ben cok agirlastim ya
kilo felan almadim ama göbegimi tasiyamaz hale geldim
ve tansonum hemencik düsüyo ben yatim herkes yatiyo yoruluyorum eskisi gibi degilim
anlayan yok
of of
ben cok agirlastim ya
ve tansonum hemencik düsüyo ben yatim herkes yatiyo yoruluyorum eskisi gibi degilim
anlayan yok
of of
slm zehir nasilsin,hangi tencere takimi satiyosun?
AMC marka ömür boyu garantili canim
sende mi yurtdisindaydin canim ? muhakkak bilirsin AMC yi
çok şeker cnımm... güle güle kirletsin oğluşun opuyorumnanaktankızlarr be dün akşam bu önlüğün siparişini verdim oğluşuma:
Hepsiburada.com : KRAVATLI MAMA ÖNLÜĞÜ | Anne & Bebek & Çocukhttp://www.hepsiburada.com/kravatli...categoryid=301169&productid=oyunsevi27#tablnk
dr.da herşeyin iyi çıkması ne hoş.. gözün aydın cnımm...ayy anket soruna ben olsam diye başlayan bi cvp vermek istiyorum kaydirigubbakcemile3 ama trip yapma diyerekten romantik ve hassas davranan arkadaşlara ayıp olmasın.. yoksaa beynini yemiştim adamımın aklinialirimsmileMERHABALAR HANIMLAR.
BUGÜN HERKES NASIL?
ben sabahtan açtım sayfayı ama gelen gidenden ve açlıktan öldüğüm için ancak yazabiliyorum.
sabah doktora gittik.şeker yüklemesi yapıldı.sonuçları öğleden sonra alıp doktoruma göstereceğim.ayrıntılı ultrasona girdim.ama sadece adı ayrıntılı.doktor 5-6 ölçüm yaptı.5 dk sürdü.herşey çok güzel dedi.bir raporla ultrason resimlerini verdi o kadar.zaten ayrıntılı için para istememelerinden şüphelenmem gerekirdi.doktoruma soracağım bunun daha ayrıntılısı var mı diye?ayrıca daha şeker yüklemesi yapmayanlara uyarı doktorumu dinledim.şekerli suyun içine limon suyu ekledim limonata gibi içtim.yoksa benim gibi midesi bulanmak için bahane arayan biri için çok zordu.
bu arada size bir anket sorusu:kocamın yine işi vardı.doktor kontrolüm için sen mutlu olacaksan geleyim dedi.bende sen mutlu olacaksan gel benim için değil dedim.ben seninle evliyim onun için her zaman çok mutluyum dedi.şimdi sizce akşama tavır yapsammı işin benden önemli diye?yoksa bu cevap beni mest etmeye yetmeli mi?
oğluna mutlu huzurlu uzun bir ömür diliyorum cnımm.. opuyorumnanaktan kayınpederine de çok geçmiş olsun.. inşallah ameliyatı sorunsuz geçer ve tez zamanda sağlığına kavuşur...:Saruboceq:tamam canım inşallah 25 seneyide 50 seneyide görürürüz sağlık mutluluk huzur içinde.bende kavgayı hiç sevmem diyecem ama bu günlerde yalan olacak.biri bana çatsında kavga çıkarayım diye bakıyorum.ama biliyorum kendime yapıyorum.bugün oğlumun doğum günü.ben çıkayım.gidip doktora sonuçlarımı göstereyim.yarın kayınpederim ameliyat olacak.dua edin.o nedenle oğlumun doğum gününü geçici olarak biz bari kutlayalım.sonra parti veririz inşallah.herkese çok güzel bir gün diliyorum.destekleriniz için sağolun.
