ben geldim...
zeyracım elmada şeker oranı yüksek onu tercih etme ama portakal yiye bilirsin bence de ben yengeç burcuyum ama sen beni iki ye katlarsın vallahi akışına bırak birazcık bebişinde etkilenecek bak yoksa....
yaa canım keşke öyle yapabilsem birde ben 5 yıldır özlemiyle yanıp tutuştum kuzumun canımcım o yüzden birazda canımboshayallersmilebayanssulusmile
inşallah nazireciğim kucağımıza sağlıcakla alırızda dünyanın en mutlu annişleri oluruz canımcım
saolasın canımcım yaa anlıyosun değilmi gelinciğim beni ben biraz pimpirikliyim hemde koyusundan eee yengeç burcu işte en önemli özelliği aileye fazla önem vermesi kendinden önce sevdiklerini düşünmesibayanssulusmile
afiyet olsun canım yarasın oğluşumuza canım benim inşallah bidahaki gitmemize ne şeker ne bişey kalacak rabbim izin verirse ben bu aralar fazla abartmıştım bebiş hareket etsin diye her gün çikolata yersem olacağı oyduohaoldumsmile
Kızlar nasıl uykum var anlatamam yaa.Bayılcağım şimdi.Öğlen bayağı bir yedim ondandır kesin.Benim oğlan deliriyor içeride.
Bu arada bugün cumartesi günü aldığımız dolap şifonyer vebilgisayar masası kuruldu.Akşam resimlerini çekerim.Yarında yüklerim.
Birde beşik geldi teyzemin kızndan.Cibinlik yaptırdım mı üstüne herşeyi bitti....
canım benımde uykum var yaa .. akşam olsada gıtsek evımıze.. buarada hayırlı olsun tatlım yeni eşyalarınız.. güle güle eskitin oğluşunuzla :1hug:
kızlar nasıl uykum var anlatamam yaa.bayılcağım şimdi.öğlen bayağı bir yedim ondandır kesin.benim oğlan deliriyor içeride.
Bu arada bugün cumartesi günü aldığımız dolap şifonyer vebilgisayar masası kuruldu.akşam resimlerini çekerim.yarında yüklerim.
Birde beşik geldi teyzemin kızndan.cibinlik yaptırdım mı üstüne herşeyi bitti....
bu da yatağımız..40 ımız çıkana kadar bu beşikte yatacak oğluşum.bir cibinlik yapılcak işte
Güle güle kullansın mehmet salihimiz ayşeciğim.bu da yatağımız..40 ımız çıkana kadar bu beşikte yatacak oğluşum.Bir cibinlik yapılcak işte
Güle güle kullansın mehmet salihimiz ayşeciğim.
çok güzelmiş güle güle kullanın...
ayşeciğim güle güle kullansın bebişin canım ne güzel 3 küçük adam daha yatmış canım önemli olan sağlıklı olması canımcımkaydirigubbakcemile2
sağolasın canım arkadaşım benim.Tepikliyy içerde zati.Anne neden teyselerimle gene konuşmuyon diyiiiiolumunekankayizsmile
Teşekküler cnm.
Teşekkürler Zeynep teysesii..Oy nasıl vuruyo bir bilseniz.Resmen masaya değecekkaydirigubbakcemile3
bu da yatağımız..40 ımız çıkana kadar bu beşikte yatacak oğluşum.Bir cibinlik yapılcak işte
İNŞALLAH iyi çıkacak canım merak etme.zaten hamilelikte genelde yüksek çıkar.biraz diyetle normale düşer inşallah.ben çıkmalıyım.çocuk şubeye gideceğim.iş ne yaparsınız?para lazım.size iyi sohbetler.avukatcığım canım gözün aydın sonuçların güzel çıkmış inşallah bizimkilerde güzel çıkar pazartesiye kadar canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?