kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tabiii cicimmm biz bu sıpaları rahmimizde değil midemizde taşıyozkaydirigubbakcemile3tarhan bende öyle diyorum... zaten bebek kesesinde değil midemde ya saçları ondan yakıyordur diyorum:)))
hadi bye canım.evden gece girersin dimi*gece muhabbeti iyi oluyo benimde abimler gelcek az sonra geceye ancak girerim kk ya canım....
rusyaya peruk ihracatı demek:roflol: :roflol: :roflol::roflol:bebek kısmetiyle gelir derlerdi de inanmazdım bizimkiler direk ihracat müdürü olarak doğuyolarkaydirigubbakcemile3tatlım eğer saçlanıyorsa ben rusyaya peruk iharcatına başlıycam ger gitmeme sordum doktor hanım saclanma varmı diye oda yok diyor ayrıntılıda da sordum yoktu,saçı yoksa benim bu yanmamın nedeni neydi.....GEBELİK REFLÜSÜ olmuşum.....
bana verdiği ilacı son care olrak veriyormuş gebelik kategorisi b....
ismi de PULCET ''pantoprazol'' yazıyo canım.....
doktorunun numarası varsa sende arayıp ilacı alıp alamıycanı bi sor istersen tatlım....eşimde annemde ben deki rahatlığın farkında,bugun ilk kez midem diyerek yakınmadım.......
Bir rapunzelde benden gelecek inşallah.:)))))))))))))
Kesin kel doğar kızım gibi:))))))))))))))))))
iyi akşamlar kızlarr... dr. çıkışı okula geçtik direk..eve gelip yemek fln ancak yazabiliyorum... misafirde gelicek birazdan.. kalamıcam ama kimse de yok zatenn.. :)))
bizim dr. kontrolümün çok iyi geçti allaha şükürr... oğlum 1 kilo 35 gram olmuş:asigim: boyumuz da sürekli hareket halinde olduğumuz için tam ölçemedik ama en az 35 cm. dedi dr. amcamız :asigim: 26+ 5 çıktık.. doktorum da usg ler arasında fark olabilir ama önemli olan burdaki ölçümler çünkü bu usg ye göre doğurucaksın dedi :))) doğumumuz 10 nisan.. ama sezeryan olucak bu da dedi :) 2-3 nisan gibi alırız dedi... martın 28 inde nisan ayının ameliyat günlerini öğrendiğinde kesin gün vericekk... ama şafak 2 nisan diyorum ben :asigim: :teytey: şimdilik aklıma gelenler bunlarr... ne pozlar verdi minik kuzum :)) babasına dr. amcamızpipimizin artık daha danet görüldüğünü söyleyip gösterdi... tabi babamız mest :roflol: pazartesi günü hastaneye gidip ilaçlarımı yazdırıcam.. gaviskon diye de not düştü mide yanmamız için :))) sarılık da dahil tüm testlerimiz de o gün yapılıcakmış... yani şimdilik şükürler olsun paşam aşallah çok iyi herşeyiyle :teytey: :asigim:
İyi akşamlar nisan anneleri, a.s. Herkes iyidir ins.
Bebişlerini görenler hayırlı olsun kızlar. Refiye, gunayder maşallah bebişlerinize.Artık kiloları duyuyoruz büyüyor nisan bebişleri.
kızlar ya bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle canım çok sıkkın.25 haftalıkken geçen cumartesi doktora gitmiştik ölçümler sonucunda kızımızın 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor.ama önemli değil dedi kısacası 1 hafta sonra doğabilir dedi.ayrıca kilosu da 755gr dı. burda herkesinki daha yüksek.annemle paylaştım besleyemiyorsun galiba falan dedi çok üzüldüm diyorlarki kız çocukları biraz ufak oluyormuş ama ne kadar doğru acaba benim içimi rahatlatmak için mi diyorlar bilmiyorum.:ecrin_bebek:
kızlar ya bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle canım çok sıkkın.25 haftalıkken geçen cumartesi doktora gitmiştik ölçümler sonucunda kızımızın 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor.ama önemli değil dedi kısacası 1 hafta sonra doğabilir dedi.ayrıca kilosu da 755gr dı. burda herkesinki daha yüksek.annemle paylaştım besleyemiyorsun galiba falan dedi çok üzüldüm diyorlarki kız çocukları biraz ufak oluyormuş ama ne kadar doğru acaba benim içimi rahatlatmak için mi diyorlar bilmiyorum.:ecrin_bebek:
Canım, kesinlikle içini ferah tut. Sağlıklı bebekler 2500- 4000 gram arası oluyor. Yani sınır çok büyük.
Ve bazen ultrasonda geride çıkmak çokta önemli değil demişti benim doktorum. Ultrason cihazları +- 10 gün şeklinde çalışıyormuş.
Birde emin ol bir hafta sonraya da kalmaz doğumun.
Bazı bebişlerin çok daha fazla kilolu olması aynı zamanda genetik bir durum. Genetiğinde iri bebek yoktur canım.
