tarhancim cok sagol canim iyi geceler sana
budebecim benim oglumda cok sükür biseycik kalmadi
neyse kizlar bende yatiyorum hakkinizi helal edin güzel muhabbet ettik
yarin görüsmek umuduyla allah rahatlik versinopuyorumnanaktan
ben en son kasım 3 te adet oldum ve hala olmadım bugunlerde olmam gerek sivilcem falan çıktı ama olmadım daha adetım 1 hafta geçtginde yaptım ama tek çizgi çıktı şimdi 2. çizgi bulanıkkk??
ya sorma canım orda ikizlerini banyo kapısında doğuran anneyi okudunmu şok oldum ben ya avucuna düşmüş bebekleri o halde hastaneye gitmişlermafoldumben
geçmiş olsun ayşecimmm ama sağa da vursa aynı ben bütün gece ne sağa ne de sola yatamıyom valla dönüp duruyom. sürekli sola da yatılmıyoki. hem aşı vurulan kolu kullanmak ağrısını artırıyomuş şimdi sağa vursaydı mecburen daha çok kullanacağından daha uzun süre ağrın olacaktı.
eğer sıkıntın sola yatmak istemen ise 2 gün sola yatmasan bişey olmaz sonuçta sağa yatmak bebeğe zararlı değil ki sadece sola yatmak daha faydalı o yüzden kendini o kadar üzmene gerek yok.
aysecim geçmiş olsun canım.sol kolunu pek kullanmamaya çalış.bende hiç ağrı olmamıştı.
günaydın kızlarr....
deniz.. özge... zeynep canım dünürüm :) ... günaydınlar canlarım...
nasılsınız bugün.. dünürcüm.. şimdi de açık görünüyosun ama inş. bu kez kapatmış olmazsın :)
günaydın kızlar.......
Günaydın kızlar...
Bir geçmişi okuyayım da döneyim...
günaydınlarrr nasılsınız kızlar
refiyecim günaydın hayırlı olsun iki haneli şafağın canımcımopuyorumnanaktan
ya 2. anne adayları bize şu sancı denilen şeyin nasıl olduğunu anlatırmısınız???
ahhh ben bilsem anlatırdım ama... kızım 40 haftayı doldurmasına rağmen sancım fln yoktu.. bide 4 cm. açılmam vardı suyum azalmaya başlayınca sezeryanla aldılarr... kaydirigubbakcemile3 bu da sezeryan olucak büyük ihtimal.. yani ben sancıyı öğrenemeden 2 çocuk sahibi olmuş olucam .. iyi mi kötü mü kafam karıştı biraz zemuszemusbende burdayım:)
gerçekten yaa deneyimli anneler bize bir anlatın sancı ile kronik ağrıları nasıl ayırd edebiliriz, bu birde rahimdeki doğuma hazırlık kasılmaları olurmuş onları nasıl ayırd edebilirizopuyorumnanaktan
bel fıtığın için geçmiş olsun cnım.. riskli olucaksa senin için sezeryan olman daha mantıklı bence.. ama yook fıtık ameliyatı doğumdan kolay diyosan sen bilirsin opuyorumnanaktan oğlunun da vakumla çekilmesine rağmen 1-2 güne düzelmiş olması ne güzell.. daha uzun sürüyo yada kalıcı oluyo diye duymuştum hepp.. akannehiryok canim bi sorun yaratmadi 1-2 gün sivri kafa dolastik ama gecti gitti kaydirigubbakcemile3
ikinciye cesaret nasil ettim bilmiyorum ama zaten onu gördügüm an gitti bütün aci unuttum hepsini ve o mis kokuyu tekrardan icime cekmek istedim
hep dogum acisi bebegi gödügün ana gecer diyenlere gülerdim ya o aci unutulurmu diye ama unutuluyormus simdi iste tekrar o anlari yasamak istiyorum
ama malesef bel fitigi izin vermiyor ve büyük bir olasilik sezeryan olacam
gerci doktor bana birakiyor ama ya tekrar ameliyati göze alacan yada sezeryan olacan diyor
ben gecen sene aralikta ameliyat oldum sag tarafimdaki alindi ama sol tarafimdaki duruyor iste böyle canim
hayat hikayesi anlatmisim yakaydirigubbakcemile3
günaydın tuğbacımm.. opuyorumnanaktan biziyiyiz bugün.. ama hava çook soğuk yaaa mafoldumben dün bursa da kar vardı bugün kar gitti soğuk geldigünaydınlarrr nasılsınız kızlar
günaydın kızlar.......
günaydın kızlarr....
ayse_denizy, bebeg83+, hsengul, İki Kedili Deli
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlarr....
nasılsınız bugün.. dünürcüm.. şimdi de açık görünüyosun ama inş. bu kez kapatmış olmazsın :)
günaydınlarrr nasılsınız kızlar
ayse_denizy, bebeg83+, hsengul, İki Kedili Deli
günaydın kızlarrrr
hepinize günaydın kızlaaar :)
ben bugün çok keyifliyim.
