2010 Nisan Anneleri

tarhan bende öyle diyorum... zaten bebek kesesinde değil midemde ya saçları ondan yakıyordur diyorum:)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tabiii cicimmm biz bu sıpaları rahmimizde değil midemizde taşıyozkaydirigubbakcemile3
hadi bye canım.evden gece girersin dimi*gece muhabbeti iyi oluyo benimde abimler gelcek az sonra geceye ancak girerim kk ya canım....

ben geldim bile tatlım gece muhabbetine seni bekliyorum çok yorma kendini bak ben konu düşünmeye başladım bilekaydirigubbakcemile3
rusyaya peruk ihracatı demek:roflol: :roflol: :roflol::roflol:bebek kısmetiyle gelir derlerdi de inanmazdım bizimkiler direk ihracat müdürü olarak doğuyolarkaydirigubbakcemile3
çok saol canım önümüzdeki hafta kontrolüm var zaten o zaman sorarım ilacı 6 ay çektim 5 gün daha çekerimkaydirigubbakcemile3

Bir rapunzelde benden gelecek inşallah.:)))))))))))))
Kesin kel doğar kızım gibi:))))))))))))))))))

alllaahhh kızlar holding kuralım derim ben peruk ihracatı üzerine:roflol:krizin çaresi rapunzel bebişlerimizdekaydirigubbakcemile3

maşallaaahhh canım ya gözün aydın demek 1 kg olmuş paşamız çok sevindim. yalnız sen önümüze geçiverdin bi anda niye sırayı bozuyon refiyecimopuyorumnanaktanpipiler görülmüş günler alınmış hadi hayırlısı canımcımopuyorumnanaktan

İyi akşamlar nisan anneleri, a.s. Herkes iyidir ins.
Bebişlerini görenler hayırlı olsun kızlar. Refiye, gunayder maşallah bebişlerinize. Artık kiloları duyuyoruz büyüyor nisan bebişleri.

iyiakşamlar canımm kiloluk oldu bebişler maşallahhhh:asigim:

Canım, kesinlikle içini ferah tut. Sağlıklı bebekler 2500- 4000 gram arası oluyor. Yani sınır çok büyük.
Ve bazen ultrasonda geride çıkmak çokta önemli değil demişti benim doktorum. Ultrason cihazları +- 10 gün şeklinde çalışıyormuş.
Birde emin ol bir hafta sonraya da kalmaz doğumun.
Bazı bebişlerin çok daha fazla kilolu olması aynı zamanda genetik bir durum. Genetiğinde iri bebek yoktur canım.
Kendini hiç üzme güzelim, bebeişin çok sağlıklı ve zamanında doğacaktır.

meraba günaydercim nolur evham yapıp da bebeğini üzme. doktorun da söylemiş 1 hafta geriden geldiğini ve bunun önemli olmadığınıç kilosu da ondan belki düşüktür. belki de minyon çıtı pıtı bir kız olacağı içindir. besleyememek yanlış bir tabir olmuş bence ama tabi ki önlem olarak beslenmene biraz daha dikkat edip ağırlık veririsen iyi olur. eğer gerçekten bebeğinin beslenemediğine dair bir şüphesi olsaydı doktorun zaten sana bazı tavsiyelerde bulunurdu. diğer topiklerde okuduğum kadarıyla böyle beslenememe durumlarında anneye yatması ve çok iyi beslenmesi söyleniyor sanırım. senin üzüldüğün korktuğun gibi bir durum olsaydı mutlaka doktorun da bazı tavsiyelerde bulunurdu üzülme benceopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım. 2 seferdir çıkıyor böyle önceden satla uyumluydu. ayrıntılı da ve normal ultraonda 1 hafta geri çıktığı için doktorum artık bu tarihi gözönünde bulundurucaz dedi satta aklımızda kalacak ama dedi.
ondan ziyade kilosu kafamı karıştırıyor ablam da hamile ve onun bebeğinin kilosu standartların üzerine çıkıyor ve 2 hafta önden gidiyormuş.dolayısıyla onlarda hep öyle diyorlar psikolojim bozuldu dün ve bugün özellikle.

Canım, direk süt, pekmez, muz, balık, ceviz...olayına gir güzelim. Sürekli bunlardan tüketmeye çalış. bebeğin kilo alımını çok artırıyormuş.kaydirigubbakcemile2

canım çok sağolun içimi ferahlatıyorsunuz ama şimdi aklıma geldi doktoruma sebebi ne olabilir dediğimde belki ilk zamanlardaki plasental beslenmeyle ilgili olabilir demişti o anda önemsemedim bu cümleyi ama sonradan kurt beynimi kemirdi durdu.
ben minyon değilim eşim de değil ama kimbilir belkide kızımız minyon olur ama her ne olursa olsun sağlıklı olsun da.

