2010 Nisan Anneleri

bu arada kızlar benim dehset mide yanmalarım var demiştim hatda dünde uyuyamdım yemek borumda sanki kezzap var yatamıyordum ....
nese bu sabah doktorun verdiği ilaca basldım ,zaten sadece sabahları aç karnına günde bir kez alacaksın demişti,bende buda fayda etmez ben neler denedim demiştim,iki ilaç değiştrdim çünkü....
oda aksini iddia ediyorum bunu içinde miden çok rahatlıycak demişti,gercekten de yemek yedim hemde salçalıydı ve tahtalara vuruyorum maşlahı var midemin bişiycik yok sabahtan beri......

kızlar merhabalar.öğleden sonra misafirim geldi geçmişi yeni bitirdim baya birikmiş.unuttuğum olabilir şimdidedn kusura bakmayın.
AYŞECıM beşik çok güzel.bi tanıdığımdan bende böyle bişey bulsam yatak odasında yatırırım biraz oğlumu 40 gün yanımda olur.eğer bulamazsam oğlumun odasına bir öekyat atıp orda yatacağız....
BUTTERFLYDS canım ne güzel büyümüş maşallah baya.bende cumartesi gitcem merak ediyorum kilosu nasıl?çok ta özledim oğluşumu.hemde şeker yüklemesi yaptıracağım.
GELıNCıKCıM çok sevindim arkadaşının haile olmasına gözünüz aydın.Allahım sağ salim dünyaya getirmeyide nasip etsin inşallah....
BRC 8 canım hamilelik değerin düşük sanırım değilsin ama en kısa zamanda bir dra git canım neden kaynaklanıyo olabilir bir öğren...tez zamanda seninde güzel haberlerini duyarız inşallah canım...
ÖZGECıM ilacın iyi geldiğine sevindim.dr unun kendine güvendiği kadar varmış....
inşallah unuttuğum yoktur ya kızlar....şeker yüklemesi yaptıranlar yaptıracak olanlar benim gibi iyi sonuç alırlar...........

özgecimmm ilacın adı neeee ben aylardır çekiyom mide yanması. bildiğim ilaçlar var ama hamileyim diye kullanmıyom doktor ne yazarsa onu alıyom onlarda antiasitler oldukları için hafif kalıyolareyvahedigeldismile

bu arada kızlar mide yanması diyince aklıma geldi. benim en büyük şikayetim hep mide yanmasıydı. duyan bebek saçlanıyo artık normal diyodu. bende başlarda tek tek anlatıyodum saçla alakası yok hormonlar yüzünden şöyle oluyo böyle oluyo diye. ama artık iş çığrından çıktı hangi birine anlatacam mümkün değil yetişemem ben de artık onlar öyle dedimi ''tabi tabi bizimki rapunzel olacak zaten diyip geçiyom'' kaydirigubbakcemile3 çoğu da anlamıyo rapunzeli zatenkaydirigubbakcemile3

kız tuğba sen bi alemsin heee....valla bazıları çıldırtıyo insanı drlar bas bas bağırıyo yok bebek saçlanmasıyla alakası diye ama onlar drlardan daha iyi biliyolar yaopuyorumnanaktan

mesai bitti ben gidiyom bağlasanız durmamkaydirigubbakcemile3
fundacım başedemiyom ben bunlarla napimmm kaydirigubbakcemile3

mesai bitti ben gidiyom bağlasanız durmamkaydirigubbakcemile3
fundacım başedemiyom ben bunlarla napimmm kaydirigubbakcemile3

hadi bye canım.evden gece girersin dimi*gece muhabbeti iyi oluyo benimde abimler gelcek az sonra geceye ancak girerim kk ya canım....

tarhan bende öyle diyorum... zaten bebek kesesinde değil midemde ya saçları ondan yakıyordur diyorum:)))

tatlım eğer saçlanıyorsa ben rusyaya peruk iharcatına başlıycam ger gitmeme sordum doktor hanım saclanma varmı diye oda yok diyor ayrıntılıda da sordum yoktu,saçı yoksa benim bu yanmamın nedeni neydi.....GEBELİK REFLÜSÜ olmuşum.....
bana verdiği ilacı son care olrak veriyormuş gebelik kategorisi b....
ismi de PULCET ''pantoprazol'' yazıyo canım.....
doktorunun numarası varsa sende arayıp ilacı alıp alamıycanı bi sor istersen tatlım....eşimde annemde ben deki rahatlığın farkında,bugun ilk kez midem diyerek yakınmadım.......