1'de doktorda randevum var, bebeğimi görücem..
çok özledim, çok oldu gitmeyeli.
şeker yüklemem de yapılacak inşallah.
gerçi belki de "aç gelmen lazımdı, yarın sabah gel yaptır" der..
sizler nasılsınız??
refiyeciim, denk gelebildik sonunda :) hayırlı olsun çift basamaklı sayıların :)
özgem.. naber? ay sen haklı çıktın biliyo musun, balık yağı hapı kullanımı 20 gün içinde nur topu gibi 2 kilo olarak dönmüş bana.. sinir oldum.
Günaydın canımm.Nasılsın dünden beri.?
Günaydın canım.Nasıl olalım.Mide yanması kol acıması garip bir huzursuzlukla uyandım bugün.İnşallah iyi geçer canım yaa...Sen nasılsın
Günayadın tarhancım...
günaydın sisiciim :)
kızlar ya, ben acayip komik rüyalar görmeye başladım.
her gece ayrı macera resmen.
dün de rüyamda abdullah öcalan'ı gördüm!!
dila'yı yazdıracağım okulun müdürüymüş. ama adam okul koridorunda don atlet dolaşıyo..
beni kovalamaya başlıyor.. ben de bi yandan koşup bi yandan da "eşim görse, beni öldürür, elalemin adamı donla niye peşinde deyip beni kesin boşar" diye ağlıyorum..
ama arada da durup abdullah öcalan'a iki çift laf ediyorum. adi herif, pis katil falan diyorum.
o ise, noel baba gibi ho ho ho diye göbeğini hoplatıyo
ayy yazınca daha da manasız göründü bu rüya :))
kesin bi taraflarım açıkta kalmış benim:))
dila'yı yazdıracağım okulun müdürüymüş. ama adam okul koridorunda don atlet dolaşıyo..
beni kovalamaya başlıyor.. ben de bi yandan koşup bi yandan da "eşim görse, beni öldürür, elalemin adamı donla niye peşinde deyip beni kesin boşar" diye ağlıyorum..
ama arada da durup abdullah öcalan'a iki çift laf ediyorum. adi herif, pis katil falan diyorum.
o kim yaadelikafadulden nerde hangi bölümde
yatamadım işte ya bu gece de ne sola ne sağa içimde garip bir his vardı valla
malesef kolumu kullanmak zorunda kalıyorum yaa.Teller çalıyor.sürekli açmam gerekiyor....bir sağda solda heryerde...mafoldumben
hepinize günaydın kızlaaar :)
ben bugün çok keyifliyim.
1'de doktorda randevum var, bebeğimi görücem..
çok özledim, çok oldu gitmeyeli.
şeker yüklemem de yapılacak inşallah.
gerçi belki de "aç gelmen lazımdı, yarın sabah gel yaptır" der..
sizler nasılsınız??
refiyeciim, denk gelebildik sonunda :) hayırlı olsun çift basamaklı sayıların :)
özgem.. naber? ay sen haklı çıktın biliyo musun, balık yağı hapı kullanımı 20 gün içinde nur topu gibi 2 kilo olarak dönmüş bana.. sinir oldum.
ahhh ben bilsem anlatırdım ama... kızım 40 haftayı doldurmasına rağmen sancım fln yoktu.. bide 4 cm. açılmam vardı suyum azalmaya başlayınca sezeryanla aldılarr... kaydirigubbakcemile3 bu da sezeryan olucak büyük ihtimal.. yani ben sancıyı öğrenemeden 2 çocuk sahibi olmuş olucam .. iyi mi kötü mü kafam karıştı biraz zemuszemus
günaydın tuğbacımm.. opuyorumnanaktan biziyiyiz bugün.. ama hava çook soğuk yaaa mafoldumben dün bursa da kar vardı bugün kar gitti soğuk geldiama ne soğukk... odam sıcak ama diğer odalarda sabah işlerimi yapana kadar öldüm dondum(evim doğalgaz sobalı cnm. oturma odası dışında kış şartları hakim:)) .. şimdi sobamın yanında ısınmaya çalışıyorum halaa :sinifsinif: bu arada teşekkürler şafak kutlaman için.. opuyorumnanaktan ama asıl şafak tahmini de olsa yarın yada perş. günü dr. a gittiğimde belli olucak ve doğum şeklim de tabi :teytey: ... sen nasılsın cnımın içi? kaan paşa nasıll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?