anlaşılan beni herkez unutmuşşş.opuyorumnanaktan
kızlarrr yaaa bilin bakalım muhabbete neden katılamadım. çünküüüü eşim 2 gündür geliyo geçmişi okuyo. yaaaa hani biz bi bakıyoz ya geçmişe kim ne demiş diye oturuyo bütün gün ben ne yazmışım siz ne cevap vermişsiniz onu okuyo. napcam bilmiyom onu çekiştiremiyom olmuyoki böleeee hala okuyorrrrr İMDDDAAAATTTTTTTT kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gelinciğim aklımda ne var biliyomusun yaza kendime güzel bir elbise diktireceğim aynısından benim kokoş kızada diktireceğim iki kokoş gezsin artık babasıda en yakın hastahanede yatar artık adamcağız
ayy canım heyecanlandırdın beni.bende hayal kuruyom ilk işim kuaföre gidip saçımı boyatmak şekil vermek die.sonra sıkı bi diyet.bide süper bi zamanda doğuruyoz ha biz.yaza kadar kendimiiz toplayıp şık şık gezip tozacaz ohhh sefamız olsun vallahi..ay bi yaz gelse..:sm_cool:
gelinciğim aklımda ne var biliyomusun yaza kendime güzel bir elbise diktireceğim aynısından benim kokoş kızada diktireceğim iki kokoş gezsin artık babasıda en yakın hastahanede yatar artık adamcağız
Ayyy aşkolsun canım unuturmuyuz seni?
Nerelerdesin sen bakim?
Amanın kız ciddi misin sen?Oyt o zamaneyvahedigeldismile.Güzel şeyler yazalım...Enişte kızmasınalsanaalsanasmile
günaydın kızlar nbr siniz a.s.
gelincikciğim ismini bilmiyorum kusura bakma bende senin gibi aynı hayalleri kuruyordum ama boya süte geciyormuş öyle duydum o yüzden vazgectim neden kendine bakmıyorsun ki yap makyajı ben yapıyorum vallahi evet dediğin gibi hamileliğimiz çok güzel bir zamanda biticek rahat olucak hersey hem bebişlerimize bakmak hemde bizim için ...
ayyy canım bende aynı şeyi oğluşla babaya düşünüyom. pierre cardinde görmüştüm baba-oğul t-shirt leri vardı ama oğluşun biraz büyümesi lazım. ya da ben de belki diktiririm :lepi:eşime özel bir günde hediye etmek istiyom.
ay valla sorma cicim oturuyo okuyo bende tek tek dediklerimin açıklamasını yapıyom. hiç böyle huyları yoktu öncedenkaydirigubbakcemile3 yok yok o anca ben oraya imdat yazdım diye bana kızıyo rahat olun ayoll yabancı diil:roflol::roflol:
hoşgeldin nazirecim.
ya bu saç boyası konusunda hamileyken bile zararlı olduğu kesin kanıtlanmamış ki. bizler ne olur ne olmaz diye yaptırmıyoz ama bazı doktorlar istersen bebeğinkini bile boyayabilirsin diyomuşkaydirigubbakcemile3 e zaten kana karışan bir şey değil saç derisi emecek de ordan kana karışacakda ordan da süte geçecek yani bence çok düşük bir miktar ya geçer ya geçmez. solumak daha tehlikeliymiş zaten doğumdan sonra soluduğumuz bebeği etkilemicek. diplere çok sürdürmeden bitkisel boyayla doğumdan sonra boyatmayı düşünüyom. bayanssulusmile çok çok 1-2 ay daha beklerim doğumdan sonra.:lepi:
hoşbulduk şekerim...
ay bende nasıl sabredicem diyordum ve bu senin dediğin dr önerilerinide hiç duymamıştım iyi oldu vallahi yaa zaten görüyorum medyatik hamileler hiçbir seyinden fedarlık yapmıyo sac boyasıymış falan ...ben öncede hastaneden cıkar 1- 2hafta içinde giderim yada doğumdan önce yaptırayım diyordum o zaman yaptırayım yanibilmiyorumkismile
nazirecim hamilelikte okadar doğal yaşayıp dikkat ettimki her denilene inandım ne olur nolmaz die.içim rahat etsin die kozmetikten parfümden kuaförlerden hep uzak durdum.saçımın ucunu dahi kestirmedim şuan saçlarım belimde uçları çatallaşmış.doğumdan sonraki süte geçme olaylarına inanmıorum artık canım yaa süte geçmesi için önce anne kanına geçmesi gerekio boyanın canım.yani mantıklı olana inannıp uygulamak istiorum.beni düşündüğün için sağol tatlım..opuyorumnanaktan
valla canım ben o ''istersen bebeğe bile yaptırabilirsin'' diyen doktoru bu sitede boya konusunda okumuştum. ama yinede doğumdan önce cesaret edemiyom aynı kanı oksijeni kullanırken bebeğimle. ama doğumdan sonra emzirirken süte kadar geçmesi de çok mantıklı gelmiyo hayatım. ben doğumdan sonra bitkisel boyayla boyatacam. hatta bazen diyom acep doğumdan hemen önce yaptırsam daha kana karışıp bebeğe geçmeden doğursam etkilenmez heralde :roflol::roflol::sm_cool:ahhh ahh kokoş bu bayan milleti ayolkaydirigubbakcemile3
kızlar portakalda şeker varmıdır ben şimdi ara öğünde genelde muz falan yerdim onda şeker varda elma ve portakalda varmıdırki
zeyracım portakal yiyebilirsin tatlım..
ben yedim şimdi zeyracımmm cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?