günaydın kızlar..bu sabah çok uykum var yaa yataktan sürünerek kalktım desem yeridir yani..akşamda misafirlerim vardı ist.dan geldiğimden beri hiç dinlenemedim.oğluma karşı vicdan azabı çekiom valla
günaydın kızlar....
tatlı yıyemedım dun akşam hiç( ağzıma sürmediğim çikolatanın rüyasını gördüm iyimi:))))
inş cuma gunu ki testımız düşük çıkar :Saruboceq:cokacimcoook
günaydın kızlarrr...bugünkü açılış benden :))) herkese güzel hayırlı bir gün diliyorum....
akşam üzeri 4 de dr. randevumuz var :) nasıl heyecanlıyım anlatamam... inş. iyi haberlerle gelicezz... dua edin teyzoşlar bize... babamız da sabahtan gitmicekti işe ama gece aradılar 2-3 saatliğine de olsa gel diye.. zavallaım 35 km. yolu gidicek şimdi.. öğlen 1 gibi gelirim dedi ama yollarda sefil oluyo canım benim yaa...
neyse ben bi geçmişe bakıyım da gelirim...
biz gidelim diyet kahvaltımızı yapalımguclubacismile
sağol zeyracım aklım fikrim hep oğlumda.kendim için hiçbişe istemiom valla..
ilkenurcum başlarda böle zorluk çekeceksin canım ama alışcaksın 2-3 güne kadar.sonra kendin yemeyecen.bebeğin için rüyalarınla idare etcen şimdilik tatlım napalım.herşey onlar için..
bende şeker yükleme sonuçlarını nihayet gösterebildim doktoruma.bana turp gibisin maşallah dedi.kanım biraz düşükmüş okadar.o da hamilelikten kaynaklı imiş zaten kan hapı kullanıorum.çok dikkat ettim işe yaradı çok şükür.bayanssulusmile
bende canım bende çikolatasız yaşayamayan ben artık ne bal ne reçel canım çok istemesine rağmen olmaz canımcım herşey bebişim için olsun canım şunun şurasında az kaldı doğumumuza inşallahboshayallersmile
esros.. sizede günaydın cnımm :)) şekersonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.. gzün aydın cnım... evet ne zamandırdenk gelemiyoruz.. özleştik kız :)) inş. iyi haberlerle gelirim cnım.. dr.umla ilk kez doğumumunşeklini ve tarihini konuşacağımıziçin acayip heyecanlıyım.. rabbim hayırlısını versin inş...
esros.. sizede günaydın cnımm :)) şekersonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.. gzün aydın cnım... evet ne zamandırdenk gelemiyoruz.. özleştik kız :)) inş. iyi haberlerle gelirim cnım.. dr.umla ilk kez doğumumunşeklini ve tarihini konuşacağımıziçin acayip heyecanlıyım.. rabbim hayırlısını versin inş...
kaydirigubbakcemile3 çok aydınlaşmış valla :)) ama haklı cnım.. kızımda 40 haftayıdoldurduk dahala blli değildi.. normal diyoduk hep ama çıkmak istemedi zilli zorla çıkardılar kaydirigubbakcemile3biz p.tesi konuştuk doğum şekliyle ilgilieyvahedigeldismile ama doğum bitene kadar hiçbirşey belli değil dedi banakafamçokkarıştı çok aydınlattı sağolsun:))) bazen bebeğin başı görünüyo ama sezeryanla almak zorunda kalabiliyoruz dedieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ben onun hastanesinde doğurmak istemiyordum normal doğum olursa nasıl bekliyceksiniz başımda dedimbilmiyorumkismile
sen onları takma kafana hepsini ayarlarım ben dedi rahatladım:))))
ayy inşallah canımm :Saruboceq: canım duruma göre değişiyo doğum şekli.. herşey yolundaysa normal olucak tabiki.. amasorun olduğunda fln sezeryan diyolar.. kızım sezeryanladoğdu ya benim ondan bu da büyük ihtimal öyle o yüzden konuşucazbiz..refiyecimm inşallah güzel haberlerle geleceksin tatlım opuyorumnanaktan doğum şekli hakkında doktorum hıc bırsey demedı bana.. ne zaman derki acaba ??
inşallah canım benim.. opuyorumnanaktan :Saruboceq:refiş güzel haberlerle dön tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?