2010 Nisan Anneleri

hoyt.Şok oldum beaaa.
Aman yaaa.Salla gitsin bu erkeklerin hepsi aynı be anacım.Sıkma kendini.Evet istedim de allah allah.Sabret be arkadaşım sabret.Allaha havale et....

Bu adamlarıda takma takma nereye kadar yahu uyuz işte ne var bunda annenler süpriz yapıp almışlar ne güzel ama anlamıyorlar işte

hiçççççç hoş valla:)) benimkini alabilirler valla hiç sorun yok:))

zalimin zulmü varsa benimde kapı gibi komplo teorilerim var. o işi hallettim. seve seve olmazsa öpe öpe. valla bebeğim erkek olsaydı ona öğreteceğim ilk şey kadın kısmının isterse herbi şeyi eninde sonunda yaptırabileceği olurdu sanırım. büyük konuşmayayım ama Allah ın izniyle o takım evime gelcek. sadece 2 ay kadar sonra.

merhaba kızlar biz geldik ama pek güzel haberlerle gelmedik malesef gebelik şekerim yüksek çıktı haftaya kadar diyet yapacağım şekerli hiçbişey yemeyeceğim 160 çıktı ogtt çok üzgünüm yaa offf akşam oturupta tatlı yersem olacağı buydu normali sanırım 145miş sanırım

kaç yaşına girdi oğlun canım? doğumgünü kutlu olsun mutlu bir hayatı çok güzel yaşları olsun inşallahopuyorumnanaktan

kadınlarla ugrasılmaz vallahi bunu bi öğrenemediler evet aynen katılıyorum kadın istedikten sonra hersey olur...

kuzum takma kafana genelde hamilelerin zaten yüksek cıkar ve bundan da bişey olmaz eger öncesine dayalı bi şeker hastalıgın yoksa tabiii eee bide aksam tatlı yiyipte gitmişin sebeb ortada ...

kuzum takma kafana genelde hamilelerin zaten yüksek cıkar ve bundan da bişey olmaz eger öncesine dayalı bi şeker hastalıgın yoksa tabiii eee bide aksam tatlı yiyipte gitmişin sebeb ortada ...

ayyy canımya inşallah ben bu aralar tatlıyı epey bir abartmıştımönüme ne gelirse yedim tatlı tuzlu zaten oburumklava::icecream:

Avukatcım, oğlunun doğum günü kutlu olsun. Kayınpederininde ameliyatı ins iyi geçer.

Zeyracım, üzülme biraz dikkatle hemem düzelecektir. Birçok hamile şeker sorunu yaşıyor.

ayyy canımya inşallah ben bu aralar tatlıyı epey bir abartmıştımönüme ne gelirse yedim tatlı tuzlu zaten oburumklava::icecream:

SADECE KENDİNİNMİ OBUR OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORSUN BENDE ÖLEYİM AMA KENDİM İÇİN YEMİYORUM HAAAAA OĞLUM İÇİN OĞLUM İÇİNNNN........lülülülülülü

hoşgeldin canımm üzülme tatlım umarım akşam yediğin tatlıdan yüksek çıkmıştır. eğer öyleyse 1 hafta sonra kurtulursun diyetten değerlerin normal çıkınca. üzülme nolur umarım bi dahaki şeker tahlilin iyi çıkaropuyorumnanaktan

Avukat44 oĞlunun doĞum gÜnÜnÜ kutlar nıce mutlu senelere beraber saĞlıkla gırersınız ınŞallah......
Kayınvalıdenede Şımdıden acıl Şıfalar dılıyorum kısa zamanda toparlar ınŞallah...

Avukatcım, oğlunun doğum günü kutlu olsun. Kayınpederininde ameliyatı ins iyi geçer.

Zeyracım, üzülme biraz dikkatle hemem düzelecektir. Birçok hamile şeker sorunu yaşıyor.

