2010 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar.a.s.
ZEYRACIĞIM,ıLKE-NURCUM şeker yüklemeleriniz azcık yüksek çıkmış küçük bir diyetle düzelir inşallah.ılke-nurcum maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş.

Derindeniz geçmiş olsun canım.Aşı olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum.ınş ağrıları olmaz.

Özgecigim oğluşun kocaman olmuş maşallah Allah esirgesin.

brc8 büyük ihtimal hamilesin idrar testinde bendede ikinci çizgi hafif çıkmıştı.Hayırlı olsun.

Özgecim maşallah kuzeye kocaman olmuş. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim şu reflü ilacı işe yararsa bana da adını verirsin dimi yerimseniben

ama birinci çizgim neden dümdüzde o yamuk? 2 aydır adette olmuyorum psikolojik sanıyodum ama bilmem hamileyim heralde bide son bir haftadır hasta gibiyim yemek yiyemiyorum ama şimdi düzeldim şuanda 2. adetımı olmam gerektı olmadım ama sivilcelerim çıktı hamileyken adet zamanında sivilcelenme gibi adet belirtileri olurmu????

canımcım senınle bız aynıyız senınkıde ya geçmiştir yada yakşamıştır..ama buyudukçe bır görsen dahada bır belırgın oluyor suratları :)) kucuk bebek artık yavrularımız :asigim:

Avrupa birliği ve amerikada 24. haftadan sonra Türkiyede 26. haftadan sonra artık birey olarak kabul ediliyorlar. Ve artık onlarda hakları olan bireyler.
Bebişlerimizin artık hakları bile var. İns canım geçen kontrolümüzde oğlum yüzünü kapamıştı. İns bu kontrolümüzde yüzünü açarda doya doya bakarım meleğime. opuyorumnanaktan:Saruboceq:

Canım iki ay çok uzun bir süre. Neden kan testi yaptırmadın hastanede? Bence durman hata. Benimde ilk ay sivilcelerim oldu. Hatta hala yüzümde minik minik sivilceler var.

ya böle çizgi resmen belli ama 1.çizgi gibi düz gitmiyo

hayırlı olsun uzunn güzel endişeli bir süreç seni bekliyor sanırım.
kendi idrar testim geldi aklıma. nerdeyse 1. çizgiden daha kalın ve önce çıkmıştı 2. çizgi kaydirigubbakcemile3 şok olmuştum daha gecikmem 2. gündeydi şimdi 6 ay gecikti reglim ben hala inanamıyorum bir bebeğim olacağınakaydirigubbakcemile3 :asigim:
aylarca saklamıştım o testi de sonunda biri görse ne pasaklı kız idrarlı çubuğu saklıyo der diye atmıştımkaydirigubbakcemile3
haa birde 15 gün önce doktora biz bebek istiyoz diye gitmiştik 15 gün sonra hamileyim diye gidince adamcağız da şok olmuştukaydirigubbakcemile3

neden durdum çünkü ilk adetım 1 hafta geçtiginde yaptım negatif çktı şimdi ise yamuk çizgi çıkıyo böle olupta hamile olan varmı acaba?

neden durdum çünkü ilk adetım 1 hafta geçtiginde yaptım negatif çktı şimdi ise yamuk çizgi çıkıyo böle olupta hamile olan varmı acaba?
çizginin yamukluğuna takılma önemli olan çıkması merak etme çizginin yamuk olması hiçbirşey ifade etmez artık yamuk çizgiyle uğraşmayı bırakıp kan testi yaptırırmısın lütfen ben çatladım burda ayol kaydirigubbakcemile3

cnm iki ay nası bekletin yaww kıyamam ben olsam meraktan çatlamıştımnaniknanik

canım valla kafam karışık bide o çizginin oldgu yer neden biraz koyu olurki? 1.çizginin altı bembeyaz 2. çizginin altı hafif pembemsi gibi?

canım valla kafam karışık bide o çizginin oldgu yer neden biraz koyu olurki? 1.çizginin altı bembeyaz 2. çizginin altı hafif pembemsi gibi?

çizginin altına doğru idrarın sızmıştır bir problem yok sonuçta orda 2 çizgi görüyosun yamuk, düz, 30 derece açıyla bile olsa o bir çizgi!

hem madem bu kadar takıldın eczaneler kapanmadan başka bir marka test daha alıp yapsana. ayrıca testi en iyisi sabah ilk idrarla yapmaktır sen bu saatlerde yaptıysan da biraz silik olabilir. bence sen şoktasın bir saattir çizginin anatomisiyle uğraşıyonkaydirigubbakcemile3 artık kendine gel çok büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun:asigim:

yaptığım testin resmini çektim buraya eklemeye çalışıyorum ama beceremedim. buraya nasıl resim eklenio? yada bana bi adres versen sana yollasam??? msnden yada mailden

şaka gibi:)))

neyse keşkem atmasaydın benim önceki iki düşğümünde bu bebeğiminde hepsi duruyor valla çok pisim bennn.... ama ayrı bi yerde saklıyorum onları yaaaa....

canım maşallah oğluşuna.baya büyümüş artık gramları bırakmış kilolara geçmiş.babasınada el sallamış yerim ben onun ellerini...inşallah cuma günkü testin güzel çıkar

:uhm:
maşallah canım oğluşuna.kilosuda gayet yerinde.kaç kilo almışsın canım baştan itibaren

hikayemiz o kadar cok benziyorki şimdi vaktim az sonra hemen yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…