Canım, direk süt, pekmez, muz, balık, ceviz...olayına gir güzelim. Sürekli bunlardan tüketmeye çalış. bebeğin kilo alımını çok artırıyormuş.kaydirigubbakcemile2

hergün mutlaka pekmez yiyorum, bir bardak süt içiyorum ,bir muz yiyorum, her hafta olmasa da 2 haftada bir balık ve de hergün ceviz yemeye özen gösteriyorum yaklaşık 6-8 bardak su içiyorum. toplamda 8 kilo almışım

Canım nette biraz araştırdım senin için 10 günden fazla geriden gelme oluyorsa gelişme geriliği. Ama 10 günden azsa bebişin biraz zayıf doğacak demekmiş. Ve bu durum sürekli değişebiliyormuş. Bence sıkma canını ve içini ferah tut.

güzel haberlerle gelmenize cok sevindim mansallah bebislerinizede sizede
yarin bende gidecem minigimi görmeye insallah
ay simdiden cok heycanliyim iyiki sabahin köründe yoksa nasil gecerdi vakit

tamam canım çok sağol araştırmaların için.zaten doktorda demişti nisanın 20-27 arasında olabilir doğumun ama mayısa kalmamalı ozaman sıkıntı demişti.
ama bu kurt benim beynimi kemirmesin eşimle konuştukta yarın gidicez doktora tekrar tekrar sorarım artık hem şeker sonuçlarımıda alırız.

herkese çook teşekkür ederim kızlar içimi ferahlattınız valla öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktanzemuszemus

iyi akşamlar kızlarr
biz geldik oğlumlaa
iki gündür doğru dürüst evde olmadığım için giremedim nete
birde kursa gidince bütün günüm geçiyor gelincede işimi bitirmekle uğraşıyorum. bu arada bebişimin battaniyesinin işlemesi bitti teyzeleri dikiş işi kaldı tamamlansın eklerim inşallah
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
doktorlara gidilmiş paşalarımızda görülmüş 41 kere maşallahh diyeyim

iyi akşamlar jnaz cım her zamanki gibi yoğunsun. battaniyeyi dört gözle bekliyorum.oğluşun nasıl benimki 3 gündür çıldırdı çok tepiniyor nihayet çok yoğun ve net hissediyorum sıpayı:asigim:
bugünlerde bebişini görenler bayağı fazla canım insanın canı çekiyor:dance:

geçmişe bi bakayım dedim ama oku oku bitiremedim kızlaryaa:)
günaydercim boşuna üzme kendini canımya başkalarının söylediğinede takılma benim yiğenlerimde biri 9 ayın sonunda 2,600 doğmuştu ama sonrasında öyle güzel kilo aldı ki
hepimizin vücut yapısı farklı
ruzenin çok sevindim mide yanmalarının bitmesine canımyaa neler çekiyordun öyle , birde birer saat arayla kan vereceksinya bi daha gir çık yapma bence
tarhancım rapunzel de güzelmiş :)
bebegcim maşallahh kuzuna bitanemm hadi bakalımm kim doğuracak önce :)
butterfly maşallah sizede canım kayramız tosun olacak desene:)
ayşecim çok güzelmiş bebişiğiniz
zeyra cım senin şeker yüksek mi çıktı güzelim ama bi türlü o sayfaya gelemedim ama takma kafaya olur mu düzene girer inşallahh
budebecim sen de iyisindir inşallah canım
avukatçım geçmiş olsun kayınpederinede
arada atladıklarım varsa da affedin beni kızlar aklımda kalanlara yazdım bütün geçmişi okuyamadım

iyi akşamlar tatlımm
valla kendime de şaşıyorum bu aralar bir azim bir azim sormaa:)
oğlumda iki gündür çok korkuttu beni tatlımyaa doğru dürüst oynamadı falan hatta bugünde hissetmeseydim gidecektim doktora ama çok şükür bugün daha hareketli
aferim senin paşaya üzmesin annesini
doktoruda sorma tatlımyaaa 2 hafta oldu görmeyeli yavrumu ama istanbula gidince kaçarı yok valla:)

slm kızlar misafirlerim gitti yine geldim bende doktorum dün artık ağrın çok olursa erken doğum olabilir hemen gelin önlem alabiliriz ama geç gelirseniz doğum başlar dedi.stresten ve yorgunluktan uzak durmak gerekiomuş kızlar.benimde geçen belim çok şiddetli ağırmıştı.korktum wala.

en korktuğum şey erken doğum zaten canım bu aralar kasık ağrım çok oluyor ve aklımdan çıkmıyor bu risk

:)))) aman korkutmasın ufaklık o korkunun eşi benzeri yok:) böyle kıpır kıpır olunca kontrolü beklemek daha kolay oluyo en azından saadece özlüyo insan iyi olduğuna dair bir fikrimiz oluyo.
valla bende 1 ay önce normal muayene oldum 560 gr dı 2 hafta önce de gittim ama çok kısa baktı usg ile kilosunu bile sölemedi 4 gözle 1 kiloyu aştığını duymak istiyorum önümüzdeki hafta kotrolümüz var yarım saatten önce çıkmıcam muayenedenkaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah herşey çok güzel yolunda gitmiş oğluşunun allah nazardan saklasın maşallahı var ee herseyide konusmusunuz doğumu falan ayarlamısınızda ne güzel vallahi hersey gönlünce olsun canım benim a.s.

aman kızlar erken doğum demeyin en az 1-1.5 ay daha kimsenin doğumunun başlamaması lazım. yoksa bebişin sağlıklı olması ya da yaşama ihtimali çok az olur.

ewt jnazcım artık ufak bi ağrıda korkuda insan ama doktorum çok ağırırsa anca hemen gelirseniz erken doğumu önleyebilioruz ded.aman canım ihmal etmeyelim wala yaa allah korusun.benim belimle sırtm çok ağrıo yaa.yarında şeker yüklemesi için gidicem.oğluşumun kilosu iri gidioya doktorum o yüzden şekerde çıkabilir dedi.işallah çıkmaz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…