2010 Nisan Anneleri

ben cok agirlastim ya
kilo felan almadim ama göbegimi tasiyamaz hale geldim
ve tansonum hemencik düsüyo ben yatim herkes yatiyo yoruluyorum eskisi gibi degilim
anlayan yok
of of

aynen canım ya kalkıp oturmak yatmak yürümek artık zorlaşmaya başladı.bende kendime kilo almadım canım bir tek karnım var

ben cok agirlastim ya
ve tansonum hemencik düsüyo ben yatim herkes yatiyo yoruluyorum eskisi gibi degilim
anlayan yok
of of

haklısın cnm anlamıyorlar pek. bende çok kilo almadım ama ağırlaştım hantallaştım. sanki 5 kilo karnım var:)))

anlamazlar herkes kendi derdinde valla
gerci allah razi olsun esim cok anlayisli
hele bide oglum var allah uzun ömür versin cok yaramaz
onlada ugrasiyom kucagima gelmek istiyo alamiyom
iste böyle valla kendimi bi tir gibi hissediyom resmen

kızlarrr yaaa bilin bakalım muhabbete neden katılamadım. çünküüüü eşim 2 gündür geliyo geçmişi okuyo. yaaaa hani biz bi bakıyoz ya geçmişe kim ne demiş diye oturuyo bütün gün ben ne yazmışım siz ne cevap vermişsiniz onu okuyo. napcam bilmiyom onu çekiştiremiyom olmuyoki böleeee hala okuyorrrrr ıMDDDAAAATTTTTTTT kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nazlıcım yaaa biz senle önceden haftadaştık ben tahmini doğum tarihim 3 nisan ya da 4 nisandı 3 nisan yazınca tickera bir gün ilerledim de sne niye bir gün geri gittin onu anlamadım. aynıydık önceden şimdi aramızda 2 gün var kaydirigubbakcemile3

anam anam herkes yatmaya gidiyo muhabbeti kaçırdım ben de yatayım bari

AMC marka ömür boyu garantili canim

sende mi yurtdisindaydin canim ? muhakkak bilirsin AMC yi

slm evet biliyorum ama benim kullandigim AWG kaynanamdan kalma iki tencere ikisininde termostati kirildi anlamadam nasil oldubilmiyorumkismileyani kapak diye bisey yok artik ama cok eskiden alinmis tencereler o yüzden sordum canem(ewet bende almyadayim)

günaydın kızlarrr...bugünkü açılış benden :))) herkese güzel hayırlı bir gün diliyorum....

akşam üzeri 4 de dr. randevumuz var :) nasıl heyecanlıyım anlatamam... inş. iyi haberlerle gelicezz... dua edin teyzoşlar bize... babamız da sabahtan gitmicekti işe ama gece aradılar 2-3 saatliğine de olsa gel diye.. zavallaım 35 km. yolu gidicek şimdi.. öğlen 1 gibi gelirim dedi ama yollarda sefil oluyo canım benim yaa...

neyse ben bi geçmişe bakıyım da gelirim...

