2010 Nisan Anneleri

duydukça mutlu oluyorum:dance::dance:kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım yaaaa:kedi::kedi:

badem yağı çok tüylenme yaptı bende...

duydukça mutlu oluyorum:dance::dance:kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım yaaaa:kedi::kedi:

badem yağı çok tüylenme yaptı bende...

badem yağı bende hiç kullanmadım kakao yagı aldım ama onuda kullanmak zor be sıtcaksın ericekte kullancan ben kremlerini kullanıyorum kakao yagı kremi acı badem yagı kremi ayrıca tüylenme yapan tatlı badem yagı

kızlar doğum konuşmuyormusunuz ya ben 2 gündür çok doğum düşünüyorum

bende korkuyorum ama korkunun acele faydası yok ben sadece dikiş olayından korkuyorum hem zamanında sezaryanmı vardı herkes catır catır doğurmuş bizim onlardan neyimiz eksik dimi amakaydirigubbakcemile3

Palmers birçok sitede var arkadaşlar. Fiyatıda 28 civarı.
Licrea doktorumun önerisiyle bende aldım. 75'e aldım ben ama fiyatı pahalı olunca kullanırken korkuyorum. Nette ama daha ucuz arkadaşlar. Ben ezcaneden almıştım. Ama netten almak en doğrusu.

bende korkuyorum ama korkunun acele faydası yok ben sadece dikiş olayından korkuyorum hem zamanında sezaryanmı vardı herkes catır catır doğurmuş bizim onlardan neyimiz eksik dimi amakaydirigubbakcemile3

aynen canım ama işte kafada bitiremiyorum galiba.bende sancıdan ve dikişten korkuyorum.ama hiç acımıyormuş lokal anestezi yapıyorlarmış bir hafta sonrada dkiş kendisi atıyormuş zaten.anatomik yapıda hiç bozulmuyormu.düzeliyormuş yani ama nasıl olacak korkusu insanı çıldırtmaya yetiyorda artıyor.bide diyorum ama çıkacak güzelliği düşün değmezmi benden bizden bir parça için.bizden değil aslında yaradandan değilmi.işallah herşey yolunda gider ve kolay olur.

amin cnm inşallah dediğin gibi olur hersey

herkeze iyi akşamlar öpüyorum kocaman Allah (c.c.) emanet olun.baybay...

merhaba güzel nisan annisleri opuyorumnanaktan

nasilsiniz bakalim,biz oglusumla cok cok iyiyiz

calismaktan anca bu kadarcik firsat buluyorum nete girmeye

simdi bir de tencere takimi satis temsilciligi aldim yorgunluk yorgunluk uzerine valla :bbo:

dogumlarda yaklasti korkular baslamis ,ben valla girmiyorum bile o konulara simdiden

yalniz sormak istedigim birsey var kizlar sizlere

bu catlaklar dogumdan sonrami besbelli oluyor ,yoksa simdiden belli olabilir mi

korkuyorum birseyler olusmasindan,tecrubesi olanlar varsa paylasirlarsa sevinirimm

merhaba kızlar biz geldik bebek bakmaktan.....amanın bi hareketliki çocuk....9 aylık kız çocuğu çok şekerdi valla....eeeeeeeee TUĞBACIĞIM bu akşamın konusu ne?

slm zehir nasilsin,hangi tencere takimi satiyosun?

şaka gibi:)))

neyse keşkem atmasaydın benim önceki iki düşğümünde bu bebeğiminde hepsi duruyor valla çok pisim bennn.... ama ayrı bi yerde saklıyorum onları yaaaa....

ya ama ben kaynanamla yaşıyom sidikli çubuk der diiye korktum kızkaydirigubbakcemile3

gerçekten de benziyomuşkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar biz geldik bebek bakmaktan.....amanın bi hareketliki çocuk....9 aylık kız çocuğu çok şekerdi valla....eeeeeeeee TUĞBACIĞIM bu akşamın konusu ne?

ay bizde yeni geldik arkadaşlara uğradık tatlı almaya dışarı çıktık arkadaşlara uğradık daha yeni geldikkaydirigubbakcemile3 bugünün konusunu bulamıyom sen ne dersin canım aklında yokmu bişiyopuyorumnanaktan

hımmmmmmmmmmmm aklıma bişey gelmiyo ya boshayallersmile

ay fundacım yorgunluktan beynim durdu valla hep böyle oluyo akşamları evde otursak canım sıkılıyo biyerlere gitsek yorgunluktan ölüyommafoldumben

ay fundacım yorgunluktan beynim durdu valla hep böyle oluyo akşamları evde otursak canım sıkılıyo biyerlere gitsek yorgunluktan ölüyommafoldumben

benimde valla canım beynim durdu o kadar sıkıldımki misafirlikte 10 da kalkarız diyen kocam saat 11 i gçerken kalktı.ay kadının muhabbeti boğdu beni çok hoşalnmıyordum kadından zati ama mecburduk bebeğini bakmamız lazımdı

ben cok agirlastim ya
kilo felan almadim ama göbegimi tasiyamaz hale geldim
ve tansonum hemencik düsüyo ben yatim herkes yatiyo yoruluyorum eskisi gibi degilim
anlayan yok
of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…