oh çok şanslısın tarhancım yerinde olmak isterdim e ozaman 1 ayın felan kaldı senin öyle değilmi
canım sancın mı var*
tuğbacığım şimdi okudum eşin kendi işini kuruyormuş ne güzel.inşallah şansı bahtı açık bir iş olur....kaanımız şansıyla babasının işini etkiler
Tarhan....
Keşke dinleseydim seni.İkizleri banyo kapısında doğuran anneyi okudum.mafoldumben
aminn cnım çok sağolasınn.. bide en üst kattayım daha da bi üşüyorum bunları yazarkenn.. ben sobayı acık daha açayım :)))) kaan paşanın keyfi uyerinde o halde.. babayla arayı da düzelttiler ohh maşallah... benimki pek paz vermiyo babasına.. öyle elini koyuncafln tık yokk.. ancak kıpırdanırken ben diyorum bak diye o zaman görebiliyoo.. konuşunca yine duruyo kaydirigubbakcemile3 bi ara babayla iyiydi bana pas vermiyodu heralde baktı anası üzülüyo babayı devreden çıkardı benimki kaydirigubbakcemile3 bu arada canımın içi.. kendi işinizi kuruyıuşsunuz.. inşallah hayırlısı olursizin için.. oğluşunuzun kısmetine başarılı olur eşin işinde :Saruboceq:maşallah sancısız hayat ne güzelkaydirigubbakcemile3 ay ben sobalı evde 4-5 yıl kaldım bilirim tuvalete gitmek en büyük işkencedir allah kolaylık versin tatlım. kaan paşa çok iyi valla artık resmen babasıyla cilveleşiyo. dün gece bi görseydiniz (delimiyim neyim yatakta kocamla oğlum oynaşıyo nasıl göreceksenizkaydirigubbakcemile3) babası koyuyo elini hadi oğlum diyo bizimki bi tekme atıyo kocacım mest oluyo:asigim: tabii arasıra tekmeler babasının elinin yerine mesaneye geldiği için bende tuvalete koşuyodum
oh negüzel cnım allah iyiliğni daim etsin.. burda da dün kar vardı bugün sadece soğuk var :sinifsinif:sağol canım iyiyim bu gunlerde bi şikayetim yok çok şükür en güzel günlerini geçiriyom sanırım:))
sen nasılsın.?Dünden beri antalyada çok soguk malesef bizim buraya kar yağmıyor
gelimin iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canımm.. opuyorumnanaktan aman amaann tekmesini yerim onunnn.. minicik ayacıklarıyla attığı tekmesini yeriimm.. zemuszemus selamda verirmiş...hadi git de güzel haberlerle gel cnımın içi...çok sağol bi tanem. inşallah iyi haberler alırız bu muayenelerden de :)
senin gelin kaç gram oldu, ne alemde çok merak ediyorum, dönünce yazıcam inşallah :)
oyşş.. derkeeen.. sabahın ilk tekmesini attı :)
sanırım sana selam ediyor :)
günaydın tatlım opuyorumnanaktangünaydın
yokda olursa nasıl hissedicez onu merak ediyorum.
canlı yayınla bildiriyorum. şimdi yengem telefon açtı. o, annem ve bi arkadaşları daha kankalardı. kankalarının kızlarına iilik yapmak istemişler bana bebek odası almışlar. haftaya getireceğiz o da ayarla dedi. aradım eşime sööledim. hadi cevap tahmin edin. bağırdı çağırdı telefonu kapattı. ben herkesten bi şeyler istiyomuşum. arayıp sööle istemiyorum bi şey dedi. ben de aradım yengemi eşim izin vermiyo dedim. bozuldu tabii. bu adam beni öldürecek.
iyiyim canım yılbaşı yoğunluğu geçti galiba. eşim iş bulamadı artık başka yollar deniyoruz beyaz kadın ticaretine giriyoruzkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kendi bilgisayar bakım destek işini kuruyor bir kaç ay daha sıkıntımız olacak ama umarım tutturabiliriz işi canımcımkaydirigubbakcemile
ben direk işi bırakacağım için ne kadar erken çıkarsam o kadar iyikaydirigubbakcemile3
canlı yayınla bildiriyorum. şimdi yengem telefon açtı. o, annem ve bi arkadaşları daha kankalardı. kankalarının kızlarına iilik yapmak istemişler bana bebek odası almışlar. haftaya getireceğiz o da ayarla dedi. aradım eşime sööledim. hadi cevap tahmin edin. bağırdı çağırdı telefonu kapattı. ben herkesten bi şeyler istiyomuşum. arayıp sööle istemiyorum bi şey dedi. ben de aradım yengemi eşim izin vermiyo dedim. bozuldu tabii. bu adam beni öldürecek.
ben burdayım canım
amanın canım ne güzel yapmışlar işte eşin niye istemiyoki.hediye almak istemişler böyle yapmışlar ytamam büyük bir hediye ama sonuçta en yakınların.kaldıki bizim oğlnın odasınıda 1500 tl verip annemler aldı
boş ver yaa. bizimkiler el birliğiyle bi sürü eksiğimi halletti ya dokundu adamın gururuna herhalde. bilmiyorum ne yapacağımı. hepğ arada kalan ben oluyorum. tam seviniyorum. adam kursağımda bırakıyo. gene gerildim valla.
Beyaz kadın ticareti ha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm ya
Eşinin kendi işini kurmasına sevindim inşallah oğlunuz size şans getirir ve eşinin işleri yolunda gider..unutma bebek kısmetiyle gelirmiş...
ya bu adamlar neden böle benim eşimde kızardı kesin..annem bana bi kıyafet alsa benimki deliriyo ben sana alamıyormuyum neden istiyorsun hala annnenlerden der
boş ver yaa. bizimkiler el birliğiyle bi sürü eksiğimi halletti ya dokundu adamın gururuna herhalde. bilmiyorum ne yapacağımı. hepğ arada kalan ben oluyorum. tam seviniyorum. adam kursağımda bırakıyo. gene gerildim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?