ayyy canım geldim ama sanırım pek hoşgelmedim yaa doktora kızdım birde sadece tahlile baktı şekerli hiç bişey yeme haftaya tahlile gel dedi o kadar meyvedemi dedim şekerli hiçbişey dedi yine oturup şunu yap bunu yap demedi sadece haftaya kadar şekerli çay bile içme dedi ne bileyim canım öyle hamur işi falan demedi sadece tatlıyı yasakladı o kadar bakalım pazartesi giderim artık yine diyetimi yapar mafoldumben
nazireciğim saolasın canım az önce eltimlede konuştuk oda dedi benim kız kardeşimdede çıkmıştı dedi düzeliyo o dedi ama diyorumya doktorada sinir oldum şekerli yeme dedi iyide bu şekerli diyince beyaz ekmekte bile oluyo şeker yaa bir açıklama yapmadı zaten açlıktan şaftım döndü beklerken delikafadulden
dünürcüm akşam tatlı yediysen ndan olabilir canım.benide biliyosun başta böyle üzülmüştüm ama dikkat edince rahatlayacaksın canım haftayada normal değer,nde çıkacak emin ol.ben bak azmettim 1 defalık kaçamakhariç hiç tatlı yemedim.yağlı şeylerden kızartmalardan uzak dur.meyva meyva suyu içme.muz çok yükseltiyo şekeri haberin olsun sen yiyosun her gün ondan yeme.bol yeşillik ve balık ye birde tavuğu haşlama olarak tüket canım.bunlara dikkat edince bişey kalmayacak.haftaya normal değerlerine inecek emin ol.canım gizemi gördünüz mü*dr a yalvarsaydın
canım başta 50 lik mi verdiler?nasıl yaptılar takibi bi anlatsana*
26 hafta yaşındayım; artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş. Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki. Babacığımın
dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş. Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş. Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim. Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim. Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim.
zeyracım bu kdar endişelenmene gerek yok tatlım.gebelik şekeri okadar düzensizdir bi çıkar bi iner.tamamen yediklerinle alakalı.korkulcak bişe deil yani seninki daha yüksek çıkanlar tanıorum ben burda.kısa bi zaman yediklerine dikkat edeceksin canımcım hepsi bu.sonra normale dönecek.mümkün olduğu kadar yoğurt,sebze,balık hafif yemekler ye ve bol su tüket canım.meyve de yeşil elma mandalina filan ye.ben çok araştırdım şekeri filan.aklımda kalanlar bunlar.kaydirigubbakcemile5
ay aysecim ne güzel bi yazı bu nerden buldun..onun beynini akciğerlerini yerim ben beee
ayyyy inşallah yoktur niyetler erken gelmeye:)):Saruboceq:
Yeris di mi?Oy kurban olsun annesi onu yaradanazemuszemus
Yokmuş işte gelmeye niyetleri annesi.Merak etme sen..
Bende 40 haftaya kadar her hafta var.Bir arkadaşım atmıştı...opuyorumnanaktan
kızlarr biz geldikk.. baya büyümüşüz 1 kilo 50 gr olmuşuz.. babamıza el salladık.. doktor teyzenin dediğine göre babamıza benziyormuşuz :)) artık doktor babayı havaya mı sokmaya calıştı bilemem.. :kedi:
bunlar sabahın güzel anlarıydı....
sonra şeker testi için kan verdim.. 50 lik yükleme yapıldı.. bir saat sonra tekrar kan verdim.. ama sonuç yüksek çıktı yaaaaaaaa( 150 çıktı... öğlen 12 gibi işimiz bitti ama doktor saat 14:30 kadar doğurttu durdu.. 3 doğum oldu..yaklaşık ikibuçuk saat sonuç göstermek için bekledim.. sağolsun yanımda oturun bir kadında öyle güzel normal doğumu anlattı ki ödüm koptu :mymeka:
birde doktorum bana diyet felan yap demedi.. bunun yüksek çıkması şeker hastası oldugunu göztermez dedi.. cuma sabahı 100 lük yükleme yapacakmış..o da yüksek çıkarsa oturur görüşürüz dedi(
sabah ilk gittim zaten stres ordan başladı bende ondanda şekerim fırlamış olabilirkaydirigubbakcemile3 kaydımı yaptırdım lavaratuara gittim glikoz almanız gerekli dedi ordaki eleman neyse ben aşşağıya indim eczaneden 50 gr glikoz aldım tekrar yukarı çıktım bu sefer başka bir elemen şişe su almadınızmı dedi birdaha indim o koridorları market ara buldum neyse yukarı çıktım o şişeye boşalttılar sonra ilk benden hemogram ve açlık için kan değeri aldılar tüplere sonra bu şişedeki suyu 10 dakikada içirttiler yaklaşık bir saat sonrada tokluk kan şekerim için kan aldılar o kadar canım yani öğleyi buldu zaten 9da ordaydım yanlız gittim ben sonrasıda bu cvp şekerli yeme:icecream:
kızlarr biz geldikk.. baya büyümüşüz 1 kilo 50 gr olmuşuz.. babamıza el salladık.. doktor teyzenin dediğine göre babamıza benziyormuşuz :)) artık doktor babayı havaya mı sokmaya calıştı bilemem.. :kedi:
bunlar sabahın güzel anlarıydı....
sonra şeker testi için kan verdim.. 50 lik yükleme yapıldı.. bir saat sonra tekrar kan verdim.. ama sonuç yüksek çıktı yaaaaaaaa( 150 çıktı... öğlen 12 gibi işimiz bitti ama doktor saat 14:30 kadar doğurttu durdu.. 3 doğum oldu..yaklaşık ikibuçuk saat sonuç göstermek için bekledim.. sağolsun yanımda oturun bir kadında öyle güzel normal doğumu anlattı ki ödüm koptu :mymeka:
birde doktorum bana diyet felan yap demedi.. bunun yüksek çıkması şeker hastası oldugunu göztermez dedi.. cuma sabahı 100 lük yükleme yapacakmış..o da yüksek çıkarsa oturur görüşürüz dedi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?