HERKESE iyi günler arkadaşlar.
dün oğlumun doğum gününü kutlayan ve kayın pederime iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.
doktora gidip şeker sonuçlarını alanlardan iyi çıkanlar,gözünüz aydın.yüksek çıkanlar diyetle geçecek bir durum ve genelde 100 lük glikoz yüklemesinden sonra asıl sonuçları veriyor diye biliyorum.
bügün doktora gidecek (sanırım refiyecim sen vardın)tüm arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah.
bizde dün sonuçlarımızı gösterdik doktorumuza şekerim 99 çıktı.doktorum son testlerdende başarıyla çıktınız dedi.100 lük yüklemeye gerek yok dedi.ama zaten benim kilom çok fazla olduğu için yine de şekerden uzak durun dedi.
kayınpederimde sabah ameliyat oldu.şükür şimdi çok iyi.
HERKESE iyi günler arkadaşlar.
dün oğlumun doğum gününü kutlayan ve kayın pederime iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.
doktora gidip şeker sonuçlarını alanlardan iyi çıkanlar,gözünüz aydın.yüksek çıkanlar diyetle geçecek bir durum ve genelde 100 lük glikoz yüklemesinden sonra asıl sonuçları veriyor diye biliyorum.
bügün doktora gidecek (sanırım refiyecim sen vardın)tüm arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah.
bizde dün sonuçlarımızı gösterdik doktorumuza şekerim 99 çıktı.doktorum son testlerdende başarıyla çıktınız dedi.100 lük yüklemeye gerek yok dedi.ama zaten benim kilom çok fazla olduğu için yine de şekerden uzak durun dedi.
kayınpederimde sabah ameliyat oldu.şükür şimdi çok iyi.
merhaba kızlar, azcık geçmişi okudum da test sonuçları yüksek çıkan arkadaşlar geçmiş olsun halledersiniz merak etmeyin.
onun dışında herkes iyi sanırım
ben de şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu almadım henüz tembellik işte
yalnız aklıma takılan bi soru var testi yaptırdığım gün aç değildim ve de 2 saat önce tereyağlı ballı ekmek yemiştim doktora sordum bişey olmaz dedi ama yine de tereddütteyim
merhaba kızlar, azcık geçmişi okudum da test sonuçları yüksek çıkan arkadaşlar geçmiş olsun halledersiniz merak etmeyin.
onun dışında herkes iyi sanırım
ben de şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu almadım henüz tembellik işte
yalnız aklıma takılan bi soru var testi yaptırdığım gün aç değildim ve de 2 saat önce tereyağlı ballı ekmek yemiştim doktora sordum bişey olmaz dedi ama yine de tereddütteyim
hiç bişi olmaz
ben 2 paket gofret yiyip gitmiştim 108 çıktı...kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım inşallah güzel haberler alırsın bitanem doktorun öyle dediyse canım öyledir ama banada eltim geceden şekerli bişey yediysende o vücudundan çıkmadığı sürece sonucu etkiler dedi dün geçen sene doğum yaptı doktoru demişmiş birde heyecan ve streste etkileyeblirmiş bu gibi şeyleri inşallah sorun çıkmaz içini ferah tut canımcım:Saruboceq::CüvCüv:
slm kızlar
şeker yüklemeleri yaptıranlar yüksek çıksada korkmasın benim 50 gr lık 160 cıktı doktorum 100 grlık istedi onu da yaptırdım ama o iyi cıktı genelde 50 grlık yüksek cıkarmıs zaten o yüzden korkma demişti doktorum
ayse deniz beşik çok güzel canım güle güle kullan bende ilk aylar için böle bişey düşünüyorum bakalım yatak odam küçük oldugu için ancak bu sığar sonra kendi odasına geciririm
avukat kayın pederine gecmiş olsun canım inş. bi an önce iyileşir
tüm geçmişi okuyamadım baya birikmiş inş. herkes iyidir....
canım hoşgeldin bitanem benimde 50lik 160 çıktı işte o yüzden kafama takıyorum ya inmesse diye inşallah benimde 100lük iyi çıkarda rahat bir nefes alırım canımcım:Saruboceq:
teşekkürler canlarım inş sonuç garip çıkmaz çünkü 100 lük yaptırmak zoruma gidiyor kollarımın delinmesi ve o şekerli karışımı içmek kötü geliyor bana.ama çıkarsa da mecburen yapıcaz başka çaresi yok
inş. canım ama genelde iyi cıkıyormuş içini rahat tut canım yaptırdınmı sen 100 lüğü
yok canım şu bir hafta doktorum şekerli hiç bişey yeme dedi bana dün yaptırmıştım 50liliği haftaya pazartesi falan gideceğim canım şekerli hiç bişey yemeyecekmişim amaben yinede beyaz ekmek falnda yemiyorum artık kepekliye başladık bugün cokacimcoook
evet zor gercekte ac karna 4 kez kan veriyosun ama en kötüsü 4 saat bekliysun hastanede en son kan verirken bi ben kalmıştım kimseler yoktu adam da dedi ala ala bitiremedik sizin kanınızı diye:)
evet canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun senin ki normal çıktı mı pekii?
valla şuanda bi zeyranın yüksek çıktığını duydum inş o da 100 lükte normal değerde çıkar.
zeyracım merak etme 100 lük yüklemen gayet güzel çıkacak tatlım benceopuyorumnanaktan hatta yakınlarda şeker hastası tanıdığın, yada eczane varsa arasıra gidip parmaktan bi ölçtürever şekerini de için rahatlasın canımopuyorumnanaktan
evet canım iyi dedi doktor
aclık 94
ilk saatin sonunda 149.8
2.saat 125
3.saat 112 cıktı
cok iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?