2010 Nisan Anneleri

anlaşılan beni herkez unutmuşşş.opuyorumnanaktan

Ayyy aşkolsun canım unuturmuyuz seni?
Nerelerdesin sen bakim?

Amanın kız ciddi misin sen?Oyt o zamaneyvahedigeldismile.Güzel şeyler yazalım...Enişte kızmasınalsanaalsanasmile

gelinciğim aklımda ne var biliyomusun yaza kendime güzel bir elbise diktireceğim aynısından benim kokoş kızada diktireceğim iki kokoş gezsin artık babasıda en yakın hastahanede yatar artık adamcağız

ay yerim ben sizi analı kızlı harika fikir..

günaydın kızlar nbr siniz a.s.
gelincikciğim ismini bilmiyorum kusura bakma bende senin gibi aynı hayalleri kuruyordum ama boya süte geciyormuş öyle duydum o yüzden vazgectim neden kendine bakmıyorsun ki yap makyajı ben yapıyorum vallahi evet dediğin gibi hamileliğimiz çok güzel bir zamanda biticek rahat olucak hersey hem bebişlerimize bakmak hemde bizim için ...

gelinciğim aklımda ne var biliyomusun yaza kendime güzel bir elbise diktireceğim aynısından benim kokoş kızada diktireceğim iki kokoş gezsin artık babasıda en yakın hastahanede yatar artık adamcağız

ayyy canım bende aynı şeyi oğluşla babaya düşünüyom. pierre cardinde görmüştüm baba-oğul t-shirt leri vardı ama oğluşun biraz büyümesi lazım. ya da ben de belki diktiririm :lepi:eşime özel bir günde hediye etmek istiyom.

Ayyy aşkolsun canım unuturmuyuz seni?
Nerelerdesin sen bakim?

Amanın kız ciddi misin sen?Oyt o zamaneyvahedigeldismile.Güzel şeyler yazalım...Enişte kızmasınalsanaalsanasmile

ay valla sorma cicim oturuyo okuyo bende tek tek dediklerimin açıklamasını yapıyom. hiç böyle huyları yoktu öncedenkaydirigubbakcemile3 yok yok o anca ben oraya imdat yazdım diye bana kızıyo rahat olun ayoll yabancı diil:roflol::roflol:

hoşgeldin nazirecim.

ya bu saç boyası konusunda hamileyken bile zararlı olduğu kesin kanıtlanmamış ki. bizler ne olur ne olmaz diye yaptırmıyoz ama bazı doktorlar istersen bebeğinkini bile boyayabilirsin diyomuşkaydirigubbakcemile3 e zaten kana karışan bir şey değil saç derisi emecek de ordan kana karışacakda ordan da süte geçecek yani bence çok düşük bir miktar ya geçer ya geçmez. solumak daha tehlikeliymiş zaten doğumdan sonra soluduğumuz bebeği etkilemicek. diplere çok sürdürmeden bitkisel boyayla doğumdan sonra boyatmayı düşünüyom. bayanssulusmile çok çok 1-2 ay daha beklerim doğumdan sonra.:lepi:

ee işin zormuş cnm kolay gelsin vallahi

nazirecim hamilelikte okadar doğal yaşayıp dikkat ettimki her denilene inandım ne olur nolmaz die.içim rahat etsin die kozmetikten parfümden kuaförlerden hep uzak durdum.saçımın ucunu dahi kestirmedim şuan saçlarım belimde uçları çatallaşmış.doğumdan sonraki süte geçme olaylarına inanmıorum artık canım yaa süte geçmesi için önce anne kanına geçmesi gerekio boyanın canım.yani mantıklı olana inannıp uygulamak istiorum.beni düşündüğün için sağol tatlım..opuyorumnanaktan

hoşbulduk şekerim...
ay bende nasıl sabredicem diyordum ve bu senin dediğin dr önerilerinide hiç duymamıştım iyi oldu vallahi yaa zaten görüyorum medyatik hamileler hiçbir seyinden fedarlık yapmıyo sac boyasıymış falan ...ben öncede hastaneden cıkar 1- 2hafta içinde giderim yada doğumdan önce yaptırayım diyordum o zaman yaptırayım yanibilmiyorumkismile

