28 hafta yaşındayım ama cildim hala buruşuk ve pembe,yoksa şu vücudumdaki doğal krem işe yaramıyor mu? Bu yüzden karmakarışık düşüncelerim var, sıkıldıkça dönüyorum, annemi tekmeliyorum. Bugün küçük ressamlar geldi saçlarımı uzattılar, kaşlarımı, kirpiklerimi çizmeyi bitirdiler. Annem ile babam bir kitaptan boyumun 37 cm ve kilomun 1 kg. olduğunu söylediler bana. Onları duyduğumu öğrendiklerinden beri benimle konuşuyorlar.
28. haftayıda alalım o zaman:))
gçmiş olsun cnım ama bebişin iyi çok şükür maşallah ona:))))
ya birde bendeki şeker testinin referanslarına göre 185 den küçük olması gerekiyormuş. 150 diyorsun neden bir daha test istedi ki??? benimde 136 çıkmış. dr yorum bile yapmadı herşey yolunda dedi...
sağol canım... sana kaçlık yükleme yapılmıştı.. bu 50 lik yükleme sonuçları canım..
Kızlar hapşırıken karnınız ağrıyor mu?Ben hapşırdım kasıldı ağrıdı ve mehmet salih içeride kudurdulaelaelaelaelaeşimdi
Bişi olmayacak canım arkadaşım.İçin rahat olsun....
Babişkoya benziyoruz ha...Yerim ben onu yerim....
Maşallah kilosu da iyi.Bizim oğlan cılız kaldıdelikafadulden
Hemen yemeye devamcokacimcoook
benimde 50lik canım açlık 82 1 saat sonra da 136:)) ve dr um inan iyi kötü bişi demedi. herşey yolunda dedi..
slm kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız
sağol bitanem benimm :)) senin oğlanında kilosu yerındeydı tatlım bence haftasına göre.. şimdi bir git bak ne kadar büyümüş olcak..
benim kafamı şeker karıştırdı.. ailemdede hiç şeker hastası yok CADIARZU doktorumda şeker hastası oldugun anlamına gelmez cuma bellı olacak dedı ama hala kafam karışık :))
gebelik şekeri denen olay zati geçici bi şeymiş genelde. yani diğer bütün sıkıntılar gibi doğurunca geçcek.
sağol bitanem benimm :)) senin oğlanında kilosu yerındeydı tatlım bence haftasına göre.. şimdi bir git bak ne kadar büyümüş olcak..
benim kafamı şeker karıştırdı.. ailemdede hiç şeker hastası yok CADIARZU doktorumda şeker hastası oldugun anlamına gelmez cuma bellı olacak dedı ama hala kafam karışık :))
nazlıcımm benim açlık 90 tokluk 150 çıkmış.. doktor 100 lük yapmam lazım dedi.. şimdiye kadarda hıc gereksız test yaptırmadı güvenıyorum ona cuma inşallah düşük çıkar :Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız
selam. herkes ii buralarda. sen nasılsın?
gebelik şekeri denen olay zati geçici bi şeymiş genelde. yani diğer bütün sıkıntılar gibi doğurunca geçcek.
Güveniyorsan problem yok tabi. ama kafaya takma bence:)) rahat ol düşük çıkacak:)))
merhaba biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın???
inşallah kızlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
tşk ederiz teyzesi:))))
evet canım ağrıyor ama bence sıkıyoruz kendimizi ondan oluyor. sanki bi hapşurmayla çıkıcak:)))
slm kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız
naber kızlar napıyonuz bakim? azcık uyumuşuz iyi geldi ama şu grip hala geçmedi neler içmedim ya.. kızlar valla bende şekeri hiç takmadım ay bide onu takamıcam az kaldı zaten hamişliğimizin tadını çıkaralım.
yalnız kızlar gece uyurken rahat uyuyormusunuz? ay ben löngür diye döndüğüm için karnım çok acıyor çok tepişiyorum gece. zor kalkıp yatıyorum ya. çok dönüyorum keşke yattığım gibi kalkabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?