2010 Nisan Anneleri

slm kızlar ben geldim.... misafirlerimi uğurladım... kızıma hikaye kitabı okutuyorum.. bu gece biticekmiş.. arada bakarım diye açayım dedim... keyifler iyidir umarım...

biz iyiyiz refiyecim sen nasılsın ? butun işler bitmiş ellerine sağlık...
budebe ne karar verdin odaya şimdi odanın yani kitablığın son durumu ne???

ya tuğbacığım benimkide okuyo bazen en çokta şimdi bana diyoki şimdide aşerme topiğine ne yazıcaksın diyo kendime bugün hep sebze pişirdim yaa diyorum dalga neden geçiyosun diyorum gülüyo gıcık ne olacak off diyorum bak bir doğurayım kızımı bk ne tatlılar götüreceğim görürsün diyorum sonrada azıcık ye diyo canım bişeycik olmaz diyo yine kıyamıyo

canım oğlumun odasında bırakmak istemedim ütüphaneyi.malım kitap tozu olur v.s diye.anam bi yere sığacak gibi değildi mutfak dolabımdan büyük kütüphane.şimdililk salona kyduk ama o kadar kötü gözükiyorki inan salona çıkmak istemiyorum.aslında fotoğraf çekip ekleyebilsem buraya gösterirdim.hayır biraz zevkl, bişey olsa neyse çok absürt duruyo ya.ben evde renk uyumuna önem veririm farklı renkler beni yorar.aynen kabak kemane gibi durdu he....
renk için eşime mobilya rengine boyat diyorum onuda yapmıyo.en azından renk iyi olurdu....u anki yerinde perdeyle kapatılacak gibide deği ya çok kötü bilmiyorumkismile

biz iyiyiz refiyecim sen nasılsın ? butun işler bitmiş ellerine sağlık...
budebe ne karar verdin odaya şimdi odanın yani kitablığın son durumu ne???

nazireceğim ben pazartesi uğrayacağım benim dünürün yanına inşallah hastahane dönüşü ben o zaman ona güzel bir fikir vermeye çalışcağım ama salonuna uyuyo ama onun içine sinmedi sanırım a.s

dünürcüğüm orası en uygun yer canım bana gösterdiğğn yer değilmi bence uymuştur ama senin gözün alışmadığı için şu an sana biraz tuhaf gelebilir boşver canım yaaa altı üstü bir kitaplık canım bebiş doğunca hiç umursamazsın aman nerde durusan dur dersinolumunekankayizsmile

canım a.s.eşiminde size selamı var.canım zaten çıkartsakta en azından bir parçası gidecek.ikiside gitse taaaaaaaaa borçlar bitince ufak bişey alabiliriz.yani o da zor gibiakannehir

baya kalabalik ama muhabetmi yok ne
selam herkese
yatmadan bakim dedim sabah malum erken kalkacam kusumu görmeye gidecem
insallahboshayallersmile

canım ona bir kapak ya da perde ayarlamak lazım toz konusunda haklısın. ah resimler olsa ben sana yardımcı olacam takımla uyumlu birşeyler yapılabilirsiniz. eşin illede boyamam derse yapıştırmalar var onlarla kaplanır yada mobilyayı aldığınız yerden mobilyanın üzerinde desenler varsa o desenlerin stickerlarını istersiniz uyumlu olur bişiler yapılır mutlaka opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ya sorma en sonunda üye olacam siteye diyo yandık valla taktı eşler bu siteye bakalım sonumuz ne olacak. benim ne zaman canım bişi istese kk dan yine dimi diyokaydirigubbakcemile3

slm canım hoşgeldin eşim almıştı bilgisayarı burdayım ben daha...ya işte bir parça gidecek mecburen kayınvalidemlere ama nacım o kadar kitap varki ha deki hepsi lazım mı yok.en basitibnden yıllar öncesinin dergisi bile duruyo

baya kalabalik ama muhabetmi yok ne
selam herkese
yatmadan bakim dedim sabah malum erken kalkacam kusumu görmeye gidecem
insallahboshayallersmile

gel canım var muhabbetimizin bu geceki konusu dünürcüğümün odasını yerleştiriyoruz o canım damadıma oda hazırlamak kolay iş değil koçum yatacak orada

refiyeeee hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
batuhanımmm sabaha şenlik var desene hadi güzel haberlerle dön olur muopuyorumnanaktan
zeyracım şu dünürüne bişi de gittiğinde aklinialirimsmile

aman tuğbacığım şu bir hafta aşerme topiğinde yokum ben giremem oralara ama sebze falan olursa haber ver değişik yapıveririm onuda tatlılara ve hamur işlerine uzağız ne yapalım

canım seninle konuştuğumuz şekli farklıydı canım.şimdi vestiyerin tam anına koyduk.düşünsene vestiyerin hemen yaında vestiyerin iki katı ve rengi tamamen zıt bir kütüphane...neyse canım ya ben halledeceğim onu....-tatlicadiarzu-

gel canım var muhabbetimizin bu geceki konusu dünürcüğümün odasını yerleştiriyoruz o canım damadıma oda hazırlamak kolay iş değil koçum yatacak orada

:roflol: :roflol: ay sorma zeyracım gece rüyama girecem ömrümde görmediğim kitaplık :roflol:herşey göktuş için (daha doğrusu göktuşun annesinin içine sinmesi için, yoksa göktuş beyin umrunda bile olmaz o kitaplık fosur fosur uyuyacak o :roflol:)

bi ben bulamadim kendime bi dünür ya :kedi:
ayrica o oda bosaltim oda dolduracak
ya ben ev bulacam tasinacam oda yapacam ohooooo benim daha cok isim var zemuszemus

refiyeeee hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
batuhanımmm sabaha şenlik var desene hadi güzel haberlerle dön olur muopuyorumnanaktan
zeyracım şu dünürüne bişi de gittiğinde aklinialirimsmile

he canim insallah senlik var umarim artik % 100 cinsiyetimizde belli olur da
sagol canim ayrica iyi dileklerin icinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…