çizgi belirgin ama yamuk gidiyo 1. çizgi gibi düz değil öyle olan varmı?
canımcım senınle bız aynıyız senınkıde ya geçmiştir yada yakşamıştır..ama buyudukçe bır görsen dahada bır belırgın oluyor suratları :)) kucuk bebek artık yavrularımız :asigim:
ama birinci çizgim neden dümdüzde o yamuk? 2 aydır adette olmuyorum psikolojik sanıyodum ama bilmem hamileyim heralde bide son bir haftadır hasta gibiyim yemek yiyemiyorum ama şimdi düzeldim şuanda 2. adetımı olmam gerektı olmadım ama sivilcelerim çıktı hamileyken adet zamanında sivilcelenme gibi adet belirtileri olurmu????
ya böle çizgi resmen belli ama 1.çizgi gibi düz gitmiyo
çizginin yamukluğuna takılma önemli olan çıkması merak etme çizginin yamuk olması hiçbirşey ifade etmez artık yamuk çizgiyle uğraşmayı bırakıp kan testi yaptırırmısın lütfen ben çatladım burda ayol kaydirigubbakcemile3neden durdum çünkü ilk adetım 1 hafta geçtiginde yaptım negatif çktı şimdi ise yamuk çizgi çıkıyo böle olupta hamile olan varmı acaba?
canım valla kafam karışık bide o çizginin oldgu yer neden biraz koyu olurki? 1.çizginin altı bembeyaz 2. çizginin altı hafif pembemsi gibi?
çizginin altına doğru idrarın sızmıştır bir problem yok sonuçta orda 2 çizgi görüyosun yamuk, düz, 30 derece açıyla bile olsa o bir çizgi!
hem madem bu kadar takıldın eczaneler kapanmadan başka bir marka test daha alıp yapsana. ayrıca testi en iyisi sabah ilk idrarla yapmaktır sen bu saatlerde yaptıysan da biraz silik olabilir. bence sen şoktasın bir saattir çizginin anatomisiyle uğraşıyonkaydirigubbakcemile3 artık kendine gel çok büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun:asigim:
hayırlı olsun uzunn güzel endişeli bir süreç seni bekliyor sanırım.
kendi idrar testim geldi aklıma. nerdeyse 1. çizgiden daha kalın ve önce çıkmıştı 2. çizgi kaydirigubbakcemile3 şok olmuştum daha gecikmem 2. gündeydi şimdi 6 ay gecikti reglim ben hala inanamıyorum bir bebeğim olacağınakaydirigubbakcemile3 :asigim:
aylarca saklamıştım o testi de sonunda biri görse ne pasaklı kız idrarlı çubuğu saklıyo der diye atmıştımkaydirigubbakcemile3
haa birde 15 gün önce doktora biz bebek istiyoz diye gitmiştik 15 gün sonra hamileyim diye gidince adamcağız da şok olmuştukaydirigubbakcemile3
kızlarr biz geldikk.. baya büyümüşüz 1 kilo 50 gr olmuşuz.. babamıza el salladık.. doktor teyzenin dediğine göre babamıza benziyormuşuz :)) artık doktor babayı havaya mı sokmaya calıştı bilemem.. :kedi:
bunlar sabahın güzel anlarıydı....
sonra şeker testi için kan verdim.. 50 lik yükleme yapıldı.. bir saat sonra tekrar kan verdim.. ama sonuç yüksek çıktı yaaaaaaaa( 150 çıktı... öğlen 12 gibi işimiz bitti ama doktor saat 14:30 kadar doğurttu durdu.. 3 doğum oldu..yaklaşık ikibuçuk saat sonuç göstermek için bekledim.. sağolsun yanımda oturun bir kadında öyle güzel normal doğumu anlattı ki ödüm koptu :mymeka:
birde doktorum bana diyet felan yap demedi.. bunun yüksek çıkması şeker hastası oldugunu göztermez dedi.. cuma sabahı 100 lük yükleme yapacakmış..o da yüksek çıkarsa oturur görüşürüz dedi(
slm kızlar bizde geldik.....
bebiş 810 grm olmuş....tombilik bir oğlumuz olcakmış misket gözlerini açmaya baslamış artık,yuvarlak suratlıymış,fındık kadarda bir burnumuz varmış teyseleri.....
seker yuklememiz cuma günü,tansiyonumuz azcık yuksek çıktı......ama oda ben doktoru beklerken çıktı tam 2 saat bekledim.....bu arada gebelik reflüsü olmuşum ve bir hapa basladık benim çok rahatlatacakmış ,doktorum benle iddaaya girdi keisn rahatlıycaksın dedi.....
bu arada kilo almışız 75 kilo olmuşum tam tamına,iştahın yerinde sanıırım dedi,yoo midem yanıyo bişiycik yiyemiyorum ki dedim....
nese bebişte kilo almıştı ama ,suyumuz falan yerinde plesantası iyiydi....
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar....
hayırlı olsun uzunn güzel endişeli bir süreç seni bekliyor sanırım.
kendi idrar testim geldi aklıma. nerdeyse 1. çizgiden daha kalın ve önce çıkmıştı 2. çizgi kaydirigubbakcemile3 şok olmuştum daha gecikmem 2. gündeydi şimdi 6 ay gecikti reglim ben hala inanamıyorum bir bebeğim olacağınakaydirigubbakcemile3 :asigim:
aylarca saklamıştım o testi de sonunda biri görse ne pasaklı kız idrarlı çubuğu saklıyo der diye atmıştımkaydirigubbakcemile3
haa birde 15 gün önce doktora biz bebek istiyoz diye gitmiştik 15 gün sonra hamileyim diye gidince adamcağız da şok olmuştukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?