2010 Nisan Anneleri

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:lepi:

mrb... akşam üzeri işyerinde üzerime çöken ağırlıktan sonra hala kendme gelemedim. eve geldim ama battaniyenin altından çıkasım yok.eşim de yok ankarada.23.00 uçağıyla gelicek..offf sıkıldım.. bi kalkıp toparlanmam lazım.

merhaba canım.Hoşgeldin.Malesef benim ilk hamileliğimde çatlaklar oluştuğu için şu an bişey kulllanmıyorum ama özge kakao yağını öneriyor.Bazı arkadaşlarda
bebe yağını kullanıyor ama onunda kıllanma yaptığını söylüyorlar.

bende aynı durumdayım cnm. hatta o kaşınan yerlerim sanki soğukta kalmış gibi dalga dalga pul pul olmuş. sadece bebe yağı kullanıyorum kaşıntıyı alıyor.

Merhaba nazlı hastamısın?

Esros, iğrenç bir bayan değilsin. Öyle deme lütfen aynı şeyi yaşayan başka kişilerde var. benim gibi. :kedi:

Nazlıcım, sende benim gibisin yalnızsın demekki. benim eşimde gece 12'de gelecek.

Yosuncum, korkumdan kakao yağı, bebe yağı kullanıyorum. ınan kıllanma umrumda değil. :umursamaz:
Kıllanmaya çözüm bulunurda, çatlakların hiçbir çözümü yokmuş. Birde zaten ergenlikten kalçamda çatlaklarım vardı, onlar bana yetiyorda, artıyordu.

herkeze iyi akşamlar kızlar nasılsınız hepinizin ufak tefek sıkıntıları var galiba.aynılarından benimde var.üstelik bu hafta tetanoz aşısına gidicem.grip aşısı olmadım.offf.2 gecedir doğum korkusu sardı

hikayemiz o kadar cok benziyorki şimdi vaktim az sonra hemen yazıcam

benim rahimimde yara vardı mayısta tedavi görmeye basladım ama dr gitme nedenim cocuk istiyor olmamısdı 2 tedavi gördüm enson gittiğimde dr dedimki artık dedim ne testi yapmamız gerekiyosa yapalımda neden olmuyor belli olsun dedim bir dahaki reglinde 2 günü al bu testleri yaptır dedi sonra bende reglim i beklemeye basladımgünüm geldi bi türlü gelmedi 10 gün gecti idrar testi yaptım hamiş çıktım.....kaydirigubbakcemile3

ikinciler farkli iste canim benim esimde öyle cok seviyor karnimi felan ama
oglumdaki heycan yok yinede
napalim onlarida öyle kabul edecez artikopuyorumnanaktan

korkma canim insallah düzelecek 1 haftaya
sykma caniniopuyorumnanaktan

mansallah bebegine canim ya kocaman olmus

kuzey pasamizda baya büyümüs tombik ogan olacak
mansallah ona

güzel haberlerle gelmene sevindim opuyorumnanaktan

yosuncum hosbulduk baya birikmis oku oku bitmedi canim benim
simdide biraz gezinim söyle

sağol canım.....

çatlaklar için görümcem yurtdışından bi krem getirdi türkiyede varmı bilmiyorum buraları pek bilmediğimden araştırma şansım olmadı...o çok iyi geldi bana sabah sürüyorum akşama kadar yumuşacık kalıyo ve kaşınmıyo:)))

Kremin ismi nedir güzelim? Bir araştıralım muhtemelen vardır nette.

hemen ismini alalım cnm bizde araştıralım. kaşıntılar pek kötü çünkü...

kızlar kaşıntılar çatlaklar başlamış
ben önlemimi en başından aldım sizede tavsiye ediyorum
biraz pahalı ama çok bereketli bir krem LıERAC sitede okumuşunuzdur belki
sadece duşdan sonra sürüyorum ve birdahaki duşa kadar ne kaşıntı ne biişiy
öle hergün sabah akşam sürmüyorum ben hiç gerilme vs pul pul olma yok
ayrıca göğüs kreminede gerek yok aynı kremi sürüyorum ben 60 tl ye aldım ve lohusalığıma
kadar yetecek inş tavsiye ediyorum çatlamadan alın...

kremin ismi palmer's..kakao yağıda içeriyor...üzerinde hamile kadın resmi var...aslında aktarlarda satılan bi kremse özge biliyordur bunu...

esros bu özellikler sadece sana ait değil bunu bilmelisin biz butun hamileler böleyiz krem konusundada ben kakao kremiyle ac badem kremi kullanıyorum çokta düzenli kullandığım sölenemez gerci ama benim gögüs altımda kasıntılarım cok oluyo

waw iyimiş nerden aldın sen bu kremi....

kızlar doğum konuşmuyormusunuz ya ben 2 gündür çok doğum düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…