2010 Nisan Anneleri

merhaba hoşgeldin cnm kayınpederinin ameliyatıda iyi geçmiş sevindim cnm gözünüzaydın ne aml oldu bu arada dr kontrolunde güzel geçmiş maşallah.....

merhaba kızlar, azcık geçmişi okudum da test sonuçları yüksek çıkan arkadaşlar geçmiş olsun halledersiniz merak etmeyin.
onun dışında herkes iyi sanırım
ben de şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu almadım henüz tembellik işte
yalnız aklıma takılan bi soru var testi yaptırdığım gün aç değildim ve de 2 saat önce tereyağlı ballı ekmek yemiştim doktora sordum bişey olmaz dedi ama yine de tereddütteyim

Ohh canımçGüzel haberler getirmene çok sevindim valla..K.babanında iyi olmasına da çok sevindim.EE nasıl geçti akşam peki...
BU arda tabiki şeker olayından dolayı çok mutlu oldum oh beeeeopuyorumnanaktan

Yataqk için de çok teşekkürler canımcım.....Darısı sana olsun...

hiç bişi olmaz
ben 2 paket gofret yiyip gitmiştim 108 çıktı...kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım inşallah güzel haberler alırsın bitanem doktorun öyle dediyse canım öyledir ama banada eltim geceden şekerli bişey yediysende o vücudundan çıkmadığı sürece sonucu etkiler dedi dün geçen sene doğum yaptı doktoru demişmiş birde heyecan ve streste etkileyeblirmiş bu gibi şeyleri inşallah sorun çıkmaz içini ferah tut canımcım:Saruboceq::CüvCüv:

slm kızlar

şeker yüklemeleri yaptıranlar yüksek çıksada korkmasın benim 50 gr lık 160 cıktı doktorum 100 grlık istedi onu da yaptırdım ama o iyi cıktı genelde 50 grlık yüksek cıkarmıs zaten o yüzden korkma demişti doktorum

ayse deniz beşik çok güzel canım güle güle kullan bende ilk aylar için böle bişey düşünüyorum bakalım yatak odam küçük oldugu için ancak bu sığar sonra kendi odasına geciririm

avukat kayın pederine gecmiş olsun canım inş. bi an önce iyileşir

tüm geçmişi okuyamadım baya birikmiş inş. herkes iyidir....

hiç bişi olmaz
ben 2 paket gofret yiyip gitmiştim 108 çıktı...kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canlarım inş sonuç garip çıkmaz çünkü 100 lük yaptırmak zoruma gidiyor kollarımın delinmesi ve o şekerli karışımı içmek kötü geliyor bana.ama çıkarsa da mecburen yapıcaz başka çaresi yok

canım hoşgeldin bitanem benimde 50lik 160 çıktı işte o yüzden kafama takıyorum ya inmesse diye inşallah benimde 100lük iyi çıkarda rahat bir nefes alırım canımcım:Saruboceq:

canım hoşgeldin bitanem benimde 50lik 160 çıktı işte o yüzden kafama takıyorum ya inmesse diye inşallah benimde 100lük iyi çıkarda rahat bir nefes alırım canımcım:Saruboceq:

inş. canım ama genelde iyi cıkıyormuş içini rahat tut canım yaptırdınmı sen 100 lüğü

evet zor gercekte ac karna 4 kez kan veriyosun ama en kötüsü 4 saat bekliysun hastanede en son kan verirken bi ben kalmıştım kimseler yoktu adam da dedi ala ala bitiremedik sizin kanınızı diye:)

inş. canım ama genelde iyi cıkıyormuş içini rahat tut canım yaptırdınmı sen 100 lüğü

yok canım şu bir hafta doktorum şekerli hiç bişey yeme dedi bana dün yaptırmıştım 50liliği haftaya pazartesi falan gideceğim canım şekerli hiç bişey yemeyecekmişim amaben yinede beyaz ekmek falnda yemiyorum artık kepekliye başladık bugün cokacimcoook

banada cok yeme demşiti ama ben yaptırmadan bi gün önce çikolatalı bisküvi yedim dayanamyıp yinede etkilemedi canım aşırı yemediğin sürece bişi olmaz dedi doktorum banada

evet zor gercekte ac karna 4 kez kan veriyosun ama en kötüsü 4 saat bekliysun hastanede en son kan verirken bi ben kalmıştım kimseler yoktu adam da dedi ala ala bitiremedik sizin kanınızı diye:)

evet canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun senin ki normal çıktı mı pekii?
valla şuanda bi zeyranın yüksek çıktığını duydum inş o da 100 lükte normal değerde çıkar.

zeyracım merak etme 100 lük yüklemen gayet güzel çıkacak tatlım benceopuyorumnanaktan hatta yakınlarda şeker hastası tanıdığın, yada eczane varsa arasıra gidip parmaktan bi ölçtürever şekerini de için rahatlasın canımopuyorumnanaktan

zeyracım aklıma gelmişken konuyla hiç alakası yok ama bir şey sormak istiyorum. sen ingilizce öğretmeniydin herhalde öyle hatırlıyorum.benim bikaç konuyu tercüme etmem gerekiyor. şöyle doğru düzgün gelişmiş cümle çeviren bir site var mı bildiğin?

evet canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun senin ki normal çıktı mı pekii?
valla şuanda bi zeyranın yüksek çıktığını duydum inş o da 100 lükte normal değerde çıkar.

evet canım iyi dedi doktor

aclık 94
ilk saatin sonunda 149.8
2.saat 125
3.saat 112 cıktı
cok iyi dedi

ayyy canım neden daha önce aklıma gelmediki yaa eczane yakınımda değil taaa yanımda yan tarafımızda:)))ama az bi kaç gün daha geçsin canım diyetimden sonra yaptırım olmazsa ayyy kafam iyicene durdu benim tuğbacığım yaa saol valla sen demezsen ben hiç hatırlamam bileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…