2010 Nisan Anneleri

yaa canım keşke öyle yapabilsem birde ben 5 yıldır özlemiyle yanıp tutuştum kuzumun canımcım o yüzden birazda canımboshayallersmilebayanssulusmile

yaa canım keşke öyle yapabilsem birde ben 5 yıldır özlemiyle yanıp tutuştum kuzumun canımcım o yüzden birazda canımboshayallersmilebayanssulusmile

ee benimde nerdeyse seninkine yakın ben oğlumu kucagıma aldıgımda 4. Evlilik yıldönümüzü kutlucaz oğlum için 18 nisan gün veriyorlar evlilik yıldönümüm 22 nisan

inşallah nazireciğim kucağımıza sağlıcakla alırızda dünyanın en mutlu annişleri oluruz canımcım

Kızlar nasıl uykum var anlatamam yaa.Bayılcağım şimdi.Öğlen bayağı bir yedim ondandır kesin.Benim oğlan deliriyor içeride.
Bu arada bugün cumartesi günü aldığımız dolap şifonyer vebilgisayar masası kuruldu.Akşam resimlerini çekerim.Yarında yüklerim.
Birde beşik geldi teyzemin kızndan.Cibinlik yaptırdım mı üstüne herşeyi bitti....

canım bende yengeç burcuyum .. burcumuzun tum özelliğinide taşıyorummm hihoyyyt

inşallahhhh canımcımmmmm... bende abartmıstım.. yedıkçe oğlum depikleyip dönüp duruyordu.. bende sureklı yıyordumm:))) şimdi yavrum enerjisiz kaldı sanırım az hareket edıyor bugun ((

bu da yatağımız..40 ımız çıkana kadar bu beşikte yatacak oğluşum.Bir cibinlik yapılcak işte

Eklentiler

• $DSC00907.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC00908.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 23

canım benımde uykum var yaa .. akşam olsada gıtsek evımıze.. buarada hayırlı olsun tatlım yeni eşyalarınız.. güle güle eskitin oğluşunuzla :1hug:

canım benımde uykum var yaa .. akşam olsada gıtsek evımıze.. buarada hayırlı olsun tatlım yeni eşyalarınız.. güle güle eskitin oğluşunuzla :1hug:

Akşam Tarsus a gidiyoruz biz bebek sevmeye.Eşimin kuzeninin.Çaya dedik yemekli dediler.Off yaa.Şimd 12 den önce dönülmez.Yarın iş var.Gıcık bişi yani

Teşekkürler canım.Bu beşiği bizden önce 3 bebiş daha kullandı.Ne kadar güzel bişi.boshayallersmile

güle güle kullanın canım allah içinize sindirsin...

ayşeciğim güle güle kullansın bebişin canım ne güzel 3 küçük adam daha yatmış canım önemli olan sağlıklı olması canımcımkaydirigubbakcemile2

ilenurcuğum evet canım ben tam bir yengecim canım ayyy acaba bu yengeçlerdemi çıkıyo bu şeker olayı diyecem şimdiakannehir

Aslında bende cok ıstedım bÖyle bır BEŞıK ama benım cevremde yok Öyle bulabıleceĞım bırı Çok mantıklı ÇÜnkÜ ben oyun parkı almayı dÜŞÜnÜyorum ve ılk basta yatması ıÇın cok gÜzel olucak senın bu beŞık vallahı....

Güle güle kullansın mehmet salihimiz ayşeciğim.

sağolasın canım arkadaşım benim.Tepikliyy içerde zati.Anne neden teyselerimle gene konuşmuyon diyiiiiolumunekankayizsmile

çok güzelmiş güle güle kullanın...

Teşekküler cnm.

ayşeciğim güle güle kullansın bebişin canım ne güzel 3 küçük adam daha yatmış canım önemli olan sağlıklı olması canımcımkaydirigubbakcemile2

Teşekkürler Zeynep teysesii..Oy nasıl vuruyo bir bilseniz.Resmen masaya değecekkaydirigubbakcemile3

Gördü tabii miss gibi beşiği ben olsam bende tepiklerim:))))))))

HERKESE iyi günler arkadaşlar.
dün oğlumun doğum gününü kutlayan ve kayın pederime iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.
doktora gidip şeker sonuçlarını alanlardan iyi çıkanlar,gözünüz aydın.yüksek çıkanlar diyetle geçecek bir durum ve genelde 100 lük glikoz yüklemesinden sonra asıl sonuçları veriyor diye biliyorum.
bügün doktora gidecek (sanırım refiyecim sen vardın)tüm arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah.
bizde dün sonuçlarımızı gösterdik doktorumuza şekerim 99 çıktı.doktorum son testlerdende başarıyla çıktınız dedi.100 lük yüklemeye gerek yok dedi.ama zaten benim kilom çok fazla olduğu için yine de şekerden uzak durun dedi.
kayınpederimde sabah ameliyat oldu.şükür şimdi çok iyi.

avukatcığım canım gözün aydın sonuçların güzel çıkmış inşallah bizimkilerde güzel çıkar pazartesiye kadar canımcım

avukatcığım canım gözün aydın sonuçların güzel çıkmış inşallah bizimkilerde güzel çıkar pazartesiye kadar canımcım
İNŞALLAH iyi çıkacak canım merak etme.zaten hamilelikte genelde yüksek çıkar.biraz diyetle normale düşer inşallah.ben çıkmalıyım.çocuk şubeye gideceğim.iş ne yaparsınız?para lazım.size iyi sohbetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…