sisi... sana da günaydın canımm.. nasılsın?
sağol canım iyiyim bu gunlerde bi şikayetim yok çok şükür en güzel günlerini geçiriyom sanırım:))
sen nasılsın.?Dünden beri antalyada çok soguk malesef bizim buraya kar yağmıyor
Günaydın canım...
Günaydın Zeynepçim nasılsın?Şeker kızımız nasıllar bugün?opuyorumnanaktanhihoyyyt
canlarım ,günaydın şekerler.....
hepinizi tek tek muck muck yapıyoruz oğluşumla......
opuyorumnanaktan
hepimiz keyifli bir gün geçiririz inşlh....
ahh rüya demişin zeyno bende hep kuzeyle uğrşıyrum ya.....
bu arada yeni kilocukların hayırlı ve uğurlu olsun....eee dün ne yaptın perde olayını....
delikafaduldensırnaşık şey:dance::smiley-cool::1shok:
Butun bu duyguları bir arada yaşattın ya bana.Helal olsun sana canım.Kesin uyurken üstünü açtın sen.Yoksa çok anlamsız bir rüya çok ta tomik.Noel baba gibi ha.ahhahahahValla çok hoşuma gitti.Bilinç altımız bunlar bence...
ayy inan bende öleyim :roflol: :roflol: :roflol: acayip acayip rüyalar görüyorum sanki hiç uyumuyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hergün farklı senaryo
[QUOTy
denizcim.. kolun mu sızlıyo cnım aşı olan yer.. oy oy iki kolunu da kullanmak zorunda olman kötü tabi ama en azından gece üstüne yatma cnım.. inş. çabucak geçer.. opuyorumnanaktan
sisi... sana da günaydın canımm.. nasılsın?
dünürüm bidenemm :) ... çok tişikürler cnım benim.. ne güzel dilamızı görüceksin bugünn... inş. şeker yüklemen de iyi çıkar dicem ama aç karna bakıldı benimkine cnım.. inş. iyi güzell haberlerle geliceksin tatlım... kızıma selam söyle benden sırnaşık şey oyy kıyamamm yaa... bende arıyorum doktorumun muayenehanesini ama açmıyo sekreteri yaa... daha gelmedi sanırım.. bakalım inş. yarına verir randevuyu yoksa perşembeye alıcamm.. ona göre de eşimi arıcam da izin işni ayarlıcakk... diyorum akşamüzeri 4 den sonraya veriyolar randevuyu.. öğlen çıkıp gelsende olur ama yok sabahtan gitmesemde olur dyoo :)))) kaytarmaya mı meraklı yoksa heyecandan yetişemem fln korkusu mu var anlamadım :))))
Günaydın canım nasılsınsın?
günaydın kızlar..
günaydın
bende iyiyim canım..çok ugrayamıyordum işlerim çok yogundu ama artık paso oturuyorum. oyüzden sizi takip etmek çok güzeltşkler canım iyiyim sen nasılsın..?a.s.
gelincik, sisi size de merhabalar kızlar nasılsınız? atladığım kimse varmıopuyorumnanaktan
bende iyiyim canım..çok ugrayamıyordum işlerim çok yogundu ama artık paso oturuyorum. oyüzden sizi takip etmek çok güzel
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?...yanlış hatırlamıyorsam eşin iş arıyordu son durum nedir?
ah ah iş konusunu sormayın ne kadar geç izne çıkarsak doğum sonrasına o kadar fazla evde kalabiliriz...ama ben sabredemiyorum
meraba fundacım naber nasılsın?
meraba ebram cım seni atladım galiba:)))
ay tarhancım çok sevindim.İş kurma olayına...İnşallah çok güzel günler sizinle olacak.opuyorumnanaktan
iyiyim tuğbacığım.sen nasılsın? daha yeni kalktık oğluşla şimdi kahvaltı yapacağız.sen ne yapıyorsun *
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?