2010 Nisan Anneleri

tşk ederiz teyzesi:))))

sağol canım... sana kaçlık yükleme yapılmıştı.. bu 50 lik yükleme sonuçları canım..

Bişi olmayacak canım arkadaşım.İçin rahat olsun....
Babişkoya benziyoruz ha...Yerim ben onu yerim....
Maşallah kilosu da iyi.Bizim oğlan cılız kaldıdelikafadulden
Hemen yemeye devamcokacimcoook

sağol bitanem benimm :)) senin oğlanında kilosu yerındeydı tatlım bence haftasına göre.. şimdi bir git bak ne kadar büyümüş olcak..
benim kafamı şeker karıştırdı.. ailemdede hiç şeker hastası yok CADIARZU doktorumda şeker hastası oldugun anlamına gelmez cuma bellı olacak dedı ama hala kafam karışık :))

benimde 50lik canım açlık 82 1 saat sonra da 136:)) ve dr um inan iyi kötü bişi demedi. herşey yolunda dedi..

nazlıcımm benim açlık 90 tokluk 150 çıkmış.. doktor 100 lük yapmam lazım dedi.. şimdiye kadarda hıc gereksız test yaptırmadı güvenıyorum ona cuma inşallah düşük çıkar :Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız

selam. herkes ii buralarda. sen nasılsın?

Güveniyorsan problem yok tabi. ama kafaya takma bence:)) rahat ol düşük çıkacak:)))

slm kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız

merhaba biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın???

teşekkürler kızlar bende çok iyiyim sizlerinde iyi olmasına çok sevindim
fazla vaktim olmadığı için sık giremiyorum ama inanın aklımın bi ucunda hep sizler varsınız

naber kızlar napıyonuz bakim? azcık uyumuşuz iyi geldi ama şu grip hala geçmedi neler içmedim ya.. kızlar valla bende şekeri hiç takmadım ay bide onu takamıcam az kaldı zaten hamişliğimizin tadını çıkaralım.

yalnız kızlar gece uyurken rahat uyuyormusunuz? ay ben löngür diye döndüğüm için karnım çok acıyor çok tepişiyorum gece. zor kalkıp yatıyorum ya. çok dönüyorum keşke yattığım gibi kalkabilsem.

yazgülüm hoşgeldin özletiyosun kendini nasılsın neler yapıyosun opuyorumnanaktan

naber kızlar napıyonuz bakim? azcık uyumuşuz iyi geldi ama şu grip hala geçmedi neler içmedim ya.. kızlar valla bende şekeri hiç takmadım ay bide onu takamıcam az kaldı zaten hamişliğimizin tadını çıkaralım.

yalnız kızlar gece uyurken rahat uyuyormusunuz? ay ben löngür diye döndüğüm için karnım çok acıyor çok tepişiyorum gece. zor kalkıp yatıyorum ya. çok dönüyorum keşke yattığım gibi kalkabilsem.

valla hepimiz ağır ve geniş araç modunda olduğumuz sağdan sola dönmek vakit ve enerji alıyo tabii...

slm kızlar bizde geldik.....
bebiş 810 grm olmuş....tombilik bir oğlumuz olcakmış misket gözlerini açmaya baslamış artık,yuvarlak suratlıymış,fındık kadarda bir burnumuz varmış teyseleri.....
seker yuklememiz cuma günü,tansiyonumuz azcık yuksek çıktı......ama oda ben doktoru beklerken çıktı tam 2 saat bekledim.....bu arada gebelik reflüsü olmuşum ve bir hapa basladık benim çok rahatlatacakmış ,doktorum benle iddaaya girdi keisn rahatlıycaksın dedi.....
bu arada kilo almışız 75 kilo olmuşum tam tamına,iştahın yerinde sanıırım dedi,yoo midem yanıyo bişiycik yiyemiyorum ki dedim....
nese bebişte kilo almıştı ama ,suyumuz falan yerinde plesantası iyiydi....
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar....

Slm kızlar, temizlik yaptık bizde. Evimiz güzelleşti bir anda.
ılke_nurcum, zeyracım şekerden çok kormayın düzenli bir beslenme planıyla inanın hemem düşecektir. Çevremde son yıllarda çok hamile var, bütün arkadaşlarım hamile neredeyse. Birçok kişi şeker sorunu yaşadı, geçici bir sorun. Bebişleriniz için sadece biraz dikkat etmeniz gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…