2010 Nisan Anneleri

evet zeyracım sakin ol hem aşırı yüksek değil tatlım önlem amaçlıdır bence diyet. gizemi de üzüyosun bu kadar panik yapma canımopuyorumnanaktan

dünürcüm akşam tatlı yediysen ndan olabilir canım.benide biliyosun başta böyle üzülmüştüm ama dikkat edince rahatlayacaksın canım haftayada normal değer,nde çıkacak emin ol.ben bak azmettim 1 defalık kaçamakhariç hiç tatlı yemedim.yağlı şeylerden kızartmalardan uzak dur.meyva meyva suyu içme.muz çok yükseltiyo şekeri haberin olsun sen yiyosun her gün ondan yeme.bol yeşillik ve balık ye birde tavuğu haşlama olarak tüket canım.bunlara dikkat edince bişey kalmayacak.haftaya normal değerlerine inecek emin ol.canım gizemi gördünüz mü*dr a yalvarsaydın

düzelicek sekerim sakin ol tedbir için dr un sana öyle sölemiştir...

yok canım nerde gizemi görmek adam 3 kişiydik yükleme yaptıran bugün orası çok kalabalıktı 3ümüzü bir aldılar içeriye tek tek baktı ve bunu dedi o kadar başka bişey yok ona kızdımya insan birşey söyler şekerli yemede ne yiyeyim biraz açıklık getirirdi yok bakalım haftaya kadar canım artık öyle besleneceğiz kız dünür bak sana yee yee bişey olmaz diyordum ama sende inan bişey yok tahlil yapılmadan anlaşılmıyo işte ama yinede dikkat etmek lazım anam sen gel bizde kal beraber pişirip taşırıp yeriz

tuğbacığım inşallah canım haftaya düzelir yoksa kendime harap ederim valla çok pimpirikliyim ben yaa ama sadece bu bebk konusunda böyleyim işte ne yapim huyum:1hug:

zeyracım bu kdar endişelenmene gerek yok tatlım.gebelik şekeri okadar düzensizdir bi çıkar bi iner.tamamen yediklerinle alakalı.korkulcak bişe deil yani seninki daha yüksek çıkanlar tanıorum ben burda.kısa bi zaman yediklerine dikkat edeceksin canımcım hepsi bu.sonra normale dönecek.mümkün olduğu kadar yoğurt,sebze,balık hafif yemekler ye ve bol su tüket canım.meyve de yeşil elma mandalina filan ye.ben çok araştırdım şekeri filan.aklımda kalanlar bunlar.kaydirigubbakcemile5

26 hafta yaşındayım; artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş. Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki. Babacığımın
dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş. Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş. Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim. Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim. Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim.

canım başta 50 lik mi verdiler?nasıl yaptılar takibi bi anlatsana*

sabah ilk gittim zaten stres ordan başladı bende ondanda şekerim fırlamış olabilirkaydirigubbakcemile3 kaydımı yaptırdım lavaratuara gittim glikoz almanız gerekli dedi ordaki eleman neyse ben aşşağıya indim eczaneden 50 gr glikoz aldım tekrar yukarı çıktım bu sefer başka bir elemen şişe su almadınızmı dedi birdaha indim o koridorları market ara buldum neyse yukarı çıktım o şişeye boşalttılar sonra ilk benden hemogram ve açlık için kan değeri aldılar tüplere sonra bu şişedeki suyu 10 dakikada içirttiler yaklaşık bir saat sonrada tokluk kan şekerim için kan aldılar o kadar canım yani öğleyi buldu zaten 9da ordaydım yanlız gittim ben sonrasıda bu cvp şekerli yeme:icecream:

ay aysecim ne güzel bi yazı bu nerden buldun..onun beynini akciğerlerini yerim ben beee

ayyyy inşallah yoktur niyetler erken gelmeye:)):Saruboceq:

saolasın canımcım dikkat edeceğim zaten balığı bol bir bölgede yaşıyoruz avantajlıyız severimde zaten artık yerim bol bol sebzeyide seven biriyim yeme konusunda dikkat edeim sadece bu hamilelik beni aşırı obur yapmıştı o kadar fdahada yemem öyle ne yapim dayanacağız şurada 3 ayımız kaldı

kızlar bi şey sorcam. burada bi anneler topiğinde tracy hogg isimli bi hatunun 'bebek bakım sorunlarına mucize çözümler' diye bi kitabını duydum. biraz araştırdım bayağı memnun olan var. Alsam mı ki yav? ööle kitapla çocuk mu yetişirmiş düşüncesi de kafmada dolaşıyor da?

