esros bu özellikler sadece sana ait değil bunu bilmelisin biz butun hamileler böleyiz krem konusundada ben kakao kremiyle ac badem kremi kullanıyorum çokta düzenli kullandığım sölenemez gerci ama benim gögüs altımda kasıntılarım cok oluyo
duydukça mutlu oluyorum:dance::dance:kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım yaaaa:kedi::kedi:
badem yağı çok tüylenme yaptı bende...
kızlar doğum konuşmuyormusunuz ya ben 2 gündür çok doğum düşünüyorum
kızlar doğum konuşmuyormusunuz ya ben 2 gündür çok doğum düşünüyorum
bende korkuyorum ama korkunun acele faydası yok ben sadece dikiş olayından korkuyorum hem zamanında sezaryanmı vardı herkes catır catır doğurmuş bizim onlardan neyimiz eksik dimi amakaydirigubbakcemile3
aynen canım ama işte kafada bitiremiyorum galiba.bende sancıdan ve dikişten korkuyorum.ama hiç acımıyormuş lokal anestezi yapıyorlarmış bir hafta sonrada dkiş kendisi atıyormuş zaten.anatomik yapıda hiç bozulmuyormu.düzeliyormuş yani ama nasıl olacak korkusu insanı çıldırtmaya yetiyorda artıyor.bide diyorum ama çıkacak güzelliği düşün değmezmi benden bizden bir parça için.bizden değil aslında yaradandan değilmi.işallah herşey yolunda gider ve kolay olur.
herkeze iyi akşamlar öpüyorum kocaman Allah (c.c.) emanet olun.baybay...
merhaba güzel nisan annisleri opuyorumnanaktan
nasilsiniz bakalim,biz oglusumla cok cok iyiyiz
calismaktan anca bu kadarcik firsat buluyorum nete girmeye
simdi bir de tencere takimi satis temsilciligi aldim yorgunluk yorgunluk uzerine valla :bbo:
dogumlarda yaklasti korkular baslamis ,ben valla girmiyorum bile o konulara simdiden
yalniz sormak istedigim birsey var kizlar sizlere
bu catlaklar dogumdan sonrami besbelli oluyor ,yoksa simdiden belli olabilir mi
korkuyorum birseyler olusmasindan,tecrubesi olanlar varsa paylasirlarsa sevinirimm
şaka gibi:)))
neyse keşkem atmasaydın benim önceki iki düşğümünde bu bebeğiminde hepsi duruyor vallaçok pisim bennn.... ama ayrı bi yerde saklıyorum onları yaaaa....
benim rahimimde yara vardı mayısta tedavi görmeye basladım ama dr gitme nedenim cocuk istiyor olmamısdı 2 tedavi gördüm enson gittiğimde dr dedimki artık dedim ne testi yapmamız gerekiyosa yapalımda neden olmuyor belli olsun dedim bir dahaki reglinde 2 günü al bu testleri yaptır dedi sonra bende reglim i beklemeye basladımgünüm geldi bi türlü gelmedi 10 gün gecti idrar testi yaptım hamiş çıktım.....kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar biz geldik bebek bakmaktan.....amanın bi hareketliki çocuk....9 aylık kız çocuğu çok şekerdi valla....eeeeeeeee TUĞBACIĞIM bu akşamın konusu ne?
ya ama ben kaynanamla yaşıyom sidikli çubuk der diiye korktum kızkaydirigubbakcemile3
gerçekten de benziyomuşkaydirigubbakcemile3
ay bizde yeni geldik arkadaşlara uğradık tatlı almaya dışarı çıktık arkadaşlara uğradık daha yeni geldikkaydirigubbakcemile3 bugünün konusunu bulamıyom sen ne dersin canım aklında yokmu bişiyopuyorumnanaktan
ay fundacım yorgunluktan beynim durdu valla hep böyle oluyo akşamları evde otursak canım sıkılıyo biyerlere gitsek yorgunluktan ölüyommafoldumben
ay fundacım yorgunluktan beynim durdu valla hep böyle oluyo akşamları evde otursak canım sıkılıyo biyerlere gitsek yorgunluktan ölüyommafoldumben
ayy evet bu 3 ay böyle mi geçicek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?