2010 Nisan Anneleri

özgeciğim maşallah canım kuzey paşamıza canım ne güzel haberlerle gelmişsin inşallah bende haftaya alırım güzel haberlerimizi canım

ilkenurcuğum maşallah canım kocaman olmuş prensimiz canım bugün benimde açlık şekerim 81 tokluk 160 çıktı ne bilim internettede 150ye kadar normal diyo birde tahlilden önce tatlı bişeyler yememk lazımmış o gece canım ben yemiştim gerçi her an yiyorum bebiş hareket etsin diye:)))inşalah bende pazartesi gideceğim bakalım düşer birazcık şekerli şeylerden uzak duracağım artık yemek yok

yazgülüm hoşgeldin canım özlettin valla kendini bitanem

inşallah canımcım inşallah saolasın güzel dileklerin için canımcım yok takmayacağım artık sadece dikkat edeceğim ne yapim:Saruboceq::kedi:

Oğluna maşallah canım. Allah nazarlardan korusun.
Canım 7. aya yaklaşıyoruz nisan anneleri olarak artık çok kilo alacağız. mafoldumben.

geçmiş olsun cnm umarım kısa zamanda iyileşirsin ayy aynı şekilde bende de uyku problemi var eskiden bi yataga girdiğimi bide uyandığım anı hatırlardım deliksiz uyurdum ama bu aralar hep uyanıyorum ve hiç rahat uyuyamıyorum bende

naber kızlar napıyonuz bakim? azcık uyumuşuz iyi geldi ama şu grip hala geçmedi neler içmedim ya.. kızlar valla bende şekeri hiç takmadım ay bide onu takamıcam az kaldı zaten hamişliğimizin tadını çıkaralım.

yalnız kızlar gece uyurken rahat uyuyormusunuz? ay ben löngür diye döndüğüm için karnım çok acıyor çok tepişiyorum gece. zor kalkıp yatıyorum ya. çok dönüyorum keşke yattığım gibi kalkabilsem.

slm özgecim masallah oglusuna tonbikmis demek tam isirmalik olcak desne cnm,seker yüklemesi bende oldum valla biraz zorlandim ates basti bayilcak gibi olmustum sonucunu haftaya randevumda ögrencem,reflü icin bende maloxsan diye bi ilac iciyom,kilom desen 87:kedi:

Gözün aydın özgecim.Çok sevindim.Kuzey paşanın iyi olmasına.Sende iyi isen süper.Fındık burnunu yerim ben onun.Teyzesi ham yapsın onu...

ruzenin maşallah cnm hersey cok güzel görünüyo bende bir ara yasamıştım gaviscon kullanmıştım iyi geldi

kızlar benım testimde ikinci çizgi çıktı ama azcık yamuk gibi hamilemiyim acaba?

nası yamuk gibi anlamadım ikinci çizgi çıktıysa kesin hamilesindir inşallah en kesini kan testi canımcıma.s

özgecimm maşallah kuzey beyimize.. inşallah şekerinde normal çıkar.. benım oğluşumda babasına benziyormuş.. doktor hanım öyle dedi :))

canımcım bende takmıyorum valla ama sadece tatlıdan uzak kalacagım için üzgünümm :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallah gizemcimizde gittinde kocaman olmuş olacak annesi opuyorumnanaktan

inşallah canım bende artık pastanelere kedi gibi bakar dururum :kedi:kaydirigubbakcemile3

ılke_nurcum bu arada maşallah oğluna. 1 kiloyu geçmiş.
Ay ay bizimde kontrole az kaldı. Nasıl meraklanmaya başladım yine. ıns benim oğluşumda 1 kiloyu geçmiştir.

BRC8 tebrik ederim şekerim şimdiden ama içini rahatlatmak için kan testi yaptır mutlaka...

İlke_nurcum bu arada maşallah oğluna. 1 kiloyu geçmiş.
Ay ay bizimde kontrole az kaldı. Nasıl meraklanmaya başladım yine. İns benim oğluşumda 1 kiloyu geçmiştir.

canımcım senınle bız aynıyız senınkıde ya geçmiştir yada yakşamıştır..ama buyudukçe bır görsen dahada bır belırgın oluyor suratları :)) kucuk bebek artık yavrularımız :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…