2010 Nisan Anneleri

gunayder nettekı sıteler pek duzgun cevırı yapmıyorlar canım ama belkı zeyra bılıyordur ben yınede kendın mutlaka kontrol derım zorlanırsan ben de yardımcı olurum elımden geldğınce

seker testim benimde cuma günü sabah erkenden gidicem ......
bir saat de orda beklemem gerekmiş.....üff çok sıkıcı.....gitsem kanı versem çıksam olmuyomu kızlar .....

gunayder nettekı sıteler pek duzgun cevırı yapmıyorlar canım ama belkı zeyra bılıyordur ben yınede kendın mutlaka kontrol derım zorlanırsan ben de yardımcı olurum elımden geldğınce

canım çok teşekkür ederim ilgin için sen de mi ingilizce mezunusun? ya çok uzak kalıyorum siteye (çoğu kişide budurumlardan dolayı sitemliydi bana ve benzerlerime karşı ) buyüzden kim necidir ne iş yapar bilmiyorum kusura bakma.
netteki siteler hakkında söylediklerin doğru ama hocam sağolsun bi kitap verdi ingilizce dili.
bunu çeviricekmişim ve de çalışacakmışım final için.sorular türkçe olacakmış ama kitap ingilizce yani işim zor.
bu arada doktora yapıyorum ben ne sınavı falan diye soracak olursan diye yazdım.

bir saat de orda beklemem gerekmiş.....üff çok sıkıcı.....gitsem kanı versem çıksam olmuyomu kızlar .....

olmazmı olur tabi ama bnada hiçbişi yapma demişlerdi. yani gdip gelirken yorulacaksan, yürüyeceksen orda bekle. ben orda bekledim.

Çok teşekkürler canım.Yani en iyi bu dedik.Hem de gelince neden olmasın dedik...

Sen içini ferah tut cnaım.Limon al yanına sık limonu al sana süper limonata..zemuszemus

beşik çok şekermiş. inşallah sağlıkla uyur bebekin içinde:)))

Amin inşallahhhh canımmm....:lepi:

yok canım ben turist rehberliği mezunuyum ama işim yapmadım onun yerine ücretli ing. öğretmenliği yaptım iki sene evlenince bıraktım ama şimdi ing. özel ders veriyorum zaten lise 2 den beri veriyordum devam ediyorum

inş. zorlanmazsın canım ama cok zorlandıgın yerde yardımım olursa elımden gelenı yaparım

banada oturmanız daha ıyı olur dedıler canım ama sen bı sorarsın bı saat zaten gecer hemen ben 4 saat bekledım(

Çok teşekkürler canım.Yani en iyi bu dedik.Hem de gelince neden olmasın dedik...

en iyisini yapmıssınız canım:))

ruzenin slm ben yaptirdim seker yklemesini valla disari sakin cikma saten cikartmazlar basin falan dönüyo beni bayagi etkilemisti cnm haftaya ögrencem bende sonucunu,,,

slm kızlar nasılsınız bende çok iiyim çünkü dün oğluşumu gördüm teyzeleri çok özlemişim pıtırcığımı.1.300 gr.olmuş kayram.doktor amcamız böyle giderse 4 kiloyu geçik doğar dedi:)yarında şeker yüklemesi yaptırcam bakalım işallah iyi çıkar.nası oluyo kızlar ben sağlık ocağına yaptırcam.

sağlık ocağı yapmıyor canım sordun mu??

maşallah oğluşuna canım kaç haftalıksın sen?

Maşallah tombiş olacak desene canım kayracığımız.Sağlık ocaklarında yapılmıyor diye biliyorum ama belki sizin orada farklıdır canım.

canımcım valla eczaneye bi sormak lazım ne zaman ölçtürmek gerekir hangi değer normaldir hamileler için ama en azından için rahat eder tatlım opuyorumnanaktansen bu kadar kafaya takıyon hepi topu 1 hafta beklicen yarın bir eczaneye uğra derim ben onlar tavsiye verir en azından şu zaman ölçelim diye. benim de aklıma nerden geldi hastanede de parmaktan aletle ölçtüler şekeri onlar yaparsa bizde yapabiliriz. zaten allah korusun 100 grlık yüklemede yüksek çıkarsa düzenli ölçtürmeni isteyebilir doktorun ama tabi sana böyle bişeye gerek kalmıcak canımcım:lepi:

olmazzzz şekerim lmaz: valla bana hiç bir yere gitme, yorulma, otur burda bekle demişlerdi de yukarı katta doktorda muayene sıram geçmesin diye eşimle kaçmıştık yukarıkaydirigubbakcemile3

maşallah o pıtırcığa yerim ben onu 4 kiloyu geçmesin canım yaa o zaman tombiş yanaklı olursa gelen geçen dayanamaz ısırıverirkaydirigubbakcemile3 gözün aydın canım iyi geçmesine sevindim kontrolünüzün

arkadaşlar bugün bahsettiğim arkadaş hamile zemuszemus hemde 6 haftalık..çok sevindik yaa..

arkadaşlar ben bir türlü ticketfactory den cizelgemi buraya alamıyorum neden yapamıyorum bi bana yardım etsinkafamçokkarıştı

sağolun kızlar bende çok sevindim kızın başının etini yedim çocuk yap yap die.ohh olsun kendime eş buldum..kızına talip oldum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…