ya bu adamlar neden böle benim eşimde kızardı kesin..annem bana bi kıyafet alsa benimki deliriyo ben sana alamıyormuyum neden istiyorsun hala annnenlerden der
kızlar bebeğinizin yukarı doğru midenize baskı yaptığını hissediyormusunuz*
Günaydın, güzel anneler, Nasılsınız? a.s.
Biz deliler gibi kahvaltı yaptık ve dedik güzel teyzeler ne yapıyor bir bakalım.
Tarhancım, ins eşin bilgisayar işinde başlarılı olur. Meleğiniz uğurlu gelecektir eminim.
Ademircim, eşin çok gurur yapıyor sanırım. Erkekler bu konularda çok garip olabiliyorlar. İns eşin seni anlayacaktır. Bebişin için dikkat et canım, sinirlenmeye çalış. Kuzular herşeyi hissediyor.
selam kızlar nasılsınız??
Özellikle akşamları ve çok yemek yediğimde gögüsümün altından başlıyor resmen göbeğim. cokacimcoook Tabi midemede baskı oluyor. Bebeklerimiz büyüdükçe midemize baskı yapıyor, bazende reflü ve yanma oluyor.
kızlarr be dün akşam bu önlüğün siparişini verdim oğluşuma:
Hepsiburada.com : KRAVATLI MAMA ÖNLÜĞÜ | Anne & Bebek & Çocukhttp://www.hepsiburada.com/kravatli...categoryid=301169&productid=oyunsevi27#tablnk
kızlarr be dün akşam bu önlüğün siparişini verdim oğluşuma:
Hepsiburada.com : KRAVATLI MAMA ÖNLÜĞÜ | Anne & Bebek & Çocukhttp://www.hepsiburada.com/kravatli...categoryid=301169&productid=oyunsevi27#tablnk
görmüştüm bunu çok güzell... iyi aklıma getirdim bende çilekli ve limonludan isticem sipariş vereyim bari:))
Çok sevimli. Bebeğiniz güzel günlerde kullansın.
Bizde fenerbahçeli aldık. Oğlumuz fenerli olacak. Babasının takımı. Birlikte izlesinler maçları baba, oğul. vereliniortak
güle güle kullansın kaanımız
canım çokngüzelmiş.iyi günlerde kullansın kaanımız
ah canım ne şansı yanlış anlattım galiba özel sektörde çalıştığım için. doğum izninde maaş alamıcam. ssk da asgari ücretten yattığı için sskdan 4 ay için düşük bir rakam alacam. bu durumda çalışabildiğim kadar çalışıp işten ayrılacam. tekrar başlamak istediğimde (ben en az doğumdan 6 ay sonra diyom ama maddi sebeplerle 2 ay sonra da başlamak zorunda kalabilirim.) burda ya da başka bir yerde sil baştan çalışmaya başlıcam :bbo: yani doğuma kadar ne kadar çalışırsam iznimi doğum sonrasına aktarabilirim diye bir durumum yok sadece:bbo:
anladım canım seni.bu kadar duygu hareketliliğinin içinde bir de bu iş mevzuları ve baskıları beni zaten ilk ayımdan beri hamileliğimi burnumdan getirdi.allah yardımcımız olsun.işverenin sigortanı asgari ücretten göstererek zaten bir kanunsuzluk yapıyor,sende geri kalan maaşını elden isteme hakkın var,üstünü sana bu 4 ayda tamamlamasını isteyebilirsin.ayrıca bildiğim kadarıyla doğum izninde vergi felan kesintisi olmadığı için düşük maaş almıyorsun.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?