:roflol: :roflol: :roflol: kızz sen çok yaşa e mi.... deli gibi güldüm odada kendi kendime sabah sabah bi de... dr. gitme stresim bile geçti kızz... :roflol: çocuk şeker komasına giriyomuş :roflol:yaaa korkutmayın beni şeker bizde ailedeki herkeste var, ana tarafım komple, bi de babamda var. şimdi ya bende de çıkarsa. valla ben bi pastayı tek başıma yiyom ama arkasından bi gariplik hissetmiyom. sadece çocuk içimde sapıtıyo. kız yoksa bu içimde şeker komasına girip kriz geçiriyoda ben tepiyo falan mı sanıyom ha? :)
oy oy oy.. ben onların akciğerlerindeki hava keseciklerine kurban olayımm.. zemuszemus allahıma binlerce kez şükürler olsun cnım.. bize bu mucizeyi yaşattığı için :Saruboceq:26 hafta yaşındayım; artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş. Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki. Babacığımın
dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş. Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş. Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim. Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim. Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim.
ohaoldumsmile kızz 3 tane kazandibimii.... çook geçmiş olsun diyim ama diyetle geçebilen bişey sonuçta.. sadece biraz daha dikkat.. opuyorumnanaktanMerhaba kızlar,
Ben de 4 gün önce şeker ölçümü yaptırdım sonuç bir felaket, 191 çıkmış. Günde 3 tane kazandibi yersem böyle olur işte. Şimdi ise pastanelerin önünden geçerken sadece vitrinlerine bakabiliyorum. Doktorum derhal diyetisyene gitmemi söyledi. Yarın diyetisyenimle randevum var. Tansiyonum deseniz 9-4'den yukarı çıkmıyor. 3 gündür kendi çapımda diyet yapıyorum. Başağrılarım ve çarpıntılarım geçti. Demek ki gerçekten çok abartmışım.mafoldumben
kızlarr biz geldikk.. baya büyümüşüz 1 kilo 50 gr olmuşuz.. babamıza el salladık.. doktor teyzenin dediğine göre babamıza benziyormuşuz :)) artık doktor babayı havaya mı sokmaya calıştı bilemem.. :kedi:
bunlar sabahın güzel anlarıydı....
sonra şeker testi için kan verdim.. 50 lik yükleme yapıldı.. bir saat sonra tekrar kan verdim.. ama sonuç yüksek çıktı yaaaaaaaa( 150 çıktı... öğlen 12 gibi işimiz bitti ama doktor saat 14:30 kadar doğurttu durdu.. 3 doğum oldu..yaklaşık ikibuçuk saat sonuç göstermek için bekledim.. sağolsun yanımda oturun bir kadında öyle güzel normal doğumu anlattı ki ödüm koptu :mymeka:
birde doktorum bana diyet felan yap demedi.. bunun yüksek çıkması şeker hastası oldugunu göztermez dedi.. cuma sabahı 100 lük yükleme yapacakmış..o da yüksek çıkarsa oturur görüşürüz dedi(
zemuszemus ayy aynenn... şimdiden karımı tutma alışkanlığım başladı yaaaKızlar hapşırıken karnınız ağrıyor mu?Ben hapşırdım kasıldı ağrıdı ve mehmet salih içeride kudurdulaelaelaelaelaeşimdi
slmm cnımm.. biz iyiyizz... seni sormalıı... ? opuyorumnanaktanslm kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız
kızz hepimiz aynıyızz... bazen ben farkında biledeğilim.. kocam sabah diyo gece yine 2 kere löngürt diye döndün sonra da karnııımm diye bağırdın diyo kaydirigubbakcemile3 ama tabi ben sabaha kadar 15 kez uyandığım için bazen 5 dk. da bile dalıp hatırlamadığım oluyoo kaydirigubbakcemile3 keşkee cnm keşkeee... (bu arada aynı msj ı 4-5 kez yazmışsın.. neden acaba kaydirigubbakcemile5 ama yine de 2-3 kişi cvp vermiş sanırım.. ne diyiimmnaber kızlar napıyonuz bakim? azcık uyumuşuz iyi geldi ama şu grip hala geçmedi neler içmedim ya.. kızlar valla bende şekeri hiç takmadım ay bide onu takamıcam az kaldı zaten hamişliğimizin tadını çıkaralım.
yalnız kızlar gece uyurken rahat uyuyormusunuz? ay ben löngür diye döndüğüm için karnım çok acıyor çok tepişiyorum gece. zor kalkıp yatıyorum ya. çok dönüyorum keşke yattığım gibi kalkabilsem.
