selam kızllar biz geldik..
dün kontrolümüz vardı..670 gr olmuş oğluşum...herşey yolunda dedi:)))))ben 6 kilo almışım toplamda ama hızlı gidiyorsun dedi(((((
bugünde şeker yüklememiz vardı sabah.. çok yorulduk oğluşumla....gelirgelmez yattık uyuduk...yeni kalktık sayılır...tahlil donucunu babamız akıcak gelirken...
bizden bukadar umarım herkez iyidiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım gözün aydın bitanem maşallah oğluşuna kocaman adam olmuş annesiinşallah şeker yüklemende güzel sonuç alırsın canımcım :Saruboceq:
a.s.hoşgeldin canım.Maşallah oğluşuna.selam kızllar biz geldik..
dün kontrolümüz vardı..670 gr olmuş oğluşum...herşey yolunda dedi:)))))ben 6 kilo almışım toplamda ama hızlı gidiyorsun dedi(((((
bugünde şeker yüklememiz vardı sabah.. çok yorulduk oğluşumla....gelirgelmez yattık uyuduk...yeni kalktık sayılır...tahlil donucunu babamız akıcak gelirken...
hoşgeldin nazcım.iyi akşamlar kızlar bizde geldik gezmelerden ::)))
geçmişe bir bakayımmm
a.s.hoşgeldin canım.Maşallah oğluşuna.
hoşgeldin nazcım.
kızlar bugun doktora giden esros--- seda----zeyno baska varsa ve atladıysam kusuruma bakmayın hepiniz iyi haberlerle gelmişiniz maşlh bebişlere.......
hoşbuldum yosuncum nasılsın canım.
ay bu arada yazmayı unutmuşum yarın eski iş yerime gideceğim maaşımı almaya
çok süper oldu sonrada oğluma beşik alıcam inş
İyiim nazcım sen nasılsın.Alınca artık resmini eklersin:)özgecim toplamda 10 kilo fazla değil aslında ama sen son ay fazla aldığın için dr un demişti.bende toplamda 0 kilo aldım.şu diyet bana kilo açısından yaradı.inşallah oğluşumun kilosu iyidir.
biz bebek bakmaya gidiyoruz kızlar...kendinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum
İyiyiz canım bel ağrıları ve mide yanmaları olmadıkça sen nasılsın?hoşbulduk tatlım nasılsınız bakalım bebişle?
teşekkürler özgecim kuzeycikte kocaman olmuş maşallah şimdi okudum:)))))))
İyi gezmeler canım.özgecim toplamda 10 kilo fazla değil aslında ama sen son ay fazla aldığın için dr un demişti.bende toplamda 0 kilo aldım.şu diyet bana kilo açısından yaradı.inşallah oğluşumun kilosu iyidir.
biz bebek bakmaya gidiyoruz kızlar...kendinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum
Moralini bozma canım çok yüksek değil küçük bir diyet sadece.kaydirigubbakcemile5a.s.hoşgeldin nazcığım , dünürcüğüm sanada iyi gezmeler canımcım bende biraz dinleneyim gideyimde zaten moralim bozuldu şu şeker olayına yaaaa
a.s.hoşgeldin reyhancığım.selam kizlar
gecmise bakamda gelem hemencik
İyiim nazcım sen nasılsın.Alınca artık resmini eklersin:)
İyiyiz canım bel ağrıları ve mide yanmaları olmadıkça sen nasılsın?
saoılasın mehtapcığım inşallah düşecek canım valla yemekten yana sıkıntım olmaz benim için bebişim sağlıklı olsunda gerisi mühim değil canımcım
selam kızllar biz geldik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?