beni öldürür, elalemin adamı donla niye peşinde deyip beni kesin boşar" diye ağlıyorum..

ama arada da durup abdullah öcalan'a iki çift laf ediyorum. adi herif, pis katil falan diyorum.
o ise, noel baba gibi ho ho ho diye göbeğini hoplatıyo

ayy yazınca daha da manasız göründü bu rüya :))
kesin bi taraflarım açıkta kalmış benim:))

ayse_denizy, bebeg83+, hsengul, İki Kedili Deli

günaydın kızlarrrr

canlarım ,günaydın şekerler.....
hepinizi tek tek muck muck yapıyoruz oğluşumla......
opuyorumnanaktan
hepimiz keyifli bir gün geçiririz inşlh....
ahh rüya demişin zeyno bende hep kuzeyle uğrşıyrum ya.....
bu arada yeni kilocukların hayırlı ve uğurlu olsun....eee dün ne yaptın perde olayını....

delikafaduldensırnaşık şey:dance::smiley-cool::1shok:
Butun bu duyguları bir arada yaşattın ya bana.Helal olsun sana canım.Kesin uyurken üstünü açtın sen.Yoksa çok anlamsız bir rüya çok ta tomik.Noel baba gibi ha.ahhahahahValla çok hoşuma gitti.Bilinç altımız bunlar bence...

ayy inan bende öleyim :roflol: :roflol: :roflol: acayip acayip rüyalar görüyorum sanki hiç uyumuyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hergün farklı senaryo

[QUOTy

denizcim.. kolun mu sızlıyo cnım aşı olan yer.. oy oy iki kolunu da kullanmak zorunda olman kötü tabi ama en azından gece üstüne yatma cnım.. inş. çabucak geçer.. opuyorumnanaktan

sisi... sana da günaydın canımm.. nasılsın?

dünürüm bidenemm :) ... çok tişikürler cnım benim.. ne güzel dilamızı görüceksin bugünn... inş. şeker yüklemen de iyi çıkar dicem ama aç karna bakıldı benimkine cnım.. inş. iyi güzell haberlerle geliceksin tatlım... kızıma selam söyle benden sırnaşık şey oyy kıyamamm yaa... bende arıyorum doktorumun muayenehanesini ama açmıyo sekreteri yaa... daha gelmedi sanırım.. bakalım inş. yarına verir randevuyu yoksa perşembeye alıcamm.. ona göre de eşimi arıcam da izin işni ayarlıcakk... diyorum akşamüzeri 4 den sonraya veriyolar randevuyu.. öğlen çıkıp gelsende olur ama yok sabahtan gitmesemde olur dyoo :)))) kaytarmaya mı meraklı yoksa heyecandan yetişemem fln korkusu mu var anlamadım :))))

malesef bebeğimi kaybettim diye bir bölüm var ya orda ama tavsiye etmem oraya giden bir daha geri dönemedi çok tehlikeli bir alanmafoldumben

zeynepcim sen şimdi bugün dila sultanımı göreceksin ay ne güzelll. çok güzel haberlerle dön olurmuopuyorumnanaktankız zeynep apoyu rüyasında gören sensin dimi hepimizi geçtin sen ayol rüyadadelikafadulden delikafadulden

maşallah sancısız hayat ne güzelkaydirigubbakcemile3 ay ben sobalı evde 4-5 yıl kaldım bilirim tuvalete gitmek en büyük işkencedir allah kolaylık versin tatlım. kaan paşa çok iyi valla artık resmen babasıyla cilveleşiyo. dün gece bi görseydiniz (delimiyim neyim yatakta kocamla oğlum oynaşıyo nasıl göreceksenizkaydirigubbakcemile3) babası koyuyo elini hadi oğlum diyo bizimki bi tekme atıyo kocacım mest oluyo:asigim: tabii arasıra tekmeler babasının elinin yerine mesaneye geldiği için bende tuvalete koşuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…