2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar..bu sabah çok uykum var yaa yataktan sürünerek kalktım desem yeridir yani..akşamda misafirlerim vardı ist.dan geldiğimden beri hiç dinlenemedim.oğluma karşı vicdan azabı çekiom valla

günaydın canım aman dikkat et yorma kendini bitanem zaten dediğin gibi yoldan daha yeni geldin canımcım kıyamam ben oğluşumuza

zehirciğim yakın olsam gelirdim canım benim nasılsın görüşemedik uzun zamndır tatlısı ne var ne yok bendede şeker çıktı yaa canım moralim bozuk bu aralar ama inşallah güzel bir diyetle pazartesi güzzel sonuçlar almak istiyorum artıkboshayallersmilebayanssulusmile

günaydın kızlar....

tatlı yıyemedım dun akşam hiç( ağzıma sürmediğim çikolatanın rüyasını gördüm iyimi:))))
inş cuma gunu ki testımız düşük çıkar :Saruboceq:cokacimcoook

sağol zeyracım aklım fikrim hep oğlumda.kendim için hiçbişe istemiom valla..

ilkenurcum başlarda böle zorluk çekeceksin canım ama alışcaksın 2-3 güne kadar.sonra kendin yemeyecen.bebeğin için rüyalarınla idare etcen şimdilik tatlım napalım.herşey onlar için..

tekrardan herkese günaydın diyim :))) teyzoşlar anca gelmeye başladı çünküü :)

denizcim... cnım beni görme hiçç.. daha şimdiden hazırladım ne giyceğimi :))) dr. çıkışında msj atarım sana cnm sonucu.. ararım yada... eve gelip neti açana kadar sen çıkmış olursun çünküü..

bende şeker yükleme sonuçlarını nihayet gösterebildim doktoruma.bana turp gibisin maşallah dedi.kanım biraz düşükmüş okadar.o da hamilelikten kaynaklı imiş zaten kan hapı kullanıorum.çok dikkat ettim işe yaradı çok şükür.bayanssulusmile

bende canım bende çikolatasız yaşayamayan ben artık ne bal ne reçel canım çok istemesine rağmen olmaz canımcım herşey bebişim için olsun canım şunun şurasında az kaldı doğumumuza inşallahboshayallersmile

biz gidelim diyet kahvaltımızı yapalımguclubacismile

günaydın fıstıklar:))))))))vee fıstık içleriiiiii:)))))))
şeker sonucumuzu aldık akşam normal çıktı çok şükür::))))

refiyecim bi türlü denk gelemedik ne zamandır özledim seni:))))inşallah güzel haberlerle gelirdin doktordan canım:)))

biz gidelim diyet kahvaltımızı yapalımguclubacismile

canım benim kıyamam sana...işe birde güzel tarafından bak çok fazla kilo almayacaksın diyet yaptığın için...

doğru canımcım herşey oğlum içinnn :1hug:

maşallah canım.. darısı başımıza zemuszemus

bende artık bakmamaya calışıyorum canımcımm.. oğlum sağlıklı olsunda ben aç kalayım hiçç sorun değilll opuyorumnanaktan

esros.. sizede günaydın cnımm :)) şekersonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.. gzün aydın cnım... evet ne zamandırdenk gelemiyoruz.. özleştik kız :)) inş. iyi haberlerle gelirim cnım.. dr.umla ilk kez doğumumunşeklini ve tarihini konuşacağımıziçin acayip heyecanlıyım.. rabbim hayırlısını versin inş...

biz p.tesi konuştuk doğum şekliyle ilgilieyvahedigeldismile ama doğum bitene kadar hiçbirşey belli değil dedi banakafamçokkarıştı çok aydınlattı sağolsun:))) bazen bebeğin başı görünüyo ama sezeryanla almak zorunda kalabiliyoruz dedieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ben onun hastanesinde doğurmak istemiyordum normal doğum olursa nasıl bekliyceksiniz başımda dedimbilmiyorumkismile
sen onları takma kafana hepsini ayarlarım ben dedi rahatladım:))))

refiyecimm inşallah güzel haberlerle geleceksin tatlım opuyorumnanaktan doğum şekli hakkında doktorum hıc bırsey demedı bana.. ne zaman derki acaba ??

