2010 Nisan Anneleri

kızlar bişiy sorucam şeker yüklemesinde kaç saat beklenio.bide doktorum bana yemek ye 2 saat sonra gel dedi.burda bekliceksin ded.çokmu beklicemki

ya canım ben aç karnına gittim ilk açlık daha sonra kan alındıktan sonra şekerli su içiyosun sonra bir saat hareket etmeden oturuyosun 1 saat sonra tekrar kan alınıyo o kadarcık canım inşallah güzel çıkar sonucun ama benden tavsiye heyecan ve tatlı şeyler yeme bir gün önceden oda etkiliyo benceboshayallersmile

hoşbulduk canım.nasılsın?ya dünür gelde bana akıl ver ya napcam ben bu kütüphaneyi..............

canım haftaya pazartesi şeker yüklememden sonra inşllah uğramak istiyorum dönüşte canım o zamna gerçi siz boyayı falan yaptırmış olursunuz bence o salona alabilirsiniz dediğiniz yere kitaplığınızı neden atıyosunuzki valla boşver canım ilerde başka bir eve falan geçersiniz lazım olur bitanemolumunekankayizsmile

öylemi zeyracım ama bana doktorum yemek ye 2 saat geçsin öyle gel ded.ee napcam şimdi yaa.açmı gidilio yoksa.

valla canım bi şekilde hallolcak ama ev arman çorman oldu karıştı her taraf.ben hiç dağınıklığa alışkın değilim canım birde kendimde yapamayınca daha bi sinirlerim bozuluyo....
canım iyi düşünmüşsün aynı renkten şifonyeri daha iyi olur .büyüyünce de güzel bir takım alırsınız

amin canım.inşallah bebeklerimizi vaktinde kucağımıza alırız

öylemi zeyracım ama bana doktorum yemek ye 2 saat geçsin öyle gel ded.ee napcam şimdi yaa.açmı gidilio yoksa.

canım bilmiyorum belki sende sadece tokluk için bakacaktır bitanem ama genelde aç gidilip kan alınıyo daha sonra peşine o glikozu içiriyolar bekliyosun 1 saat daha sonra tekrar kan alınıyo yani iki kere alınıyo canım sen yinede telefonu varsa ara gitmeden doktorunu canım ama sen onun dediğini yap öyle dediyse bir bildiği vardıropuyorumnanaktan

tamam canım bekliyorum dört gözle:1shok:

sağol zeyracım.kızlar ben şimdi çıkıyorum sırtım ağırmaya başladı yine.uzanayım biras.hepinizi kocaman öptük oğlumla teyzeler.opuyorumnanaktanhepinize iyigeceler.

eşim sana teşekkür ediyormuş canım.atma dediğin için.........ya canım renkler hiç uyuşmadı hiç hoşuma gitmedi benim napcaz bilmiyorum bir parçası kesin gidecek ama...sen pazartesi uğrada canım hem damadının odasının boyasını görürsün

fundacım ahanda konu çıktı ortaya bebişleri ve odalarını ya da eşyalarını nereye tıkacaz:))
valla fundacım bizde ben hamile kaldıktan sonra ev küçük diye taşındık ama öyle bir ev bulduk ki çok beğendik ve bebişin odasından vazgeçtik yatak odamıza aldık bebişi:)
hayatım yaa ben sana yakın olsam evini görsem bir çözüm üretebilirdim aslında malum benim mesleğim bu ama uzaktan nasıl yardımcı olabilirim onu düşünüyorum. eğer bebişin odasında sadece görüntü yüzünden istemiyosan kitaplığı yani sığacaksa takımla birlikte bebeğin takımına uygun bir renge boyasanız içininde görünmeyeceği bir kılıf kapak ya da perdeyle kamufle etseniz olmaz mı acaba?

tuğbaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?o üzüldüğümüz topiklere gitmedin dimi*hadi gel benim sırtım ağrıyo çıkacağım.........eşin okuyo mu yine yazdıklarımızı?bazen bizimkide okuyomuş?

sağol zeyracım.kızlar ben şimdi çıkıyorum sırtım ağırmaya başladı yine.uzanayım biras.hepinizi kocaman öptük oğlumla teyzeler.opuyorumnanaktanhepinize iyigeceler.
iyi geceler canım benim bizd seni öptük tatlış teyzoşumuz inşallah güzel haberlerle gelirsin bizlereopuyorumnanaktan

bendende hocama selam söyle eşiminde selamı var oda diyo atılmasın diye bidaha masraf olmasın diyo bebiş doğacak diyo ona bişeyler alınır o verilcek parayla diyoolumunekankayizsmile

tuğbaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?o üzüldüğümüz topiklere gitmedin dimi*hadi gel benim sırtım ağrıyo çıkacağım.........eşin okuyo mu yine yazdıklarımızı?bazen bizimkide okuyomuş?
burdayım hayatım sana çözüm arıyom sen şu kitaplığın ve oda takımınızın resimlerini birde o odanın resimlerini çeksene hayatım belki bişiler yapabilirzopuyorumnanaktan
yok eşim şimdi film izliyo bu gece okumuyo şimdilik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 işin komik yanı normalde ben meraklıyımdır didik didik kimle ne konuşursa okurum onun iç böle huyları yoktukaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim nbr siniz ,
aa oda konusuna girmişsiniz ben fikirimi söyleyi vereyim bence kitaplığı atmayın uygun bir renge boyayın raflara oyuncaklarını yada saklama kutuları oluyo ya onlarda çesitli eşyelerını kullanabilirsin ne dersin boyamak uğraştırabilir belki marangozlarda halleder belki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…