valla canım ben o ''istersen bebeğe bile yaptırabilirsin'' diyen doktoru bu sitede boya konusunda okumuştum. ama yinede doğumdan önce cesaret edemiyom aynı kanı oksijeni kullanırken bebeğimle. ama doğumdan sonra emzirirken süte kadar geçmesi de çok mantıklı gelmiyo hayatım. ben doğumdan sonra bitkisel boyayla boyatacam. hatta bazen diyom acep doğumdan hemen önce yaptırsam daha kana karışıp bebeğe geçmeden doğursam etkilenmez heralde :roflol::roflol::sm_cool:ahhh ahh kokoş bu bayan milleti ayolkaydirigubbakcemile3

bişey değil canım şu an bizi bizden fazla düşünen olmaz bence ayrıca ben batıl inançlara takılmadım vallahi saçımı kestirdim bayram da kötü olmuştu ve boyalarım çok kötü görünüyordu dayanamadım ama kimyasal içerikli oldugu için kokusu bile etki dediğinden dolayı kararsızdım boya olayına ama ben dayanamam yahu ben bi yemeğe gidip geleyim oğlum ve ben açıktık teyzoşları...cokacimcoook

ben zaten önceden de bitkisel boya kullanıyordum aynen bende senin gibi düşüyorum ama fikrim gene değişirmi bilemiyorum... ben yemekteyim birazdan görüşürüz

tuğbacığım evet canım valla yakışır kaan efendimizede takım elbise haaa benim o taaa çocuğum kız olursadan beri vardı aynı elbiseleri giyip gezmek inşallah fotosunuda eklerim buraya ilerde gezerkenboshayallersmile

nazireciğim valla bende doğumdan sonra bişey olmaz kanaatindeyim canımcım kana karışcağınıda sanmıyorum boyanın en fzla iki ay sonra boyatırım doğumdan haziranda falan bişeycik olmaz rabbimin izniyle canım ya ben bitkisel boyaları sormuştum bir kuaföre hiç farketmiyo dedi çünkü açıcı sonuçta kullanılıyomuş o da zaten kimyasalmış o yüzden düz boya boyatırım gibime geliyo bence artık doğal bir biz kaldık artık yediklerimiz bile gdoluykenbilmiyorumkismile

kızlar portakalda şeker varmıdır ben şimdi ara öğünde genelde muz falan yerdim onda şeker varda elma ve portakalda varmıdırki

zeyracım portakal yiyebilirsin tatlım..

saolasın canımcım yaa anlıyosun değilmi gelinciğim beni ben biraz pimpirikliyim hemde koyusundan eee yengeç burcu işte en önemli özelliği aileye fazla önem vermesi kendinden önce sevdiklerini düşünmesibayanssulusmile

ben yedim şimdi zeyracımmm cokacimcoook

afiyet olsun canım yarasın oğluşumuza canım benim inşallah bidahaki gitmemize ne şeker ne bişey kalacak rabbim izin verirse ben bu aralar fazla abartmıştım bebiş hareket etsin diye her gün çikolata yersem olacağı oyduohaoldumsmile

kızlar eşim bu arada bimden bitane ayakkabı almış kızımıza 5 ytlymiş sanırım gezerin isterseniz bir bakın çok tatlı ama numarası birzcık büyük

anlamazmıyım canım ya haklısın bende olsam bende çok tütiz olurdum die düşünüorum.söz konusu evladımız ve sağlığı çünkü..anne olmak ne güzel yaaa.ne yüce bi duygu.

ben geldim...
zeyracım elmada şeker oranı yüksek onu tercih etme ama portakal yiye bilirsin bence de ben yengeç burcuyum ama sen beni iki ye katlarsın vallahi akışına bırak birazcık bebişinde etkilenecek bak yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…