2010 Nisan Anneleri

ayy sorma tatlımyaa resmen kabus gibi iki gün geçirdim
normalde bişey yediğimde kıpır kıpır olan bebek gitti karnıma tıklatıyorum eşim konuşuyor yok öyle tedirgin oldum ki
hamdolsun bugün daha iyiyiz
zaten şimdi 1 kiloyu aşmıştır canım büyüdü kaan beyimiz
hem çıkma zaten hasret gider paşanla

MERHABA KIZLAR BEıZ GELDıK OĞLUMLA...
TUĞBACIĞIM KONUYU BUL HADıııııııııııııı,KONUŞALIM :
JNAZCIM HOŞGELDıN CANIM.NE KADAR HAREKETLıSıN YA MAŞALLAH VALLA.BATTANıYEYı BıTıNCE EKLE CANIM MERAK ETTıM.....
GERÇı AVUKATCIM YOK AMA BUGÜN OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAYI UNUTTUM.DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM OĞLUŞUNUN NıCE YILLARA VE YAŞLARA SAĞLIKLA GıRSıN ıNŞALLAH....BıRDE KAYINPEDERıN AMELıYAT OLMUŞ SANIRIM GEÇMıŞ OLSUN CANIM............
bugünlerde herşeyi unutuyorum kızlar buraya acayip dalıyorum bugün 2 kap yemeğimin dibi tuttu : )

merhaba teyzoşlar bizde birazcık iğne oyası yaptık yine geldik belimiz ağrıdı hafif:kedi:

jnazcığım evet canım azıcık yüksek çıktı yükelmemi canım pazarteis tekrar 100lük yaptıracağım inşallah güzel çıkar canımcım şu an diyetteyim bitanem bakalım dua et benim için canım

günayderciğim o kitabı bakacağım canım yazmış olduğun ama sen çeviri yaparken takıldığın yerler olursa bana özelden mesaj at yardımcı olurum canımcım inşallah geçersin ahhh canım ahhh o iki üç puanlar yokmu insanı nasıl geriyo

tuğbacığım kız senin oğlan rapunzelmi olacak ne kaçırdım o noktayıboshayallersmile

aman kızlar erken doğum demeyin en az 1-1.5 ay daha kimsenin doğumunun başlamaması lazım. yoksa bebişin sağlıklı olması ya da yaşama ihtimali çok az olur.
aman canımm
benim doktorumda 35. haftaya kadar doğurma da ne yaparsan yap dedi:)

evet canım önlenebildiğini bende biliyorum çok pimpirikli olduk belki ama ne kadar dikkatli olursak o kadar iyi
belin içinde dinlen iyice canımcım
şeker konusunda da hiç aklına kötü şeyler getirme benim kadar tatlı yiyen yoktur aranızda ama çok şükür bişey çıkmadı ki bebişimde 2 hafta ilerde tedirgin olmuştum açıkçası

hiç kafana takma güzelim ben 24+2 iken gittiğimde 686 gr dı dr iyi dedi hem ayrıca benim görümcemde yeni dogum yaptı ona hamileliği boyunca hep geriden geliyo 10 gün dediler tam gününde normal doğum yaptı bebişimizin bir seyciğide yok içini ferah tut ve fazla sakınma bence...

jnaz cım tickerinde 29+5 görünüyo haftan en son ultrasonda ileri çıkmıştı galiba ondan mı o kadar ilerlediniz kız. 2 hafta öne atmış sizin ticker ne güzel 2.5 aymı kaldı şimdi sizin paşayla kavuşmanıza:asigim:

hoşgeldiniz şekerimmmm
valla koca göbeğime bakmadan bir oraya gidiyorum bir buraya:)
battaniyenin dikiş işleride istanbula gidince tamamlanacak hayatım eşim gelsin eğer tlf da düzgün çekebilirsem eklerim şimdiki halini
unutkanlık bende de var ayrıca canım pilavların altını hep tutturuyorum
zeyracımmm hoşgeldin sende bitanem 100 lükte iyi çıkacaktır inşallah canımyaa sıkma sen canını hep dualarımdasın zaten
iğne oyasını bilmiyorum bende canımya ama öğrenmek isterdim onada vakit bulabilirsem tabi:)

