2010 Nisan Anneleri

kızlar ben doktora gidiyorum ,eşimin içinden geldi illaki git gör diyo,benide işkillendirdi ,bir gideyim geleyim bari....

Bebeğin güle güle kullansın canım. Ne güzel herşeyi tamamladın sayılır. Maşallah.
Oğlunu göreceksin ne güzel, iyi haberlerini bekliyoruz.

MERHABALAR HANIMLAR.
BUGÜN HERKES NASIL?
ben sabahtan açtım sayfayı ama gelen gidenden ve açlıktan öldüğüm için ancak yazabiliyorum.
sabah doktora gittik.şeker yüklemesi yapıldı.sonuçları öğleden sonra alıp doktoruma göstereceğim.ayrıntılı ultrasona girdim.ama sadece adı ayrıntılı.doktor 5-6 ölçüm yaptı.5 dk sürdü.herşey çok güzel dedi.bir raporla ultrason resimlerini verdi o kadar.zaten ayrıntılı için para istememelerinden şüphelenmem gerekirdi.doktoruma soracağım bunun daha ayrıntılısı var mı diye?ayrıca daha şeker yüklemesi yapmayanlara uyarı doktorumu dinledim.şekerli suyun içine limon suyu ekledim limonata gibi içtim.yoksa benim gibi midesi bulanmak için bahane arayan biri için çok zordu.
bu arada size bir anket sorusu:kocamın yine işi vardı.doktor kontrolüm için sen mutlu olacaksan geleyim dedi.bende sen mutlu olacaksan gel benim için değil dedim.ben seninle evliyim onun için her zaman çok mutluyum dedi.şimdi sizce akşama tavır yapsammı işin benden önemli diye?yoksa bu cevap beni mest etmeye yetmeli mi?

bence gönlünü almış. hiç yapma tavır

Canım, boşver tavır yapma. Bence hiç bu güzel hamilelik döneminde eşinde sana bu güzel sözleri söylemişken, tadını çıkar. opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar kendime inanamıyorum eğitim aldığım bilgisayardan internete 5 dak girip sizlere bakayım dedim nabersiniz?
ben bulunduğum yer hakkında dağın tepesi gidecek bi yer yok diyodum az önce şöyle bi çevreyi kolaçan ettim veeeeeee kaçmanın yollarını buldum en azından kafam bozulursa bana bye bye diycem sizler nasılsınız?

canımcım hoşgeldin benin şeker yüklemesinde hastane kendisi limon suyu eklemişti. yalnız koca hastane hamile bayanlara şu marketlerde satılan LİMON SOSLARI varya hani katkılı matkılı ondan veriyo siz düşünün gerisinikaydirigubbakcemile3 içmesi güzeldi de midem çok yandı be bacım:kedi:

direk anket soruna geçiyom çok güldüm çünkükaydirigubbakcemile3: bence de cevap gayet güzel olmuşdelikafadulden illa tavır yapcam diyosan benim kafama takılan bebeğini görmek istemiyomu eşin:umursamaz:

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
merhaba canım
bence gönlünü almış. hiç yapma tavır
sen çok romantiksin canım benim
Canım, boşver tavır yapma. Bence hiç bu güzel hamilelik döneminde eşinde sana bu güzel sözleri söylemişken, tadını çıkar. opuyorumnanaktan
sende çok romantiksin canım.siz yeni evlisiniz galiba.insan 8 yıllık evli olunca birde hamile valla romantizm ölüyor.kavga etmek için neden arıyorum.ama yinede ankette siz öndesiniz.
iyiyiz canım.insan azmedince hapishaneden bile kaçıyor. eminim sende yaparsın

benimde kafama o takılıyor ya canım.ilk oğlumda her kontrolümde yanımdaydı.hatta oğlum söylenen tarihte doğmadı diye bana kızıyodu. doğuramadın diye.şimdi ise neredeyse onun istediği ve müsait olduğu tarihte doğurmamı isteyecek.ve bu tarihte pazar akşam üzeri olacak muhtemelen.

hoyt.Şok oldum beaaa.
Aman yaaa.Salla gitsin bu erkeklerin hepsi aynı be anacım.Sıkma kendini.Evet istedim de allah allah.Sabret be arkadaşım sabret.Allaha havale et....

Bu adamlarıda takma takma nereye kadar yahu uyuz işte ne var bunda annenler süpriz yapıp almışlar ne güzel ama anlamıyorlar işte

sabahki mobilya krizinden sonra kardeşimle konuşurken: akşam trip yapma adama. harcadığın vakitle kalırsın sonucu değiştirmeyecek nasılsa dedi. aynen katılıyorum. trip yaptıktan sonra gün yeniden başlamayacak. bi dahakine yanında olmasını istediğini söylersin.

Tarhancım, sarıldım zaten gaviscona hemem. Süt içiyim bide ins iyi gelecektir.

Avukatcım 2,5 senelik evliyiz. Ama ben en küçük tartışmaya bile dayanamayan, biraz fazla duygusallardanım.
Sen gel yine kavga etme, şimdiye kadar tartışmayla hiçbir sorunu çözemediğimi fark ettim. Hayat kısa zaten hamilelik çok daha kısa. Bebeklerimiz bir daha hiç bu kadar içimizde olmayacak, büyüdükçe uzaklaşacak hatta. Hamilelik çok özel bir an, tadını çıkarmak gerekir.

siz arıza görmemişsiniz ben hem kendim seçecem diye kimseye bırakmam bu işleri, hem de bi teklif bile etmediler diye trip yaparım:dance: :dance: mazeretim varrrrrr hamileyim ben :teytey:

ben galiba şırı tepkiliyim ben senin yerinde olsaydım şuana kadar tepkimi çoktan belli etmiştim sen gene iyi dayanmış ve alttan almışsın o yüzden bugünde kapt gitsin olay uzamasın boşver

haklılar canım.erkekler farklı yaratıklar kesinlikle.ince düşünmekten mahrumlar.sende eşine kırılma.gururundan söylemiştir.benimde ilk oğlumda eşimin ailesi bizde beşiği kız tarafı yapar demişlerdi.annecim garibim beşiktir,yataktır vs bir sürü şey yaptı sırf ben üzülmeyeyim diye.eşim kaç gün söyledi niye benim gururumu düşünmüyosun diye.gurur sadece adamlarda varya.

tamam canım inşallah 25 seneyide 50 seneyide görürürüz sağlık mutluluk huzur içinde.bende kavgayı hiç sevmem diyecem ama bu günlerde yalan olacak.biri bana çatsında kavga çıkarayım diye bakıyorum.ama biliyorum kendime yapıyorum.bugün oğlumun doğum günü.ben çıkayım.gidip doktora sonuçlarımı göstereyim.yarın kayınpederim ameliyat olacak.dua edin.o nedenle oğlumun doğum gününü geçici olarak biz bari kutlayalım.sonra parti veririz inşallah.herkese çok güzel bir gün diliyorum.destekleriniz için sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…