gunayder nettekı sıteler pek duzgun cevırı yapmıyorlar canım ama belkı zeyra bılıyordur ben yınede kendın mutlaka kontrol derım zorlanırsan ben de yardımcı olurum elımden geldğınce
seker testim benimde cuma günü sabah erkenden gidicem ......
bir saat de orda beklemem gerekmiş.....üff çok sıkıcı.....gitsem kanı versem çıksam olmuyomu kızlar .....
slm kızlar
şeker yüklemeleri yaptıranlar yüksek çıksada korkmasın benim 50 gr lık 160 cıktı doktorum 100 grlık istedi onu da yaptırdım ama o iyi cıktı genelde 50 grlık yüksek cıkarmıs zaten o yüzden korkma demişti doktorum
ayse deniz beşik çok güzel canım güle güle kullan bende ilk aylar için böle bişey düşünüyorum bakalım yatak odam küçük oldugu için ancak bu sığar sonra kendi odasına geciririm
avukat kayın pederine gecmiş olsun canım inş. bi an önce iyileşir
tüm geçmişi okuyamadım baya birikmiş inş. herkes iyidir....
teşekkürler canlarım inş sonuç garip çıkmaz çünkü 100 lük yaptırmak zoruma gidiyor kollarımın delinmesi ve o şekerli karışımı içmek kötü geliyor bana.ama çıkarsa da mecburen yapıcaz başka çaresi yok
beşik çok şekermiş. inşallah sağlıkla uyur bebekin içinde:)))
canım çok teşekkür ederim ilgin için sen de mi ingilizce mezunusun? ya çok uzak kalıyorum siteye (çoğu kişide budurumlardan dolayı sitemliydi bana ve benzerlerime karşı ) buyüzden kim necidir ne iş yapar bilmiyorum kusura bakma.
netteki siteler hakkında söylediklerin doğru ama hocam sağolsun bi kitap verdi ingilizce dili.
bunu çeviricekmişim ve de çalışacakmışım final için.sorular türkçe olacakmış ama kitap ingilizce yani işim zor.
bu arada doktora yapıyorum ben ne sınavı falan diye soracak olursan diye yazdım.
bir saat de orda beklemem gerekmiş.....üff çok sıkıcı.....gitsem kanı versem çıksam olmuyomu kızlar .....
Çok teşekkürler canım.Yani en iyi bu dedik.Hem de gelince neden olmasın dedik...
slm kızlar nasılsınız bende çok iiyim çünkü dün oğluşumu gördüm teyzeleri çok özlemişim pıtırcığımı.1.300 gr.olmuş kayram.doktor amcamız böyle giderse 4 kiloyu geçik doğar dedi:)yarında şeker yüklemesi yaptırcam bakalım işallah iyi çıkar.nası oluyo kızlar ben sağlık ocağına yaptırcam.
slm kızlar nasılsınız bende çok iiyim çünkü dün oğluşumu gördüm teyzeleri çok özlemişim pıtırcığımı.1.300 gr.olmuş kayram.doktor amcamız böyle giderse 4 kiloyu geçik doğar dedi:)yarında şeker yüklemesi yaptırcam bakalım işallah iyi çıkar.nası oluyo kızlar ben sağlık ocağına yaptırcam.
ÖZGEEEE
benim blog ab aksanaaaa
canımcım valla eczaneye bi sormak lazım ne zaman ölçtürmek gerekir hangi değer normaldir hamileler için ama en azından için rahat eder tatlım opuyorumnanaktansen bu kadar kafaya takıyon hepi topu 1 hafta beklicen yarın bir eczaneye uğra derim ben onlar tavsiye verir en azından şu zaman ölçelim diye. benim de aklıma nerden geldi hastanede de parmaktan aletle ölçtüler şekeri onlar yaparsa bizde yapabiliriz. zaten allah korusun 100 grlık yüklemede yüksek çıkarsa düzenli ölçtürmeni isteyebilir doktorun ama tabi sana böyle bişeye gerek kalmıcak canımcım:lepi:ayyy canım neden daha önce aklıma gelmediki yaa eczane yakınımda değil taaa yanımda yan tarafımızda:)))ama az bi kaç gün daha geçsin canım diyetimden sonra yaptırım olmazsa ayyy kafam iyicene durdu benim tuğbacığım yaa saol valla sen demezsen ben hiç hatırlamam bileolumunekankayizsmile
olmazzzz şekerimseker testim benimde cuma günü sabah erkenden gidicem ......
Hadi gözünüz aydın canım.Allah tamamına erdirsin.arkadaşlar bugün bahsettiğim arkadaş hamile zemuszemus hemde 6 haftalık..çok sevindik yaa..
arkadaşlar bugün bahsettiğim arkadaş hamile zemuszemus hemde 6 haftalık..çok sevindik yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?