benzer sıkıntılar var tabiki...benim yanmadan çok gaz oluyor midemde ve gazı çıkaramadığım sürece nefes alamıyorum...evde dolaşıp gaz çıkarıyoruz yatabilmek için...yoksa tıkanıyorum((çok iğrenç bi kadın oldum yaaa ((geğiriyorum pırt yapıyorum (((((çok garip geliyo bunları yapmak:)))) bi gazın benim için bukadar önemli olacağı hiç aklıma gelmezdi yaaa:)))))
merhaba canım.Hoşgeldin.Malesef benim ilk hamileliğimde çatlaklar oluştuğu için şu an bişey kulllanmıyorum ama özge kakao yağını öneriyor.Bazı arkadaşlardaMerhaba Kızlar, a.s.
Canım bebişine maşallah.Tahlil sonuçlarında iyi çıkar ins canım.
Kızlar, benim göbüşümde özellikle tam göbeğimde inanılmaz bir kaşıntı oluyor. Of of çok korkmaya başladım. mafoldumben . Göbeğim harita gibi olursa diye korkmaya başladım. Henüz birşey yok ama.
Kızlar, sizler hangi yağ karışımlarını kullanıyorsunuz? Şöyle işe yarayan karışımlar neler?
Merhaba Kızlar, a.s.
Kızlar, benim göbüşümde özellikle tam göbeğimde inanılmaz bir kaşıntı oluyor. Of of çok korkmaya başladım. mafoldumben . Göbeğim harita gibi olursa diye korkmaya başladım. Henüz birşey yok ama.
Kızlar, sizler hangi yağ karışımlarını kullanıyorsunuz? Şöyle işe yarayan karışımlar neler?
mrb... akşam üzeri işyerinde üzerime çöken ağırlıktan sonra hala kendme gelemedim. eve geldim ama battaniyenin altından çıkasım yok.eşim de yok ankarada.23.00 uçağıyla gelicek..offf sıkıldım.. bi kalkıp toparlanmam lazım.
Merhaba nazlı hastamısın?
hikayemiz o kadar cok benziyorki şimdi vaktim az sonra hemen yazıcam
merhaba canım
sen çok romantiksin canım benim
sende çok romantiksin canım.siz yeni evlisiniz galiba.insan 8 yıllık evli olunca birde hamile valla romantizm ölüyor.kavga etmek için neden arıyorum.ama yinede ankette siz öndesiniz.
iyiyiz canım.insan azmedince hapishaneden bile kaçıyor. eminim sende yaparsın
benimde kafama o takılıyor ya canım.ilk oğlumda her kontrolümde yanımdaydı.hatta oğlum söylenen tarihte doğmadı diye bana kızıyodu. doğuramadın diye.şimdi ise neredeyse onun istediği ve müsait olduğu tarihte doğurmamı isteyecek.ve bu tarihte pazar akşam üzeri olacak muhtemelen.
merhaba kızlar biz geldik ama pek güzel haberlerle gelmedik malesef gebelik şekerim yüksek çıktı haftaya kadar diyet yapacağım şekerli hiçbişey yemeyeceğim 160 çıktı ogtt çok üzgünüm yaa offf akşam oturupta tatlı yersem olacağı buydu normali sanırım 145miş sanırım
kızlarr biz geldikk.. baya büyümüşüz 1 kilo 50 gr olmuşuz.. babamıza el salladık.. doktor teyzenin dediğine göre babamıza benziyormuşuz :)) artık doktor babayı havaya mı sokmaya calıştı bilemem.. :kedi:
bunlar sabahın güzel anlarıydı....
sonra şeker testi için kan verdim.. 50 lik yükleme yapıldı.. bir saat sonra tekrar kan verdim.. ama sonuç yüksek çıktı yaaaaaaaa( 150 çıktı... öğlen 12 gibi işimiz bitti ama doktor saat 14:30 kadar doğurttu durdu.. 3 doğum oldu..yaklaşık ikibuçuk saat sonuç göstermek için bekledim.. sağolsun yanımda oturun bir kadında öyle güzel normal doğumu anlattı ki ödüm koptu :mymeka:
birde doktorum bana diyet felan yap demedi.. bunun yüksek çıkması şeker hastası oldugunu göztermez dedi.. cuma sabahı 100 lük yükleme yapacakmış..o da yüksek çıkarsa oturur görüşürüz dedi(
slm kızlar bizde geldik.....
bebiş 810 grm olmuş....tombilik bir oğlumuz olcakmış misket gözlerini açmaya baslamış artık,yuvarlak suratlıymış,fındık kadarda bir burnumuz varmış teyseleri.....
seker yuklememiz cuma günü,tansiyonumuz azcık yuksek çıktı......ama oda ben doktoru beklerken çıktı tam 2 saat bekledim.....bu arada gebelik reflüsü olmuşum ve bir hapa basladık benim çok rahatlatacakmış ,doktorum benle iddaaya girdi keisn rahatlıycaksın dedi.....
bu arada kilo almışız 75 kilo olmuşum tam tamına,iştahın yerinde sanıırım dedi,yoo midem yanıyo bişiycik yiyemiyorum ki dedim....
nese bebişte kilo almıştı ama ,suyumuz falan yerinde plesantası iyiydi....
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar....
selam kızllar biz geldik..
dün kontrolümüz vardı..670 gr olmuş oğluşum...herşey yolunda dedi:)))))ben 6 kilo almışım toplamda ama hızlı gidiyorsun dedi(((((
bugünde şeker yüklememiz vardı sabah.. çok yorulduk oğluşumla....gelirgelmez yattık uyuduk...yeni kalktık sayılır...tahlil donucunu babamız akıcak gelirken...
bizden bukadar umarım herkez iyidiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba Kızlar, a.s.
sağol canım.....
çatlaklar için görümcem yurtdışından bi krem getirdi türkiyede varmı bilmiyorum buraları pek bilmediğimden araştırma şansım olmadı...o çok iyi geldi bana sabah sürüyorum akşama kadar yumuşacık kalıyo ve kaşınmıyo:)))
sağol canım.....
çatlaklar için görümcem yurtdışından bi krem getirdi türkiyede varmı bilmiyorum buraları pek bilmediğimden araştırma şansım olmadı...o çok iyi geldi bana sabah sürüyorum akşama kadar yumuşacık kalıyo ve kaşınmıyo:)))
kızlar kaşıntılar çatlaklar başlamış
ben önlemimi en başından aldım sizede tavsiye ediyorum
biraz pahalı ama çok bereketli bir krem LİERAC sitede okumuşunuzdur belki
sadece duşdan sonra sürüyorum ve birdahaki duşa kadar ne kaşıntı ne biişiy
öle hergün sabah akşam sürmüyorum ben hiç gerilme vs pul pul olma yok
ayrıca göğüs kreminede gerek yok aynı kremi sürüyorum ben 60 tl ye aldım ve lohusalığıma
kadar yetecek inş tavsiye ediyorum çatlamadan alın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?