2010 Nisan Anneleri

Günaydın canım...

Günaydın Zeynepçim nasılsın?Şeker kızımız nasıllar bugün?opuyorumnanaktanhihoyyyt

günaydın ayşecim :)
bugün süperim valla, 12 gibi çıkıcam evden, saat sayıyorum, minişimi görücem :)
sen nasılsın :) kuzucuk napiy :)

ayy hayırlı olsun deme yaaa.. 20 günde 2 kilo alınır mı.. sinir oldum, bu hapı yazan doktorun burnuna sokucam o hapları bi dahaki gidişte.

perdeye gelince.. bişey beğenemedim
indirimli haliyle bile pahalı geldi oranın perdeleri. ben gene önceden fiyat aldığım yere sipariş vericem sanırım... peşine biraz indirim de yapıyorlardı..

ah ah, dila hanım batırdı bizi.
deli gibi deli gibi saç saç saç durumundayız, kız doğacak, babasıyla biz münasip bir cami avlusunda köşe tutucaz kendimize bu gidişle.

ayy inan bende öleyim :roflol: :roflol: :roflol: acayip acayip rüyalar görüyorum sanki hiç uyumuyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hergün farklı senaryo

[QUOTy

ay kızlar valla böyle işte :)
her gece ayrı saçma bir rüya görüyorum :)
dahası arkası yarına döndü benim rüyalarım, resmen bölüm bölüm görüyorum, kalkıp tuvalete gidiyorum, su içip yatıyorum, rüyanın devamını görüyorum..
daha ne kadar saçmalaşabilirim bilmiyorum :))

çok sağol bi tanem. inşallah iyi haberler alırız bu muayenelerden de :)

senin gelin kaç gram oldu, ne alemde çok merak ediyorum, dönünce yazıcam inşallah :)

oyşş.. derkeeen.. sabahın ilk tekmesini attı :)
sanırım sana selam ediyor :)

ay benim valla tuğba :))
ne kadar saçma sapan rüya varsa görüyorum..

ama normalmiş hamileyken karışık, tuhaf rüyalar görülürmüş.
koca karı söylentisi de değil, doktorum da demişti bunu.
hatta uyandığında gördüklerini bi kenara yaz, ilerde bakar bakar gülersin demişti :))
eh, ben de kenara olmasa da kk'ya yazdım, ilerde bakar hatırlarım artk :))

gelincik, sisi size de merhabalar kızlar nasılsınız? atladığım kimse varmıopuyorumnanaktan

tşkler canım iyiyim sen nasılsın..?a.s.
bende iyiyim canım..çok ugrayamıyordum işlerim çok yogundu ama artık paso oturuyorum. oyüzden sizi takip etmek çok güzel

gelincik, sisi size de merhabalar kızlar nasılsınız? atladığım kimse varmıopuyorumnanaktan

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?...yanlış hatırlamıyorsam eşin iş arıyordu son durum nedir?

ah ah iş konusunu sormayın ne kadar geç izne çıkarsak doğum sonrasına o kadar fazla evde kalabiliriz...ama ben sabredemiyorum

günaydın kızlar.....
zeynepcim apolu rüyana çok güldüm ya.bende birkaç haftadır rüyamda hep uçaktayım uçuyoruz falan ben kokpitten dışarıyı seyrediyorum.şimdi rüya tabirlerine bakacağım...
canım bugün dilamızı görecekmişsin ne güzel kızını görmenede az kalmış.cumartesi olsada bende oğlumu görsem..........bakalım dila sultan kaç kilo olmuş

iyiyim canım yılbaşı yoğunluğu geçti galiba. eşim iş bulamadı artık başka yollar deniyoruz beyaz kadın ticaretine giriyoruzkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kendi bilgisayar bakım destek işini kuruyor bir kaç ay daha sıkıntımız olacak ama umarım tutturabiliriz işi canımcımkaydirigubbakcemile

ah ah iş konusunu sormayın ne kadar geç izne çıkarsak doğum sonrasına o kadar fazla evde kalabiliriz...ama ben sabredemiyorum

ben direk işi bırakacağım için ne kadar erken çıkarsam o kadar iyikaydirigubbakcemile3

meraba fundacım naber nasılsın?
meraba ebram cım seni atladım galiba:)))

Son düzenleme:
oh çok şanslısın tarhancım yerinde olmak isterdim e ozaman 1 ayın felan kaldı senin öyle değilmi

ay tarhancım çok sevindim.İş kurma olayına...İnşallah çok güzel günler sizinle olacak.opuyorumnanaktan

çok saol ayşecim valla ya batacaz ya çıkacaz bakalım oğluşun kısmetine inşallahopuyorumnanaktan

iyiyim tuğbacığım.sen nasılsın? daha yeni kalktık oğluşla şimdi kahvaltı yapacağız.sen ne yapıyorsun *

iyiyim canımcım ben de hem size laf yetiştiriyom, hem iş yetiştiriyom, hem de kahvaltı ediyomkaydirigubbakcemile3 sizede afiyet olsun yarasın göktuşa canım:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…