2010 Nisan Anneleri

selam kızllar biz geldik..

dün kontrolümüz vardı..670 gr olmuş oğluşum...herşey yolunda dedi:)))))ben 6 kilo almışım toplamda ama hızlı gidiyorsun dedi(((((

bugünde şeker yüklememiz vardı sabah.. çok yorulduk oğluşumla....gelirgelmez yattık uyuduk...yeni kalktık sayılır...tahlil donucunu babamız akıcak gelirken...

bizden bukadar umarım herkez iyidiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım gözün aydın bitanem maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş annesi inşallah şeker yüklemende güzel sonuç alırsın canımcım :Saruboceq:

canım gözün aydın bitanem maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş annesi inşallah şeker yüklemende güzel sonuç alırsın canımcım :Saruboceq:

sağol tatlım sende canını sıkma sonuçta çözümü olmayan bişey değil ve kalıcıda değil...doğurunca geçecek inşallah hepsi:)))))

iyi akşamlar kızlar bizde geldik gezmelerden ::)))
geçmişe bir bakayımmm

kızlarrrr........

iyi dileklerinizi ilettiğiniz için çok tesekkür ederim sizlere,iyiki varsınız iyiki yanımdasınız ,iyiki sizleri tanışım ....kuzey paşa ile kocaman öpüyoruz sizi....hepinize tek tek yazıcam ama uyuşuk bir anne oldum ben ya kusuruma bakmayın olurmu....hepicinizi sevgiyle kucaklıyorum....

bu arada ben fundacım sormuş;ben toplamda 10 kilo almış bulunuyorum,yani hedeflediğim aslında doğumu on kilo ile yamaktı ama kısmet değilmiş,doktorumuz bu ay fazla almışşın dedi,ve son üç aydada çifter çifter alırmışım sanırım ki 15-16 kilo doğuma gidicem dua ediyorum ki normal doğum olur yoksa hayatda veremem ben bu kiloları kızlar......

a.s.hoşgeldin canım.Maşallah oğluşuna.

iyi akşamlar kızlar bizde geldik gezmelerden ::)))
geçmişe bir bakayımmm
hoşgeldin nazcım.

kızlar bugun doktora giden esros--- seda----zeyno baska varsa ve atladıysam kusuruma bakmayın hepiniz iyi haberlerle gelmişiniz maşlh bebişlere.......

özgecim canım maşallah oğluşuna bende perşembeye randevu aldım
düşük olan şekerime bakacaklar bide ultrason istiycem doktordan
bakalım vercekmi bu ay girmedim ben ultrasona fırsat bulupda o yüzden
kilosunu falan bilemiyorum şuanda
canım hiç üzülme bende 8 kilo almış bulunmakdayım toplamda şuanda 65 kiloyum
normal şekerim hamileyiz biz 20 kilo alanlar var bizler gene çok iyiyiz

hoşbuldum yosuncum nasılsın canım.

ay bu arada yazmayı unutmuşum yarın eski iş yerime gideceğim maaşımı almaya
çok süper oldu sonrada oğluma beşik alıcam inş

özgecim toplamda 10 kilo fazla değil aslında ama sen son ay fazla aldığın için dr un demişti.bende toplamda 0 kilo aldım.şu diyet bana kilo açısından yaradı.inşallah oğluşumun kilosu iyidir.
biz bebek bakmaya gidiyoruz kızlar...kendinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum

a.s.hoşgeldin canım.Maşallah oğluşuna.

hoşgeldin nazcım.

hoşbulduk tatlım nasılsınız bakalım bebişle?

kızlar bugun doktora giden esros--- seda----zeyno baska varsa ve atladıysam kusuruma bakmayın hepiniz iyi haberlerle gelmişiniz maşlh bebişlere.......

teşekkürler özgecim kuzeycikte kocaman olmuş maşallah şimdi okudum:)))))))

hoşgeldin nazcığım , dünürcüğüm sanada iyi gezmeler canımcım bende biraz dinleneyim gideyimde zaten moralim bozuldu şu şeker olayına yaaaa

hoşbuldum yosuncum nasılsın canım.

ay bu arada yazmayı unutmuşum yarın eski iş yerime gideceğim maaşımı almaya
çok süper oldu sonrada oğluma beşik alıcam inş

İyiim nazcım sen nasılsın.Alınca artık resmini eklersin:)

hoşbulduk tatlım nasılsınız bakalım bebişle?

teşekkürler özgecim kuzeycikte kocaman olmuş maşallah şimdi okudum:)))))))
İyiyiz canım bel ağrıları ve mide yanmaları olmadıkça sen nasılsın?

İyi gezmeler canım.
hoşgeldin nazcığım , dünürcüğüm sanada iyi gezmeler canımcım bende biraz dinleneyim gideyimde zaten moralim bozuldu şu şeker olayına yaaaa
Moralini bozma canım çok yüksek değil küçük bir diyet sadece.kaydirigubbakcemile5a.s.

saoılasın mehtapcığım inşallah düşecek canım valla yemekten yana sıkıntım olmaz benim için bebişim sağlıklı olsunda gerisi mühim değil canımcım

İyiim nazcım sen nasılsın.Alınca artık resmini eklersin:)

İyiyiz canım bel ağrıları ve mide yanmaları olmadıkça sen nasılsın?

benzer sıkıntılar var tabiki...benim yanmadan çok gaz oluyor midemde ve gazı çıkaramadığım sürece nefes alamıyorum...evde dolaşıp gaz çıkarıyoruz yatabilmek için...yoksa tıkanıyorum((çok iğrenç bi kadın oldum yaaa((geğiriyorum pırt yapıyorum(((((çok garip geliyo bunları yapmak:)))) bi gazın benim için bukadar önemli olacağı hiç aklıma gelmezdi yaaa:)))))

saoılasın mehtapcığım inşallah düşecek canım valla yemekten yana sıkıntım olmaz benim için bebişim sağlıklı olsunda gerisi mühim değil canımcım

Evet canımcığım yeter ki onlar sağlıklı olsunlar.opuyorumnanaktan

Merhaba Kızlar, a.s.

Canım bebişine maşallah. Tahlil sonuçlarında iyi çıkar ins canım.

Kızlar, benim göbüşümde özellikle tam göbeğimde inanılmaz bir kaşıntı oluyor. Of of çok korkmaya başladım. mafoldumben . Göbeğim harita gibi olursa diye korkmaya başladım. Henüz birşey yok ama.
Kızlar, sizler hangi yağ karışımlarını kullanıyorsunuz? Şöyle işe yarayan karışımlar neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…