hoyt.Şok oldum beaaa.
Aman yaaa.Salla gitsin bu erkeklerin hepsi aynı be anacım.Sıkma kendini.Evet istedim de allah allah.Sabret be arkadaşım sabret.Allaha havale et....
Bu adamlarıda takma takma nereye kadar yahu uyuz işte ne var bunda annenler süpriz yapıp almışlar ne güzel ama anlamıyorlar işte
hiçççççç hoş valla:)) benimkini alabilirler valla hiç sorun yok:))
haklılar canım.erkekler farklı yaratıklar kesinlikle.ince düşünmekten mahrumlar.sende eşine kırılma.gururundan söylemiştir.benimde ilk oğlumda eşimin ailesi bizde beşiği kız tarafı yapar demişlerdi.annecim garibim beşiktir,yataktır vs bir sürü şey yaptı sırf ben üzülmeyeyim diye.eşim kaç gün söyledi niye benim gururumu düşünmüyosun diye.gurur sadece adamlarda varya.
tamam canım inşallah 25 seneyide 50 seneyide görürürüz sağlık mutluluk huzur içinde.bende kavgayı hiç sevmem diyecem ama bu günlerde yalan olacak.biri bana çatsında kavga çıkarayım diye bakıyorum.ama biliyorum kendime yapıyorum.bugün oğlumun doğum günü.ben çıkayım.gidip doktora sonuçlarımı göstereyim.yarın kayınpederim ameliyat olacak.dua edin.o nedenle oğlumun doğum gününü geçici olarak biz bari kutlayalım.sonra parti veririz inşallah.herkese çok güzel bir gün diliyorum.destekleriniz için sağolun.
zalimin zulmü varsa benimde kapı gibi komplo teorilerim var. O işi hallettim. Seve seve olmazsa öpe öpe. Valla bebeğim erkek olsaydı ona öğreteceğim ilk şey kadın kısmının isterse herbi şeyi eninde sonunda yaptırabileceği olurdu sanırım. Büyük konuşmayayım ama allah ın izniyle o takım evime gelcek. Sadece 2 ay kadar sonra.
merhaba kızlar biz geldik ama pek güzel haberlerle gelmedik malesef gebelik şekerim yüksek çıktı haftaya kadar diyet yapacağım şekerli hiçbişey yemeyeceğim 160 çıktı ogtt çok üzgünüm yaa offf akşam oturupta tatlı yersem olacağı buydu normali sanırım 145miş sanırım
kuzum takma kafana genelde hamilelerin zaten yüksek cıkar ve bundan da bişey olmaz eger öncesine dayalı bi şeker hastalıgın yoksa tabiii eee bide aksam tatlı yiyipte gitmişin sebeb ortada ...
ayyy canımya inşallah ben bu aralar tatlıyı epey bir abartmıştımönüme ne gelirse yedim tatlı tuzlu zaten oburumklava::icecream:
merhaba kızlar biz geldik ama pek güzel haberlerle gelmedik malesef gebelik şekerim yüksek çıktı haftaya kadar diyet yapacağım şekerli hiçbişey yemeyeceğim 160 çıktı ogtt çok üzgünüm yaa offf akşam oturupta tatlı yersem olacağı buydu normali sanırım 145miş sanırım
Avukatcım, oğlunun doğum günü kutlu olsun. Kayınpederininde ameliyatı ins iyi geçer.
Zeyracım, üzülme biraz dikkatle hemem düzelecektir. Birçok hamile şeker sorunu yaşıyor.
SADECE KENDİNİNMİ OBUR OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORSUN BENDE ÖLEYİM AMA KENDİM İÇİN YEMİYORUM HAAAAA OĞLUM İÇİN OĞLUM İÇİNNNN........lülülülülülü
hoşgeldin canımm üzülme tatlım umarım akşam yediğin tatlıdan yüksek çıkmıştır. eğer öyleyse 1 hafta sonra kurtulursun diyetten değerlerin normal çıkınca. üzülme nolur umarım bi dahaki şeker tahlilin iyi çıkaropuyorumnanaktan
saolasınız teyzoşlarımız yaa ben şimdi biraz pimpirikli tayfadanımya o yüzden takarımda takarım gelcek pazartesiye kadar oturur ne yesem ne yemesem hesabı yaparım doktora meyvede yemicekmiyim diye sordum oda şekerli hiçbişey dedi yaa çaya bile koyma dedi zaten koymuyodumki:uhm:
sana şimdi 50 likmi yüklediler????
Canım benim amann.Boşver yaa.Ne takıyorsun sakın üzme kendini.Nolcek ki.En fazla 1 hafta diyet bitti..opuyorumnanaktan
a.s evet canım ya içince o kadar midem bulanmadı limon götürmeyide unutmuşum zaten ama tek şimdi kafama taktığım yüksek çıkması hayattan koptum resmen
dünür gelmiş hoşgelmiş.canım üzülme 1 haftada toparlarsın benim gibi diyet falan inşallah bişeyc,ik kalmaz.dr un neleri ye dedi,neleri yeme dedi sana*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?