Slm kızlar, temizlik yaptık bizde. Evimiz güzelleşti bir anda.
İlke_nurcum, zeyracım şekerden çok kormayın düzenli bir beslenme planıyla inanın hemem düşecektir. Çevremde son yıllarda çok hamile var, bütün arkadaşlarım hamile neredeyse. Birçok kişi şeker sorunu yaşadı, geçici bir sorun. Bebişleriniz için sadece biraz dikkat etmeniz gerekecek.
slm kızlar bizde geldik.....
bebiş 810 grm olmuş....tombilik bir oğlumuz olcakmış misket gözlerini açmaya baslamış artık,yuvarlak suratlıymış,fındık kadarda bir burnumuz varmış teyseleri.....
seker yuklememiz cuma günü,tansiyonumuz azcık yuksek çıktı......ama oda ben doktoru beklerken çıktı tam 2 saat bekledim.....bu arada gebelik reflüsü olmuşum ve bir hapa basladık benim çok rahatlatacakmış ,doktorum benle iddaaya girdi keisn rahatlıycaksın dedi.....
bu arada kilo almışız 75 kilo olmuşum tam tamına,iştahın yerinde sanıırım dedi,yoo midem yanıyo bişiycik yiyemiyorum ki dedim....
nese bebişte kilo almıştı ama ,suyumuz falan yerinde plesantası iyiydi....
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar....
naber kızlar napıyonuz bakim? azcık uyumuşuz iyi geldi ama şu grip hala geçmedi neler içmedim ya.. kızlar valla bende şekeri hiç takmadım ay bide onu takamıcam az kaldı zaten hamişliğimizin tadını çıkaralım.
yalnız kızlar gece uyurken rahat uyuyormusunuz? ay ben löngür diye döndüğüm için karnım çok acıyor çok tepişiyorum gece. zor kalkıp yatıyorum ya. çok dönüyorum keşke yattığım gibi kalkabilsem.
bebiş 810 grm olmuş....tombilik bir oğlumuz olcakmış misket gözlerini açmaya baslamış artık,yuvarlak suratlıymış,fındık kadarda bir burnumuz varmış teyseleri.....
seker yuklememiz cuma günü,tansiyonumuz azcık yuksek çıktı......ama oda ben doktoru beklerken çıktı tam 2 saat bekledim.....bu arada gebelik reflüsü olmuşum ve bir hapa basladık benim çok rahatlatacakmış ,doktorum benle iddaaya girdi keisn rahatlıycaksın dedi.....
bu arada kilo almışız 75 kilo olmuşum tam tamına,iştahın yerinde sanıırım dedi,yoo midem yanıyo bişiycik yiyemiyorum ki dedim....
ruzenincim maşallahhh[/QU
slm gecmis olsun ruzgaryagmur bende su ara nezleyim öksürüyüm yok sükr ama burnum cok kasiniyo cildiriyom pamuk tiktiyom biraz rahaliyom oazaman,demek sende lönür dönüyosun aniden yatakta ama artik dikkat etmelliyiz ayy son günlerimizi düsünemiyom:dance:
kızlar benım testimde ikinci çizgi çıktı ama azcık yamuk gibi hamilemiyim acaba?
özgeciğim maşallah canım kuzey paşamıza canım ne güzel haberlerle gelmişsin inşallah bende haftaya alırım güzel haberlerimizi canım
ilkenurcuğum maşallah canım kocaman olmuş prensimiz canım bugün benimde açlık şekerim 81 tokluk 160 çıktı ne bilim internettede 150ye kadar normal diyo birde tahlilden önce tatlı bişeyler yememk lazımmış o gece canım ben yemiştim gerçi her an yiyorum bebiş hareket etsin diye:)))inşalah bende pazartesi gideceğim bakalım düşer birazcık şekerli şeylerden uzak duracağım artık yemek yok
yazgülüm hoşgeldin canım özlettin valla kendini bitanem
Slm kızlar, temizlik yaptık bizde. Evimiz güzelleşti bir anda.
İlke_nurcum, zeyracım şekerden çok kormayın düzenli bir beslenme planıyla inanın hemem düşecektir. Çevremde son yıllarda çok hamile var, bütün arkadaşlarım hamile neredeyse. Birçok kişi şeker sorunu yaşadı, geçici bir sorun. Bebişleriniz için sadece biraz dikkat etmeniz gerekecek.
İlke_nurcum bu arada maşallah oğluna. 1 kiloyu geçmiş.
Ay ay bizimde kontrole az kaldı. Nasıl meraklanmaya başladım yine. İns benim oğluşumda 1 kiloyu geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?