kızlar dün akşam sanırım çatlaklardan açılmış konu;benimde sağlı ve sollu olmak üzere,tam boşluklarıma denk gelen kısımda iki ince cılız fay hattım oluşmuş,ama şunu söliyim size,benim cildim zaten çatlamaya çok müsait,kilo alığ vermem de oluşan basenlerde muzdarip çatlaklarım var,onların farkına varamadım ve engelleyemedim....
karnımdada yağ karşımı kullandığımı sölemiştim,ve tarifi vermiştim.....
onun haricinde birde krem kullanıyorum sabahları kremi,akşamları yağ karışımını sürüyorum....
pehlivanlar gibi yağlanıyorum.....
şimdilik karnımda bir çatlama yada tüğlenme söz konusu değil,ama dün doktorum anlattı hormonlarımız farklı çalışıyormuş buyuzden baz gebelerde aşırı tüğlenme olabilirmiş ve kullanılan yağ yada kremde bunu tetiklerse tüğlenmenin önüne geçilmezmiş ama çözümsüz değil en azından.....
çatlaklar içinde şimdi önleyebildiğimiz kadar önleyelim,doğum sonrasıokadar çok secenek varki,birinden birini yaparız.....mesela salyangoz kremi ve inci tozu kremi bunlar için ideal......

kaydirigubbakcemile3 çok aydınlaşmış valla :)) ama haklı cnım.. kızımda 40 haftayıdoldurduk dahala blli değildi.. normal diyoduk hep ama çıkmak istemedi zilli zorla çıkardılar kaydirigubbakcemile3
refiyecimm inşallah güzel haberlerle geleceksin tatlım opuyorumnanaktan doğum şekli hakkında doktorum hıc bırsey demedı bana.. ne zaman derki acaba ??
ayy inşallah canımm :Saruboceq: canım duruma göre değişiyo doğum şekli.. herşey yolundaysa normal olucak tabiki.. amasorun olduğunda fln sezeryan diyolar.. kızım sezeryanladoğdu ya benim ondan bu da büyük ihtimal öyle o yüzden konuşucazbiz..
refiş güzel haberlerle dön tatlım....
inşallah canım benim.. opuyorumnanaktan :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi, refiyecim doktordan güzel haberlerle bekliyoruz seni.

kızlar ben çatlakları kafama çok takmıyom. sadece bebek yağı püskürtüyom ara sıra aklıma geldikçe. çünkü benim kilo alıp vermekten ileri gelen birsürü çatlak ve selilütüm var zatenkafamçokkarıştı bebekten sonra kilo verebilirsem bütün varımı yoğumu kremlere ya da lazerli tedavilere yatırıp çaresine bakarım.lülülülülülü yoksa ha bir eksik ha bir fazla farketmez. zaten annemde çatlamış hep hamileliklerinde muhtemelen durduramıcam.

günaydın kızlar:))

çatlak demeyin bana 7 haftalıkdan beri kremler yaglar kullanıyorum ..karnımda şuan için bişey yok ama gögüslerimde özellikle alt bölgelerinde bir sürü kırmızı fay hattı var
çok canımı sıkıyolar ama yapcak bişey yok .ınşallah göbekden çatlamam

aaaa göğüs demeyin harita gibi oldu....
normalde 80 olan göğüslerim şuan 85 'i zorluyolar.....felaket çatladılar ve kahverengi halka acayip genişledi ben bile inanamıyorum üzerinde yemyeşil damarlar oluştu ve kırmızıda çatlaklar var....hiç tahmin etmezdim böle olacağını dahada deforme olacaklar ondan artık boşverdim.....

günaydın tarhancığım,dünürcüğüm,sisiciğim hoşgeldiniz teyzoşlar nasılsınız gerçi benim dünür teyzoş olmuyo ama neyseeyvahedigeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…