2010 Nisan Anneleri

Çatlaklar konusunda en başta belkide en korkak bendim.çünkü bekarken gram dahi alsam günlerce aç gezerdim 42 kiloydum ve bundan da acaip memnundum boshayallersmile şimdi 55 kiloyum yine mutluyum bebeğim sayesinde.hiç çatlağım yok şuan ne karnımda ne göğsümde nede basenlerimde.en baştan beri bebe yağı kullanıorum.tabi şuan yok demekle olmuyo çevremde herkez çatlakların asıl doğumdanm sonra belli olacağını sölüo.ve ben kafama takmamaya çalışıorum binbir türlü yöntemi var çünkü.kendimi bırakmayacam ve başaracam.bayanssulusmile

tuğbacım.. ssize de günaydın canımm... biz iyiyiz .. sz de iyisiniz inş.. çook teşekkürler. inş. iyi haberlerle burda olucam cnım... ayy bebeğim bugün kıpır kıpır.. inşallah babasıyla usg ekranının karşısına geçtiğimizde de böyle olurr :))

bende hiç çatlak yok şükürler olsun anneme çekmişim şu ana kadar bakalım olsada bebişimin canı sağolsun ne yapim yaaa hiçte dert etmiyorum bu çatlak mevzusunu krem kullanırdım önceden bebe yağı artık onuda bıraktım tüğlenme yapıyo diye boshayallersmile

bu arada annem aradı beni az önce istanbulda beni gelinlikle görmüş eşimide damatlıkla görmüş çok güzel bir rüyaydı dedi ayyy yaa o anlatırken bende dedim anne 3 ay sonra inşallah tekrar düğünümüz var dedim bebişimiz geliyo ve biz aynen yeni evlenmiş bir çift kadar heyecanlıyız zaten dedim güldü şeker olayımada takma o genelde oluyo kızım dedi annem yaa benim dert ortağım şekerim o benim

bu arada kızlar 16 şubat eşimle doğum tarihi ve ben ona bir süpriz yapacağım inşallah iş yerine almış olduğumuz bir bebiş ayakkabısını postalatcam o gün kızımın ağzındanda bir mektup yazacağım ikimiz adına nasıl bir fikir sizce zaten 14 şubatta nişanlanma tarihimizdi ayyy ben artık bıktım yok kravat yok kazak yok hırka almaktan artık bööö geldi bana daha değişik fikirler olmalı kızımla artık kutlayacağımız

aynen bende canım üniversitede hep rejimdeydim sonra arkadaşların tuhafına gidiyodu 49 kiloydum ben gram karnım çıksa hemen sorun yapardım elimdende rejim yaptığımda çikolata ve kolam hiç düşmezdi arkadaşlarımda şaşırırdı bana nasıl bir rejimse diye ve bana hep imrenirlerdi bu kadar yemek yiyip abur cubur yiyip kilo almayışım hep konu olurdu şimdi 68 kiloyum dedim geçende aramıştı arkadaşım yok inanmam falan dedi gerçi nisanda doğumuma gelecek inşallah taaaaaaa kayserilerden o zamn inanırsın dedim bendekafamçokkarıştısırnaşık şey

günaydın tarhancığım,dünürcüğüm,sisiciğim hoşgeldiniz teyzoşlar nasılsınız gerçi benim dünür teyzoş olmuyo ama neyseeyvahedigeldi

günaydın canım hoşbulduk.evet ben teyze değilim kayınvalidesiyimboshayallersmile

canım çok güzel olur.eşinin baya hoşuna gider.bende eşimin doğum gününde yastığının altına bir mektup koydum oğlunun ağzından yazılmış.çok duygulanmış hatta ağlamıştı....bence güzel bir fiopuyorumnanaktankir

teyzoşlar ve kuzucukları biz çıkıyoruz şimdilik..

son anda bi aksilik olmazsa eşim birazdan çıkıcakmış işyerinden... randevudan önce biyere gidip otururuz dedi. :) yolumuzun üstünde tophaneye gidelim dedim bende.. tanıştığımız cafeye :))) aşk tazeliyciizz :)))) inş. doktorda da herşey olumlu olur.. akşam iyi haberlerle gelirim tekrar...

öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizii...

ben seni kesin ararım zaten 4 idi değil mi
ben 5 gibi ararım senizemuszemus

süslen püslenbayanssulusmile güzel görün oğluşuna

çatlak konusuna gelince kızlar ben önceden çabuk kilo alıp veren bir insan olduğum için çatlaklarım bacak bölgemde baya vardı.şimdi karnımın alt tarafında baya kahverengi mor çatlaklar oluştu....bende bebe yağı kullanıyorum taaa 8. haftamdan beri....

Merhaba arkadaşlar.a.s.
refişim güzel haberlerini bekliyoruz canım.kaydirigubbakcemile5

ay zeyracım kokoş günlerimi özlemedim değil yani..şimdi arkadaşlarım beni görünce tanıyamıo.ne makyaj yapıorum ne topuklu giyiniorum.gerçi bu fedakarlıklar annelik içgüdüsü yeterki bebişlerimiz ii olsun değilmi yani..oğluşumlu giyip süslenip gezmeme ne kaldıki şurda bayanssulusmile

ay yine senin 5 puan yükselmiş 75 den 85 çıktık hatda onuda zorluyooo:)))
k

günaydın tarhancığım,dünürcüğüm,sisiciğim hoşgeldiniz teyzoşlar nasılsınız gerçi benim dünür teyzoş olmuyo ama neyseeyvahedigeldi
hoşbulduk canımmmm
iyiyiz gülüm sen nasılsın

hadi gülüm güzel haberlerini bekliyoruz....aa tophane ordada var demek antalydada var hemde limana bakan bi yerde süpper manzarası vardır

aynen canım bende o kokoş günlerime döneceğim inşallah canımcım doğumdan sonra kendimi bir bakıma alıcağım saçlarımı eski sarı rengine boyatmakla başalayacağım inşallah zaten yazın buralar denize gitmek için müsait tam sahil kenarındayız biz eski formuma bende döneceğim inşallah şimdilik kızım herşeyden önemli olan bendede artık makyaj falan yok canım önceden olsa eşim iki saat beklerdi şimdi işine geliyo adamın makyaj yapmam falan-tatlicadiarzu-

kızlar acil bi sorum var fikrinizi söölermisiniz lütfen.benim ofiste beraber çalıştığım bi arkadaşım var.yaklaşık 8 ay önce boş gebelik yaşadı.şimdi eşi korunuyor.kendisi en son 29 kasım da regl gördü.strestir,iş yoğunluğudur derken dünden beri içimize kurt düştü.ben hamilesin diom o yok dio :ecrin_bebek: tahlilde giidp olmuyo korkuyo deli.bi sor dedi bana ..buarada acaip uyku basıyo kızı,bel ve göğüs ağrısı var.bunlar regl belirtiside olabilir tabi ama fikriniz nedir sizin yaa..

hoşbulduk canımmmm
iyiyiz gülüm sen nasılsın

iyiyiz şükürler olsun canımcım ne yapalım bizde birazdan toz falan alıcam evde amcamın kızı gelicek onu bekliyorum şimdideopuyorumnanaktan

ayy canım heyecanlandırdın beni.bende hayal kuruyom ilk işim kuaföre gidip saçımı boyatmak şekil vermek die.sonra sıkı bi diyet.bide süper bi zamanda doğuruyoz ha biz.yaza kadar kendimiiz toplayıp şık şık gezip tozacaz ohhh sefamız olsun vallahi..ay bi yaz gelse..:sm_cool:

canım bence hamile o arkadaşın canım benimde ilk başlarda öğrenmeden o kadar çok uykum geliyoduki yaz olmasına rağmen hırkayla geziyodum belim desen onu hiç sorma ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum gitsin hemen yakınsa bir kan testi yaptırsın canım merak ettim şimdi ben inşallah hamiştir yaaabayanssulusmile

gelinciğim aklımda ne var biliyomusun yaza kendime güzel bir elbise diktireceğim aynısından benim kokoş kızada diktireceğim iki kokoş gezsin artık babasıda en yakın hastahanede yatar artık adamcağız

bencede hamile olma ihtimali çooook yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…