kızlar bişiy sorucam şeker yüklemesinde kaç saat beklenio.bide doktorum bana yemek ye 2 saat sonra gel dedi.burda bekliceksin ded.çokmu beklicemki
hoşbulduk canım.nasılsın?ya dünür gelde bana akıl ver ya napcam ben bu kütüphaneyi..............
Allah korusun canımm
aman hallolur herşey şekerim hiç germe kendini
benim ev çok küçük ve oda yapamayacağız yavruma bende kendi yatak odamın mobilyasından bi tane şifonyer yaptırayım diyorum oğlum için daha sonra ona takım alırız bende şifonyeri kendi odamda kullanırım ama ne zamana yaptırırız bilmem
canımcım bende bugün uğadım bime panduflardan vardı ama hepsi pembeydi o yüzden almadım
ayy rabbim korusun erken doğumu az önce benim kız rahime doğru kütletti kaç kere çok gerildim yaa rabbim korusun inşallah nisan annişleri erken doğumla karşılaşmaz zamanı gelince kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıcakla
öylemi zeyracım ama bana doktorum yemek ye 2 saat geçsin öyle gel ded.ee napcam şimdi yaa.açmı gidilio yoksa.
eşim geldi ondan rica edeyimde çeksin resmini tatlım bakalım beğenecekmisiniz
inşallah güzelimm kalbini ferah tut sen
testi sormuşsun ben ilk açlık kan şekeri verdim ve glikoz yüklemesi yaptıktan bir saat sonra tekrar aldılar ve bir saat sonra bir daha 2 saat beklemiş oldum
canım haftaya pazartesi şeker yüklememden sonra inşllah uğramak istiyorum dönüşte canım o zamna gerçi siz boyayı falan yaptırmış olursunuz bence o salona alabilirsiniz dediğiniz yere kitaplığınızı neden atıyosunuzki valla boşver canım ilerde başka bir eve falan geçersiniz lazım olur bitanemolumunekankayizsmile
sağol zeyracım.kızlar ben şimdi çıkıyorum sırtım ağırmaya başladı yine.uzanayım biras.hepinizi kocaman öptük oğlumla teyzeler.opuyorumnanaktanhepinize iyigeceler.
iyi geceler canım benim bizd seni öptük tatlış teyzoşumuz inşallah güzel haberlerle gelirsin bizlereopuyorumnanaktansağol zeyracım.kızlar ben şimdi çıkıyorum sırtım ağırmaya başladı yine.uzanayım biras.hepinizi kocaman öptük oğlumla teyzeler.opuyorumnanaktanhepinize iyigeceler.
eşim sana teşekkür ediyormuş canım.atma dediğin için.........ya canım renkler hiç uyuşmadı hiç hoşuma gitmedi benim napcaz bilmiyorum bir parçası kesin gidecek ama...sen pazartesi uğrada canım hem damadının odasının boyasını görürsün
burdayım hayatım sana çözüm arıyom sen şu kitaplığın ve oda takımınızın resimlerini birde o odanın resimlerini çeksene hayatım belki bişiler yapabilirzopuyorumnanaktantuğbaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?o üzüldüğümüz topiklere gitmedin dimi*hadi gel benim sırtım ağrıyo çıkacağım.........eşin okuyo mu yine yazdıklarımızı?bazen bizimkide okuyomuş?
nerdesiniz kızlar yaaa........ yanlızmı kaldımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?