hangi kodu cizelgeye tasımak gerekiyor..
bu arada kızlar benim dehset mide yanmalarım var demiştim hatda dünde uyuyamdım yemek borumda sanki kezzap var yatamıyordum ....
nese bu sabah doktorun verdiği ilaca basldım ,zaten sadece sabahları aç karnına günde bir kez alacaksın demişti,bende buda fayda etmez ben neler denedim demiştim,iki ilaç değiştrdim çünkü....
oda aksini iddia ediyorum bunu içinde miden çok rahatlıycak demişti,gercekten de yemek yedim hemde salçalıydı ve tahtalara vuruyorum maşlahı var midemin bişiycik yok sabahtan beri......
bu arada kızlar mide yanması diyince aklıma geldi. benim en büyük şikayetim hep mide yanmasıydı. duyan bebek saçlanıyo artık normal diyodu. bende başlarda tek tek anlatıyodum saçla alakası yok hormonlar yüzünden şöyle oluyo böyle oluyo diye. ama artık iş çığrından çıktı hangi birine anlatacam mümkün değil yetişemem ben de artık onlar öyle dedimi ''tabi tabi bizimki rapunzel olacak zaten diyip geçiyom'' kaydirigubbakcemile3 çoğu da anlamıyo rapunzeli zatenkaydirigubbakcemile3
mesai bitti ben gidiyom bağlasanız durmamkaydirigubbakcemile3
fundacım başedemiyom ben bunlarla napimmm kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar mide yanması diyince aklıma geldi. benim en büyük şikayetim hep mide yanmasıydı. duyan bebek saçlanıyo artık normal diyodu. bende başlarda tek tek anlatıyodum saçla alakası yok hormonlar yüzünden şöyle oluyo böyle oluyo diye. ama artık iş çığrından çıktı hangi birine anlatacam mümkün değil yetişemem ben de artık onlar öyle dedimi ''tabi tabi bizimki rapunzel olacak zaten diyip geçiyom'' kaydirigubbakcemile3 çoğu da anlamıyo rapunzeli zatenkaydirigubbakcemile3
Bir rapunzelde benden gelecek inşallah.:)))))))))))))bu arada kızlar mide yanması diyince aklıma geldi. benim en büyük şikayetim hep mide yanmasıydı. duyan bebek saçlanıyo artık normal diyodu. bende başlarda tek tek anlatıyodum saçla alakası yok hormonlar yüzünden şöyle oluyo böyle oluyo diye. ama artık iş çığrından çıktı hangi birine anlatacam mümkün değil yetişemem ben de artık onlar öyle dedimi ''tabi tabi bizimki rapunzel olacak zaten diyip geçiyom'' kaydirigubbakcemile3 çoğu da anlamıyo rapunzeli zatenkaydirigubbakcemile3
a.s evet canım ama inan çeviri yapan doğru dürüst bir site yok canım ama sana şöyle yardım edebilirim sen bana hangi kitabı çevirceğini söyle bende sana ona göre internetten araştırı soru sormanda falan yardımcuı olabilirim canımcım sen çeviri yapcağın kitabı yazarsın ona göre bakarız yoksa internetteki sitedeki çeviriler çok abuk sabuk hiç alakası yok ingilizceyelolumunekankayizsmilezeyracım aklıma gelmişken konuyla hiç alakası yok ama bir şey sormak istiyorum. sen ingilizce öğretmeniydin herhalde öyle hatırlıyorum.benim bikaç konuyu tercüme etmem gerekiyor. şöyle doğru düzgün gelişmiş cümle çeviren bir site var mı bildiğin?
canımcım valla eczaneye bi sormak lazım ne zaman ölçtürmek gerekir hangi değer normaldir hamileler için ama en azından için rahat eder tatlım opuyorumnanaktansen bu kadar kafaya takıyon hepi topu 1 hafta beklicen yarın bir eczaneye uğra derim ben onlar tavsiye verir en azından şu zaman ölçelim diye. benim de aklıma nerden geldi hastanede de parmaktan aletle ölçtüler şekeri onlar yaparsa bizde yapabiliriz. zaten allah korusun 100 grlık yüklemede yüksek çıkarsa düzenli ölçtürmeni isteyebilir doktorun ama tabi sana böyle bişeye gerek kalmıcak canımcım:lepi:
canım benden kolumdan kan almışlardı tüple yaa aletle ölçmediler zaten bu sene verdiğim kan kadar hiç kan vermemiştim canım alsınlar nede olsa bolyaboshayallersmile ayy birde 4 defa daha vereceğim o gün kan değerlerim tam sınırdaydı hemegram testimdede yani onlar iyi şükürler olsun bakalım canım biraz diyetimizi yapalım zaten pazartesi gideceğim yaptırmayabayanssulusmile
olmazzzz şekerimlmaz: valla bana hiç bir yere gitme, yorulma, otur burda bekle demişlerdi de yukarı katta doktorda muayene sıram geçmesin diye eşimle kaçmıştık yukarıkaydirigubbakcemile3
maşallah o pıtırcığa yerim ben onu 4 kiloyu geçmesin canım yaa o zaman tombiş yanaklı olursa gelen geçen dayanamaz ısırıverirkaydirigubbakcemile3 gözün aydın canım iyi geçmesine sevindim kontrolünüzün
ayyy canım gözün aydın arkadaşının bitanem yaaa bak demiştim bugün sana inşallah hamiledir diye canımcım çok mutlu oldum olumunekankayizsmilebayanssulusmilearkadaşlar bugün bahsettiğim arkadaş hamile zemuszemus hemde 6 haftalık..çok sevindik yaa..
ben kanda baktırdım referans 0-5 arası benım 0.25 çıktı gebelik yok dimi?
Maşallahhh oğluşaaaaaaaaaaaaaaa.1 KİLOYU DA GEÇMİŞ GÜZEL BEBİŞİMİZ ALLAHIM ESİRGESİN.BİR HAFTADA ÖNDEN GİDİYORMUŞUZ AFERİN ONA.Çok sevindim Refişimmmmmiyi akşamlar kızlarr... dr. çıkışı okula geçtik direk..eve gelip yemek fln ancak yazabiliyorum... misafirde gelicek birazdan.. kalamıcam ama kimse de yok zatenn.. :)))
bizim dr. kontrolümün çok iyi geçti allaha şükürr... oğlum 1 kilo 35 gram olmuş:asigim: boyumuz da sürekli hareket halinde olduğumuz için tam ölçemedik ama en az 35 cm. dedi dr. amcamız :asigim: 26+ 5 çıktık.. doktorum da usg ler arasında fark olabilir ama önemli olan burdaki ölçümler çünkü bu usg ye göre doğurucaksın dedi :))) doğumumuz 10 nisan.. ama sezeryan olucak bu da dedi :) 2-3 nisan gibi alırız dedi... martın 28 inde nisan ayının ameliyat günlerini öğrendiğinde kesin gün vericekk... ama şafak 2 nisan diyorum ben :asigim: :teytey: şimdilik aklıma gelenler bunlarr... ne pozlar verdi minik kuzum :)) babasına dr. amcamızpipimizin artık daha danet görüldüğünü söyleyip gösterdi... tabi babamız mest :roflol: pazartesi günü hastaneye gidip ilaçlarımı yazdırıcam.. gaviskon diye de not düştü mide yanmamız için :))) sarılık da dahil tüm testlerimiz de o gün yapılıcakmış... yani şimdilik şükürler olsun paşam aşallah çok iyi herşeyiyle :teytey: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?