Çatlaklar konusunda en başta belkide en korkak bendim.çünkü bekarken gram dahi alsam günlerce aç gezerdim 42 kiloydum ve bundan da acaip memnundum boshayallersmile şimdi 55 kiloyum yine mutluyum bebeğim sayesinde.hiç çatlağım yok şuan ne karnımda ne göğsümde nede basenlerimde.en baştan beri bebe yağı kullanıorum.tabi şuan yok demekle olmuyo çevremde herkez çatlakların asıl doğumdanm sonra belli olacağını sölüo.ve ben kafama takmamaya çalışıorum binbir türlü yöntemi var çünkü.kendimi bırakmayacam ve başaracam.bayanssulusmile
günaydın tarhancığım,dünürcüğüm,sisiciğim hoşgeldiniz teyzoşlar nasılsınız gerçi benim dünür teyzoş olmuyo ama neyseeyvahedigeldi
bende hiç çatlak yok şükürler olsun anneme çekmişim şu ana kadar bakalım olsada bebişimin canı sağolsun ne yapim yaaa hiçte dert etmiyorum bu çatlak mevzusunu krem kullanırdım önceden bebe yağı artık onuda bıraktım tüğlenme yapıyo diye boshayallersmile
bu arada annem aradı beni az önce istanbulda beni gelinlikle görmüş eşimide damatlıkla görmüş çok güzel bir rüyaydı dedi ayyy yaa o anlatırken bende dedim anne 3 ay sonra inşallah tekrar düğünümüz var dedim bebişimiz geliyo ve biz aynen yeni evlenmiş bir çift kadar heyecanlıyız zaten dedim güldü şeker olayımada takma o genelde oluyo kızım dedi annem yaa benim dert ortağım şekerim o benim
bu arada kızlar 16 şubat eşimle doğum tarihi ve ben ona bir süpriz yapacağım inşallah iş yerine almış olduğumuz bir bebiş ayakkabısını postalatcam o gün kızımın ağzındanda bir mektup yazacağım ikimiz adına nasıl bir fikir sizce zaten 14 şubatta nişanlanma tarihimizdi ayyy ben artık bıktım yok kravat yok kazak yok hırka almaktan artık bööö geldi bana daha değişik fikirler olmalı kızımla artık kutlayacağımız
tekrardan herkese günaydın diyim :))) teyzoşlar anca gelmeye başladı çünküü :)
denizcim... cnım beni görme hiçç.. daha şimdiden hazırladım ne giyceğimi :))) dr. çıkışında msj atarım sana cnm sonucu.. ararım yada... eve gelip neti açana kadar sen çıkmış olursun çünküü..
aynen bende canım üniversitede hep rejimdeydim sonra arkadaşların tuhafına gidiyodu 49 kiloydum ben gram karnım çıksa hemen sorun yapardım elimdende rejim yaptığımda çikolata ve kolam hiç düşmezdiarkadaşlarımda şaşırırdı bana nasıl bir rejimse diye ve bana hep imrenirlerdi bu kadar yemek yiyip abur cubur yiyip kilo almayışım hep konu olurdu şimdi 68 kiloyum dedim geçende aramıştı arkadaşım yok inanmam falan dedi gerçi nisanda doğumuma gelecek inşallah taaaaaaa kayserilerden o zamn inanırsın dedim bendekafamçokkarıştısırnaşık şey
ay yine senin 5 puan yükselmiş 75 den 85 çıktık hatda onuda zorluyooo:)))aaaa göğüs demeyin harita gibi oldu....
normalde 80 olan göğüslerim şuan 85 'i zorluyolar.....felaket çatladılar ve kahverengi halka acayip genişledi ben bile inanamıyorum üzerinde yemyeşil damarlar oluştu ve kırmızıda çatlaklar var....hiç tahmin etmezdim böle olacağını dahada deforme olacaklar ondan artık boşverdim.....
hoşbulduk canımmmmgünaydın tarhancığım,dünürcüğüm,sisiciğim hoşgeldiniz teyzoşlar nasılsınız gerçi benim dünür teyzoş olmuyo ama neyseeyvahedigeldi
teyzoşlar ve kuzucukları biz çıkıyoruz şimdilik..
son anda bi aksilik olmazsa eşim birazdan çıkıcakmış işyerinden... randevudan önce biyere gidip otururuz dedi. :) yolumuzun üstünde tophaneye gidelim dedim bende.. tanıştığımız cafeye :))) aşk tazeliyciizz :)))) inş. doktorda da herşey olumlu olur.. akşam iyi haberlerle gelirim tekrar...
öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizii...
ay zeyracım kokoş günlerimi özlemedim değil yani..şimdi arkadaşlarım beni görünce tanıyamıo.ne makyaj yapıorum ne topuklu giyiniorum.gerçi bu fedakarlıklar annelik içgüdüsü yeterki bebişlerimiz ii olsun değilmi yani..oğluşumlu giyip süslenip gezmeme ne kaldıki şurda bayanssulusmile
aynen canım bende o kokoş günlerime döneceğim inşallah canımcım doğumdan sonra kendimi bir bakıma alıcağım saçlarımı eski sarı rengine boyatmakla başalayacağım inşallah zaten yazın buralar denize gitmek için müsait tam sahil kenarındayız biz eski formuma bende döneceğim inşallah şimdilik kızım herşeyden önemli olan bendede artık makyaj falan yok canım önceden olsa eşim iki saat beklerdi şimdi işine geliyo adamın makyaj yapmam falan-tatlicadiarzu-
kızlar acil bi sorum var fikrinizi söölermisiniz lütfen.benim ofiste beraber çalıştığım bi arkadaşım var.yaklaşık 8 ay önce boş gebelik yaşadı.şimdi eşi korunuyor.kendisi en son 29 kasım da regl gördü.strestir,iş yoğunluğudur derken dünden beri içimize kurt düştü.ben hamilesin diom o yok dio :ecrin_bebek: tahlilde giidp olmuyo korkuyo deli.bi sor dedi bana ..buarada acaip uyku basıyo kızı,bel ve göğüs ağrısı var.bunlar regl belirtiside olabilir tabi ama fikriniz nedir sizin yaa..
kızlar acil bi sorum var fikrinizi söölermisiniz lütfen.benim ofiste beraber çalıştığım bi arkadaşım var.yaklaşık 8 ay önce boş gebelik yaşadı.şimdi eşi korunuyor.kendisi en son 29 kasım da regl gördü.strestir,iş yoğunluğudur derken dünden beri içimize kurt düştü.ben hamilesin diom o yok dio :ecrin_bebek: tahlilde giidp olmuyo korkuyo deli.bi sor dedi bana ..buarada acaip uyku basıyo kızı,bel ve göğüs ağrısı var.bunlar regl belirtiside olabilir tabi ama fikriniz nedir sizin yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?