aman kızlar bende korkuyorum ya erken doğumdan Allah korusun........birde şu evdeki işler beni çok gerdi oğalnın odasını boşaltacağız.odada dev bir kütüphane var.eşim kitapları yüzünden getirmek istemişti bende istememiştim,sonradan getirdik.ama şimdi oğlanın odasından kitapların kaldırılması lazım.birde eşyalarıma hiç uymuyor rengi.o kadar büyük ki ve eşimin o kadar çok kitabı varki.diyorum at bunu ufak bişey yaptıralım borcumuz bitince yok diyor.hala 1 aydan beri 1 odayı düzene sokamadık bu da bana stres yapıyor....

ayy evet tatlımm değiştireyim dedim ayıp olmasın kuşuma:)
sorma canımyaa kısmet se 2,5 ay sonra kucağımda olacak yavrum ama sanki daha çokkkk varmış gibime geliyor

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay evet cicim midem ilk günden beri yanıyo da herkes bebek saçlanıyo diyo onlara bakarsak benim bebek rapunzel olcakkaydirigubbakcemile3

hımmm konu demek bulamıyom yavvv düşüneyim bakalımboshayallersmile

öylemi jnazcım negüzel çıkmamış sende yaa aynen bende senin gibiyim işe canım.hergün muhakkak tatlı bişiyler yiyiyorum.çok aşırı canım istio.birgünüm tatlısız geçmio resmen yaa.işallah çıkmaz bendede canım.

günayderciğim hiç canını sıkma bu konuda bitanem ultrasyon makinalarında her zaman gerçek kilo verilmiyo canım benim önceki doktorum 10 günilerde diyodu şimdiki bir hafta önde demişti satımla ayrıca kilo olarakta değişebiliyo canım hem bu aylardan sonra öyle hızlı büyüyeceklerki bizler bile şaşıracağız canımcım hiç moralini bozma o yüsden iyimi tatlış

canım dünürüm hoşgeldinolumunekankayizsmile

Allah korusun canımm
aman hallolur herşey şekerim hiç germe kendini
benim ev çok küçük ve oda yapamayacağız yavruma bende kendi yatak odamın mobilyasından bi tane şifonyer yaptırayım diyorum oğlum için daha sonra ona takım alırız bende şifonyeri kendi odamda kullanırım ama ne zamana yaptırırız bilmem

hoşbulduk jnazcım
valla göbüşler baya büyüdü hareketler zorlaştı........
eklersen bakarız canım battaniyeye ama sen güzel yapmışsındır eminim ben...........

ayy rabbim korusun erken doğumu az önce benim kız rahime doğru kütletti kaç kere çok gerildim yaa rabbim korusun inşallah nisan annişleri erken doğumla karşılaşmaz zamanı gelince kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıcakla

kızlar bişiy sorucam şeker yüklemesinde kaç saat beklenio.bide doktorum bana yemek ye 2 saat sonra gel dedi.burda bekliceksin ded.çokmu beklicemki

kızlar eşim bimden bugün kızımıza ayakkabı almıştı bimden pembiş ama birazcık büyük gezerin isterseniz bakın gerçi bugün demiştim ama sanırım kaçırdınız okuyamadınız

hoşbulduk jnazcım
valla göbüşler baya büyüdü hareketler zorlaştı........
eklersen bakarız canım battaniyeye ama sen güzel yapmışsındır eminim ben...........
eşim geldi ondan rica edeyimde çeksin resmini tatlım bakalım beğenecekmisiniz

inşallah güzelimm kalbini ferah tut sen
testi sormuşsun ben ilk açlık kan şekeri verdim ve glikoz yüklemesi yaptıktan bir saat sonra tekrar aldılar ve bir saat sonra bir daha 2 saat beklemiş oldum

hoşbulduk canım.nasılsın?ya dünür gelde bana akıl ver ya napcam ben bu kütüphaneyi..............

kızlar eşim bimden bugün kızımıza ayakkabı almıştı bimden pembiş ama birazcık büyük gezerin isterseniz bakın gerçi bugün demiştim ama sanırım kaçırdınız okuyamadınız

canımcım bende bugün uğadım bime panduflardan vardı ama hepsi pembeydi o yüzden almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…