Kendini hiç üzme güzelim, bebeişin çok sağlıklı ve zamanında doğacaktır.
sağol canım. 2 seferdir çıkıyor böyle önceden satla uyumluydu. ayrıntılı da ve normal ultraonda 1 hafta geri çıktığı için doktorum artık bu tarihi gözönünde bulundurucaz dedi satta aklımızda kalacak ama dedi.
ondan ziyade kilosu kafamı karıştırıyor ablam da hamile ve onun bebeğinin kilosu standartların üzerine çıkıyor ve 2 hafta önden gidiyormuş.dolayısıyla onlarda hep öyle diyorlar psikolojim bozuldu dün ve bugün özellikle.
meraba günaydercim nolur evham yapıp da bebeğini üzme. doktorun da söylemiş 1 hafta geriden geldiğini ve bunun önemli olmadığınıç kilosu da ondan belki düşüktür. belki de minyon çıtı pıtı bir kız olacağı içindir. besleyememek yanlış bir tabir olmuş bence ama tabi ki önlem olarak beslenmene biraz daha dikkat edip ağırlık veririsen iyi olur. eğer gerçekten bebeğinin beslenemediğine dair bir şüphesi olsaydı doktorun zaten sana bazı tavsiyelerde bulunurdu. diğer topiklerde okuduğum kadarıyla böyle beslenememe durumlarında anneye yatması ve çok iyi beslenmesi söyleniyor sanırım. senin üzüldüğün korktuğun gibi bir durum olsaydı mutlaka doktorun da bazı tavsiyelerde bulunurdu üzülme benceopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım, direk süt, pekmez, muz, balık, ceviz...olayına gir güzelim. Sürekli bunlardan tüketmeye çalış. bebeğin kilo alımını çok artırıyormuş.kaydirigubbakcemile2
hergün mutlaka pekmez yiyorum, bir bardak süt içiyorum ,bir muz yiyorum, her hafta olmasa da 2 haftada bir balık ve de hergün ceviz yemeye özen gösteriyorum yaklaşık 6-8 bardak su içiyorum. toplamda 8 kilo almışım
slm kızlar nasılsınız bende çok iiyim çünkü dün oğluşumu gördüm teyzeleri çok özlemişim pıtırcığımı.1.300 gr.olmuş kayram.doktor amcamız böyle giderse 4 kiloyu geçik doğar dedi:)yarında şeker yüklemesi yaptırcam bakalım işallah iyi çıkar.nası oluyo kızlar ben sağlık ocağına yaptırcam.
iyi akşamlar kızlarr... dr. çıkışı okula geçtik direk..eve gelip yemek fln ancak yazabiliyorum... misafirde gelicek birazdan.. kalamıcam ama kimse de yok zatenn.. :)))
bizim dr. kontrolümün çok iyi geçti allaha şükürr... oğlum 1 kilo 35 gram olmuş:asigim: boyumuz da sürekli hareket halinde olduğumuz için tam ölçemedik ama en az 35 cm. dedi dr. amcamız :asigim: 26+ 5 çıktık.. doktorum da usg ler arasında fark olabilir ama önemli olan burdaki ölçümler çünkü bu usg ye göre doğurucaksın dedi :))) doğumumuz 10 nisan.. ama sezeryan olucak bu da dedi :) 2-3 nisan gibi alırız dedi... martın 28 inde nisan ayının ameliyat günlerini öğrendiğinde kesin gün vericekk... ama şafak 2 nisan diyorum ben :asigim: :teytey: şimdilik aklıma gelenler bunlarr... ne pozlar verdi minik kuzum :)) babasına dr. amcamızpipimizin artık daha danet görüldüğünü söyleyip gösterdi... tabi babamız mest :roflol: pazartesi günü hastaneye gidip ilaçlarımı yazdırıcam.. gaviskon diye de not düştü mide yanmamız için :))) sarılık da dahil tüm testlerimiz de o gün yapılıcakmış... yani şimdilik şükürler olsun paşam aşallah çok iyi herşeyiyle :teytey: :asigim:
Canım nette biraz araştırdım senin için 10 günden fazla geriden gelme oluyorsa gelişme geriliği. Ama 10 günden azsa bebişin biraz zayıf doğacak demekmiş. Ve bu durum sürekli değişebiliyormuş. Bence sıkma canını ve içini ferah tut.
iyi akşamlar jnaz cım her zamanki gibi yoğunsun. battaniyeyi dört gözle bekliyorum.oğluşun nasıl benimki 3 gündür çıldırdı çok tepiniyor nihayet çok yoğun ve net hissediyorum sıpayı:asigim:
bugünlerde bebişini görenler bayağı fazla canım insanın canı çekiyor:dance:
slm kızlar misafirlerim gitti yine geldim bende doktorum dün artık ağrın çok olursa erken doğum olabilir hemen gelin önlem alabiliriz ama geç gelirseniz doğum başlar dedi.stresten ve yorgunluktan uzak durmak gerekiomuş kızlar.benimde geçen belim çok şiddetli ağırmıştı.korktum wala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?