çok şeker cnımm... güle güle kirletsin oğluşun opuyorumnanaktan
dr.da herşeyin iyi çıkması ne hoş.. gözün aydın cnımm...ayy anket soruna ben olsam diye başlayan bi cvp vermek istiyorum kaydirigubbakcemile3 ama trip yapma diyerekten romantik ve hassas davranan arkadaşlara ayıp olmasın.. yoksaa beynini yemiştim adamımın aklinialirimsmile
oğluna mutlu huzurlu uzun bir ömür diliyorum cnımm.. opuyorumnanaktan kayınpederine de çok geçmiş olsun.. inşallah ameliyatı sorunsuz geçer ve tez zamanda sağlığına kavuşur...:Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: kızz sen çok yaşa e mi.... deli gibi güldüm odada kendi kendime sabah sabah bi de... dr. gitme stresim bile geçti kızz... :roflol: çocuk şeker komasına giriyomuş :roflol:
oy oy oy.. ben onların akciğerlerindeki hava keseciklerine kurban olayımm.. zemuszemus allahıma binlerce kez şükürler olsun cnım.. bize bu mucizeyi yaşattığı için :Saruboceq:
ohaoldumsmile kızz 3 tane kazandibimii.... çook geçmiş olsun diyim ama diyetle geçebilen bişey sonuçta.. sadece biraz daha dikkat.. opuyorumnanaktan
maşallah paşana sedacımm... ne güzel büyümüş annesi.. o şirin göbüşün içinde 1 kg. ı aşan bi paşa var hee.. maşallah şekerini de dert etmecnım.. inş. 100 lük yüklemen normal çıkacak... opuyorumnanaktan
Kızlar hapşırıken karnınız ağrıyor mu?Ben hapşırdım kasıldı ağrıdı ve mehmet salih içeride kudurdulaelaelaelaelaeşimdi
zemuszemus ayy aynenn... şimdiden karımı tutma alışkanlığım başladı yaaa doğumdan sonra öksrürken,hapşırırken elim karnımda geziyorum zatii ben 3ay öcesinden alıştırmalara başladım sankiii akannehir
slm kızlarrrrrrrrrrrr
nasılsınız
slmm cnımm.. biz iyiyizz... seni sormalıı... ? opuyorumnanaktan
kızz hepimiz aynıyızz... bazen ben farkında biledeğilim.. kocam sabah diyo gece yine 2 kere löngürt diye döndün sonra da karnııımm diye bağırdın diyo kaydirigubbakcemile3 ama tabi ben sabaha kadar 15 kez uyandığım için bazen 5 dk. da bile dalıp hatırlamadığım oluyoo kaydirigubbakcemile3 keşkee cnm keşkeee... (bu arada aynı msj ı 4-5 kez yazmışsın.. neden acaba kaydirigubbakcemile5 ama yine de 2-3 kişi cvp vermiş sanırım.. ne diyiimm lmaz: )
amaannn refiş teyzesii yesin o tombiliğiii :dance: maşallah canımm 1 kiloya yaklaştınız hee.. herbişiciğiniz de iyi ve normalmiş ne güzel cnım benimm.. bakalım biz nekadar oldukk.. ama siz son ölçümde2hafta ilerde çıkmıştınız bizden dee.. bu kez ne kadarlık çıktı usg de ?
maşallah caım bebeğinee... ne güzel büyüyolar artıkk.. rabbim nazarlardan korusun cnım.. :Saruboceq: ayy bana ne diicim acaba kilo konusundaa.. bilmiyorumkismile 6 kilo sanırım benimdee.. :kedi:
:roflol: kızz öyle demee... benim kız sezeryanla doğmuştuu.. sabaha kadar hastane koridorunda gaz çıkarmak için volta atıyodu kadınlar yaa... :sm_cool: gaznını çıkaramayanı taburcu etmiyolardı... o gaz bazen öyle aranıyo kii.. allahtan benim öyle bi sorunum olmamıştıı.. ayağa kalktığım gibi bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile bende de var mehtapçım o çatlaklardan aynenn... sağolsunlar doğuma kadar idare ederler diye düşünüyorum ama.. yeni oluşum yok sanırım daha.. farkedemiyorum kii.. yada yenileri aralarından seçmemizin belirli bi yöntemi var mı kaydirigubbakcemile3 eda da kullandığım 3 şişe bebe yağınınn etkileri göbeğimdeoluşan kıllanma oldu kızlarr.. başka bişiy kullanın gözünüzü seviimm yaaa alsanaalsanasmile
anlaşılan beni herkez unutmuşşş.opuyorumnanaktan
seni unuturmuyuz hiç cnımm opuyorumnanaktan ama özletiyosun kendinii opuyorumnanaktan
ben cok agirlastim ya
anlayan yok
of of
bende 6 kilo aldımm.. içimdeki bebeiş 1 kg. bile olmadığına göre kendime dealdım demektir ama yine dekarnımı aşağıya çeken bi kuvvet var gibii.. yakında göbüşümü alttan bi atkıyla boynuma bağlayıp taşıycam diyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile3
arkadaslar sag tarafim batiyor sizinde öle oluyormu?mafoldumben bugün cok rahatsiz etti beni yaa
sağ tarafım.. saol tarafımm.. kasıklarımm.. bacaklarımm ve çevremdeki bilimum insanlar ve olaylarr herşey batıyo ban sanki şu son 1 haftadır fln yaa ohaoldumsmile

günaydin arkadaslar ise gitmeden bir merhaba demek istedim hepiciginize opuyorumnanaktan

insallah iyisiniz hepiniz aman degme iyi olun insallah

bugun eve gelince bir sürü isim olucak ,yarin ilk toplantimi vericem pööff gözümde büyüyorkafamçokkarıştı

gelin bi el ativerin hediyeleri paylasiriz aramizda kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..bu sabah çok uykum var yaa yataktan sürünerek kalktım desem yeridir yani..akşamda misafirlerim vardı ist.dan geldiğimden beri hiç dinlenemedim.oğluma karşı vicdan azabı çekiom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…