Merhaba kızlar,
Ben de 4 gün önce şeker ölçümü yaptırdım sonuç bir felaket, 191 çıkmış. Günde 3 tane kazandibi yersem böyle olur işte. Şimdi ise pastanelerin önünden geçerken sadece vitrinlerine bakabiliyorum. Doktorum derhal diyetisyene gitmemi söyledi. Yarın diyetisyenimle randevum var. Tansiyonum deseniz 9-4'den yukarı çıkmıyor. 3 gündür kendi çapımda diyet yapıyorum. Başağrılarım ve çarpıntılarım geçti. Demek ki gerçekten çok abartmışım.mafoldumben

ay aysecim ne güzel bi yazı bu nerden buldun..onun beynini akciğerlerini yerim ben beee

Yeris di mi?Oy kurban olsun annesi onu yaradanazemuszemus

ayyyy inşallah yoktur niyetler erken gelmeye:)):Saruboceq:

Yokmuş işte gelmeye niyetleri annesi.Merak etme sen..

Bende 40 haftaya kadar her hafta var.Bir arkadaşım atmıştı...opuyorumnanaktan

kızlarr biz geldikk.. baya büyümüşüz 1 kilo 50 gr olmuşuz.. babamıza el salladık.. doktor teyzenin dediğine göre babamıza benziyormuşuz :)) artık doktor babayı havaya mı sokmaya calıştı bilemem.. :kedi:

bunlar sabahın güzel anlarıydı....

sonra şeker testi için kan verdim.. 50 lik yükleme yapıldı.. bir saat sonra tekrar kan verdim.. ama sonuç yüksek çıktı yaaaaaaaa ( 150 çıktı... öğlen 12 gibi işimiz bitti ama doktor saat 14:30 kadar doğurttu durdu.. 3 doğum oldu..yaklaşık ikibuçuk saat sonuç göstermek için bekledim.. sağolsun yanımda oturun bir kadında öyle güzel normal doğumu anlattı ki ödüm koptu :mymeka:
birde doktorum bana diyet felan yap demedi.. bunun yüksek çıkması şeker hastası oldugunu göztermez dedi.. cuma sabahı 100 lük yükleme yapacakmış..o da yüksek çıkarsa oturur görüşürüz dedi (

Yeris di mi?Oy kurban olsun annesi onu yaradanazemuszemus

Yokmuş işte gelmeye niyetleri annesi.Merak etme sen..

Bende 40 haftaya kadar her hafta var.Bir arkadaşım atmıştı...opuyorumnanaktan

28. haftayıda alalım o zaman:))

gçmiş olsun cnım ama bebişin iyi çok şükür maşallah ona:))))

ya birde bendeki şeker testinin referanslarına göre 185 den küçük olması gerekiyormuş. 150 diyorsun neden bir daha test istedi ki??? benimde 136 çıkmış. dr yorum bile yapmadı herşey yolunda dedi...

Son düzenleme:
Kızlar hapşırıken karnınız ağrıyor mu?Ben hapşırdım kasıldı ağrıdı ve mehmet salih içeride kudurdulaelaelaelaelaeşimdi

28 hafta yaşındayım ama cildim hala buruşuk ve pembe,yoksa şu vücudumdaki doğal krem işe yaramıyor mu? Bu yüzden karmakarışık düşüncelerim var, sıkıldıkça dönüyorum, annemi tekmeliyorum. Bugün küçük ressamlar geldi saçlarımı uzattılar, kaşlarımı, kirpiklerimi çizmeyi bitirdiler. Annem ile babam bir kitaptan boyumun 37 cm ve kilomun 1 kg. olduğunu söylediler bana. Onları duyduğumu öğrendiklerinden beri benimle konuşuyorlar.

canım stres yapma düzelir herşey.dr da belki biliyosundur diye söylemiş olabilir.gel canım bizde hep diyet yemeklri yapılıyo.ben senin 1 haftada şekerini normal seviyeye getirtirim sen gel canım bize.

Bişi olmayacak canım arkadaşım.İçin rahat olsun....
Babişkoya benziyoruz ha...Yerim ben onu yerim....
Maşallah kilosu da iyi.Bizim oğlan cılız kaldıdelikafadulden
Hemen yemeye devamcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…