fundacım ahanda konu çıktı ortaya bebişleri ve odalarını ya da eşyalarını nereye tıkacaz:))
valla fundacım bizde ben hamile kaldıktan sonra ev küçük diye taşındık ama öyle bir ev bulduk ki çok beğendik ve bebişin odasından vazgeçtik yatak odamıza aldık bebişi:)
hayatım yaa ben sana yakın olsam evini görsem bir çözüm üretebilirdim aslında malum benim mesleğim bu ama uzaktan nasıl yardımcı olabilirim onu düşünüyorum. eğer bebişin odasında sadece görüntü yüzünden istemiyosan kitaplığı yani sığacaksa takımla birlikte bebeğin takımına uygun bir renge boyasanız içininde görünmeyeceği bir kılıf kapak ya da perdeyle kamufle etseniz olmaz mı acaba?
biz iyiyiz refiyecim sen nasılsın ? butun işler bitmiş ellerine sağlık...
budebe ne karar verdin odaya şimdi odanın yani kitablığın son durumu ne???
iyi geceler canım benim bizd seni öptük tatlış teyzoşumuz inşallah güzel haberlerle gelirsin bizlereopuyorumnanaktan
bendende hocama selam söyle eşiminde selamı var oda diyo atılmasın diye bidaha masraf olmasın diyo bebiş doğacak diyo ona bişeyler alınır o verilcek parayla diyoolumunekankayizsmile
canım oğlumun odasında bırakmak istemedim ütüphaneyi.malım kitap tozu olur v.s diye.anam bi yere sığacak gibi değildi mutfak dolabımdan büyük kütüphane.şimdililk salona kyduk ama o kadar kötü gözükiyorki inan salona çıkmak istemiyorum.aslında fotoğraf çekip ekleyebilsem buraya gösterirdim.hayır biraz zevkl, bişey olsa neyse çok absürt duruyo ya.ben evde renk uyumuna önem veririm farklı renkler beni yorar.aynen kabak kemane gibi durdu he....
renk için eşime mobilya rengine boyat diyorum onuda yapmıyo.en azından renk iyi olurdu....u anki yerinde perdeyle kapatılacak gibide deği ya çok kötü bilmiyorumkismile
ya tuğbacığım benimkide okuyo bazen en çokta şimdi bana diyoki şimdide aşerme topiğine ne yazıcaksın diyo kendime bugün hep sebze pişirdim yaa diyorum dalga neden geçiyosun diyorum gülüyo gıcık ne olacak off diyorum bak bir doğurayım kızımı bk ne tatlılar götüreceğim görürsün diyorum sonrada azıcık ye diyo canım bişeycik olmaz diyo yine kıyamıyo
slm kızlar ben geldim nbr siniz ,
aa oda konusuna girmişsiniz ben fikirimi söyleyi vereyim bence kitaplığı atmayın uygun bir renge boyayın raflara oyuncaklarını yada saklama kutuları oluyo ya onlarda çesitli eşyelerını kullanabilirsin ne dersin boyamak uğraştırabilir belki marangozlarda halleder belki.....
baya kalabalik ama muhabetmi yok ne
selam herkese
yatmadan bakim dedim sabah malum erken kalkacam kusumu görmeye gidecem
insallahboshayallersmile
dünürcüğüm orası en uygun yer canım bana gösterdiğğn yer değilmi bence uymuştur ama senin gözün alışmadığı için şu an sana biraz tuhaf gelebilir boşver canım yaaa altı üstü bir kitaplık canım bebiş doğunca hiç umursamazsın aman nerde durusan dur dersinolumunekankayizsmile
gel canım var muhabbetimizin bu geceki konusu dünürcüğümün odasını yerleştiriyoruz o canım damadıma oda hazırlamak kolay iş değil koçum yatacak orada
gel canım var muhabbetimizin bu geceki konusu dünürcüğümün odasını yerleştiriyoruz o canım damadıma oda hazırlamak kolay iş değil koçum yatacak orada
refiyeeee hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
batuhanımmm sabaha şenlik var desene hadi güzel haberlerle dön olur muopuyorumnanaktan
zeyracım şu dünürüne bişi de gittiğinde aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?