Bir rapunzelde benden gelecek inşallah.:)))))))))))))
Kesin kel doğar kızım gibi:))))))))))))))))))

a.s evet canım ama inan çeviri yapan doğru dürüst bir site yok canım ama sana şöyle yardım edebilirim sen bana hangi kitabı çevirceğini söyle bende sana ona göre internetten araştırı soru sormanda falan yardımcuı olabilirim canımcım sen çeviri yapcağın kitabı yazarsın ona göre bakarız yoksa internetteki sitedeki çeviriler çok abuk sabuk hiç alakası yok ingilizceyelolumunekankayizsmile

arkadaşlar bugün bahsettiğim arkadaş hamile zemuszemus hemde 6 haftalık..çok sevindik yaa..
ayyy canım gözün aydın arkadaşının bitanem yaaa bak demiştim bugün sana inşallah hamiledir diye canımcım çok mutlu oldum olumunekankayizsmilebayanssulusmile

ben kanda baktırdım referans 0-5 arası benım 0.25 çıktı gebelik yok dimi?

canım bu değerlere göre sanırım bebiş yok inşallah gelcek ay o güzel haberi verirsin dediğin gibi değerin 5ten yüksek olması ve 2 günde bir katlanması gerekiyo bitanem

iyi akşamlar kızlarr... dr. çıkışı okula geçtik direk..eve gelip yemek fln ancak yazabiliyorum... misafirde gelicek birazdan.. kalamıcam ama kimse de yok zatenn.. :)))

bizim dr. kontrolümün çok iyi geçti allaha şükürr... oğlum 1 kilo 35 gram olmuş :asigim: boyumuz da sürekli hareket halinde olduğumuz için tam ölçemedik ama en az 35 cm. dedi dr. amcamız :asigim: 26+ 5 çıktık.. doktorum da usg ler arasında fark olabilir ama önemli olan burdaki ölçümler çünkü bu usg ye göre doğurucaksın dedi :))) doğumumuz 10 nisan.. ama sezeryan olucak bu da dedi :) 2-3 nisan gibi alırız dedi... martın 28 inde nisan ayının ameliyat günlerini öğrendiğinde kesin gün vericekk... ama şafak 2 nisan diyorum ben :asigim: :teytey: şimdilik aklıma gelenler bunlarr... ne pozlar verdi minik kuzum :)) babasına dr. amcamızpipimizin artık daha danet görüldüğünü söyleyip gösterdi... tabi babamız mest :roflol: pazartesi günü hastaneye gidip ilaçlarımı yazdırıcam.. gaviskon diye de not düştü mide yanmamız için :))) sarılık da dahil tüm testlerimiz de o gün yapılıcakmış... yani şimdilik şükürler olsun paşam aşallah çok iyi herşeyiyle :teytey: :asigim:

1 hafta ilerde çıkmıştık.. takvimimizi ayarladık.. şafağımız da düştü.. aslında gerçek şafağımız 86 :lepi:

Maşallahhh oğluşaaaaaaaaaaaaaaa.1 KİLOYU DA GEÇMİŞ GÜZEL BEBİŞİMİZ ALLAHIM ESİRGESİN.BİR HAFTADA ÖNDEN GİDİYORMUŞUZ AFERİN ONA.Çok sevindim Refişimmmmmkaydirigubbakcemile5a.s.

ıyi akşamlar nisan anneleri, a.s. Herkes iyidir ins.
Bebişlerini görenler hayırlı olsun kızlar. Refiye, gunayder maşallah bebişlerinize. Artık kiloları duyuyoruz büyüyor nisan bebişleri.

kızlar ya bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle canım çok sıkkın.25 haftalıkken geçen cumartesi doktora gitmiştik ölçümler sonucunda kızımızın 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor.ama önemli değil dedi kısacası 1 hafta sonra doğabilir dedi.ayrıca kilosu da 755gr dı. burda herkesinki daha yüksek.annemle paylaştım besleyemiyorsun galiba falan dedi çok üzüldüm diyorlarki kız çocukları biraz ufak oluyormuş ama ne kadar doğru acaba benim içimi rahatlatmak için mi diyorlar bilmiyorum.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…