2010 Nisan Anneleri

ya bu adamlar neden böle benim eşimde kızardı kesin..annem bana bi kıyafet alsa benimki deliriyo ben sana alamıyormuyum neden istiyorsun hala annnenlerden der

ya annem ölmeden önce bunlar bi üçlüydü. istemişler ki o öldü biz yapalım onun yerine görevini. ama analyış mnerede?[/QUOTE]

ayyy canım ne duygulandım şimdi.Allahım annenin mekanını cennet eylesinne güzel düşünmüşler eşinede böle söylesene bu erkekler düşünemiyo bazen bunları

kızlar bebeğinizin yukarı doğru midenize baskı yaptığını hissediyormusunuz*

Özellikle akşamları ve çok yemek yediğimde gögüsümün altından başlıyor resmen göbeğim. cokacimcoook Tabi midemede baskı oluyor. Bebeklerimiz büyüdükçe midemize baskı yapıyor, bazende reflü ve yanma oluyor.

hoşgeldin canımcım afiyet olsun yarasın bebişine inşallahopuyorumnanaktan iyi dileklerin için teşekkürler canım bindik bir alamete bakalımkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız??

hoşgeldin ümmahancım seni sormalı biz kaynatıyoz sen nasılsın?zemuszemus

dün akşam benimki bir vuruyor bir vuruyor sanki midemle oynuyor sıpam

hb budebe cim sağol canım..
hb tarhan cım iyiyim çok şükür ..kolay gelsin kaynatın bakalım arada bende kaynıyım ama :))

görmüştüm bunu çok güzell... iyi aklıma getirdim bende çilekli ve limonludan isticem sipariş vereyim bari:))

limonluyu da isticem sıra onda bu bir gelsin dekaydirigubbakcemile3

Çok sevimli. Bebeğiniz güzel günlerde kullansın.
Bizde fenerbahçeli aldık. Oğlumuz fenerli olacak. Babasının takımı. Birlikte izlesinler maçları baba, oğul. vereliniortak

saol tatlım sorma o fenerbahçeli cicilerden bende kaçamıyom hastane çıkışımız ilk kıyafetimiz feneriumdan olacak emir büyük yerdenkaydirigubbakcemile3

anladım canım seni.bu kadar duygu hareketliliğinin içinde bir de bu iş mevzuları ve baskıları beni zaten ilk ayımdan beri hamileliğimi burnumdan getirdi.allah yardımcımız olsun.işverenin sigortanı asgari ücretten göstererek zaten bir kanunsuzluk yapıyor,sende geri kalan maaşını elden isteme hakkın var,üstünü sana bu 4 ayda tamamlamasını isteyebilirsin.ayrıca bildiğim kadarıyla doğum izninde vergi felan kesintisi olmadığı için düşük maaş almıyorsun.hihoyyyt

canımcım benimkisi basit bir mimarlık bürosu kurumsal bir firma değil o yüzden ne onların bu maaşı verecek gücü var, ne de ben isteyebilirim çünkü bizim piyasada işler hep böyle yürüyor başından asgari ücretle ssk yı kabul etmeseydin deseler haklılar yani. artık ssk ne verirse ona razıyım. zaten büro maddi krizde kredi çekerek ayakta kalıyolar yani sende varsa bize ver derlerkaydirigubbakcemile3
gerçekten hamilelikte çalışmak, iş stresi çok zor neyseki hepimizin az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır hepimize canımopuyorumnanaktan

kızlar azönce kargo geldi halam bebişe emzik biberon ve tulum yollamış çok minik çok ciciler,anneme gittim şimdi yorgan ve nevresim takımımız da bitmiş bayıldım.....
ben kurbalı nevresim takımına hasta olmuştum ,oğluşum sever artık güçük kurbaaa diye:))))
bikaç bişi de ben pazardan almıştım ilk resimdeki pijama takımı mesela 3.50 tl....
onları ekledim kızlar isteyen bakabilir......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…