amaannn refiş teyzesii yesin o tombiliğiii :dance: maşallah canımmslm kızlar bizde geldik.....
bebiş 810 grm olmuş....tombilik bir oğlumuz olcakmış misket gözlerini açmaya baslamış artık,yuvarlak suratlıymış,fındık kadarda bir burnumuz varmış teyseleri.....
seker yuklememiz cuma günü,tansiyonumuz azcık yuksek çıktı......ama oda ben doktoru beklerken çıktı tam 2 saat bekledim.....bu arada gebelik reflüsü olmuşum ve bir hapa basladık benim çok rahatlatacakmış ,doktorum benle iddaaya girdi keisn rahatlıycaksın dedi.....
bu arada kilo almışız 75 kilo olmuşum tam tamına,iştahın yerinde sanıırım dedi,yoo midem yanıyo bişiycik yiyemiyorum ki dedim....
nese bebişte kilo almıştı ama ,suyumuz falan yerinde plesantası iyiydi....
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar....
selam kızllar biz geldik..
dün kontrolümüz vardı..670 gr olmuş oğluşum...herşey yolunda dedi:)))))ben 6 kilo almışım toplamda ama hızlı gidiyorsun dedi(((((
bugünde şeker yüklememiz vardı sabah.. çok yorulduk oğluşumla....gelirgelmez yattık uyuduk...yeni kalktık sayılır...tahlil donucunu babamız akıcak gelirken...
bizden bukadar umarım herkez iyidiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol: kızz öyle demee... benim kız sezeryanla doğmuştuu.. sabaha kadar hastane koridorunda gaz çıkarmak için volta atıyodu kadınlar yaa... :sm_cool: gaznını çıkaramayanı taburcu etmiyolardı... o gaz bazen öyle aranıyo kii.. allahtan benim öyle bi sorunum olmamıştıı.. ayağa kalktığım gibi bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3benzer sıkıntılar var tabiki...benim yanmadan çok gaz oluyor midemde ve gazı çıkaramadığım sürece nefes alamıyorum...evde dolaşıp gaz çıkarıyoruz yatabilmek için...yoksa tıkanıyorum((çok iğrenç bi kadın oldum yaaa ((geğiriyorum pırt yapıyorum (((((çok garip geliyo bunları yapmak:)))) bi gazın benim için bukadar önemli olacağı hiç aklıma gelmezdi yaaa:)))))
olumunekankayizsmile bende de var mehtapçım o çatlaklardan aynenn... sağolsunlar doğuma kadar idare ederler diye düşünüyorum ama.. yeni oluşum yok sanırım daha.. farkedemiyorum kii.. yada yenileri aralarından seçmemizin belirli bi yöntemi var mı kaydirigubbakcemile3 eda da kullandığım 3 şişe bebe yağınınn etkileri göbeğimdeoluşan kıllanma oldu kızlarr.. başka bişiy kullanın gözünüzü seviimm yaaa alsanaalsanasmilemerhaba canım.Hoşgeldin.Malesef benim ilk hamileliğimde çatlaklar oluştuğu için şu an bişey kulllanmıyorum ama özge kakao yağını öneriyor.Bazı arkadaşlarda
bebe yağını kullanıyor ama onunda kıllanma yaptığını söylüyorlar.
seni unuturmuyuz hiç cnımm opuyorumnanaktan ama özletiyosun kendinii opuyorumnanaktananlaşılan beni herkez unutmuşşş.opuyorumnanaktan
bende 6 kilo aldımm.. içimdeki bebeiş 1 kg. bile olmadığına göre kendime dealdım demektir ama yine dekarnımı aşağıya çeken bi kuvvet var gibii.. yakında göbüşümü alttan bi atkıyla boynuma bağlayıp taşıycam diyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile3ben cok agirlastim ya
anlayan yok
of of
sağ tarafım.. saol tarafımm.. kasıklarımm.. bacaklarımm ve çevremdeki bilimum insanlar ve olaylarr herşey batıyo ban sanki şu son 1 haftadır fln yaa ohaoldumsmilearkadaslar sag tarafim batiyor sizinde öle oluyormu?mafoldumben bugün cok rahatsiz etti beni yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?