- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ayy sorma tatlımyaa resmen kabus gibi iki gün geçirdim:)))) aman korkutmasın ufaklık o korkunun eşi benzeri yok:) böyle kıpır kıpır olunca kontrolü beklemek daha kolay oluyo en azından saadece özlüyo insan iyi olduğuna dair bir fikrimiz oluyo.
valla bende 1 ay önce normal muayene oldum 560 gr dı 2 hafta önce de gittim ama çok kısa baktı usg ile kilosunu bile sölemedi 4 gözle 1 kiloyu aştığını duymak istiyorum önümüzdeki hafta kotrolümüz var yarım saatten önce çıkmıcam muayenedenkaydirigubbakcemile3
aman canımmaman kızlar erken doğum demeyin en az 1-1.5 ay daha kimsenin doğumunun başlamaması lazım. yoksa bebişin sağlıklı olması ya da yaşama ihtimali çok az olur.
ewt jnazcım artık ufak bi ağrıda korkuda insan ama doktorum çok ağırırsa anca hemen gelirseniz erken doğumu önleyebilioruz ded.aman canım ihmal etmeyelim wala yaa allah korusun.benim belimle sırtm çok ağrıo yaa.yarında şeker yüklemesi için gidicem.oğluşumun kilosu iri gidioya doktorum o yüzden şekerde çıkabilir dedi.işallah çıkmaz ya.
kızlar ya bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle canım çok sıkkın.25 haftalıkken geçen cumartesi doktora gitmiştik ölçümler sonucunda kızımızın 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor.ama önemli değil dedi kısacası 1 hafta sonra doğabilir dedi.ayrıca kilosu da 755gr dı. burda herkesinki daha yüksek.annemle paylaştım besleyemiyorsun galiba falan dedi çok üzüldüm diyorlarki kız çocukları biraz ufak oluyormuş ama ne kadar doğru acaba benim içimi rahatlatmak için mi diyorlar bilmiyorum.:ecrin_bebek:
hoşgeldiniz şekerimmmmMERHABA KIZLAR BEİZ GELDİK OĞLUMLA...
TUĞBACIĞIM KONUYU BUL HADİİİİİİİİİİİİİİ,KONUŞALIM :
JNAZCIM HOŞGELDİN CANIM.NE KADAR HAREKETLİSİN YA MAŞALLAH VALLA.BATTANİYEYİ BİTİNCE EKLE CANIM MERAK ETTİM.....
GERÇİ AVUKATCIM YOK AMA BUGÜN OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAYI UNUTTUM.DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM OĞLUŞUNUN NİCE YILLARA VE YAŞLARA SAĞLIKLA GİRSİN İNŞALLAH....BİRDE KAYINPEDERİN AMELİYAT OLMUŞ SANIRIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM............
bugünlerde herşeyi unutuyorum kızlar buraya acayip dalıyorum bugün 2 kap yemeğimin dibi tuttu : )
zeyracımmm hoşgeldin sende bitanem 100 lükte iyi çıkacaktır inşallah canımyaa sıkma sen canını hep dualarımdasın zatenmerhaba teyzoşlar bizde birazcık iğne oyası yaptık yine geldik belimiz ağrıdı hafif:kedi:
jnazcığım evet canım azıcık yüksek çıktı yükelmemi canım pazarteis tekrar 100lük yaptıracağım inşallah güzel çıkar canımcım şu an diyetteyim bitanem bakalım dua et benim için canım
[
jnaz cım tickerinde 29+5 görünüyo haftan en son ultrasonda ileri çıkmıştı galiba ondan mı o kadar ilerlediniz kız. 2 hafta öne atmış sizin ticker ne güzel 2.5 aymı kaldı şimdi sizin paşayla kavuşmanıza:asigim:
merhaba teyzoşlar bizde birazcık iğne oyası yaptık yine geldik belimiz ağrıdı hafif:kedi:
jnazcığım evet canım azıcık yüksek çıktı yükelmemi canım pazarteis tekrar 100lük yaptıracağım inşallah güzel çıkar canımcım şu an diyetteyim bitanem bakalım dua et benim için canım
günayderciğim o kitabı bakacağım canım yazmış olduğun ama sen çeviri yaparken takıldığın yerler olursa bana özelden mesaj at yardımcı olurum canımcım inşallah geçersin ahhh canım ahhh o iki üç puanlar yokmu insanı nasıl geriyo
tuğbacığım kız senin oğlan rapunzelmi olacak ne kaçırdım o noktayıboshayallersmile
MERHABA KIZLAR BEİZ GELDİK OĞLUMLA...
TUĞBACIĞIM KONUYU BUL HADİİİİİİİİİİİİİİ,KONUŞALIM :
JNAZCIM HOŞGELDİN CANIM.NE KADAR HAREKETLİSİN YA MAŞALLAH VALLA.BATTANİYEYİ BİTİNCE EKLE CANIM MERAK ETTİM.....
GERÇİ AVUKATCIM YOK AMA BUGÜN OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAYI UNUTTUM.DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM OĞLUŞUNUN NİCE YILLARA VE YAŞLARA SAĞLIKLA GİRSİN İNŞALLAH....BİRDE KAYINPEDERİN AMELİYAT OLMUŞ SANIRIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM............
bugünlerde herşeyi unutuyorum kızlar buraya acayip dalıyorum bugün 2 kap yemeğimin dibi tuttu : )
aman kızlar bende korkuyorum ya erken doğumdan Allah korusun........birde şu evdeki işler beni çok gerdi oğalnın odasını boşaltacağız.odada dev bir kütüphane var.eşim kitapları yüzünden getirmek istemişti bende istememiştim,sonradan getirdik.ama şimdi oğlanın odasından kitapların kaldırılması lazım.birde eşyalarıma hiç uymuyor rengi.o kadar büyük ki ve eşimin o kadar çok kitabı varki.diyorum at bunu ufak bişey yaptıralım borcumuz bitince yok diyor.hala 1 aydan beri 1 odayı düzene sokamadık bu da bana stres yapıyor....
eşim geldi ondan rica edeyimde çeksin resmini tatlım bakalım beğenecekmisinizhoşbulduk jnazcım
valla göbüşler baya büyüdü hareketler zorlaştı........
eklersen bakarız canım battaniyeye ama sen güzel yapmışsındır eminim ben...........
öylemi jnazcım negüzel çıkmamış sende yaa aynen bende senin gibiyim işe canım.hergün muhakkak tatlı bişiyler yiyiyorum.çok aşırı canım istio.birgünüm tatlısız geçmio resmen yaa.işallah çıkmaz bendede canım.
günayderciğim hiç canını sıkma bu konuda bitanem ultrasyon makinalarında her zaman gerçek kilo verilmiyo canım benim önceki doktorum 10 günilerde diyodu şimdiki bir hafta önde demişti satımla ayrıca kilo olarakta değişebiliyo canım hem bu aylardan sonra öyle hızlı büyüyeceklerki bizler bile şaşıracağız canımcım hiç moralini bozma o yüsden iyimi tatlış
canım dünürüm hoşgeldinolumunekankayizsmile
kızlar eşim bimden bugün kızımıza ayakkabı almıştı bimden pembiş ama birazcık büyük gezerin isterseniz bakın gerçi bugün demiştim ama sanırım kaçırdınız okuyamadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?