SADECE KENDİNİNMİ OBUR OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORSUN BENDE ÖLEYİM AMA KENDİM İÇİN YEMİYORUM HAAAAA OĞLUM İÇİN OĞLUM İÇİNNNN........lülülülülülü

saolasınız teyzoşlarımız yaa ben şimdi biraz pimpirikli tayfadanımya o yüzden takarımda takarım gelcek pazartesiye kadar oturur ne yesem ne yemesem hesabı yaparım doktora meyvede yemicekmiyim diye sordum oda şekerli hiçbişey dedi yaa çaya bile koyma dedi zaten koymuyodumki:uhm:

ArkadaŞlar o kadar ugrastım burdakı cetvel yapma olayını baŞaramadım ben bebek.com ada uyeyım ordakı buraya tasıyayım dedım ama beceremedım yawww zaman gereklı acaba cetvel yapabılmek ıÇın

sana şimdi 50 likmi yüklediler????

Canım benim amann.Boşver yaa.Ne takıyorsun sakın üzme kendini.Nolcek ki.En fazla 1 hafta diyet bitti..opuyorumnanaktan

yaaa korkutmayın beni şeker bizde ailedeki herkeste var, ana tarafım komple, bi de babamda var. şimdi ya bende de çıkarsa. valla ben bi pastayı tek başıma yiyom ama arkasından bi gariplik hissetmiyom. sadece çocuk içimde sapıtıyo. kız yoksa bu içimde şeker komasına girip kriz geçiriyoda ben tepiyo falan mı sanıyom ha? :)

Canım benim amann.Boşver yaa.Ne takıyorsun sakın üzme kendini.Nolcek ki.En fazla 1 hafta diyet bitti..opuyorumnanaktan

ayşeciğim yaparım 1 haftası önemli değilde sonra düzelmezse diye pimpirikleniyorum ben yaa

a.s evet canım ya içince o kadar midem bulanmadı limon götürmeyide unutmuşum zaten ama tek şimdi kafama taktığım yüksek çıkması hayattan koptum resmen

yaa bu kadar kafaya takılcak bişey yok zeyra cım boşver bir daha ki gidişinde aksamdan kontrol et yediklerini gece 12 den sonra bişey yemeden yat sabahda kontrolünü yaptır bak düzelicek.. Yaaa benim görümcem gecen hafta doğum yaptı onun seker yüklemesini yaptırdıgımızda 180 cıkmıştı ailede şeker hastasıda var ben daha yüksek çıkanlarıda biliyorum takma kafana için rahat olsun.........

dünür gelmiş hoşgelmiş.canım üzülme 1 haftada toparlarsın benim gibi diyet falan inşallah bişeyc,ik kalmaz.dr un neleri ye dedi,neleri yeme dedi sana*

dünür gelmiş hoşgelmiş.canım üzülme 1 haftada toparlarsın benim gibi diyet falan inşallah bişeyc,ik kalmaz.dr un neleri ye dedi,neleri yeme dedi sana*

ayyy canım geldim ama sanırım pek hoşgelmedim yaa doktora kızdım birde sadece tahlile baktı şekerli hiç bişey yeme haftaya tahlile gel dedi o kadar meyvedemi dedim şekerli hiçbişey dedi yine oturup şunu yap bunu yap demedi sadece haftaya kadar şekerli çay bile içme dedi ne bileyim canım öyle hamur işi falan demedi sadece tatlıyı yasakladı o kadar bakalım pazartesi giderim artık yine diyetimi yapar mafoldumben

nazireciğim saolasın canım az önce eltimlede konuştuk oda dedi benim kız kardeşimdede çıkmıştı dedi düzeliyo o dedi ama diyorumya doktorada sinir oldum şekerli yeme dedi iyide bu şekerli diyince beyaz ekmekte bile oluyo şeker yaa bir açıklama yapmadı zaten açlıktan şaftım döndü beklerken delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…